- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
πνίγουν την ουσιαστική σου φύση που όντως είναι θεική
Αλεξ22, ο τρεχαγύρευε (επειδή το έχουμε συζητήσει) δεν εννοεί ακριβώς οτι ο άνθρωπος είναι θεός, τώρα. Το ίδιο πράγμα λέτε.
quote:
'Ντάξει, ok mimosa, καταλάβαμε ...
Μπράβο, μπράβο.
Άντε, κρυφτείτε τώρα μη σας επιτεθεί κανένα βαμπίρ.
quote:
mimosaΜπράβο, μπράβο.
Άντε, κρυφτείτε τώρα μη σας επιτεθεί κανένα βαμπίρ.
Ok, θα κρυφτούμε.
Θα ήθελες τώρα να μας σχολιάσεις και αυτό > http://www.esoterica.gr/news/march_03/auramach/auramach.htm ;
quote:
Σύμφωνα και με τον ρώσο ερευνητή Malakhov, ειδικό στη θεραπεία μέσω της παρατήρησης της αύρας, ο άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει τη μόλυνση του ενεργειακού του πεδίου από διάφορους παράγοντες. Ο κυριότερος από αυτούς είναι ο ενεργειακός «βαμπιρισμός». Οι άνθρωποι που υποφέρουν απ’ την κατάσταση αυτή δεν έχουν σχεδόν καθόλου αύρα. Ο Malakhov δηλώνει ότι τέτοιο φαινόμενο παρατηρείται π.χ. σε ανθρώπους που ανήκουν σε κάποιες αιρέσεις ή θρησκευτικές ομάδες, οι οποίοι σταδιακά μετατρέπονται σε «ζόμπι».
Εσύ ισχυρίζεσαι πως δεν στερεύει η ενέργεια. Επίσης ισχυρίζεσαι πως δεν υπάρχει ο βαμπιρισμός, γενικά δηλ. δεν υπάρχει. Εδώ ο Malakhov λέει πως ο ενεργειακός "βαμπιρισμός", είναι η κατάσταση στην οποία οι άνθρωποι δεν έχουν σχεδόν καθόλου ενέργεια (αύρα βέβαια το λέει, αλλά και η αύρα, ενέργεια είναι). Τώρα, τι γίνεται ; Μάλλον ο Malakhov δεν ξέρει τι λέει, ε;
Είδες ; Κρυφτήκαμε εμείς αλλά εμφανίστηκε ο Malakhov ... ρε τον Malakhov που είναι και ειδικός ρώσος ερευνητής ... τι μας λέει, ε ; (έχει και ωραίο όνομα, να 'ουμ')
Edited by - zip on 10/04/2009 14:39:03
quote:
pyramidΘεωρώ ότι το να σου λέει κάποιος πως συμπεριφέρεσαι νοητικά είναι προς τιμήν σου, έχεις μυαλό και το χρησιμοποιείς.
Πλάκα μας κάνεις τώρα κι εσύ ... επειδή λέει πως ο αλαζόνας είναι ο άνθρωπος που συμπεριφέρεται νοητικά ; Και το πίστεψες ; (χαχαχαχαχαχα)
Edited by - zip on 10/04/2009 14:40:16
Κοιτα, με την ορολογία του Εσωτερισμού (αυρες, σαυρες) και την κυραΜπλαβάτσκυ και την παρέα της δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
quote:
mimosaΚοιτα, με την ορολογία του Εσωτερισμού (αυρες, σαυρες) και την κυραΜπλαβάτσκυ και την παρέα της δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
Καλά 'ξηγιέσαι ρε κοπέλα μου, κανένας δεν αντιλέγει, ούτε και κανένας σε υποχρεώνει να το κάνεις δηλ. αλίμονο. Αλλά αν δεν έχεις ασχοληθεί, πως είσαι τόσο σίγουρη και κατηγορηματική δηλ. ώστε να λες "Δεν υπάρχει ρε αγόρι αυτό το πράγμα. Γενικά. Δεν υπάρχει βαμπιρισμός." ;
quote:
mimosaΝα σου πω και κάτι άλλο. Η κινεζική ιατρική χρησιμοποιεί την ενέργεια εδώ και 4000 χρόνια και δειλά δειλά έχουν αρχίσει να τη δέχονται και οι δικοί μας ιατροί.
Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Οι κινέζοι είναι σαφώς πιο ενημερωμένοι πάνω στην διαχείρηση της ενέργειας, συμφωνώ.
υ.γ. όλα τα λεφτά όνομα, ε; και που το πέτυχα κιόλας, ε ;
Edited by - zip on 10/04/2009 14:56:34
Ζώ, βλέπω, παρατηρώ, αγγίζω, νιώθω.
Αυτή είναι η άποψή μου για τον δήθεν βαμπιρισμό. Με ρώτησες και την είπα! Δεν είναι απαραίτητο να τη λάβεις σοβαρά υπ'όψη σου!
quote:
mimosaΔεν θα μου κατευθύνει καμμία μπλαβάτσκυ τις απόψεις μου...
Ποιος είπε τέτοιο πράγμα βρε καλή μου ;
quote:
mimosaΖώ, βλέπω, παρατηρώ, αγγίζω, νιώθω.
The best! Πολύ καλά 'ξηγιέσαι και μπράβο σου και ζήτω σου και ώπα σου!
quote:
mimosaΑυτή είναι η άποψή μου για τον δήθεν βαμπιρισμό. Με ρώτησες και την είπα! Δεν είναι απαραίτητο να τη λάβεις σοβαρά υπ'όψη σου!
E, 'ντάξει ρε mimosa, κουβεντιάζουμε δηλ. Άμα είναι να λέμε κάτι για να μην το λαμβάνουν σοβαρά οι άλλοι ... 'ντάξει ... το χέζουμε το πράγμα δηλ. Να μην το πάρω δηλ. σοβαρά αυτό που είπες ; Να το πάρω για πλάκα ;
mimosa,
δηλ. εσύ τώρα επιμένεις πως άμα στερέψει η λίμνη του Μαραθώνα, θα φταίει η λίμνη γι' αυτό ;
Edited by - zip on 10/04/2009 15:18:50
Για τις λίμνες και τα ποταμάκια τα είπαμε.
quote:
mimosaΓια τις λίμνες και τα ποταμάκια τα είπαμε.
Δηλ ; επιμένεις ;
φίλη mimosa, σου είπε ότι είναι άποψη της και άν θέλεις την
λαμβάνεις υπόψην σου, όχι ότι η γνώμη της είναι για πλάκα...
Όσο για την αναφορά σε Μπλαβάτσκυ και λοιπούς εσωτεριστές, είναι
για λύπηση, να θεωρούμε αυτά τα άτομα που δεν έζησαν σαν άνθρωποι, αλλά σαν ραδιούργοι της κοινωνιας και συνωμότες, για παραδείγματα
ή για κατευθύνσεις..Υπήρξαν πολλές παράνοιες, δεν θα τις θεωρήσουμε και σωστες, τώρα...
Η προσωπικότητα, όμως, και η προσωπική σμυπεριφορά, συνδιάζονται
στον άνθρωπο; Για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
quote:
Ποιος είπε τέτοιο πράγμα βρε καλή μου ;
quote:
αν δεν έχεις ασχοληθεί, πως είσαι τόσο σίγουρη και κατηγορηματική δηλ. ώστε να λες
Ενώ άν είχα ασχοληθεί θα είχα άλλη άποψη; την άποψη της Μπλαβάτσκυ ή του Μαλάκοβ; Εντάξει, δε λέω, καλό είναι παίρνουμε διάφορες πληροφορίες... αλλά... δεν μιλάμε για Ιστορία, που τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και παίρνουμε ένα οποιοδήποτε βιβλίο για να τα μάθουμε.
quote:
Να μην το πάρω δηλ. σοβαρά αυτό που είπες ; Να το πάρω για πλάκα ;
E, ναι, μάλλον, αφού σε βλέπω, θέλεις βαμπίρια στο έργο!
quote:
Δηλ ; επιμένεις ;
Ω, ναι ναι ναι
quote:A - Δεν καταλαβαίνω, γιατί να κατηγορήσουμε κάποιον που έχει μεγάλη ανάγκη από ενέργεια κι έρχεται κοντά μας για να "ρουφήξει"; Το έχει ανάγκη! Δεν φταίει αυτός αν εμείς είμαστε αδύναμοι, στερεύουμε και εξαντλούμαστε γρήγορα.
B - Δηλ. ποιος φταίει αν έρθει κάποιος και μου πάρει εμένα όλη την ενέργειά μου ; Αυτός που μου την πήρε, ή εγώ που δεν είχα άλλη τόση να του δώσω ;
A - Εσύ!
B - Πας σε μια πηγή να πιεις νερό. Και πίνεις, πίνεις, πίνεις ... ώσπου κάποια στιγμή, μετά από χρόνια δηλ. η πηγή στερεύει. Ε, ποιος φταίει ; Εσύ που την άδειασες ή η πηγή που στέρεψε ;
Α - Δεν στερεύει η ενέργεια.
Στην περίπτωση αυτή, ο Β δίνει ένα παράδειγμα με μια πηγή που στερεύει και στο τέλος ρωτάει "ποιος φταίει ; Εσύ που την άδειασες ή η πηγή που στέρεψε ;". Προσέξτε την απάντηση του Α. Ο Α δεν απαντάει σ' αυτό που τον ρωτάει ο Β. Απαντάει κάτι άλλο. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Γιατί αν απαντούσε με τον τρόπο που απαντάει στην πρώτη ερώτηση του Α, ανάλογα, προσέξτε ! ανά-λογα, δηλ. σύμφωνα με την λογική του, θα έπρεπε να απαντήσει "φταίει η πηγή!". Αν απαντήσει όμως ένα τέτοιο πράγμα, το ίδιο το νοητικό του θα επαναστατήσει. Η υπεκφυγή λοιπόν, είναι μονόδρομος γι' αυτόν. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο - αν θέλει να απαντήσει, έτσι ; - παρά να απαντήσει με μια υπεκφυγή. Να προσπαθήσει δηλ. να στρέψει το θέμα κάπου αλλού, όχι σ' αυτό που γίνεται ο λόγος. Γι' αυτό επίσης λέει και παρακάτω :
quote:B - δηλ. εσύ τώρα επιμένεις πως άμα στερέψει η λίμνη του Μαραθώνα, θα φταίει η λίμνη γι' αυτό ;
Α - Για τις λίμνες και τα ποταμάκια τα είπαμε.
Δεύτερη υπεκφυγή. Κοιτάξτε πως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Β. Όμως ο Β - παλιά πουτάνα - συνεχίζει και στο τέλος παίρνει την απάντηση. (η οποία βέβαια δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά, αφ' ενός γιατί ήδη ο Α, έχει πει πως δεν θα πρέπει να παίρνει σοβαρά τις απαντήσεις του, αφ' ετέρου γιατί ο τρόπος που το γράφει είναι ειρωνικός)
quote:B - Δηλ ; επιμένεις ;
Α - Ω, ναι ναι ναι
Κατ' αρχήν μία ερώτηση για αυτούς που παίρνουν σοβαρά τα όσα λέγονται εδώ : Στον παραπάνω διάλογο, νομίζετε ότι ο Α κατάλαβε το λάθος του ;
συνεχίζεται ...
Αν στερεύει η δική σου ενέργεια, τι να πώ, προσπάθησε να την κάνεις αστείρευτη.
Λοιπόν, μετά το Είσαι αιώνιος, λέω να λανσάρουμε και το Είσαι αστείρευτος...![]()
Δηλ. π.χ μπορεί το ποταμάκι να στερέψει γιατί δεν έχει βρέξει 5 χρόνια. Ενέργεια "βρέχει" συνέχεια, άλλο αν εσύ κρατάς ομπρέλα.
Ο φόβος είναι μια ομπρέλα που δεν λέμε να αφήσουμε με τίποτα. Την κρατάμε γερά και με τα δύο χέρια.
Δεν είναι λίγο τρομακτική η σκέψη, ότι ο άνθρωπος απέναντί σου είναι βαμπίρ, χωρίς άυρα που θα γίνει ζόμπι (!!!) και γι' αυτό θέλει να σου ρουφήξει την ενέργεια; Αμα το σκεφτείς αυτό, πάει η ενέργεια σου, έπεσε στο μηδέν. Και καλά να πάθεις κι όλας.
Edited by - mimosa on 10/04/2009 16:24:15
Edited by - mimosa on 10/04/2009 17:03:06
quote:
Δεν καταλαβαίνω όμως ποιος είναι ο προβληματισμός σου, εάν θέλεις λες κάτι επί αυτού.
Απεστάλη: 09/04/2009, 19:56:51 pyramid
Το θέμα το πρότεινα προς δημόσιο διάλογο με στόχο την κατανόηση της προσωπικής συμπεριφοράς μας , καθώς επίσης και των συνανθρώπων μας .
Περίμενα να λειτουργήσουμε ομαδικά .
Διαπιστώνω ότι οι αντιπαραθέσεις είναι το στοιχείο που επικράτησε .
Αδυνατούμε να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο και διερωτώμαι τι φταίει ?
Εάν έχει δίκαιο ο zip και πράγματι δεν ανταποκρίνεται ο θεματοθέτης στις πραγματικές απαιτήσεις του θέματος , μπορώ να το παρακολουθώ μονάχα και να μην συμμετέχω .
Αρκεί βέβαια να ανέβει η ποιότητά στον διάλογο .
Αυτός είναι ο προβληματισμός μου . ![]()
Μιλάω για τον γνωστό νόμο του κάρμα,δέν γίνεται να παίρνει κάποιος χωρίς να δίνει.
Εντάξυ το πάω μακριά αλλα έτσι είναι, στο τέλος πάντα επικρατεί η ισορροπία.
Χωρίς την ισσοροπία θα ήταν αδύνατη η ζωή.
Και κάτι άλλο, αν κάποιος έχει ανώτερες αξίες στην ζωή του δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει απο βαμπίρ,λόγω της ποιότητας της ενέργειας.
πειραμάτων και θεωριών και να ζήσεις και λίγο μαζί μας...
Εσύ, όμως, όχι ο διεπρεπής επιστήμων....Φύγε απο το "ποιός
είναι ο ωραίος" και το "ανάλυσε το" και προσπάθησε να δεις τον
εαυτό σου σαν ένα άνθρωπο που συζητάει για την προσωπική συμπεριφορά και ότι αυτή φαίνεται και μέσα απο τα κείμενα του...
scripta mannet,που λένε κι οι Λατίνοι....
Φίλε μου alfa-omega, ευτυχώς ακόμη δεν βάλαμε face control για επιλογή ατόμων,ή δεν υπάρχει εσωτερικός κανονισμός που να λέει τι
προσόντα πρέπει να έχει ο θεματοθέτης....
Οι προσωπικές επιθέσεις δείχνουν εμπάθεια και επιτέλους, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε, για την έρμη την συμπεριφορά και την κατακρεουργούμε με το να δείχνουμε την προσωπικότητα, μόνο ως
..κατίνα...Ας δούμε καλύτερα...Στο βάθος κήπος....