ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

z_i_p30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/11/2015, 19:33:41
quote:

quote:
kost

amalia και Aitherovamon κάνατε ένα λάθος κι εσείς...

Ψςςς ... αν ήξερες τι είπες τώρα ... Αυτοί δεν κάνουν λάθη ρε μαλ@κα, 15 χρόνια δεν έχουν κάνει ούτε ένα, τώρα θα κάνουν ;;;

"enlighted mind sees the endless emptiness"

Edited by - z_i_p on 07/11/2015 19:28:53

Υπερτονισμένα υστερικός.

Μαθητούδια , προσοχές, τι άλλο θα δούμε;

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
07/11/2015, 19:41:14
a re koustaki ki esi ilpizes na gineis ou neos diesemis
autous vre einai o [arxidi]daskolos tis stouas vre emir kakomir
pous stou diaoulou tha gkinis esi re koupeli o neous vasilias tis gnosis an de seves tous megaliterous poutsous?
sevasmo re gamout i nea genia ouden
noumiz oti kser ti paei na pei oloniktia stisi
vre kathiste oure mathiteuste amorfoti ki agrammat pou nomizet oti exete panta stisi kai den sas peftei poute

07/11/2015, 20:44:02

γελωτοποιέ της φακής rock'n'troll η μπαλάντα σου είναι για κλάματα...Κώστας όντως, αυτό το'πιασες σωστά, και μαζί με Αίολο-Sesostris είμαι το παλαιότερο εν ενεργεία μέλος του φόρουμ (2004), εγώ δεν είμαι εδώ από το 2012 και το 2010 όπως αρκετά άλλα μέλη...σε φορουμική εμπερία είμαι σαν το 'γέρο του βουνού' ένα πράμα
07/11/2015, 20:49:51
Πιο παλιός κι από μένα ;;; (13/1/2005) ... μωρέ μπράβο

07/11/2015, 20:50:10
quote:
Ψςςς ... αν ήξερες τι είπες τώρα ... Αυτοί δεν κάνουν λάθη ρε μαλ@κα, 15 χρόνια δεν έχουν κάνει ούτε ένα, τώρα θα κάνουν ;;;

Ασχέτως του επικριτικού μου σχολίου, η amalia και ο Aitherovamon φαίνονται και είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι! Εσύ γιατί έχεις όμως λυσσάξει εναντίον τους; τι ζόρι τραβάς ρε παιδί μου με τη διαχείριση, σού έχουν κάνει κάποιο κακό και το φυσάς ακόμα;

07/11/2015, 20:55:35
Πλάκα τους κάνω ρε ...

Πάντως, περίμενε εσύ να αποδεκτούν και να παραδεκτούν το "λάθος" που τους καταλογίζεις ... εκεί να δεις πλάκα ...

07/11/2015, 20:58:23
Πάντως για να ξέρεις, και να μη λες μαλακίες, εγώ είχα κάτι χρόνια να μπω στο φόρουμ κι αν μπήκα, μπήκα επειδή με παρακάλεσε ένας φίλος. Πολύ παλιός φίλος ... Πιο παλιός ακόμη κι από τότε που εσύ γράφτηκες στο φόρουμ ...

Edited by - z_i_p on 07/11/2015 20:59:30

07/11/2015, 21:00:05

ναι, κρατάει χρόνια όμως νομίζω αυτή η 'πλάκα' που κάνεις...και ξέρεις τι λένε για τις επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις...
07/11/2015, 21:01:44

ε πες μας τότε κανά κουτσομπολίστικο να γελάσουμε μιας και είσαι και εύθυμος και χαβαλές, ποιός σε παρακάλεσε και γιατί;; τι κόλλημα είχε ο φίλος, χρειαζόταν κάποια βοήθεια; όχι τίποτα άλλο να βοηθήσουμε κι εμείς αν είναι...
07/11/2015, 21:04:55
Όσον αφορά την κόντρα σου με τον DSM και ... και 'γω δεν ξέρω άλλον ποιον, την έχω γραμμένη στα παπάρια μου ... Που μου το "παίζεις"¨και θιγμένος κιόλας επειδή σου είπαν πέντε καλαμπούρια οι άλλοι. Ευαίσθητέ μου εσύ ! Συνεπώς, κάτσε εδώ να σε δουλεύουν και να χτυπιούνται από τα γέλια με τις τρίχες που γράφεις, κι άσε με εμένα ..

Edited by - z_i_p on 07/11/2015 21:06:34