ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MIA ΠΡΟΤΑΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- MIA ΠΡΟΤΑΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Idiana Jones31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/02/2003, 00:37:10
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

αυτή...που τα κατάφερε!

14/02/2003, 01:17:45

...ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ("ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ" ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ)ΧΙΟΥΜΟΡ....

...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥΣ!!!!..."

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 14/02/2003 01:21:56

ananasssΜέλος
14/02/2003, 10:06:25
Και σιγά το... "κατσάδιασμα" βρε παιδιά! Ο Admin απλά ζήτησε αυτό που όλοι όσοι μπήκαμε και διαβάσαμε και δεν καταλάβαμε, σκεφτόμασταν. Να καταλάβουμε... Ό,τι πιο λογικό! Και μάλιστα δεν το ζήτησε επιτακτικά κι αυστηρά, αλλά και πάλι με χιούμορ και ευγένεια.
Καλύτερα να μην... τσιμπάμε τόοοσο εύκολα πια!
Πολύ ευέξαπτοι γίναμε και μάλλον κάποιος λόγος θα συντρέχει!
Μήπως φταίοι που οι κακοί Αμερικανοί απήγαγαν τα άμοιρα ελληνόπουλα στην κατοχή και αλλάξανε το DNA μας;;; Τι μετάλλαξη πια!!!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

14/02/2003, 13:08:49
ΑΧ!ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΝΑ ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ...
+Η ΑΤΜΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ!
...
ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ... ΧΜ!...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ....ΧΙΟΥΜΟΡ...
ΟΜΩΣ ...ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ...ΡΙΑΛΙΤΥ...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ

14/02/2003, 15:40:03
ελα μωρε ατμα και συ!
το τρομαξες το παιδι,
και σου κανε και...
κ...
αμακι!!!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

15/02/2003, 12:03:09
Μα, αγαπητέ Idiana Jones αναλογίσου αν είναι σωστό από την πλευρά σου να αποχωρείς τόσο εύκολα... μάλιστα εξαιτίας ενός μηνύματός μου που δεν είχε προσωπική χροιά(παρότι απευθύνεται σε σένα κυρίως), αν το διαβάσεις προσεκτικότερα, και με τον μικρότερο δυνατόν συναισθηματισμό θα το καταλάβεις σίγουρα!
Παραθέτω το σημαντικότερο τμήμα του(δηλαδή την ουσία του):
quote:
Παρακαλώ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, η αίτηση αυτή δεν έχει να κάνει με το πρέπον ή όχι του μηνύματος, προσωπικά έχω ιδιαίτερες ανοχές στην προσωπική έκφραση την οποία και προωθώ όσο μπορώ εάν είναι καλαίσθητη και με χάρη , αλλά στην ύπαρξη μηνυμάτων που είναι ακατανόητα στους υπόλοιπους.

Φυσικά και έχω παρακολουθήσει την συμμετοχή σου και σε άλλα σημεία των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.gr και εκτιμώ και το χιούμορ σου και τη διάθεσή σου, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό!

Όμως η παρέμβασή μου αναφέρονταν μόνον στο παρόν θέμα και όχι σε οτιδήποτε άλλο και θα σε παρακαλούσα να το δεις μόνον έτσι. Ξαναλέω ότι δεν αποτρέπονται τα προσωπικά μηνύμα από τα Forums του ESOTERICA.gr, αποτρέπονται όμως, στο πλαίσιο του δυνατού, τα μηνύματα που δεν είναι κατανοητά σε όλους... Τέτοιες παρεμβάσεις λοιπόν είναι επιβεβλημένες από την πλευρά μου και θα μπορούσαν να γίνουν προς τον οποιοδήποτε, όποια υπευθυνότητα και να έχει στα Forums! Για να σου δώσω ένα παράδειγμα θα έλεγα ακριβώς το ίδιο και στον thoth ακόμη(ο οποίος είναι Διαχειριστής) και σε οποιοδήποτε Μέλος της ομάδας των συντονιστών σε ανάλογη περίπτωση! Στο παρελθόν έχω κάνει σχετικές παρεμβάσεις σε μηνύματα Μελών με μεγάλους αριθμούς μηνυμάτων στο ενεργητικό τους. Δεν θα μπορούσα, ούτε θα ήθελα, να κάνω κάτι διαφορετικό και είναι ο ρόλος που το επιβάλλει, όχι προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες!

Ο Admin δεν αναφέρεται προσωπικά(από την άποψη των συναισθηματικών προτιμήσεων) σε κάποιον σχεδόν ποτέ, ούτε δείχνει προσωπικές εκτιμήσεις, κάνει αυτό που πρέπει(το ελπίζω δηλαδή, αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς να έχω κάνει και λάθη, αλλά είμαι ανοικτός στο να μαθαίνω συνεχώς από αυτά) για να λειτουργούν σωστά οι Συζητήσεις! Τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο!

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να διαβάσεις τις απαντήσεις και των υπολοίπων Μελών σε αυτή τη Συζήτηση (και να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου), διάβασε και τη δική μου και επανεξέτασε τη στάση σου εάν επιθυμείς!

Δεν θα ήθελα να αποχωρήσεις για έναν λόγο τέτοιο, ενώ θα μπορούσε να μην είχε δημιουργηθεί καν ένα ζήτημα σαν αυτό από την πρώτη στιγμή...

Ευχαριστώ τα Μέλη και Συντονιστές που λαμβάνουν μέρος στη συζήτηση για τις αξιολογότατες και επεξηγηματικές απαντήσεις τους!!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

15/02/2003, 12:49:38
Και θα ήθελα να παραθέσω εδώ μισή στροφή από ένα παλιό αγαπημένο τραγούδι (σε μουσική Bob Dylan και στίχους Διονύση Σαββόπουλου), νομίζω ότι όλοι θα το αναγνωρίσουν:

...Τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ’ αυτιά
Μα απέχουνε πολύ απ’ την αλήθεια

Το ESOTERICA.gr λοιπόν δεν έχει καμία σκοπιμότητα να χαϊδέψει τα αυτιά μας, αλλά μάλλον την Ψυχή μας! Στο βαθμό που συνεχίζει να το κάνει αυτό, έχει λόγο ύπαρξης! Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και διάθεση κατανόησης και συμμετοχής από όλους μας! Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών και κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από την οποιαδήποτε ουσιαστική συμβολή του σε αυτόν τον χώρο, όσο μικρή και αν είναι...

Η αλήθεια, όσο σκληρή και αν ακούγεται μερικές φορές ή ακόμη και παράδοξη, εντούτοις δονεί σε ανώτερα επίπεδα μέσα μας και αυτή είναι η αξία της και η λυτρωτική της δράση!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

15/02/2003, 13:06:00
Αχ, αγαπητέ Admin...

Λατρρρρρρρρρρρεύω τον υπέροχο τρόπο που έχεις να κατσαδιάζεις κάποιον, και μετά το νυστέρι, να του χτυπάς την ξυλοκαίνη...

"μα δεν εννοούσα εσένα"...

πάντα φιλικά και με γέλιο, το ξέρεις ότι σε εκτιμώ, και διαισθάνομαι τι εκτιμάς κι εσύ...

αυτή...που τα κατάφερε!

15/02/2003, 13:52:04
amalia, κι εγώ λατρεύω την καλή σου προαίρεση!!

(η ξυλοκαΐνη πρέπει να "πιάνει" όλη την περιοχή χειρισμού και να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες αλλά πρέπει να αφήνει τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ανεπηρέαστη - μερικές φορές, για ελάχιστο χρόνο πριν ακριβώς την τοπική αναισθησία βάζω και λίγο... αλατάκι)

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

old tigerΜέλος
15/02/2003, 15:39:59
Admin,
Θα προσέθετα σε αυτά που γράφεις ότι...
προκειμένου η συνείδηση να έκανε ένα κβαντικό άλμα...θα έβαζα αρκετό αλατάκι...
Οσο μεγαλύτερο το σοκ (το αλατάκι δηλαδή)...τόσο το μεγαλύτερο το άλμα

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

15/02/2003, 16:29:31
Καλό και το αλατάκι, θα έλεγα.

Ρυθμίζει το ισοζύγιο του νερού κατά τη διάρκεια του ξενερώματος - θα έλεγα. Οπότε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Πρώτα ξενερώνεις - μετά παίρνεις τα πάνω σου.
Οπως στη ζωή...

αυτή...που τα κατάφερε!