- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Καλή εβδομάδα.
Να μας ζήσουν και να τις χαιρόμαστε οι...
Σοφία, Αγάπη και Ελπίδα!
Χρόνια τους πολλά!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες οι οποίες γενικά πρέπει να είναι αρκετές!

In anticipation of my resurrection...
Ήταν ένα ΣΚ απογοήτευσης.Το πιο σημαντικό ήταν ότι χάσαμε στο μπάσκετ από τον "κακό μας δαίμονα" και η άλλη απογοήτευση,μα ποιά άλλη;ότι σαν λαός,αποτύχαμε για μια ακόμα φορά.Δεν βαριέσαι,τι είχαμε,τι χάσαμε...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
ότι σαν λαός,αποτύχαμε για μια ακόμα φορά.Δεν βαριέσαι,τι είχαμε,τι χάσαμε...
Μάλλον εδώ δεν αναφέρεσαι στο μπάσκετ, καλή μου...
Σωστά? ![]()

Καλημέρα κι από μένα, ήρθε η επόμενη μέρα διάβασα πριν από λίγο στην ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας Εθνος ότι η αποχή έφτασε το 25,9% αυτό κατά την γνώμη μου είναι ένα ποσοστό ενός ισχυρού τρίτου κόμματος, και λογικά θα το προσέξουν όλα τα κόμματα, ειδικότερα οι δύο μεγάλοι μονομάχοι και ν'αλλάξουν τακτικές απέναντι στον πολίτη, γιατί τα χρόνια περνάνε γρήγορα και μετά η αυτοδυναμία για τον ένα ή τον άλλο θα είναι άπιαστο όνειρο

quote:
Άντε τελειώνει η φιέστα σήμερα, από αύριο πάλι μία από τα ίδια, το πολύ πολύ με μια μικρή διαφορά στο χρώμα, τι μπλε τι πράσινο και τα δύο από τη φύση τους το έχουν το μπλε, τα πρόσωπα αλλάζουν.Πρόσωπα διαφορετικά αλλά και τόσο ίδια, πόσο ανούσια είναι αυτή η φιέστα όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο, στα χαρτιά και στο όνομα είμαστε Ευρώπη στην πράξη ...το τριτοκοσμικό γραφικό κομμάτι της
Το ίδιο νόμισμα με διαφορετικές όψεις είναι απλα τώρα ξαναέπεσε
Το ίδιο νόμισμα απ την ιδία όψη.
Οσο για το τριτοκοσμικοί τής Ευρώπης συμφωνώ μαζί σου το κακο
Είναι οτι οι περισσότεροι δεν το ξερόυν.
όσο για το μπασκετ δεν πειράζει και εκεί που έφτασαν καλά είναι
άλλωστε δεν γίνεται πάντα να κερδίζουμε.
Πλεύρης και Άδωνις στην βουλή!!!
Ώρε τι έχει να γίνει...
Να κλείσουμε πρώτο τραπέζι πίστα για όταν θα μιλάνε...
ΚΚΕ και την ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρούν και τον Άδωνη να μην μπορούν να τον διακόψουν...
Ίσως έτσι να είναι καλύτερα, το χαστούκι που χρειάζονται οι 301 δήθεν υπηρέτες του λαού (της τσέπης τους μάλλον)...
quote:Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στο μπάσκετ.Για το μπάσκετ στενοχωρέθηκα γιατί αξίζαμε καλύτερα και γιατί όχι,την κούπα.Άλλωστε την έχουμε ξανασηκώσει,χεχε.Αν μη τι άλλο,αυτή η ομάδα δεν μας έχει ντροπιάσει,όπως κάποια άλλη ομάδα που ξέρω,η οποία έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης και μετά διασύρθηκε από όλες τις ομάδες του κόσμου(ξέρουν όλοι για ποιά εθνική ομάδα μιλάω..).
Μάλλον εδώ δεν αναφέρεσαι στο μπάσκετ, καλή μου...
Σωστά?
Αναφερόμουν στην ανικανότητά μας να δώσουμε ένα γερό μάθημα στους "δυο μεγάλους".Το ΠΑΣΟΚ το πήρε το δικό του,η ΝΔ δεν θα έπρεπε να έχει αυτοδυναμία,έτσι θα έπαιρνε κι εκείνη το δικό της.Όσο σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που κάηκαν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους,πήγαν και ψήφισαν τους υπεύθυνους για την τραγωδία αυτή...Τι να πεί κανείς...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Αναφερόμουν στην ανικανότητά μας να δώσουμε ένα γερό μάθημα στους "δυο μεγάλους".Το ΠΑΣΟΚ το πήρε το δικό του,η ΝΔ δεν θα έπρεπε να έχει αυτοδυναμία,έτσι θα έπαιρνε κι εκείνη το δικό της.Όσο σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που κάηκαν τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους,πήγαν και ψήφισαν τους υπεύθυνους για την τραγωδία αυτή...Τι να πεί κανείς
Έπρεπε να πάρει και η ΝΔ ένα μάθημα αλλα τι να πει κανείς μάλλον είμαστε
Άξιοι της μοίρας μας εγω άμα ξανακούσω Κανά συνταξιούχο και διαμαρτύρεται
Ότι υπάρχει ακρίβεια η ότι παίρνει λίγα θα τον ρωτήσω τη ψήφιζε τόσα χρονια
Άμα μου πει αυτούς τους δυο θα του πω ας προσεχές κάτσε τώρα μες την φτώχεια σου και μην διαμαρτύρεσαι
Αυτό που θα ήθελα πραγματικά να δω είναι αυτή την τετραετία - ή έστω όση διάρκεια έχει - πόσοι από τους 300 του Λεονάϊντας θα κοιμηθούν επάνω στο έδρανο... ![]()
Λέτε να γίνονται αυτά? ![]()

Φραπέ κανείς;

quote:
πόσοι από τους 300 του Λεονάϊντας θα κοιμηθούν επάνω στο έδρανο...
![]()
![]()
quote:
Λέτε να γίνονται αυτά?
Μπα....τους προσβάλλεις..... ![]()
![]()

quote:Τον Κυριάκο ξέχασες
Πλεύρης και Άδωνις στην βουλή!!!
Ώρε τι έχει να γίνει...
Πάντως χαίρομαι που μπήκε και 5ο κόμμα στην βουλή.

quote:
Αυτό που θα ήθελα πραγματικά να δω είναι αυτή την τετραετία - ή έστω όση διάρκεια έχει - πόσοι από τους 300 του Λεονάϊντας θα κοιμηθούν επάνω στο έδρανο
Δεν θα είναι πολλοί για τον εξής λογο οτι δεν πατάνε στη βουλή αμα δεις
Συνεδριάσεις 3 και κούκος ειναι εκτός αμα ειναι κάτι σημαντικό και έχουμε
Απαρτία.
"επεστρεψα" μετα απο λιγες μερες "αναρρωσης" απο την λαρυγκιτιδα που μ' επηρεασε τις τελευταιες 3 μερες!!! Αν και δεν εχω πληρως αναρρωσει, παρολα αυτα, ειπα να πω ενα γεια

Ωρα για ένα απογευματινό καφεδάκι.
Περαστικά predator.![]()
Αν προσθέσουμε όλα τα χρώματα των κομμάτων βγαίνει το "καφέ", ας ελπίσουμε να μην τα κάνουν έτσι οι 300 ![]()

Περαστικά φίλε PREDATOR.

Ο φραπές είναι σπέσιαλ σήμερα,
μπας και μας έρθει όρεξη για δουλειά...

quote:
Δεν θα είναι πολλοί για τον εξής λογο οτι δεν πατάνε στη βουλή αμα δεις
Συνεδριάσεις 3 και κούκος ειναι εκτός αμα ειναι κάτι σημαντικό και έχουμε
Απαρτία.
Μα, στα σημαντικά θα πέφτει ο ύπνος της αρκούδας, φίλε μου!
Αν δεν γινόταν αυτό θα πέταγε η ομάδα! ![]()
quote:
Αν προσθέσουμε όλα τα χρώματα των κομμάτων βγαίνει το "καφέ", ας ελπίσουμε να μην τα κάνουν έτσι οι 300
Εννοείς το χρώμα του καφέ.
Το χρώμα του αφρού μου θυμίζει ένα άλλο χρώμα το οποίο κωλύομαι να πω ποιό είναι... ![]()
Φίλε PREDATOR, περαστικά!