- Γυναίκες και φιλοσοφία - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ποιος ειναι τωρα αυτος ο noel?
αναθεμα την ωρα που ειπα στον γιο μου για το esoterica
πηγε και ειπε σε ολους του τους φιλους και εχουμε γεμισει μωρα!!!!
οσο για την βρισια θα απαντησω οπως απαντησα και στο φιλαρακο σου τον crucifire "εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα'ρθεις"
επισης συμφωνω πληρως με την προταση του allzzaro.δεν την αντεχω αλλο την εφηβικη βλακεια!!!!!!!
"coming alive,leaving dead" by deadhunter
πρεπει να γνωστοποιηται μονο σε οσους ειναι ετοιμοι.Εγω τον δικο μου μονο το ram kid τον αφηνω να παιζει και κανω παντα καθαρισμο ιστορικου δια παν ενδεχομενο.
Noel οταν θα γεννησεις παιδι και δεις πως φτανει εκει που εισαι θα καταλαβεις τι δεν μπορουν να κανουν οι ανδρες που μπορουν να κανουν οι γυναικες,και σταματα να εκφραζεσαι ετσι γιατι και οι αλλοι μπορουν να σου βγουν με κοκκινο.
Allzaro δεν αμφισβητησε κανεις την υπεροχη της ανδρικης δυναμης αλλα εδω δεν εχουμε πολεμο,οσο για τα επαγγελματα σαφως και πρεπει να χωριζονται,οχι μονο λογω φυλου αλλα και λογω προσοντων.
Απ'οτι εχω δει ομως ο ανταγωνισμος υπαρχει εντονος και μεταξυ ανδρων
οπως και μεταξυ γυναικων.Και δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ολοι ανεξαιρετως φυλου μπορουμε να φιλοσοφουμε[αυτο δεν κανουμε σε τοσες σελιδες τοσο καιρο?
Παντα φιλικα
ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "Γυναίκες και φιλοσοφία"...
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
Φίλε avatar δεν είναι ακριβώς έτσι... ειδικά στο παρελθόν... και θα τολμούσα να πώ στο άμεσο παρελθόν... τώρα αν υπάρχουν ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις .. σίγουρα υπάρχουν.. δεν λέω αλλά αποτελούν ψίχουλα... οχι μόνο στον τομέα της φιλοσοφίας αλλά και στο να σταθεί δίπλα στον άνδρα..
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΔOΣΕΙΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....
ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ....
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ 1-2 ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΡΑ - simori - Silverwolf - Aμυμώνη....
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ποιος ειναι τωρα αυτος ο noel?
ξερεις πολυ καλα πιος ειμαι και ασε τις βλακειες που εχεις και γιο παλιονιανιαρο.και την εφηβικη βλακεια την αντεχεις μια που σε δερνει και σενα...................Xμ.. μάλιστα .. δηλαδή εσύ δεν πετάς βλακείες.. και συνεπώς δεν είσαι και ηλίθιος...
οχι δεν πεταω βλακειες και ειμαι αρκετα πιο εξυπνος απο τον undeafeted
και απο σενα αν το απαιτει η περισταση.και θα σου ξαναπω "μην ασχολεισε μαζι μου"![]()
βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Κανείς δε θα σεβαστεί παραπάνω απ'όσο τον σέβεσαι.
Δεν θα είσαι πάντα αρκετά δυνατός,
θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστείς κάποιον.
Φρόντισε να μη τους έχεις διώξει όλους.
Μίλα για όσα σε εξοργίζουν πραγματικά μην πολεμάς με το πληκτρολόγιo
χμ...αρκετα σοφο,και σ'ευχαριστω για την συμβουλη.παντως δεν ειμαι αυτος που δειχνω ειμαι καλο παιδι και ο undeafeted,crucifire,allzzaro το ξερουν καλα.
quote:
ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ....
Φίλτατε avatar.. εχουμε μια μικρή διαφορετική αντίληψη σε οτι αφορά τη φιλοσοφία.. και μάλιστα το πως φιλοσοφούν οι σύγχρονες γυναίκες στη καθημερινή τους ζωή...
Ναί λοιπόν όντως υπήρχαν.. γυναίκες .. μαθήτριες οι περισσότερες μεγάλων φιλόσοφων... ![]()
quote:
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΔOΣΕΙΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....
quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ.....
Αυτό αγαπητέ μου φίλε θα ήθελα να το συζητήσουμε ..
Θα ήθελα ομως να παρακαλέσω τα νέα αυτά μέλη undeafeted noel αλλά και τους υπόλοιπους .. λίγο πιο μαλακά σας παρακαλώ.. λίγο πιο μαλακά.. μπήκατε μέσα .. και δεν φροντίσατε να βγάλετε τα παπούτσια σας .. έτσι με λασπωμένες μπότες.. σας παρακαλώ ...
quote:
χμ...αρκετα σοφο,και σ'ευχαριστω για την συμβουλη.παντως δεν ειμαι αυτος που δειχνω ειμαι καλο παιδι και ο undeafeted,crucifire,allzzaro το ξερουν καλα.
Ο καθένας αγαπητέ μου φίλε κρίνετε και απο τις πράξεις του αλλά περισσότερο απο τα λόγια του και την συμπεριφορά του..
Σου επισυνάπτω λοιπόν πιο κάτω τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αλλο μέλος το οποίο και δεν γνωρίζεις.
Χαίρομαι δε που δεν είσαι αυτός που δείχνεις.. αλλά θα ήθελα και να το αποδείξεις .. εμπράκτως![]()
quote:
ξωτικούλα **Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα**
noel **προσεξε μην φυτεψεις πολλα κρινα και πιαστει η μεση σου**
Edited by - allzzaro on 03/06/2005 16:36:34
"coming alive,leaving dead" by deadhunter
να υπαρχει οριο ηλικιας σε αυτο το site.
αν τεθει αυτο το μετρο τοτε το οριο ηλικιας δεν θα σε πιανει.οπως καταλαβαινεις την εσταξες παλι.επισης νομιζεις οτι δεν σε εχουν καταλαβει περνιεσαι για πολυ εξυπνος ετσι?οσο για τα e_mail δεν σου εχω στειλει ουτε ενα[σ'αυτη την περιπτωση εσυ με συκοφαντεις]![]()
quote:Συγνώμη, έχετε ξεφύγει αμφότεροι τελείως!
το μελος noel με συκοφαντει συνεχως.γι να μην αναφερω τα προσωπικα mail.για να μην παω φυλακη για κανεναν φονο.επιθυμω την διαγρφη του απο το esoterica gr.και κανω πλεον προταση σε ολα τα μελη και τους διαχειριστες του esoterica να υπαρχει οριο ηλικιας σε αυτο το site.καποια πραγμτα δεν τα ανεχομαι!!!!!quote:
αν τεθει αυτο το μετρο τοτε το οριο ηλικιας δεν θα σε πιανει.οπως καταλαβαινεις την εσταξες παλι.επισης νομιζεις οτι δεν σε εχουν καταλαβει περνιεσαι για πολυ εξυπνος ετσι?οσο για τα e_mail δεν σου εχω στειλει ουτε ενα[σ'αυτη την περιπτωση εσυ με συκοφαντεις]
Η συζήτηση έχει θέμα γυναίκες και φιλοσοφία,
δεν είναι ούτε ληξιαρχείο,
ούτε δικαστήριο,
ούτε αρένα για κοκορομαχίες.
Σεβαστείται τόσο κόσμο επιτέλους που μπαίνει εδώ μέσα με διάθεση να μάθει κάτι και όχι απλά να κάνει εντύπωση.
Πάτε σε κανά γήπεδο την Κυριακή και βγάλτε τα σώψυχά σας.
Έλεος πια!
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
Ρε σείς.. καταλαβαίνετε που σας μιλάνε..