- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
αν και μου "οφείλεις" μια απάντηση, δεν πιστεύω να το προσπέρασες!???
quote:
Και στη συναίχεια?
Δηλαδή, όταν θελήσουμε να ξανασυγκεντρωθούμε, ώστε να επανέλθει και το νοητικό σώμα μας, κάνουμε την διαδικασία από την αρχή?
Εννοώ αυτή με το "γαλάζιο ανθρωπάκι"...Αλήθεια εάν κάποιου η συγκέντρωση διακοπεί, τα άλλα μέλη θα μπορούν να το "αισθανθούν"?
Άντε καλά θα περιμένω την πρωϊνή παρτίδα απαντήσεων.
Όνειρα γλυκά...

Καθίστε να τα πάρουμε ένα-ένα τα πράγματα να μην ξεχάσουμε τίποτα!
Κατ' αρχάς μπορώ κι εγώ Κυριακή πρωΐ τελικά, οπότε μάλλον βρήκαμε τον χρόνο συνάντησης! Όσον αφορά τον τόπο η προσφορά μου για το σπίτι μου παραμένει (είμαι κοντά στον σταθμό του μετρό της Δάφνης - ο γιός μου είναι σχεδόν 3 ετών avallon) εκτός αν έχετε υπόψη σας κάποιον παιδότοπο που να βολεύει όλους. Αν πάλι μπορέσουν οι υπόλοιπες μαμάδες να βρεθούμε χωρίς παιδιά, ας συναντηθούμε κάπου στο κέντρο, απλά δεν θα μπορέσω να μείνω πάρα πολύ (καμιά ωρίτσα) γιατί ήδη θα έχω λείψει 2 μέρες ταξίδι και δεν θέλω να αισθανθεί άσχημα ο μικρός μου.
pyramid συγχαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα του συντονιστή! Ε, άμα αρχίσουν να με μπερδεύουν και με τον Μορφέα τώρα... τι να πω... μάλλον θα είναι κάποιο καρμικό μάθημα ώστε να πάψω να έχω προσωπική ταυτότητα - τουλάχιστον σ' αυτό το φόρουμ! ![]()
toxotis γι' αυτό που ρωτάς, εξαρτάται από το είδος και τη διάρκεια της διακοπής. Συνήθως όμως μετά από διακοπές επανέρχεσαι στο ίδιο σημείο που σταμάτησες και δεν είναι απαραίτητο να ξανακάνεις όλη τη διαδικασία κι αυτό γιατί είναι η φύση του νοητικού σώματος τέτοια που ευνοεί τη συνέχεια.
sehrazad θα συμφωνήσω 100% με τον Μορφέα όσον αφορά τη θεραπεία των ψυχικών ασθενειών.
Μορφέα κι εγώ ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι έχεις δώσει την ακριβή περιγραφή για το μπλε ανθρωπάκι κι αν δεν επέμενε η galazia sfaira δεν θα ξύπναγα με τίποτα. Είδες τι κάνει ο ενθουσιασμός!
nst τι εννοείς; Δεν είσαι ήδη... μετεωρολόγος; ![]()
Άντε, ανυπομονώ να σας δω και να ξεκινήσουμε. Όχι τίποτε άλλο, θα γεννήσει και η toxotis στο τέλος...
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Μορφέα, αν έχεις κάποια ένσταση, λες.
Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω για τους "προϊστάμενους" που ανέφερες σε ένα πρόσφατο ποστ σου. Θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι, αν δεν έχεις αντίρρηση.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
τι μου κανετε??????
Ηρθα ασθμαινουσα ,περασα ΚΤΕΟ!!!!!!!Οχι Εγω καλε το αυτοκίνητο .....ολα τελεια εκτος αποτα φρενα....δεν σταματω με τιποτα παιδιά με τίποτα!
Λοπον να συμμαζευτώ,εχουμε και λεμε,παμε για Κυριακη πρωι ενταξει μεχρι εδω????Πεστε μου ωρα οταν συντονιστειτε η μαμαδες,εγω τον μικρο μου θα τον παω στην αδελφη μου,να ειμαι μόνη.
Η Πυραμίδα ειναι εδω,πολυ χαίρομαι πυραμιδουλα μου.
Να πουμε τελικα τα μελη της ομαδας, αν κανω λαθος παιδιά,διορθωστε με παρακαλω!
Τοξοτίνα με την κοιλιτσα
Avallon
Nst
Galazia
Pyramida
Unseen
Morfeas..............είναι ετσι?Μήπως καποιον δεν τον εχω κατανοήσει?
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Τοξοτίνα, συγνώμη δεν είχα δει αυτήν την ερώτηση χτες...
Θα συμφωνήσω με την Ανσίν, ότι δεν χρειάζεται να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία εκτός κι αν θα σε βοηθάει να συγκεντρωθείς καλύτερα. Τα άλλα μέλη της ομάδας μπορεί να το καταλάβουν, μπορεί και όχι. Εξαρτάται από το πόσο μεγάλοσ σύνδεσμος υπάρχει μεταξύ μας, από την ευαισθησία του κάθε μέλους να μπορέσει να αντιληφθεί κάτι τέτοιο, τον χρόνο απουσίας και άλλα πλλά.
Ανσινούλα...
quote:
Θα ήθελα να κάνω μια μικρή διευκρίνηση, όταν λέμε νοητικό ή συναισθηματικό σώμα δεν εννοούμε σώμα με την έννοια του υλικού, εννοούμε την ενέργεια της διάνοιας (για το νοητικό) ή του θυμικού (για το συναισθηματικό) η οποία μπορεί να είναι σε επαφή, να έχει επίγνωση/μνήμη και να διαπερνά/να διαποτίζεται από το σύνολο του ανθρώπινου φορέα. Από τα ενεργειακά σώματα μόνο το αιθερικό έχει το σχήμα περίπου του υλικού, τα υπόλοιπα είναι -απ' όσο ξέρω κι έχω παρατηρήσει τουλάχιστον- ενέργειες με τη δυνατότητα που περιέγραψα.
Καμία ένσταση, συμφωνώ κι επαυξάνω.
quote:
Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω για τους "προϊστάμενους" που ανέφερες σε ένα πρόσφατο ποστ σου. Θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι, αν δεν έχεις αντίρρηση.
Όταν λέω προϊστάμενους είναι τρόπος του λέγειν. Εννοώ δηλαδή οτι ένιωσα το ΟΚ και πνευματικά μιλώντας, άρα και από τους ανώτερους εαυτούς μας, και από τους οδηγούς του καθένα κ.ο.κ.
Γαλάζια Σφαίρα ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ, ναι αυτά είναι τα μέλη της ομάδας...
Μόλις συνειδητοποίησα οτι είμαστε 7, αυτό είναι πολύ καλό!
Όμως Γαλάζια Σφαίρα, εμείς δεν θα συντονιστούμε ή κάτι τέτοιο. Θ α συναντηθούμε και ένας θεός ξέρει τι θα πούμε. Δεν θα κάνουμε δηλαδή κάτι ενεργειακό ή θεραπευτικό. Οπότε ο μόνος συντονισμός που μπορείς να κάνεις μαζί μας την Κυριακή το πρωί είναι ο τηλεφωνικός
για να σε ακούσουμε κι όλας.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 18/01/2006 12:30:12
αχ τι να κανω καλε μου Μορφεα αποτονενθουσιασμό μου έχασα αυγα και πασχλαια χαχα και βεβαια θα επικοινωνήχω μαζι σας εναν προς εναν Γιουπι!!
Από σήμερα ξεκινάω πρακτική εξάσκηση στις ασπίδες... Τελικά ποια από τις δυο θα χρησιμοποιήσουμε?
Αγαπημένη μου Γαλάζια Σφαίρα μην ανησυχείς όμως, στόχος πλέον της συνάντησης είναι να αρχίσουμε την διαδικασία επιτέλους.
Άβαλλον, μία από τις δύο, όποιον εξυπηρετεί τον καθένα.

Κι εγώ θέλω να σας ακούσω τουλάχιστον!
Την Κυριακή το πρωί!
Θα στείλω στην Ανσίν το τηλέφωνο μου ή αν θέλετε μου στέλνετε κάποιο δικό σας...
Μορφέα μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Μια διευκρίνηση:
Είμαστε 7 1/2![]()
Α! και μην τυχόν και κάνετε "ιδιαίτερα" την Κυριακή και μας αφήσετε πίσω...
΄εννοείται οτι κάποιος θα αναλάβει να μας ενημερώσει με όσα καλά θα έχετε πει
Φιλάκια!

Ωραία Κυριακή πρωί, ελπίζω να είναι καλή η μέρα. Ότι ώρα συμφωνήσουμε είμαι ok.
Unseen μου σε ευχαριστώ. Όντως δεν είναι περίεργο που σε μπέρδεψα με τον Μορφέα? Και ήμουν σίγουρη να πάρει η ευχή.
Μένουμε κοντά, εγώ Βύρωνα, και με βολεύει το ΜΕΤΡΟ πολύ, αν τελικά πούμε ότι θα βρεθούμε Δάφνη.
Ο δικός μου ο γιός είναι 9,5 δεν θα ευχαριστηθεί εάν μάθει ότι θα κάνει παρέα με μικρά, είναι μεγάλος όπως λέει. Θεέ και Κύριε, όταν τον ακούω θέλω να σκάσω στα γέλια, αλλά δεν το κάνω γιατί νοιώθει προσβεβλημένος.
Καλλιόπη εσύ ΚΤΕΟ εγώ μάλλον θα οδηγηθώ στο συνεργείο, σήμερα 2-3 φορές στη Μεσογείων έμεινα με νεκρά, δεν έμπαινε η 4η, οπότε κάθησα στ΄αυγά μου και έμεινα στην 3η.
Πιστεύω ότι η πεντάκτινη ασπίδα είναι πιό δύσκολη οπότε θα προτείνω Avallon να κάνεις της Χρυσής αύρας. Δεν ξέρω τι λένε και οι άλλοι, μπορείς να το δεις και μόνη σου ώστε να αποφασίσεις.
Καλλιόπη μου μην παιδεύεσαι μιά χαρά είναι αυτή που ξέρεις.
Κι εγώ που σκέφτηκα ότι δεν θα "έβλεπα" κανέναν γιατί μπήκατε νωρίτερα...
Τελικά θα συμφωνίσω, όλο και περισσότερο ταυτόχρονα γράφουμε

Σωστά Βίκυ και 1/2, να μην τον ξεχνάμε τον μπέμπη. ![]()
όσο για συντονισμό άλλο τίποτε.
Μου φαίνεται πως δεν ήταν τυχαίο ούτε το γεγονός ότι σας βρήκα εδω μέσα σε μια περίοδο που λείπατε διακοπές, ώστε να προλάβω να σας εκτιμίσω, αλλά και να σας προλάβω διαβάζοντας όλο το τόπικ...
Πυραμιδούλα καλά είσαι?

Τώρα επειδή εγώ θα φύγω για το αεροδρόμιο χαράματα αύριο θα προσπαθήσω να ξαναμπώ όσο πιο αργά γίνεται απόψε, να δω τι αποφασίσατε για τόπο συνάντησης και να δώσω αν είναι οδηγίες για το πώς θα έρθετε εφόσον αποφασίσουμε να συναντηθούμε σπίτι μου. Ίσως καταφέρω να μπω και από τη Γερμανία αλλά θα πρέπει να γράφω σε greeklish.
Μια καλή ώρα συνάντησης θα ήταν γύρω στις 10.30 της Κυριακής φαντάζομαι.
Τα τηλέφωνά μου τα έχουν ο Μορφέας και η galazia sfaira (έχω κι εγώ τα δικά τους). Μορφέα, αν χρειαστεί να μου στείλεις e-mail μη χρησιμοποιήσεις του γραφείου μου γιατί δεν θα μπορέσω να το δω, στείλε μου σε αυτό που φαίνεται εδώ ή γράψε μου κανένα SMS. Πάντως θα είμαι πίσω στην Αθήνα Σάββατο ξημέρωματα.
Πολλά φιλιά σε όλους
Unseen

Τοξοτίνα μουζήτα το τηλεφωνο μου απο τον Μορφεα και να μιλησουμε,ενταξει?
Καλο απογευμα σε ολους μας
Να ειμαστε καλα
Χριστινακι μου καλο ταξειδι καλη μου!
Μορφεα μου έρχεται ο courierας ενταξει?
Τουτη φορα παραπονουμενος απο ολους ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ διοτι ειναι εκτος Αθηνων....
Λεω λοιπον στις 14/12/05 στις 10:51 και σελιδα 10 την ιδεα να συναντηθουμε ολοι μαζι....
Σας αρεσει η ιδεα.....και καλα κανετε....!!!!
Τωρα ειδα οτι τα κανονιζετε μεταξυ σας και υπολογιζετε χωρις εμενα....
ΚΑΙ παλι καλα κανετε....
γιατι γραφω την 11/01/06 στις 14:22 και σελιδα 13 ....αν θελετε μου λετε για την συναντηση...
ΚΑΙ....!!!! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ......
Και παλι καλα κανετε....!!!!!!!!!!!!
Ειναι ενας απο τους λογους που ειπα οτι θα αποχωρησω....ΚΑΙ να εξηγησω.....
Εχετε πεσει με τα " μουτρα " να μαθετε τεχνικες.....!!!
Ξερετε ειναι αχρηστες.....διοτι περασατε καποιο φραγμα...χασατε το "ανθρωπινο στοιχειο".....
Ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ τι εννοω...και πραγματι δεν εισαστε ετοιμοι να το καταλαβετε...!!!!!
Και για να μην αδικησω κανεναν....η τουλαχιστον δινω την ευκαιρια να προσπαθησει καποιος να ερμηνευσει αυτο που εννοω...!!!!! αλλα οχι αοριστολογιες...βαρεθηκα.....
Μιλαω γενικα ...δεν απευθυνομαι σε κανενα προσωπικα....αλλα πατε μονοπλευρα....και δεν ειναι καλο....!!!!
Καποτε πηραν καποια παιδια και τα εκπαιδευσαν απο μικρα ...να γινουν "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ"....ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.......
Εξεπλαγησαν ομως που καποια στιγμη ειδαν αυτα τα παιδια ...αυτους τους "εγκεφαλους" να παιζουν με αυτοκινητακια....
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!!!!!!!!!!
Να ειστε παντα καλα.....
Sunrise zero
Υ.Γ ( Ι )αληθεια εχετε αναρωτηθει το sunrise zero ...τι θα μπορουσε να σημαινει ??? κατα το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΝ ....... ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ...
Υ.Γ (ΙΙ)..δεν θα ηθελα να " δικαιολογισετε " τιποτα...εχω μαθει απο την πειρα μου των 50 που κοντευω......οτι οσο δικαιολογησαι ...τοσο ενοχος εισαι.....!!!!!!!!!
ΣΑΣ ειπα ....οτι ηθελα !!!!
Σας χαιρετω....
Γιαννης
η Ανσινούλα μας θα ταξιδέψει σήμερα, τυχερούλα!
Το τηλέφωνο μου το έστειλα λοιπον στο Μορφέα και εχω και εγώ το δικό του οπότε...θα τα πούμε την Κυριακή
το 10:30 ισχύει ή είναι μια πρόταση προς το παρόν?
Πολύ χαίρομαι που επιτέλους θα γίνει η συνάντηση!
Α! να ρωτήσω μιας και αναφερθήκαμε στα σώματα:
Είναι 7 απ΄όσο γνωρίζω.
Ποια είναι -ονομαστικά- όλα θα μου τα θυμίσει κάποιος?
Στο αστρικό πεδίο ποιό σώμα "παίζει"?
Είναι το αιθερικό? Γιατί απ' όσο έχω διαβάσει αυτό παρουσιάζουν να μοιάζει στο φυσικό μας σώμα.
Φιλάκια!