ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2006 ευχες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- 2006 ευχες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

sofia8545 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
MaraΜέλος
04/11/2003, 12:50:58
Αρχιζω και εχω βασιμες υποψιες οτι ο κυβος περνει ποσοστα απο του olympico

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

04/11/2003, 12:55:33
παιδια γιατι δωσατε τοση εκταση στο θεμα;;;;

ειναι κριμα απο μια μικρη παρεξηγηση να προελθει μια τοσο μεγαλη ζημια.

ναι ο george d ,εκανε λαθος στο υφος του ,επειδη παρελειψε να βαλει χαχανουλιδες και φατσουλες και smilies στο τελος καθε προτασης του

και πολυ σωστα και ευστοχα κανατε παρατηρησεις σε πολυ ομορφα και επιτρεπτα πλαισια

george d ,πριν παρεις την αποφαση να φυγεις ,ζυγισε αυτα που γραφεις,αν γινει επομενη συναντηση θα εδινες την ευκαιρια στα παιδια να σε γνωρισουν πραγματικα

κυβε ,το θεωρω και συγχωρεσε με ,λιγο εγωιστικο αυτο που λες,δινεις ενα ραντεβου και θα σκεφτεις να ερθεις;;;;γιατι;;;σου καναμε οι υπολοιποι κατι;;;;,δεν θα δωσεις την ευκαιρια να βρεθεις στην παρεα μας;;;

θα αναφερω κατι που ειναι ιδεα φιλου μας(δεν ξερω αν ηθελε να αναφερθει το ονομα του γι'αυτο δεν το εβαλα) ,να οριζουμε απο ενα θεμα στην καθε συναντηση και με αυτο να ασχολουμαστε μεχρι να το εξαντλουμε,το βρισκω υπεροχο

παιδια η ζωη ειναι μικρη και ομορφη για να την αναλλωνουμε σε καυγαδακια και αλλα που μας σπαταλουν ως ανθρωπους

αντε θελω να σας δω ολες και ολους ,

επισης τι λετε να παμε στα λιοσια να παρουμε ενα πουλμανακι για ναυπλιο εεε ;;;;;;; ακομη πιο ομορφη ιδεα

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 04/11/2003 12:57:16

cubeΜέλος
04/11/2003, 13:14:24
Επειδή η Μάρα μου έφτιαξε το κέφι και ο Μάνος είναι ένας αξιόλογος συνομιλητής και επειδή όλοι όσοι έχω γνωρίσει στο site είναι καλοί άνθρωποι θα είμαι εκεί την κυριακή. 16:00 το απόγευμα.

Οσο για τον George-D επειδή και εγώ έχω χιούμορ θα σταματήσω το "καυγαδάκι" εδώ και θα το ξεχάσω για πάντα. Τέλος.

Θα τον γνωρίσω, ελπίζω, από κοντά και θα βγάλω τα συμπεράσματα μου, αν και ο μάνος είπε ότι είναι καλός άνθρωπος και η Mariline το ίδιο.

Θα είμαι εκεί εκτός απροόπτου.
Να είστε καλά.

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
elpidaΜέλος
04/11/2003, 13:18:12
Τελικά εγώ δεν έμαθα, τα ποσοστά τα παίρνει κανείς από το μαγαζί ή τσάμπα θα κουβαληθούμε?

Μάρα μου ... εκπαιδεύομαι ....

DestinyΜέλος
04/11/2003, 13:22:48
βρε..παιδια... (μη με παρεξηγησετε τωρα και μενα με το Παιδια)
τι ειναι αυτα?

Αν ειναι δυνατον!!

Μετα απο 1 βδομαδα απουσιας μπαινω.. και τι να δω....

Ειρηνη & ...Αγάπη .... Στο Μεγιστο Βαθμο!!!

Σορυ που παρεμβαινω (και ας μην σας γνωριζω προσωπικα} αλλα θεωρω οτι ο καημενος ο GEORGE D δεν ειχε κακη προθεση..
Απλα ηθελε να σας γνωρισει....

Μπαμπα Anounaki γιατι εκνευριστηκες?
Μηπως πρεπει να ερθεις στη συναντηση για να ηρεμησουν τα πνευματα?
Cube λες ...Δεν ξέρω εάν θα έρθω, με έχει στεναχωρήσει η στάση και το ύφος.
Ε¨ Αντε κανε κατι για να διορθωθει.. {δεν ειπε τιποτα κακο ο ανθρωπος}

Μανο.. βοηθα!!

Εγω στην επομενη συναντηση ΘΑ ΕΡΘΩ..
Εχουμε πολλα να συζητησουμε

Θελω να γνωρισω την Καποδιστρια, Κελσο, AVATARGR (εχουμε εκρεμμοτητα με τις σκιες) Valnta ελα..
Κ. Ramoglou εχω και δουλεια να σου αναθεσω.. (αστρολογικη προβλεψη)

Καλα τον μπαμπα δεν τον αναφερω θεωρω οτι θα ερθει
Cube.. τι να σε πω..

Ποιον ξεχασα..?????