- 2006 ευχες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

κυβε ελπιζω να νιωθεις καλυτερα.
ενα μεγαλο ευχαριστω στον george d.:)))))))))))),οπως επισης
ενα εξισου μεγαλο ευχαριστω στην mariline και την παρεα της:)))))))))))))))
για την υπεροχη παρεουλα και την συντροφια τους,περασαμε ομορφα:))))
παιδια να ειστε ολοι και ολες καλα ,ευχομαι εαν και εφοσον κανονισουμε την επομενη συναντηση ,να ειμαστε μια μεγαλη παρεα
καλο βραδακι,σας ευχαριστω
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Αυτή τη φορά κατάφερα και ήρθα και εγώ στη συνάντηση αλλά δεν το κατάφεραν οι περισσότεροι διστυχώς! CUBE τί να σου πώ? Την επόμενη Κυριακή ελπίζω να τα καταφέρεις, και για τους υπόλοιπους ισχύει αυτό, εμείς που τα καταφέραμε πάντως παράσαμε πολύ ωραία και ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια παιδιά, έτσι mano και GEORGE D? Θα περιμένω κάποιον να ορίσει μέρος και ώρα! Όσο για την kapodistria μετά τα καλά λόγια που μου είπε ο manos ελπίζω να την γνωρίσω κι'εγώ και να πάνε όλα καλά μεταξί μας!
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ...
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΡΗ...
"...Η ψυχή μου,της ανάπαψης
την γαλήνη αποζητάει
-ύψιστο αγαθό!...
...με βροχή και δίχως ένδυμα,
ω,να τρέξω πρός το άπειρο,
στου Θεού τους καταρράχτες,
μες την καταχνιά!
Και 'κει πάνω ν'ασκητέψω...
...να ξεφύγω κι'απ΄την Λάχεσι,
και,σαν είδωλο τ' Απόλλωνα
σ'αττικό αρχαίο άλσος,
να μονάσω πια. "
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
(ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ")
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Πάρα πολύ όμορφο το ποίημα και πραγματικά άξιζε το κόπο. Σε ευχαριστούμε.
Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά η συνάντηση να έχει μεγαλύτερη πληρότητα και εσύ Kapodistria να καταφέρεις να κάνεις το ταξιδάκι.
Καλή εβδομάδα σε όλους
quote:
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΩ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Δεν μου λες κύριε George D ...
Είδες πουθενά την τελευταία εβδομάδα , κάποιο μήνυμα μου ότι θα παρευρεθώ στην τελευταία συνάντηση; Έδωσα κάποια υπόσχεση που δεν την κράτησα; Το ίδιο ισχύει και για τον Oannes. Τώρα για τον κύβο που το οργάνωσε κιόλας τι να πούμε. Του έτυχε κάτι και δεν μπορούσε... Ας του πάρουμε το κεφάλι και αυτού...
Άκου ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , παραγνωριστήκαμε πριν γνωριστούμε...

quote:quote:
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΩ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Δεν μου λες κύριε George D ...
Είδες πουθενά την τελευταία εβδομάδα , κάποιο μήνυμα μου ότι θα παρευρεθώ στην τελευταία συνάντηση; Έδωσα κάποια υπόσχεση που δεν την κράτησα; Το ίδιο ισχύει και για τον Oannes. Τώρα για τον κύβο που το οργάνωσε κιόλας τι να πούμε. Του έτυχε κάτι και δεν μπορούσε... Ας του πάρουμε το κεφάλι και αυτού...Άκου ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , παραγνωριστήκαμε πριν γνωριστούμε...
Καλημέρα σε όλους τους υγιείς και καλούς ανθρώπους...
Ο καθέ άνθρωπος που ήρθε ή όχι στην συνάντηση είχε τους λόγους του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρει στους υπόλοιπους τους λόγους για τους οποίους ήρθε ή δεν ήρθε.
Επομένως κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν μπορεί να αναφερθεί σε λέξεις όπως ντροπή όσον αφορά το θέμα της συνάντησης. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος.
Γράφω τώρα για να ηρεμήσω τα πνεύματα.
Αξιαγάπητε και καλέ φίλε Αννουνάκη άστο να πάει στο καλό...πιστεύω πως ο φίλτατος GEORGE-D απλώς αστειευόταν.
Καλέ μου συνομιλιτή και άνθρωπε που διψάς για γνώση GEORGE-D εάν δεν αστειυόσουν σε παρακαλώ πολύ ενημέρωσε μας για τον σκοπό αυτής της ψυχολογικής επίθεσης.
Βεβαίως δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ για την απουσία μου ούτε για την απουσία των υπολοίπων και θα αρκεστώ σε μία συγνώμη που θα περιλαμβάνει και όλους όσους δεν ήρθαν...γιατί μίλησες σε πληθυντικό αγαπητέ GEORGE-D.
Κάνε μου την χάρη και απάντησε άμεσα σε παρακαλώ...
ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ?
ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ...
ΑΧ...ΑΤΙΜΗ ΕΠΑΡΧΙΑ....
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΤΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Edited by - Masvidal on 03/11/2003 15:52:23
Edited by - Masvidal on 03/11/2003 15:53:51
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ

H Φώτο είναι απο το άλλο θέμα για να μη νομίζεται πως λέω ψέματα .

Ο κακός λύκος
Mariline η άποψη σου μου αρκεί...το θέμα έκλεισε εδώ. Πήρα και το μήνυμα σου και σου απάντησα.![]()
Περιμένω και την γνώμη του George-D. ![]()
RAMOGLOY εκλεκτέ φίλε...σταμάτα τους τσακωμούς...έχει αγώνα αύριο!!! Για να μην παρεξηγηθώ...λέω για τον Ολυμπιακό μας!![]()
Να είστε όλοι καλά.
Οσο για την επόμενη συνάντηση θα σκεφτώ και θα αναφερθώ αύριο για το μέρος και την ώρα...όποιος θέλει μπορεί να έρθει...όποιος δεν μπορέσει δεν θα του πω τίποτα.
Και επίσημη συνάντηση για το πότε θα γίνει και εάν δεν μπορώ να το πω εγώ.
Καποδίστρια σε περιμένουμεεεε..! Ακουσα τα μέγιστα από τον ΟΑΝΝΕΣ για εσένα! Με το καλό και βιβλίο!
Απλά απαντώ με ανάλογο ύφος , τίποτε παραπάνω .
Σίγουρα γνώρισα κάποια αξιόλογα άτομα μέσα από αυτή τη διαδικασία της αντιπαράθεσης γνώμης , μέσα από τα Topic του esoterica , τους ευχαριστώ που με τιμούν με τη φιλία τους ελπίζω να καταφέρνω να ανταποδίδω .
Αν κάποιος δε ταιριάζει στις σκέψεις και στις απόψεις μας αυτό δε σημαίνει ότι είναι και εχθρός απλά είναι κάποιος που δε μπορούμε να συνδιαλαγούμε και εξ ορισμού ανήκει στα ουδέτερα προς εμάς πρόσωπα .
Το σίγουρο είναι ένα λοιπόν φίλοι μου , δε φοράει κανείς γάντια του Box .
Χαμογελάστε λοιπόν είναι μεταδοτικό .

Ο κακός λύκος
ο φιλος μας ταξιδευει σκεπασμενος με τοση αγαπη ,που θα μοιρασει παντου στην πλαση και τις καρδιες μας θα φωτιζει ,σα την αγαπη του ποιηματος του ,που μας χαριζει
σε ευχαριστουμε ...για ολα
αυτο εχει σημασια ,που ειστε καλα,οι συναντησεις ερχονται σε δευτερη μοιρα![]()
quote:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ...
ΑΧ...ΑΤΙΜΗ ΕΠΑΡΧΙΑ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Τουλαχιστον είσαι στην σωστή χώρα

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:quote:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ...
ΑΧ...ΑΤΙΜΗ ΕΠΑΡΧΙΑ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....Μην παραπονιέσαι Masvidal!
Τουλαχιστον είσαι στην σωστή χώραΑν όμως ζηλεύεις πολύ... επέλεξε θύμα και έλα στο club των γκαντέμηδων
"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.....
Edited by - Masvidal on 04/11/2003 08:32:57
Σε περιμένω λοιπόν να πείς μέρος και ώρα για την επόμενη συνάντηση γιατί μέχρι να συμφωνίσουν όλοι και να παρθεί η τελική απόφαση θα έχει φτάσει το Σαββατοκύριακο![]()
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ λοιπόν την Κυριακή που μας έρχεται 16:00 στο ΟΛΥΜΠΙΚΟ στο παλαιό φάληρο. Οποιος θέλει ας πάει. Δεν ξέρω εάν θα έρθω, με έχει στεναχωρήσει η στάση και το ύφος.
Να είστε καλά.
Υ.Γ. Κοκορομαχίες κύριε GEORGE-D γίνονται μεταξύ πτηνών και όχι ανθρώπων. Εγώ δεν είμαι τριάντα τοσο... είμαι 25. Πρόσεχε τα λόγια σου σε παρακαλώ. Αυτό δεν είναι απειλή είναι παράκληση.