ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

PY8AGORAS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/02/2014, 23:17:47
quote:
Τι διάολο τη θέλεις την ατζέντα των επόμενων....200 ετών?

Αν θα δεχτουμε την υπαρξη του καλου και του κακκου ,και ισως στους δικους μας καιρους την επικρατηση των δυναμεων της δευτερης κατηγοριας ,τοτε ισως ,μπορει και να υπαρχει μια πιθανη απαντηση ,στο γιατι της συνεχειας ,παρομοιων δυναστυειων και των εργων τους

18/02/2014, 08:07:50
quote:
Αν θα δεχτουμε την υπαρξη του καλου και του κακκου ,και ισως στους δικους μας καιρους την επικρατηση των δυναμεων της δευτερης κατηγοριας ,τοτε ισως ,μπορει και να υπαρχει μια πιθανη απαντηση ,στο γιατι της συνεχειας ,παρομοιων δυναστυειων και των εργων τους

Δηλαδή xristosxatz θεωρείς ότι αυτοί οι τύποι εις γνώσιν τους γουστάρουν να παίζουν τους "κακούς"?
"Τη βρίσκουν" με αυτό και το διαιωνίζουν?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

18/02/2014, 11:43:16
quote:
Δηλαδή xristosxatz θεωρείς ότι αυτοί οι τύποι εις γνώσιν τους γουστάρουν να παίζουν τους "κακούς"?
"Τη βρίσκουν" με αυτό και το διαιωνίζουν?

Λεω οτι το φαινομενο, της ανεξηγητης για τα δικα μας δεδομενα, συνεχειας των προαναφερθεντων δυναστειων και των σκοπων τους , μπορει και να οφειλεται ,σε καποια πραγματα που ενδεχομενως και να ειναι περα απο την στενη αντιληψη μας για το πιοι νομοι καθοριζουν τα φαινομενα που αποτελουν την πραγματικοτητα μας

18/02/2014, 14:04:41
quote:
Λεω οτι το φαινομενο, της ανεξηγητης για τα δικα μας δεδομενα, συνεχειας των προαναφερθεντων δυναστειων και των σκοπων τους , μπορει και να οφειλεται ,σε καποια πραγματα που ενδεχομενως και να ειναι περα απο την στενη αντιληψη μας για το πιοι νομοι καθοριζουν τα φαινομενα που αποτελουν την πραγματικοτητα μας

Ωραία, περίφημα! Να'κι άλλος ένας για το πλήρωμα,
μετά από Νικόμαχο, Αμεινία, Νοτιρκ, Μαρία3, ρεμπελιους,
την αφεντιά μου,κλπ,κλπ......

quote:
Λάου λάου… μεταξύ αστείου και σοβαρού , με τις χαμογελαστές φατσούλες του Πυθαγόρα και τη ‘’πισινή’’ του Νικόμαχου , κάποια στιγμή θα πάρει μορφή ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ που πραγματικά παίζει.

quote:
Μέχρι να παίξει,το πάμε όλοι απ' έξω, και γύρω γύρω...
Το περικυκλώνουμε.

Μ'αρέσουν αυτές οι...συμπτώσεις φίλε xristosxatz
ειλικρινά στο λέω,
διότι αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον
οι τρελοί ΔΕΝ μείναμε λίγοι,
[τώρα που] κι ο Σκαρίμπας έχει φύγει

http://www.youtube.com/watch?v=t6ohG0M56UY

.
.
.

19/02/2014, 09:15:12
quote:
οι τρελοί ΔΕΝ μείναμε λίγοι,
[τώρα που] κι ο Σκαρίμπας έχει φύγει

Να θυμομαστε ομως οτι απο μικρο και απο τρελο μαθαινει κανεις την αληθεια

Τωρα μαλιστα που εφυγε και ο Σκαριμπας χα χα ....καλο ..μου εφτιαξες την μερα

CravenΜέλος
19/02/2014, 16:25:32
Ωραία όλα αυτά.. "ωραίοι" αυτοί οι νόμοι και οι εντολές και τα ευχολόγια για αγάπη στην φύση, για αρμονία για για...
Ξεχνάμε ένα πράγμα.. πως αναφερόμαστε στον άνθρωπο. Όλα αυτά τα ευχολόγια πάνε στο κενό καθώς αναφέρονται σε ένα ελαττωματικό ON (καθ εικόνα και ομοίωση των ελαττωματικών θεών του) που κατά την άποψη μου (let the flame begin) δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, είναι ένα αποτυχημένο πείραμα ως τώρα και δεν θα λείψει σε κανέναν όταν πάψει να υπάρχει.

Ίσως το επόμενο εξελιγμένο ον μετά από εμάς να είναι καλύτεροι και να μπορέσουν όλα αυτά (βελτιωμένα φυσικά) να τα κάνει πράξη και να ζήσει καλά και σε αρμονία

20/02/2014, 07:58:34
quote:
Ωραία όλα αυτά.. "ωραίοι" αυτοί οι νόμοι και οι εντολές και τα ευχολόγια για αγάπη στην φύση, για αρμονία για για...
Ξεχνάμε ένα πράγμα.. πως αναφερόμαστε στον άνθρωπο. Όλα αυτά τα ευχολόγια πάνε στο κενό καθώς αναφέρονται σε ένα ελαττωματικό ON (καθ εικόνα και ομοίωση των ελαττωματικών θεών του) που κατά την άποψη μου (let the flame begin) δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, είναι ένα αποτυχημένο πείραμα ως τώρα και δεν θα λείψει σε κανέναν όταν πάψει να υπάρχει.

φίλε Craven το προχωράς πολύ , αλλά δεν πειράζει.... σε δεχόμαστε στο πλήρωμα

quote:

quote:
Να θυμομαστε ομως οτι απο μικρο και απο τρελο μαθαινει κανεις την αληθεια

Όταν είμαστε νέοι έχουμε την ευχέρεια να παίζουμε και με τα 2....
όσο γερνάμε μας μένει αναγκαστικά το δεύτερο μόνο

.
.
.

Sol-MixΜέλος
20/02/2014, 11:16:13
Θα μου επιτρέψετε να σας γράψω μια άλλη άποψη.

Δεν νομίζω ότι, σήμερα, φταίει ο άνθρωπος για τα δεινά της ανθρωπότητας (ανθρώπινη φυλή).

Κατά την άποψη μου τα πραγματικά προβλήματα κάθε νοήμονος φυλής είναι 3.

1./ Ενέργεια, αν μια φυλή, ένα κράτος, μια πόλη, μια γειτονιά, μια παρέα δεν αποδεσμευτεί από την ενεργειακή εξάρτηση, αν δεν καταργηθεί ο μετρητής στην ενέργεια, καμιά νοήμων φυλή δεν μπορεί να προχωρήσει στην λύση των επόμενων 2, δεν μπορεί να πάει ποιο κάτω.

2./ Διατροφή, αν έχεις άπειρη, πολύ μεγάλη, μεγάλη και προπαντός τσάμπα ενέργεια, οποιαδήποτε φυλή μπορεί άμεσα να λύσει το πρόβλημα της διατροφής – διαβίωσης.

3./ Κοινωνική – πολιτική κατάσταση, αν έχει λύσει τα δύο προηγούμενα, τότε μπορεί οποιαδήποτε φυλή ή ομάδα νοημόνων όντων να φιλοσοφήσει και να λύσει και αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα της ενέργειας στον πλανήτη θα ξεκινήσει να λύνεται την δεκαετία του 2040, με την σύντηξη, αυτό φυσικά, δεν νομίζω ότι σημαίνει, ότι θα καταργηθεί αυτόματα και ο μετρητής στην παροχή ενέργειας.

Μετά από την σύντηξη θα φανεί αν ο Craven και οι άλλοι, έχουν ή όχι δίκιο, τότε θα φανεί, όταν θα έχει την ευχέρεια, ακόμα και μια ομάδα ανθρώπων, να καθορίσει το μέλλον του, την τύχη της, αν τελικά ο άνθρωπος, ως όν, είναι συνειδητό καθίκι ή σκλάβος των συνθηκών.

20/02/2014, 12:21:24
quote:
Θα μου επιτρέψετε να σας γράψω μια άλλη άποψη.

Δεν συμφωνώ με αυτό!

Για την ακρίβεια ή "άλλη σου άποψη" είναι προς το παρόν αυτή στην οποία συγκλίνουμε οι περισσότεροι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ άνθρωποι,
που μετά τον εαυτό μας κοιτάζουμε μπας και βοηθήσουμε ή ξεστραβώσουμε και τον διπλανό μας (είτε ιδιοτελώς -επειδή τον χρειαζόμαστε και δεν μπορούμε να είμαστε one man show, είτε αλτρουιστικά επειδή είμαστε καταβαθος καλές ψυχούλες )

Το έχω πει/γράψει κατά καιρούς σε διαφορα σχετικά ή λιγοτερο σχετικά ποστς,
ότι οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι,
πρώτα έτρωγαν, έπιναν, γ...ούσαν [=γελούσαν, γλεντούσαν, γ@μούσαν, κοκ]
(βλέπε τι γινόταν στα συνέδρια-συμπόσια της εποχής)
και μετά [ή εστω ταυτοχρόνως] ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣΑΝ.

Οπως λες δηλαδή, πρώτα είχαν λυμμένα τα βασικά/βιοτικά, Ενεργεια, Στεγαση , Τροφή, κλπ
και μετά πήγαιναν στο νούμερο το 3.

Εάν λοιπόν υπάρχει κάποια παγκόσμια συνομωσία
αυτή είναι ότι σκοπίμως (από αυτούς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν/επέμβουν)
δεν λύνονται, ή εμποδίζονται οι λύσεις ή δεν (εφ)ευρίσκονται οι λύσεις για τα 1 & 2 που λες,

ώστε ο κόσμος (ο πολύς) να μην μπορεί να πάει στο νούμερο το 3
γιατί τότε θα αρχίσεις να βλέπεις Ζιμπαμπουανούς με Ντοκτορά
και Μπαγκλαντεσιανούς στη ΝΑΣΑ,
και παιδάκια του δημοτικού να γράφουν σαν εμένα και τον Ντιεσέμη

και όσο και αν εμείς καραγουστάρουμε τέτοια κατάσταση (που θα ήτο διανοητικός και πνευματικός παραδεισος!) σε κάποιους φαίνεται να είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους!

.
.
.

Edited by - PY8AGORAS on 20/02/2014 12:22:54

20/02/2014, 19:51:34
quote:

Παντως αν νομιζεις πως θα με στριμωξεις στο ιδιο οχημα με τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ ......σε γελασανε!!!!