ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έναρξη νέου Gnostic Center (γνωστικού κέντρου) στην Αθήνα. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Έναρξη νέου Gnostic Center (γνωστικού κέντρου) στην Αθήνα. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Ricardo52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
toxotisΜέλος
24/05/2007, 14:51:52
quote:
Βίκυ, τι είναι οι γεννήτριες συμπτώσεων συλλογικής συνείδησης;

Πρόκειται για συσκευές-προγράμματα υπολογιστών, τα οποία καταγράφουν τις διαδικασίες της συλλογικής συνείδησης. Από το τελευταίο σου ποστ, κρίνω πως βασίζονται κατά κάποιο τρόπο στη 2η περίπτωση που αναφέρεις.

Κάθε γεγονός -ιδιαίτερα αυτά που τραβούν την προσοχή μεγάλων ομάδων ανθρώπων- στέλνει κύματα προς όλες τις κατευθίνσεις -και στο παρελθόν, τα οποία "συλλαμβάνει" η συνείδηση (ως προαίσθημα κατά κάποιο τρόπο).

Συγκεκριμένα στην περίπτωση της 11ης Σεπτεβρίου, τα μηχανήματα τέτοιων καταγραφών έδειξαν αρκετές ώρες πριν το συμβάν, άνοδο των κυμάτων, πτώση και ξανά άνοδο, ακολουθώντας το "μοτίβο" της διαδικασίας πτώσης του 1ου αεροσκάφους στους δίδιμους πύργους και του 2ου κατόπιν.

Η εξήγηση που δόθηκε λέει, πως τη στιγμή που προσέκρουε το κάθε αεροσκάφος τα κύματα που στέλνονταν προς όλες τις κατευθίνσεις, τα κατέγραψε η συλλογική συνείδηση πριν συμβεί το γεγονός στο παρελθόν= λίγες ώρες πριν.

Τέτοια μηχανήματα/συσκευές καταγραφής τυχαίων γεγονότων, διαθέτει η αμερικανική υπηρεσία DAPRA, αλλά και πολλοί επιστήμονες. Η αναφορά στα παραπάνω γίνεται σε βιβλία των φυσικών (με ειδίκευση στην κβαντική Φυσική) και μαθηματικών Fosar & Bludorf.

Οι ίδιοι επιστήμονες διαπίστωσαν π.χ. πως το Βατικανό "δένει συνειδήσεις" κατά τη διάρκεια τελετών στο Ναό του Αγίου Πέτρου, καθώς η συλλογική συνείδηση δεν είναι καταγράψιμη στη διάρκεια τους με τέτοια όργανα, ενώ είναι πριν και μετά τη λήξη της τελετής.

toxotisΜέλος
24/05/2007, 14:53:12
quote:
Βίκυ, τι είναι οι γεννήτριες συμπτώσεων συλλογικής συνείδησης;

Πρόκειται για συσκευές-προγράμματα υπολογιστών, τα οποία καταγράφουν τις διαδικασίες της συλλογικής συνείδησης. Από το τελευταίο σου ποστ, κρίνω πως βασίζονται κατά κάποιο τρόπο στη 2η περίπτωση που αναφέρεις.

Κάθε γεγονός -ιδιαίτερα αυτά που τραβούν την προσοχή μεγάλων ομάδων ανθρώπων- στέλνει κύματα προς όλες τις κατευθίνσεις -και στο παρελθόν, τα οποία "συλλαμβάνει" η συνείδηση (ως προαίσθημα κατά κάποιο τρόπο).

Συγκεκριμένα στην περίπτωση της 11ης Σεπτεβρίου, τα μηχανήματα τέτοιων καταγραφών έδειξαν αρκετές ώρες πριν το συμβάν, άνοδο των κυμάτων, πτώση και ξανά άνοδο, ακολουθώντας το "μοτίβο" της διαδικασίας πτώσης του 1ου αεροσκάφους στους δίδιμους πύργους και του 2ου κατόπιν.

Η εξήγηση που δόθηκε λέει, πως τη στιγμή που προσέκρουε το κάθε αεροσκάφος τα κύματα που στέλνονταν προς όλες τις κατευθίνσεις, τα κατέγραψε η συλλογική συνείδηση πριν συμβεί το γεγονός στο παρελθόν= λίγες ώρες πριν.

Τέτοια μηχανήματα/συσκευές καταγραφής τυχαίων γεγονότων, διαθέτει η αμερικανική υπηρεσία DAPRA, αλλά και πολλοί επιστήμονες. Η αναφορά στα παραπάνω γίνεται σε βιβλία των φυσικών (με ειδίκευση στην κβαντική Φυσική) και μαθηματικών Fosar & Bludorf.

Οι ίδιοι επιστήμονες διαπίστωσαν π.χ. πως το Βατικανό "δένει συνειδήσεις" κατά τη διάρκεια τελετών στο Ναό του Αγίου Πέτρου, καθώς η συλλογική συνείδηση δεν είναι καταγράψιμη στη διάρκεια τους με τέτοια όργανα, ενώ είναι πριν και μετά τη λήξη της τελετής.

UnseenΜέλος
25/05/2007, 07:42:45
Ναι, ξέρω τι είναι αυτές οι συσκευές που λες, καλό μου toxotάκι αλλά δεν είναι ακριβώς γεννήτριες, είναι μάλλον καταγραφείς/μετρητές. Ξέρω και για την ύπαρξη τουλάχιστον μίας τέτοιας συσκευής στην Αθήνα, η οποία έχει τοποθετηθεί στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος που διεξάγει το University of Princeton των ΗΠΑ. Κάνει καταγραφές κάθε μισή ή μία ώρα και τα αποτελέσματα αποστέλλονται άμεσα στο πανεπιστήμιο.

Καλέ μου Open Mind, εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι μπορούμε να τραβήξουμε μια γραμμή και να μιλήσουμε για "ανώδυνη" μεταβολή του παρελθόντος από το παρόν ή από το μέλλον, η οποία είναι ανώδυνη επειδή δεν επηρεάζει την ανθρώπινη εξέλιξη; Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει, που τα πειράματα δείχνουν ότι ισχύει, τότε η ισχύς του πρέπει να είναι καθολική, δηλ. να αφορά εντέλει και την ανθρώπινη εξέλιξη, δεν μπορεί να περιορίζεται στο τικ-τακ μιας γεννήτριας αυτόματων αριθμών. Όπως πάνω έτσι και κάτω...

Με αγάπη,
Unseen

***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****

Edited by - Unseen on 25/05/2007 07:44:35

toxotisΜέλος
26/05/2007, 09:57:22
Ότι είναι συσκευές μέτρησης το γνωρίζω καλή μου, αυτό που με έκανε να τα ονομάσω και στα ελληνικά γεννήτριες, είναι η γερμανική τους ονομασία "Zufalls Generator"= γεννήτριες συμπτώσεων

26/05/2007, 12:47:42
Unseen το ότι δεν υπάρχει κάποιο παράδειγμα η πείραμα για
μεταβολή του παρελθόντος που να είναι ικανή να επηρεάσει
την ανθρώπινη εξέλιξη πιστεύω δεν είναι τυχαίο πρέπει
να υπάρχει κάτι σαν ασφαλιστική δικλίδα που να μην το επιτρέπει
καθώς θα πέφτουμε συνεχεία στα γνωστά παράδοξα.
Εκτος αν μιλάμ εγια την θεωρία των παραλλήλων συμπάντων.

CathyΝέο Μέλος
25/09/2012, 01:43:24
Γεια σας παιδιά!
Είμαι νεα στο φορουμ και θα ηθελα να πως ότι έχω ψάχνομαι και εγ΄γ γύρω απο αυτά τα θέματα, έχω διαβάσει πολλά βιβλία και έχω ακούσει πολλές απόψεις και ομολογώ ότι συμφωνω πάρα πολύ με τις σκέψεις της gretel και του Pano. Παρατηρώ βέβαια ότι εδώ και κάποια χρόνια δεν εχουν ξανασχοληθει με το θέμα, τουλάχιστον εδω μέσα αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να συζητήσω μαζι τους κάποια θέματα. Όπως πχ, τι παίζει με τα ακασικά βιβλία και πως μπορεί κάποιος να κάνει τον εγκέφαλο του να βρεθεί σε Θέτα 4-7 Hz αντι Δελτα για να προγραμματίσει το υποσυνείδητο του. Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει ή να μου προτείνει κάποια βιβλία θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ.

25/09/2012, 13:58:54
Καλωσόρισες φίλη Cathy στο φόρουμ μας.

Το θέμα των ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ της φύσης, είναι ένα θέμα που συνδέεται στενά με το θέμα της αστρικής προβολής (τις λεγόμενες "εξωσωματικές εμπειρίες" ή OOBEs). Είναι προφανές οτι για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στα ακασικά αρχεία θα πρέπει να το κάνει μέσω κάποιας εξωσωματικής εμπειρίας, πράγμα που απο μόνο του χρειάζεται εξάσκηση, πρακτική και κάποιες γνώσεις και κάποια προετοιμασία. Κάποιοι το πετυχαίνουν αμέσως, και κάποιοι τους παίρνει πολλά χρόνια.
Εξαρτάται από το άτομο (& τη πειθαρχία του).

Θέμα για την Αστρική Προβολή υπάρχει εδώ:
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση

Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βιβλία, σε σχέση με την αστρική προβολή.
Ενδεικτικα μπορείς να δεις αυτά:
Treatise on Astral Projection by Robert Bruce
Sylvan J Muldoon - The Projection of The Astral Body

Εναλλακτικά, μπορώ να σου στείλω μέσω μέιλ διάφορα αρχεία (στα ελληνικά) σχετικά με το θέμα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 25/09/2012 14:02:36

CathyΝέο Μέλος
26/09/2012, 00:01:18
Dr Jekyll ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες! Η αλήθεια είναι ότι ξέρω πως χρειάζεται εξάσκηση αλλά μερικές φορες απογοητέυομαι. Βασικά το τελευταίο διάστημα έχω αρκετό ελέυθερο χρόνο στην ζωή μου και θέλω να τον εκμεταλλευτώ ως προς αυτό , όμως θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Είναι σημαντικό για να επιτύχουμε αστρική προβολή να είμαστε σε φάση εσωτερικής ηρεμίας ή δεν παίζει ρόλο αυτό? Και φυσικά δεν εννοώ κατα την προσπάθεια γιατι είναι φυσικό να είναι κανεις χαλαρός αλλά γενικά εκείνη την περίοδο της ζωής του.
Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν μπορούσατε να μου στείλετε κάποια αρχεία έσω μειλ όπως λέτε. Είναι καλοδεχούμενο ότι μπορεί να με βοηθήσει!

26/09/2012, 10:41:32
Οκ σου έστειλα μέιλ μέσω φόρουμ.

quote:
Είναι σημαντικό για να επιτύχουμε αστρική προβολή να είμαστε σε φάση εσωτερικής ηρεμίας ή δεν παίζει ρόλο αυτό?
Ναι, η αλήθεια είναι οτι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε εσωτερική αταξία δύσκολα θα δει αποτελέσματα στον εσωτερισμό γενικά, γιατί η βάση όλων είναι η ηρεμία. Και βέβαια ουσιώδες μέρος του εσωτερισμού, είναι το να μάθει ο άνθρωπος το να βάζει σε τάξη, την εσωτερική του αταξία. Αυτό γίνεται με την αυτοπαρατήρηση και τον διαλογισμό. Η πρακτική του διαλογισμού και της συνειδητής αυτοπαρατήρησης, ειναι ακριβώς αυτή: Να ηρεμείς τον νου. Να μειώνεις τις σκέψεις. Και μαζί με τις σκέψεις μειώνεις και άλλα πράγματα.
Για εμένα, το Α και το Ω του να έχει κάποιος σχεδόν οποιαδήποτε πνευματική εμπειρία, είναι να είναι ένας αθλητής του διαλογισμού. Αυτό είναι ουσιώδες!
Το να βρίσκεται κάποιος σε εσωτερική αταξία, για μένα υποδεικνύει οτι του λείπει το "φως". Και να εξηγήσω τι εννοώ με αυτό. Σε επίπεδο χριστιανικής θρησκείας, μπορείς να δεις κάποιες φορές κάποιους πνευματικούς, οι οποίοι είναι πολύ ήρεμοι.
Αυτοί οι πνευματικοί είναι ήρεμοι, γιατι προσεύχονται.
Η προσευχή μας δίνει αυτή την επαφή που χρειαζόμαστε, με το θεϊκό στοιχείο, ώστε να αποκτάμε φως. Αυτό το φως έρχεται και οργανώνει κάπως τα πράγματα. Ένας αθλητής της προσευχής, μπορεί να έχει πολύ φως. "Το σπίτι του προσευχόμενου, είναι όλη μέρα, μέρα μεσημερί"
Έπειτα υπάρχει ο διαλογισμός, που είναι κάτι διαφορετικό.
Σκοπός του διαλογισμού, είναι να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ σκέψη και συναίσθημα στον νου.

Τέλος πάντων, για να μη μακρηγορήσω, κατα τη γνώμη μου, πρακτική σε τρία πράγματα χρειάζεται για να πετύχει κάποιος αστρική προβολή και συναφείς εμπειρίες:
1) Διαλογισμός (Meditation)
2) Φωνοποίηση (Vocalization)
3) Αλχημεία ή δουλειά με τις ενέργειες (Energy Work)

Στην πραγματικότητα αυτά τα τρία αρκούν για να φτάσουν κάποιον στην "αυτοπραγμάτωση" όμως εστιάζουμε στη χρήση τους για αστρικές προβολές και τα συναφή. Είναι σημαντικό όμως, κάποιος που μπαίνει στις "εσωτερικές μελέτες", να έχει απο πριν ξεκαθάρισει στο μυαλό του, τι θέλει να πετύχει, πού θέλει να φτάσει και γιατι θέλει να φτάσει εκεί.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/09/2012 10:48:00

CathyΝέο Μέλος
26/09/2012, 21:00:26
Dr Jekyll ευχαριστώ πολύ για το μειλ και την απάντηση. Ρώτησα γιατί τον τελευταίο καιρό έχω κάτι προβλήματα και η αλήθεια είναι οτι υπάρχει πολύς θόρυβος μες το κεφάλι μου.. Είμαι εξοικειωμένη με τον διαλογισμό γιατι είναι κάτι που απο μικρή εξασκούμαι και κάνω όποτε έχω ανάγκη. Σε αυτη την φάση που είμαι τώρα, πρέπει να διαλογιστώ για να ηρεμήσω και να συνέλθω γενικά. Πιστεύω πως αν συμβεί αυτό θα ξέρω και καλύτερα τι θέλω να αποκομίσω απο τις 'εσωτερικές μελέτες' όπως λες και εσύ.
Παρόλο που γνωρίζω τι εστι αλχημεία και έχω διαβάσει σχετικά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες να ασχοληθώ με την ενέργεια. Όσο για την φωνοποίηση, πρώτη φορά ακούω την λέξη..

27/09/2012, 01:57:19
quote:
Dr Jekyll ευχαριστώ πολύ για το μειλ και την απάντηση. Ρώτησα γιατί τον τελευταίο καιρό έχω κάτι προβλήματα και η αλήθεια είναι οτι υπάρχει πολύς θόρυβος μες το κεφάλι μου.. Είμαι εξοικειωμένη με τον διαλογισμό γιατι είναι κάτι που απο μικρή εξασκούμαι και κάνω όποτε έχω ανάγκη. Σε αυτη την φάση που είμαι τώρα, πρέπει να διαλογιστώ για να ηρεμήσω και να συνέλθω γενικά. Πιστεύω πως αν συμβεί αυτό θα ξέρω και καλύτερα τι θέλω να αποκομίσω απο τις 'εσωτερικές μελέτες' όπως λες και εσύ.
Παρόλο που γνωρίζω τι εστι αλχημεία και έχω διαβάσει σχετικά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες να ασχοληθώ με την ενέργεια. Όσο για την φωνοποίηση, πρώτη φορά ακούω την λέξη..
Χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο για να τα εξηγήσουμε όλα αυτά. ίσως κάνω κάποια άλλη στιγμή μια προσπάθεια.

(Σου απάντησα στο μέιλ)

CathyΝέο Μέλος
27/09/2012, 15:26:44
Oκ ευχαριστώ πολύ, το έλαβα. Έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου, σιγά σιγά θα ενημερωθώ για όλα :)