- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Από το πουθενά, κόντρα Heretic-Craven-DSM-Nikomaxoυ.Ομορφα πράγματα.Κάθε αρχή καλοκαιριού, φαίνεται πως η ζέστη μας καίει κάποια ολοκληρωμένα και ξιφασκούμε.
Καμία απολύτως κόντρα με κανέναν δεν είχα και δεν σκοπεύω να έχω
Καμιά φορά ο εγωισμός απ όλες τις πλευρές (πρώτος και κύριος εγώ) μας κάνει φαινομενικά ανόητους στον απέναντι και ειδικά αν υπάρχει ένας μέσος έστω δείκτης ευφυίας είναι εύκολο 2 άνθρωποι να τονίσουν ταυτόχρονα ο ένας την φαινομενική ανοησία του άλλου, αλλά είναι η πραγματική ανοησία εκεί έξω στην οποία νομίζω ότι όλοι έχουμε αλλεργία ![]()
quote:
Επειδή εμείς ξέρουμε να το λήγουμε πριν πάρει φωτιά ο σταύλος και καούν τα άλογα.
![]()
quote:
Craven, θα σε καλέσω σε μονομαχία από Σεπτέμβριο, όταν θα αρχίσει η χειμερινή περίοδος και θα έχουμε μαυρίσει αρκετά, ώστε να "συγχρωματισθούμε".Υ.Γ
Παρακαλώ ενημέρωσέ με για την αποδοχή ή όχι της πρόκλησης και διάλεξε και το όπλο.
Δεκτό φυσικά και για το όπλο βλέπουμε.. βάζουμε τον Sol Mix να φτιάξει κάνα φουτουριστικό (death ray σε pocket version) σαν νέος Τέσλα που είναι. Μην γίνουμε και ρόμπα στους εξωγήινους αν παρακολουθούν.
Edited by - Craven on 15/06/2016 20:20:22
Έχεις pm.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
CravenΈχεις pm.
Δεν βλέπω κάποιο pm..
Για ξαναρίξε μια ματιά.
quote:
CravenΓια ξαναρίξε μια ματιά.
Ελήφθη ![]()
Εγκαστρωθήκαμεν από την αποστολή έως την λήψη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και ευθαρσώς περικαλώ υμάς, τι στον Corvus corax λέει αυτό το pm?Εγκαστρωθήκαμεν από την αποστολή έως την λήψη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ένα ή κανένα από τα παρακάτω
1) Εκφράζει τον θαυμασμό του και εγώ ανταποδίδω (Λάμπεις Μπάμπη μου!)
2) Εκφράζει τον θαυμασμό του και εγώ μετά τον βρίζω
3) Αλληλοβριζόμαστε
4) Με βρίζει και εγώ προσπαθώ να τον ηρεμήσω
5) Έμαθε πως είμαι προγραμματιστής και με εκλιπαρεί να μην σας χακέψω και βγάλω τα άπλυτα σας στην φόρα
6) Μου ζήτησε να φτιάξω το νέο "Esoterica" γιατί αυτό είναι πιο παλιό και από τον Μητσοτάκη (τώρα παίζει να μην ανοίγουν οι σελίδες πλέον)
7) Σε θάβαμε
8) Μιλάγαμε για τους Pink Floyd
9) Μου είπε πως ήρθε εξωγήινος στο μπαλκόνι του αλλά ντρέπεται να το γράψει με όλα αυτά που έγιναν
10) Δεν έλαβα τίποτα και το είπα για να σταματήσει να προσπαθεί να στείλει ![]()