- Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Ωστόσο, επειδή συμπεριλαμβανομένης και της δυτικής ιατρικής, όλες αυτές οι μέθοδοι μπορεί να αποτελούν θετικότατες προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας κάποιου ανθρώπου, καλύτερα είναι να μην μπαίνουμε στη διαδικασία συγκρίσεων ανταγωνιστικού τύπου. Πολλά καλά στοιχεία από κάθε οπτική μπορούν να δημιουργήσουν μια σύνθεση που θα είναι ωφέλιμη για τους ανθρώπους που πάσχουν.

Όσον αφορά την λήψη φαρμάκων για μικρό χρονικό διάστημα,και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε πως έχει αρνητικές επιδράσεις μακροχρόνια.
Και θα σου αναφέρω δύο συνοπτικά παραδείγματα:
1) Όταν υπάρχει μια φλεγμονή στο σώμα, τότε σημαίνει πως ευλόγως αντιδρά το σώμα έτσι, θερμαίνωντας την περιοχή εκεί για να πολεμήσει καλύτερα την ασθένεια και στέλνωντας περισσότερο αίμα το οποίο περιέχει οξυγόνο και θρεπτικά που βοηθούν στην ίαση.Όταν επεμβαίνουμε με αντι-φλεγμονώδη, λέμε στο σώμα να πάψει να αντιδρά έτσι δημιουργώντας φλεγμονή.Πάμε κόντρα στην διαδρομή ίασης που αυτό επέλεξε.Έτσι κρύβουμε το σύμπτωμα (φλεγμονή), χωρίς να έχουμε λύσει το πρόβλημα, το οποίο μελλοντικά ίσως γίνει μεγαλύτερο.(εδώ χτυπάμε ξύλο)
2)Όταν παίρνουμε ένα παυσίπονο για να σταματήσουμε τον πονοκέφαλο, το μόνο που κάνουμε είναι να απαλάσσουμε τον εαυτό μας απο το σύμπτωμα-πονοκέφαλο.Ο οργανισμός εκείνη την ώρα ουρλιάζει πως έχει πρόβλημα, είτε αυτό είναι άλλειψη μαγνησίου, είτε υπερβολική συγκέντρωση κάποιου βαρέως μετάλλου στο αίμα, είτε προσβολή απο κάποιον ιό κλπ,κλπ.Ο πόνος σταματάει, αλλά ο κίνδυνος ελοχεύει μέσα μας και σίγουρα θα εμφανίζεται όλο και πιό συχνά, εάν παίρνουμε συνεχώς μόνο παυσίπονα.
Τα παυσίπονα λοιπόν λειτούργησαν και με βοήθησαν.
Για εμένα λοιπόν - που γενικά δεν παίρνω παυσίπονα συχνά - υπήρχε χρησιμότητα κι αποτελεσματικότητα στη λήψη τους.
Θεωρείς ότι η λήψη τους ήταν λανθασμένη και θα έπρεπε να υπομείνω τον πόνο;

In anticipation of my resurrection...
'Οπως ανάφερα και παραπάνω,γράφω για την μαρτυρία μου και κάποια προσωπική έρευνα ετών και απευθύνομαι σε ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΑ άτομα.
Σκοπό δεν έχω να θίξω κανέναν.Τώρα αν απο αυτά που γράφω θίγονται κάποια συμφέροντα, δεν με νοιάζει καθόλου.
Αγαπητέ ΑΜΑΤΟ διάβασα την μακρόχρονη ιστορία σου και είπα να γράψω και εγώ κάτι από αυτά που γνωρίζω από καιρό και ασχολούμαι, παρόλα που είμαι αρκετά αποσχολημένος με τις δουλειές μου και μου μένει λίγος χρόνος να ασχολούμαι με τις σελίδες αυτές. Όμως το θεωρώ υποχρέωσή μου να γράψω έστω κάτι.
Ελκώδους κολίτιδας, Αμοιβάδες,μικρόβια. ΤΟ εκχύλισμα του φυτού,(βότανο) Χιλιόφυλος ή Αχιλέας όπως λέγετε θα σε συνεφέρει,Αλλά πρόσεχε να μην σε βλέπει πολύ ο ήλιος για πολύ διότι το ρόφημα αυτό λεπτένει την επιδερμίδα. COLLOIDAL SILVER (Ασιμόνερο)που το βρίσκεις να το αγοράσεις από τα μαγαζιά υγειηνής διατροφής, και θα σου δώσουν αναλογίες αυτοί. Όσο για την αοτοξίνωση από τον Υδράργυρο που χρειάζεσε όπως λες δεν είναι εύκολο πράγμα, για να μην προστέσης και άλλο στον οργανισμό σου, θα πίνεις νερό μόνον από ιδικό φύλτρο που φυλτράρει και αφαιρεί από το νερό, 99% το μολύβι, τον υδράργυρο, και το φθόριο. προσοχή στα ψάρια και τα ψαρικά που τρώς λίγα και διαλεγμένα. μπορείς κάλλιστα να μετράς την ποσότητα του υδράργυρου στο ψάρι που τρώς με ίδικό όργανο που υπάρχει στην αγορά. πικάντικα, τηγανιτά, και οινοπνευματώδει δεν τα πλησιάζουμε άλλο. Εύχομαι το καλλύτερο.Γειά σας. greco.
Amico grecobraziliano, grazie tante per il tuo interesse per quanto riguarda la mia salute. Έχω δοκιμάσει το χιλιόφυλλο ή Αχιλλέα στο παρελθόν για μακρό χρονικό διάστημα, χωρίς όμως καμία ωφέλεια.Φρόντιζα μάλιστα να αγοράζω όσο το δυνατόν πιό φρέσκο βότανο κάθε φορά.
Τώρα για το Colloidal Silver, έχω συσκευή που παρήγγείλα απο USA και φτιάχνω εδώ και 1 1/2 χρόνο δικό μου 20 ppm CS με ηλεκτρόλυση ράβδων ασημιού καθαρότητας 99.99.Είναι καταπληκτικό.Πέρσι σχεδόν όλη η οικογένεια μου είχε κολλήσει κάποια ίωση που τους έφερνε διάρροια.Έτυχε να παίρνω εκείνο τον μήνα CS καθημερινά.Ημουν ο μόνος που δεν κόλλησα.Επίσης με αυτό φτιάχνω και ζελέ CS για εξωτερική χρήση.Τόσο σε μένα όσο και σε άλλους που έχω δώσει το ζελέ έκανε καλή δουλειά και κανείς τους δεν το περίμενε.Βλέπεις φαινομενικά δεν "λέει" και πολλά ένα άχρωμο ζελέ.
Τώρα για το νερό.Έχω ένα καλό φίλτρο στο σπίτι που έχει όχι μόνο ενεργό άνθρακα για μέταλλα, φυτοφάρμακα και σωματίδια αλλά και βιολογικό φίλτρο UV για την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών.Απο αυτό το νερό πίνω όπου και να πάω.
Όσον αφορά την διατροφή δεν νομίζω πως χρειάζεται πλέον να κάνω ειδική δίαιτα.Πιστεύω πως η Κολίτιδα έχει τελειώσει μια για πάντα με την βοήθεια του MMS και δευτερευόντως του Zapper.Πλέον τρώω τα πάντα ξανά, πίνω κανονικά αλκοόλ, τρώω έξω, no limiti piu.Και όλα αυτά απο τον Γενάρη και μετά.
Το μόνο που πιστεύω μου έχει μείνει να διορθώσω τάρα είναι η αποτοξίνωση του Υδραργύρου.Απλώς δεν αποφάσισα ακόμη ποιά μέθοδο chelation θα ακολουθήσω για να το επιτεύξω.
Grazie mille per la tua risposta.Questo significa che ci siano anche qua persone che si interessano per gli altri.
Είναι κι αυτή μια πιθανότητα, σωστά;

In anticipation of my resurrection...
quote:
-μία αναφορά για την ουσία MMS.
-ένα τρομερό βοήθημα είναι και η εξέταση με την συσκευή QXCI/SCIO
-Έχω δοκιμάσει το χιλιόφυλλο ή Αχιλλέα
-Τώρα για το Colloidal Silver
-20 ppm CS με ηλεκτρόλυση ράβδων ασημιού καθαρότητας 99.99
-Έτυχε να παίρνω εκείνο τον μήνα CS καθημερινά
-Έχω ένα καλό φίλτρο στο σπίτι που έχει όχι μόνο ενεργό άνθρακα για μέταλλα
-αλλά και βιολογικό φίλτρο UV για την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών
-με την βοήθεια του MMS και δευτερευόντως του Zapper.
-η αποτοξίνωση του Υδραργύρου.Απλώς δεν αποφάσισα ακόμη ποιά μέθοδο chelation
-Συνοψίζοντας ήθελα να πώ πως η συσκευή Zapper καθώς και το -MMS- μου έδωσαν ξανά ελπίδα καθώς και νόημα στην ζωή
Αν και όλα αυτά που αναφέρεις αγαπητέ amato προσωπικά μου είναι άγνωστα και δεν αμφιβάλω για την χρησιμότητα που .. μπορεί ..να έχουν φέρει στον οργανισμό σου όπως λες και εσύ.
Από την άλλη όμως αναρωτιέμαι μήπως έχεις πέσει σε μια παγίδα ψυχολογικής εξάρτησης (φόβου) που ενώ μπορεί να έχεις καταφέρει μια ίαση στον οργανισμό σου με όλα αυτά, έχεις περάσει στην «αντίθετη όχθη» της ψυχολογικής ασθένειας…

Οταν πέρνεις ασιμόνερο να καταναλώνης μεγάλες ποσότητες φυλτραρισμένου νερού, 6-8 λύτρα την ημέρα, για να ωφεληθείς στο μέγιστο.
Tον περασμενο χρονο έχουμε εξάγει 8.500 συσκευές για την παραγωγή
colloidal silver (Aσιμόνερου) στην Βόρειο Αμερική. Πράγματι χρησιμοποιούμε ράβδους ασιμιού καθαρού 99.999. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιής τον ιδανικότερο χρωματισμό colloidal silver που είναι ο χρυσαφής, και αυτόν συμβουλεύει και το ιστιτούτο στην Αμερική.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΧΤΙ,Η ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ. Αρα πυκνότης ασιμόνερου χρώματος χρυσαφί. Καλή σου ώρα.
greco.
Amicos Grecobraziliano ho comprato il Silverpuppy da USA.Faccio CS ma sempre non ha colore, solo un po di grizio.Su internet ho letto che tutti i due colori:legero grizio e giallo, sono di buona quolita.E giusto?
grazie tante
Δεν ξέρω τι εννοείς με την "εξάρτηση".Αν νομίζεις πως καταναλώνω χίλια δυό πράγματα, σε διαβεβαιώνω πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Απλώς παίρνω 2-3 βιταμίνες λόγω σκληρής δουλειάς και σκοπεύω να τις σταματήσω μόλις τελειώσουν τα μπουκάλια.Αυτό που παίρνω καθημερινά είναι το Ιώδιο, καθώς και 1 φορά εβδομαδιαίως MMS για προληπτικούς λόγους.Τίποτα άλλο.
Με το MMS όντως πέρασα στην "αντίπερα όχθη".Διέσχισα κάποιο χρονικό διάστημα έχοντας καταρακωμένη ψυχολογία για την μη υποχώρηση της ασθένειας και πέρασα στην ευτυχία,πράγμα που είχα χάσει με την κολίτιδα και που ξαναβρήκα με το προαναφερθέν.Ξέρεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο να αιμορραγείς καθημερινά, να χάνεις αλματωδώς κιλά, να ζαλίζεσαι απ'την αναιμία, να πηγαίνεις για κένωση 20-30 φορές την ημέρα, ό,τι βάζεις στο στόμα σου και φθάνει στο στομάχι σου να σκάει μέσα σου σαν βόμβα κλπ, κλπ.
Η επίδραση του MMS είχε επίδραση όχι μόνο στο σώμα μου αλλά και στην ψυχολογία μου. Άλλωστε ξέρουμε το αρχαίο σοφό ρητό "νούς υγιής εν σώματι υγιές". Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.Όταν νοσεί το σώμα τότε δεν βρίσκεσαι και στην τρελή χαρά.Όμως για φανταστείτε την χαρά που έχει κάποιος όταν θεραπεύεται απο κάτι τέτοιο που είχα κι εγώ.
Όμως πιστεύω πως μόνο εκείνει που έχουν περάσει κάποια ανάλογη "μπόρα" μπορούν να καταλάβουν για τί είδους μετάβαση πρόκειται.
Αυτά για την παρούσα ψυχολογία μου.
Be well, be healthy
ρητό "νούς υγιής εν σώματι υγιές". Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.Όταν νοσεί το σώμα τότε δεν βρίσκεσαι και στην τρελή χαρά.Όμως για φανταστείτε την χαρά που έχει κάποιος όταν θεραπεύεται απο κάτι τέτοιο που είχα κι εγώ. amato.
Αγαπητέ συνέλληνα ΑΜΑΤΟ, σε πληροφορώ πως η κλασική ρήση, <<ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΣ>> δεν ειναι αρχαίο ελληνικό ρητό.
Orandum est ut sit mens sana in corpore sano.
«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» η κλασική αυτή ρήση, την οποία δήθεν έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες για τον αθλητισμό, ακούστηκε να λέγεται για πρώτη φορά όταν μεταφράστηκε αρχαιοπρεπώς τον 19ο αιώνα, από μια φράση του Λατίνου ποιητή Δέκιμου Ιούνιου Ιουβενάλη (60-127 μ.Χ.) στο έργο του Σάτιρες (Sature). Δεν έχει καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, και δεν αναφέρεται από κανέναν Έλληνα συγγραφέα πουθενά μέχρι τον 19ο αιώνα μ.Χ. αν εξαιρέσουμε φυσικά τον Θαλή τον Μιλήσιο με το “ ό το μεν σώμα υγιής, την δε ψυχήν εύπορος, την δε φύσιν ευπαίδευτος”. greco.