ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- THE DAY THE EARTH STOOD STILL - - Κινηματογράφος -

- THE DAY THE EARTH STOOD STILL - - Κινηματογράφος -

elo26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/12/2008, 15:39:56
Πάντως η V-max που ανέφερες Pred (προτιμούσα την παλιά εικόνα btw) είναι απάτη. Όχι γιατί δεν είναι αυτό που λένε, αλλά για μια συμβατική ταινία δεν έχει νόημα, και είναι κουραστική.

Ενώ το Dark Knight που είχε ένα κάρο σκηνές γυρισμένες με Ι max κάμερες, άξιζε σε V-max οθόνη, είχε κάτι να σου προσφέρει. 5 φορές το είδα σε V-max και θα ξαναπήγαινα αν είχα παρέα, χεχε!

29/12/2008, 18:56:14
για να λεμε του "στραβου" την αληθεια, εχω παει σε V-max οθονη στην Γερμανια, και το "πανι" ηταν πολλαπλασιο απο αυτο της Ελλαδας (με τις ιδιες θεσεις) αλλα πιο πολυ εμοιαζε με το στυλ του Πλανηταριου!

Φοβερη αισθηση!!!!!

Κατι ακουστηκε οτι απο 2010 θα ανοιξουν τετοιες "αιθουσες" και στην Ελλαδα! Αντε να δουμε!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
09/08/2009, 15:46:14
Τελικά κατάφερα να το δω και εγώ σε βίντεο πριν από λίγες ημέρες.
Τι μπαρούφα ήταν αυτή!!!

Το πρωτότυπο είναι 1000 φορές καλύτερο από φιλοσοφικής άποψης και ας είναι με μηδέν εφέ και ασπρόμαυρο...
Τελικά ότι πιάνουν οι Αμερικάνοι δημιουργοί τα τελευταία χρόνια το μαγαρίζουν...
Ειλικρινά εάν είχα πάει να το δω στον κινηματογράφο, θα έκλαιγα τα λεφτά μου...

10/08/2009, 14:10:03
πολλες ταινιες καταληγουν ετσι

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
01/03/2010, 04:28:37
Αποφάσισα τελικά να την δω σήμερα σε dvd. Γενικά θα έλεγα ότι παρακολούθησα μια μετριότητα και χαίρομαι που δεν είχα πάει κινηματογράφο για πάρτη της...
Τα εφέ είναι το μόνο ικανοποιητικό στοιχείο της ταινίας, ενώ τα υπόλοιπα κινούνται σε μέτρια επίπεδα (ερμηνείες, υπόθεση κλπ.). Το τελείωμα μου φάνηκε αρκετά απότομο και προβλέψιμο. Σίγουρα η ταινία προσπαθεί να περάσει ένα οικολογικό μήνυμα αλλά δεν ξερω κατά πόσο πρέπει να το θεωρήσω θετικό αφού οι ταινίες που "περνάνε μηνύματα" έχουν καταντήσει κλισέ πια.
Πάντως ήμουν προετοιμασμένος ότι δεν θα δω κάτι σπουδαίο, γι'αυτό και στο τέλος δεν ένιωσα την ίδια μεγάλη απογοήτευση που ένιωσαν ίσως άλλοι φίλοι...
Τι να κάνουμε...δεν γίνεται όλες οι ταινίες με υψηλό προϋπολογισμό,άρτια εφέ και πρωτοκλασάτα ονόματα ηθοποιών να είναι αξιόλογες....

Lost in Necropolis

La ville de la mort

07/04/2010, 12:22:24
ναι, γιατι συνηθως τετοιες ταινιες (που εχουν υψηλο μπατζετ, επενδυομενο κυριως στα εφφε), ξεχνανε την υποθεση ΣΕΝΑΡΙΟ (ισως το σημαντικοτερο)!

Λιγες ταινιες εχουν συνδυασει και τα 2 στοιχεια (σεναριο - εφφε) αρμονικα...

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν