ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ηρωϊκός κρητικός παπάς λειτουργεί μετά από 466 χρόνια στην Αγιά Σοφιά. Τον Ιανουάριο του 1919. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ηρωϊκός κρητικός παπάς λειτουργεί μετά από 466 χρόνια στην Αγιά Σοφιά. Τον Ιανουάριο του 1919. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kairatos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
VELISSARIOSΜέλος
15/11/2005, 10:49:45
ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΚΙΖΕΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ.ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΡΑΤΟ.

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

stemixΜέλος
15/11/2005, 18:33:54
Όντως φίλε. Λεφτά δεν δίνει πολλά το μπαγάσικο. Συνέχεια μείον είμαι στο ταμείο. (Άλλωστε το έλεγε και στο ζώδιο: δεν είναι καλός μήνας για τα οικονομικά σας ).
Μου την πέσανε και οι Πέρσες και οι Γότθοι και ενώ τους μεν Πέρσες τους βολεύω, οι Γότθοι είναι ορδές. Καλά που οι πόλεις μου έχουν ήδη κάστρα τουλάχιστον.
Μου φαίνεται θα καταφύγω στην παλιά αλλά καλή συνταγή, να αφήνω κάποιες πόλεις να επαναστατούν και μετά να τους την πέφτω και να κάνω λεηλασία... Εύκολη πηγή εισόδων.
Α ρε ανασύσταση της Αυτοκρατορίας που πρόκειται να κάνω...
Από γραφικά τέλειο, έτσι VELISSARIOS; Και οι στολές ιδίως των στρατηγών ε; Έτσι έπρεπε να είναι το medival ρε γμτ

Edited by - me

15/11/2005, 21:16:27
quote:
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΡΑΤΟ.

Εγώ φίλε μου μια φορά, το original όταν έπαιζα, έπαιρνα ρωμαίους και έσφαζα ότι πόλη έβρισκα μπροστά μου, και το χρήμα άφθονο μετά.
Θυμάμαι όταν η Σύγκλητος με αποκήρυξε, μπήκα στην Ρώμη με στρατό και τους έκανα slaughter all...

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

16/11/2005, 02:44:31
Καλά βρε δεν ντρέπεστε;! Τόπικ για παιχνίδια το κάνατε το θέμα του παιδιού!

(Εγώ μέχρι το civilization έχω φτάσει)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

VELISSARIOSΜέλος
16/11/2005, 09:25:28
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Δ.ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ!!ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΩ .
ΟΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

stemixΜέλος
16/11/2005, 10:15:43
quote:
ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΦΑΖΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΩ

VELISSARIOS, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο καλός . Πρέπει να αποκτήσεις νοοτροπία Ούνου. Μπες μέσα στην πόλη που κατέλαβες και ρημαξέ τους, τους άτιμους. Περασέ τους από φωτιά και μάχαιρα . Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Πω πω, κολλήσαμε ρε γμτ.

quote:
Θυμάμαι όταν η Σύγκλητος με αποκήρυξε, μπήκα στην Ρώμη με στρατό και τους έκανα slaughter all...

Τι μου θύμησες τώρα... Δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι.

Ostria, civilization; είσαι λίγο πίσω.
Κατά τα άλλα το λέω εγώ. Πως δεν μας έχουν πετάξει ακόμα έξω, είναι θαύμα.
VELISSARIOS, δεν ανοίγεις κανένα θεματάκι στο αχλαδότυρο να λέμε εκεί για τις κατακτήσεις μας;

Edited by - me

PeronosporosΜέλος
16/11/2005, 10:48:54
quote:
Ostria, civilization; είσαι λίγο πίσω.
Καθόλου φίλε μου, το Civilization 4 βγήκε τέλη Οκτωβρίου και είναι απίστευτο!!. Άλλωστε παιχνίδια είναι αυτά που παίζετε και τίποτα περισσότερο. Αν θες στρατηγική πραγματική, παίξε Axis and allies, Risk 2210, ή το θεϊκό Game of thrones (Επιτραπέζια είναι για να μην παρεξηγούμαστε!!!). Εκεί να δείς τί γίνεται....

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

VELISSARIOSΜέλος
16/11/2005, 10:52:41
STEMIX
quote:
VELISSARIOS, δεν ανοίγεις κανένα θεματάκι στο αχλαδότυρο να λέμε εκεί για τις κατακτήσεις μας;

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ???

stemixΜέλος
16/11/2005, 19:12:51
Χμ, μάλλον έχεις δίκιο φίλε μου. Θα πάμε σε ένα ήδη υπάρχον που έχει πάρει κάπου το μάτι μου. Θα ψάξω να το βρω και θα βάλω link.

Peronosporos, ίσως και να έχεις δίκιο. Θα τσεκάρω το civilization να δω τι είναι, αλλά εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα μεσαιωνικά, άντε και οι φάλαγγες της αρχαιότητας. Δεν μπορώ με σύγχρονους στρατούς και τέτοια. Όσο για τα επιτραπέζια δεν έχω ιδέα.

Edited by - me

stemixΜέλος
04/08/2006, 19:12:26
Πω πω... που το ξετρύπωσα αυτό το θέμα;
Ξέρω ότι όποιος μπει τώρα στο θέμα θα περιμένει να δει κάτι για τον παπα-Λευτέρη, αλλά το θέμα είχε αλλάξει λίγο πορεία και έγινε PC-gamer. sorry.

VELISSARIOS, σε χάσαμε. Αν είσαι ακόμα εδώ, θυμάσαι που έλεγα για MTW με γραφικά RTW? Σε 1-2 μήνες βγαίνει. Θα το ξέρεις βέβαια, αλλά είπα να στο πω μπας και δεν... Ετοιμάσου

VELISSARIOSΜέλος
07/08/2006, 09:42:20
ΧΕΧΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ TOTAL WAR ΕΣΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΩ ΤΑ CD ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ MEDIEVAL II.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.