ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προλήψεις - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Προλήψεις - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

erzebet_bathory31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
erzebet_bathoryΜέλος
08/05/2012, 00:43:43
μαλλον για να με κανεις να ασχοληθω μαζι σου. παντως οτι κ αν πεις σ εχω γραμμενο.

Timendi causa est nescire...

08/05/2012, 00:43:50
quote:

βρε αδερφε!!!

για αυτο το λογο.

quote:

δεν μου καιγεται κ καρφι.

και για αυτόν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

erzebet_bathoryΜέλος
08/05/2012, 00:48:41
εγω ετσι μιλαω. απο κει κ περα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι γουσταρει. μου αρκει που εγω ξερω τι ειμαι κ που μπορω να το αποδειξω αν θελησω κ οπου μ ενδιαφερει να το κανω.
οι υπολοιποι απλα περαστικα τους !

κ μην περιμενεις ποτε ξανα αλλη απαντηση απο μενα προς εσενα.
εισαι αορατος.

08/05/2012, 01:02:17
Τώρα με σκοτώνεις!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/05/2012, 01:11:07
erzebet μην τον παρεξηγείς τον Νικόμαχο δεν είναι κακό παιδί, απλά λόγω ηλικίας, καταλαβαίνεις, το μυαλό...
erzebet_bathoryΜέλος
08/05/2012, 01:15:59
το τοπικ μου εχει θεμα τις προληψεις κ θετει την ερωτηση αν εχουν βαση.
θα χαρω να δω αποψεις επι του θεματος. οπουαδηποτε ασχετη αναφορα επι του θεματος θα περνα απαρατηρητη ασχολιαστη κ αορατη.

ευχαριστω.

YUGI-OHΜέλος
08/05/2012, 02:01:44
quote:

quote:

βρε αδερφε!!!

για αυτο το λογο.

quote:

δεν μου καιγεται κ καρφι.

και για αυτόν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δεν έχεις κι άδικο...ε, είναι κάπως αρκετά αντρουά για γυναίκα φράσεις του τύπου "βρε αδερφέ" κυρίως, αλλά και το "δε μου καίγεται καρφί" δε πάει πίσω.
Δε ξέρω, δε μου πέφτει και λόγος..., αλλά αν δούμε και την άλλη περίπτωση που ξετρύπωσες τις προάλλες ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, φαίνεται να το κατέχεις το άθλημα της παρατήρησης, βρε αδερφέ!

08/05/2012, 03:49:44
quote:
Γιόγκι
είναι κάπως αρκετά αντρουά

αντρουά...χαχαχα

Επεσα απο την καρέκλα,απο τα γέλια!!

Ακου 'αντρουά"...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CamelotΜέλος
08/05/2012, 21:04:32
Εεεεμ στο θεμα μας. Προσωπικα πιστευω πως οι προληψεις ειναι σαν τα παραμυθια με τον μπαμπουλα. Ναι, ο μπαμπουλας μπορει να ειναι παραμυθι αλλα πολλοι εχουμε δει παραμυθια να ζωντανευουν μπροστα στα ματια μας. Εγω και καθρεφτη εσπασα (εδω που τα λεμε, τι κατασκευες ειναι αυτες, ενα "φου" να τους κανεις σπανε), και κατω απο σκαλα περασα και μαυρη γατα ειχα πριν χρονια, αλλα την πατησε η αδερφη μου οταν εκανε μαθηματα οδηγησης στο χωριο μας.

!!!Vanish the shadows!!!

kondorasΜέλος
08/05/2012, 21:44:11
quote:

και μαυρη γατα ειχα πριν χρονια, αλλα την πατησε η αδερφη μου οταν εκανε μαθηματα οδηγησης στο χωριο μας.

Προφανώς ήταν βραδινά τα μαθήματα και μέσα στο σκοτάδι δεν φαινόταν η γάτα. Στην προκειμένη περίπτωση, το μαύρο χρώμα αποδείχτηκε γρουσούζικο για την γάτα...
Μία από τις πρώτες φορές που είδα μαύρη γάτα ήταν την ημέρα που έπιασα (για μοναδική φορά) 13άρι στο Προ-Πό.

erzebet_bathoryΜέλος
08/05/2012, 23:19:53
quote:

Εεεεμ στο θεμα μας. Προσωπικα πιστευω πως οι προληψεις ειναι σαν τα παραμυθια με τον μπαμπουλα. Ναι, ο μπαμπουλας μπορει να ειναι παραμυθι αλλα πολλοι εχουμε δει παραμυθια να ζωντανευουν μπροστα στα ματια μας. Εγω και καθρεφτη εσπασα (εδω που τα λεμε, τι κατασκευες ειναι αυτες, ενα "φου" να τους κανεις σπανε), και κατω απο σκαλα περασα και μαυρη γατα ειχα πριν χρονια, αλλα την πατησε η αδερφη μου οταν εκανε μαθηματα οδηγησης στο χωριο μας.

!!!Vanish the shadows!!!

τη καημενη τη γατουλα. εδω κολλαει στη αδερφη σου η ατακα που λενε καποιοι <αντε πηγαινε πλυνε κανα πιατο που μου θες κ τιμονι >