ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Glorfindel61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
GlorfindelΜέλος
25/12/2003, 23:04:41
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ LENCOLAS ΨΙΛΟΧΑΘΗΚΑ...ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ....

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ LENGOLAS ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ YFO ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΚΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ....ΧΑΧΑ..ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ...ΧΑΧΑ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

lencolasΜέλος
26/12/2003, 16:23:30
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ!ΕΙΧΕΣ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΤΟ 3 ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΛΚΙΝ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ!ΤΟΣΟ ΑΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ,ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ..ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ..
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΣΙΛΜΑΡΙΛΛΙΟΝ" ΤΟΥ ΤΟΛΚΙΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΕΥΤΕΙ!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ UFO ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ,Η ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΞΩΤΙΚΑ..ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

GlorfindelΜέλος
28/12/2003, 00:46:39
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΙΚΗ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΕΙ...
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ Ο ΠΕΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ...
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ...

ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΡΟΙΣΜΑ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ,ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΡΓΟΣΥΡΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΦΙΔΙΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟ "ΜΑΓΟΥΣ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΩΤΙΚΟ...
ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ...

ΤΩΡΑ ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ,ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΩΤΙΚΑ...ΛΑΘΟΣ...

ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...

ΕΤΣΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ,ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΞΩΤΙΚΟ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ...ΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

UFOΜέλος
28/12/2003, 01:31:32
quote:
ΤΩΡΑ ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ,ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΩΤΙΚΑ...ΛΑΘΟΣ...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΞΩΤΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ...
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΗΚΑ ΞΩΤΙΚΑ..ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ.......
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ....

GlorfindelΜέλος
28/12/2003, 23:34:56
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ...

ΩΣΤΟΣΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ UFO ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΘΥΛΗΚΑ ΞΩΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ "ΦΥΛΗ" ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ...
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΖΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...
ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ....

ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ,Η ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΓΩΓΕΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ...ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

lencolasΜέλος
29/12/2003, 17:32:37
ΚΑΛΕ ΜΟΥ Glorfindel,ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ..
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ..
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΓΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΞΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ..
ΦΙΛΙΚΑ
ΚΙΚΗ

Alma Libre....

UFOΜέλος
29/12/2003, 23:22:28
LENCOLAS ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ GLORFINDEL..........

Edited by - UFO on 29/12/2003 23:23:25

GlorfindelΜέλος
28/02/2004, 12:16:34
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

GlorfindelΜέλος
09/03/2004, 12:06:42
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ,ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ...
ΟΠΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΑΕΡΑ,ΓΗΣ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ.

ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΞΩΤΙΚΩΝ,ΤΟΥΣ sidhe ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ...
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΩΣΤΟΣΟ Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΞΩΤΙΚΑ..
ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ SIDHE...ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ"....

Η ΞΩΤΙΚΟΜΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΠΟ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Elfish DimosΜέλος
09/03/2004, 12:57:13
Καλημερα σας! Στο βροντερο πηγα πριν ενα μηνα.Εκει ειναι θειοι του πατερα μου οπου μενουν μαζι με την γιαγια του(96 χρονων παρακαλω..).Καθως πλησιαζαμε αυτη η πρασινη μαγεια ηταν καταπληκτικη.Αποτομες πλαγιες,πυκνη και αγρια βλαστιση! Η θεια του πατερα μου αρχισε μια συζητηση περι καλικατζαρων αστειευομενη(ηταν επικαιρο θεμα μονο και μονο επειδη ετυχε πανω στις μερες των φωτων)και ετσι δεν εχασα την ευκαιρια να δωσω στην κουβεντα μια σοβαρη ροη.Την ρωτησα αν πιστευει σ αυτα και με μια ανεση μου απαντησε πως τα πιστευει εφοσον υπαρχουν.Τοτε εμεινα εκπληκτος και χωρις να χασω χρονο τις ζητησα να μου εξηγησει περισσοτερο.Μου ειπε πως πριν αρκετα χρονια οι παλιοι(στα χρονια της γιαγιας του πατερα μου)εβρισκαν μες τα δαση μεταξωτα μαντηλια,κρεμασμενα απο δεντρα η'πανω απ τις καλλιεργειες τους.Αυτα τα ειχαν συνδεσει με τις νεραιδες οτι τ αφηναν για να καρποφορει το δασος και για να προστατευει τους κυνηγους η' τους ξυλοκοπους απο τ αγρια ζωα.Πολλες φορες ειχαν δει νεες κοπελες στο χωριο,ομορφες και απλα ντυμενες να τρεχουν μες το δασος και να χανονται.Σ ενα παλιο καφενειο που υπηρχε τοτε οι αντρες πολυ συχνα συζητουσαν γι αυτες.Καποιοι κυνηγοι ειχαν πει οτι ενας ειχε τρελαθει.Ειχε σημαδεψει ενα ζωο και μολις το σκωτοσε ειδε οτι στη θεση του ζωου ηταν μια γυμνη κοπελα.Απο τοτε τρελαθηκε και εξαφανιστικε .Πριν εξαφανιστει το ειπε στους αλλους και οταν πηγαν εκει δεν υπηρχε τιποτα.Απο τοτε πιστευουν οτι πρεπει να τους συγχωρεσουν και γι αυτο εδω και μερικα χρονια καποιοι αφηνουν εξω απ τα σπιτια τους γαλα και φαγητο για τα ζωα μιας και πιστευουν οτι καποιες φορες ερχονται με την μορφη ζωου.Ολα αυτα ειναι λογια παλιων..Θρυλοι?? Εγω ηθελα να ρωτησω και την γιαγια αλλα εδω και 2 χρονια δεν μπορει μιλησει.Ειναι αρρωστη και δεν εχει πολλα περιθωρια ζωης.Τα περισσοτερα τα μετεφερε η γιαγια στην θεια πολυ παλια.Πραγματικα ενιωσα πολυ ωραια απ την συζητηση αλλα μπηκα και σε πολλες σκεψεις. Βεβαια πολλες φορες που εχουμε κατασκηνωσει με την ξωτικοπαρεα μου στην αγκαλια της μητερας γης,ξεφευγωντας απ την ρουτινα της πολης,δεν σταματησαμε να ακουμε τις κρυφες ομιλιες της φυσης μεσ τη νυχτα.Πραγματικα αν αφοσιωθεις και πιστευεις θα δεις κ θ ακουσεις πολλα..Καποια στιγμη θα σας αναφερω και εμπειριες μου.Δεν θελω να σας κουρασω αλλο.Ευχαριστω που μ ακουσατε! Να στε παντα καλα.. 'Το Ξωτικο'

Keep nature alive..Mother earth will revenge...

09/03/2004, 14:12:22
Elfish Dimos περιμένουμε περισσότερα για τις εμπειρίες σου... και συ Glorfindel μη πας να ξεφύγεις...περιμένουμε για την ξωτικομαμή...

"Τάδε έφη Avallon"
AmandaΜέλος
10/03/2004, 00:33:01
πρώτη φορά ακούω για ξωτικομαμή, μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις ή ακόμα καλύτερα να μας πεις και καμμιά ιστορία γύρω από αυτό το πρόσωπο;

Φιλικά

archontiaΝέο Μέλος
10/03/2004, 12:44:34
Glorfindel έγραψες:
Ο κόσμος του Τολκι,παραείνει φανταστικός με πολλές λεπτομέρεις που αν διάβαζα και άλλα βιβλία του θα κατανάλωνα φαιά ουσία του εγκεφάλου μου.
Πολλές φορές πρέπει να σηκώνουμε τα γραμμάτα που διαβάζουμε για να ανακαλύψουμε αυτό που αληθινά γράφουν.
Αν θυμάσαι από το βιβλίο ή την ταινία τα Έντ (τα δέντρα που μιλούσαν) για να αποφασίσουν να συμμετάσχουν στον πόλεμο προηγήθηκε μια κουβέντα ολονύκτια και αυτό γιατί έπρεπε να ξεκινήσουν πρώτα από τα ονόματά τους, την γενιά τους και να βρουν λέξεις για να πουν αυτά που χρειάζεται να πουν. Σκέφτηκες οτι έμεις οι σύγχρονοι είμαστε πάρα πολύ τυχεροί; Το λέω αυτό γιατί όχι μόνο έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο αλλά είναι και πλήρως κωδικοποιημένο. όταν αναφερόμαστε σε μια λέξη όπως για παράδειγμα αγάπη, ξέρουμε τι σημαίνει, είτε από προσψπική εμπειρία είτε από βιβλία, σε κάθε λέξη που λέμε υπάρχουν αναλύσεις και δεν χρειάζεται κάθε φορά που μιλάμε να καταναλώνουμε χρόνο για όλα αυτά. Αυτο ήταν ένα απλό παράδειγμα.
Επιστρέφω στο θέμα ξωτικά.
Γιατί στο παρελθόν υπήρχαν περισσότερες αναφορές, γιατί να έβλεπαν το βράδυ, γιατί σε πηγές σε δάση;
Τώρα αν αργήσεις σπίτι θα πεις στους γονείς σου οτο έμπλεξα με παρέα, τότε τι μπορούσαν να πουν για να συναντήσουν τον καλό τους ή την καλή τους; Πήγα να πάρω νερό και είδα ένα ξωτικό και με παρέσυρε και άργησα.

Και κάτι ακόμα. όταν λέμε κάτι κακό χτυπάμε ξύλο.
Στην ελλάδα χτυπάμε ξύλο για να πούμε στα ξωτικά οτι δε θέλουμε να συμβεί αυτό το κακό, να μας προστατέψουν. Σε άλλες χώρες χτυπάνε ξύλο όποτε λένε κάτι που θέλουν να τους συμβεί και έτσι προκαλούν τα ξυωτικά να τους το κάνουν(γιατι στα ξωτικά αρέσει να πειράζουν τους ανθρωπους και το κάνουν όχι από κακό αλλά για να γελάσουν)
Εγώ πάντως χτυπάω ξύλο για κάτι καλό γιατί η δευτερη θεωρία μου αρέσει πιο πολύ. Γιατί την τελική δεν είμαι σιγουρη αν υπαρχουν η οχι.

και οταν φτασουμε στην ψηλότερη κορυφή θα δούμε άλλες να μας χαιρετούν.

thothΙδρυτικό Μέλος
10/03/2004, 13:33:39
Μια ενημέρωση.

Ο Glorfindel έχει γράψει ένα άρθρο για την Στοιχειωμένη Ελλάδα και έχει προστεθεί στα άρθρα του Esoterica.gr

Το τμήμα X-Paths του Pathfinder που το τροφοδοτεί με δικό του υλικό το Esoterica.gr έχει τώρα στην πρώτη σελίδα ως μια από τις προτάσεια ανάγνωσης το άρθρο αυτό.

Μπορείτε να το δείτε στο...
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/para/214.html

.... και την παραπομπή στην αρχική σελίδα (μέχρι τώρα τουλάχιστον)

http://www.pathfinder.gr/

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

GlorfindelΜέλος
10/03/2004, 23:47:45
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ THOTH ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΟ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΕΣ,ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΞΩΤΙΚΑ,ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΒΟΗΘΗΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΦΕΡΝΟΤΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΞΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΟΠΑΡΕΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΞΩΤΙΚΟΜΑΜΗ...

ο πατέρας βρίσκεται στα χωράφια,και η μητέρα σπίτι,ήδη είναι στις μέρες για να γεννήσει,κοντεύει σε τρείς εβδομάδες...
ξαφνικά την πιάνουν πόνοι δυνατοί,σύννεφα έχουν μαζευτείκαι γρήγορα ξεσπάει σε καταιγίδα...ο πατέρας σκέφτεται να γυρίσει σπίτι αλλά η πλυμμήρα τον δυσκολεύει και αδυνατεί,εγκλωβίζεται στο χωράφι...
η μητέρα δεν αντέχει άλλο,η επόμενη βροντή σπάει το παράθυρο της κουζίνας,γρήγορα ο άνεμος σέρνει ό,τι βρει στο διάβα του...
οι πόνοι γίνονται όλο και πιο αφόρητοι,ώσπου η πόρτα σπάει από τους μεντεσέδες και ανοίγει διάπλατα με τέτοια δύναμη φανταστική που ο θόρυβος σκέπασε τη βροχή...μέσα στην ομίχλη μία θολή φιγούρα,απέναντι από τη μητέρα και ύστερα..........
η μητέρα ξυπνάει πάνω στο κρεβάτι,βλέπει τα πάντα γύρω ανακατεμμένα από τη βροχή και τον αέρα,τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά και σπασμένα,αλλά ο αέρας δεν ανακυκλωνόταν...ώσπου κατάλαβε πως δεν ένιωθε πια το βάρος του παιδιού στην κοιλιά της...στον αέρα του σπιτιού υπήρχε μία αναιτιολόγητη ζεστασιά και μυρωδιές από μίγματα βοτάνων,κοιτάζοντας μπροστά βλέπει μία άσπρη φιγούρα,κατάλευκη,γυναίκα ξανθή με ολόισια μαλλιά που κάλυπταν πίσω την πλάτη της...η μητέρα αναζήτησε το παιδί της,ώσπου αυτή η πάράξενη γυναίκα της προσφέρει ένα μπόγο στα χέρια της...ήταν το παιδί της...
στη συνέχεια η παράξενη γυναίκα επιμένει ότι το παιδί θέλει να φάει,και το ζητάει από τη μητέρα του...
-το παιδί σου πεινάει όπως και εσύ,δώσε μου το να το ταίσω.
-δώσε μου το φαί να του το δώσω εγώ,εγώ είμαι η μητέρα του.
-είσαι αδύναμη να το ταίσεις,και δεν θέλει τέτοιο φαί.
-εσύ γιατί με βοληθησες;έχεις παιδιά;
-όχι
-τότε γιατί;
-γιατί έτσι πρέπει,δώσε μου το παιδί.

τα χέρια της παράξενης γυναίκας κινήθηκαν προς το παιδί...
-δωσ το μου,δωσ το μου...πρέπει να μου το δώσεις οικειοθελώς..

η μητέρα αδύναμη να σκεφτεί το δίνει,η παράξενη γυναίκα το παίρνει στα χέρια της,το σηκώνει επιδεικτικά σαν να είναι κάποια θυσία,και το βυζαίνει...

το παιδί είχε περάσει ήδη στην άλλη πλευρά...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

11/03/2004, 00:48:17
Ανατρίχιασα...
(αλήθεια, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε άλλο)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

11/03/2004, 16:06:34
Πολύ παραστατική η περιγραφή σου φίλε GLORFINDEL...
Νομίζω ότι όλοι μας καταλάβαμε...

"Τάδε έφη Avallon"
GlorfindelΜέλος
11/03/2004, 17:33:21
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΑΓΑΠΗΤΗ ARCHONTIA ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ,

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΛΚΙΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ....ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ....

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ,Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΨΕΜΜΑΤΑ...

ΕΤΣΙ Ο ΤΟΛΚΙΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΣΤΡΟ,ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥΣ ΚΕΛΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ Η ΜΗ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ....

quote:
Γιατί στο παρελθόν υπήρχαν περισσότερες αναφορές, γιατί να έβλεπαν το βράδυ, γιατί σε πηγές σε δάση;
Τώρα αν αργήσεις σπίτι θα πεις στους γονείς σου οτο έμπλεξα με παρέα, τότε τι μπορούσαν να πουν για να συναντήσουν τον καλό τους ή την καλή τους; Πήγα να πάρω νερό και είδα ένα ξωτικό και με παρέσυρε και άργησα.

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΛΕΩΝ,ΟΠΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΘΗΝΑ...ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΔΕ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΣΚΩΤΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ΙΝΔΙΑ,ΑΦΡΙΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ,Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;

Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΤΟΝΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

GlorfindelΜέλος
12/03/2004, 01:21:30
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥΣ...

ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΕΖΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Του ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ Η ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

12/03/2004, 09:17:31
quote:
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Του ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ Η ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Γι'αυτό ακριβώς το κάνουνε μόνο με την "θέληση" της μητέρας...
Τελικά έχουν και αυτά τους δικούς τους κανόνες ηθικής.

"Τάδε έφη Avallon"