- ΠΜ (Personal Messages) ΜΟΡΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ - ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
seminaΜέλος
Aγαπητε μου Jason_18,
δεν μπορεις να πεις οτι δεν φευγει ποτε ενας πραγματικος φιλος??Ας παρουμε και την περιπτωση του θανατου που ειναι κατι αναποφευκτο και οδυνειρο..
Δεν εχω καταλαβει ακομα αν οι πραγματικοι φιλοι φευγουν και γιατι..
ακομα προσπαθω να βρω αιτιες που δεν θα επρεπε να το ψαχνω κιολας!!
δεν μπορεις να πεις οτι δεν φευγει ποτε ενας πραγματικος φιλος??Ας παρουμε και την περιπτωση του θανατου που ειναι κατι αναποφευκτο και οδυνειρο..
Δεν εχω καταλαβει ακομα αν οι πραγματικοι φιλοι φευγουν και γιατι..
ακομα προσπαθω να βρω αιτιες που δεν θα επρεπε να το ψαχνω κιολας!!
Αγαπητο μελος drml,
αυτο που εγραψες ειναι ποιηματακι ή ειναι δικο σου???
Πραγματι ας ευχηθω και εγω μια καλη χονια για ολους...με υγεια και καλους φιλους..οσο για το κρασι θα συμφωνησω με τον Jason_18 μην το παρακανουμε,με μετρο!![]()
![]()
Όσο η γυναίκα θα έχει κατώτερη θέση από τον άνδρα στην κοινωνία,η ανθρωπότητα θα φωτίζεται απ'τον μισό της ήλιο.
lizzard_kingΜέλος
Γενικά πάντως αυτό που πιστεύω εγώ κι αυτό είναι ο τρόπος που λειτουργώ,είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου.Είναι προτιμότερο να σε αποδέχονται και να σ'αγαπούν ή να σε απορρίπτουν γι'αυτό που είσαι...πόσο μάλλον οι ίδιοι οι φίλοι σου.Εντάξει,όλοι είμαστε λίγο υποκριτές,αλλά η υποκρισία δεν είναι σωστό να υπάρχει σε μια φιλία...Πόσο όμορφο είναι να σε θαυμάζουν γι'αυτά που είσαι και πόσο άσχημο να σε κτακρίνουν για κάτι που δεν είσαι...Εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι πολύ σημαντικό είναι να αγαπάς και τον εαυτό σου.Αν δεν μπορείς να δεχτείς τον ίδο σου τον εαυτό,νομίζω πως δεν μπορείς να αγαπήσεις αήθινά...Παν μέτρον άριστον...
I'm the lizard king,I can do anything!
analphabetΜέλος
Αυτό που έχω διδαχτεί είναι ότι οι φίλοι μας τελικά, όταν πλησιάζουμε τα 30 όπως εγώ, αίναι αυτοί στους οποίους έχουμε ανοιχτεί και μας ξέρουν και μας αποδέχονται και συνεχίζουν να είναι φίλοι γιατ΄μα ανοίχτηκαν και τους αποδεχτήκαμε. Μην περιμένεται να γίνει κανείς φίλος σας αν δε του πήτε την αλήθεια για το άτομό σας.
Ο δήθεν εαυτός σας θα έχει δήθεν φίλους. Που θα φύγουν!
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
drmlΜέλος
quote:
Αγαπητο μελος drml,
αυτο που εγραψες ειναι ποιηματακι ή ειναι δικο σου??
Kαλημέρα! ![]()
Είναι στίχοι από τραγούδι του Παπάζογλου!