ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΜ (Personal Messages) ΜΟΡΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ - ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΠΜ (Personal Messages) ΜΟΡΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ - ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Dr Jekyll Mr Hyde64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
lamogioΜέλος
20/12/2004, 17:46:51
quote:
Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

Μαζί σου Ευγένιε. Κι εγώ κατά των εκτρώσεων είμαι.

seminaΜέλος
24/12/2004, 13:46:33
Αγαπητο μελος 1900,
Πρωτα απο ολα θα ηθελα να αναφερω πως συμφωνω με οσα λεει ο Ευγενιος..σκεψου το λιγο..εχει δικιο!
Στη συνεχεια,θα ηθελα να σου πω πως ναι εχω περασει μια κατασταση,αλλα ειμαι στο σταδιο του να την ξεπερασω..Επιπλεον,δεν υπαρχει λογος να σου την αναφερω διοτι ειναι πολυ λεπτο και πολυ σημαντικο πραγμα για μενα..Βεβαια,πραγματι,θα ακουγες μονο τη δικια μου πλευρα αν σου την ελεγα,ωστοσο ειμαι ανθρωπος που προσπαθω να τα βλεπω ολοπλευρα τα πραγματα και να μπαινω στη θεση του αλλου ωστε να τον καταλαβαινω καλυτερα...
Παρολα αυτα,μια φιλη μου ειχε πει πως πρεπει να χαιρομαι που ειχα τη δυνατοτητα να ζησω κατι που αλλοι ανθρωποι οχι,δηλαδη να ζησω μια φιλια που μου προσεφερα παρα πολλα..
Αυτα προς το παρον,ελπιζω να μην σε κουρασα και να με κατανοησες,γιατι ξερω πως γραφω λιγο μπερδεμενα
Τις ευχες μου για να περασεις ομορφες γιορτες..καλα χριστουγεννα
Φιλικα,
Ευγενιος και Σεμι

Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..

seminaΜέλος
26/12/2004, 00:53:39
Αγαπητε 1900,
Ξεχασα να σου πω κατι στην απαντηση μου…Το ηξερα πως αυτό που ειπα ότι τους φιλους τους επιλεγουμε,ενώ τους συγγενεις όχι θα το σχολιαζες…ημουν τοσο σιγουρη!!!
Μα αν το σκεφτεις,τους φιλους τους επιλεγεις…εισαι με μια παρεα 10 ατομων,από αυτους ποιους θεωρεις πραγματικους σου φιλους???2-3 ετσι δεν είναι????Δεν τους θεωρεις ολους,συνεπως επιλεγεις τους φιλους σου…Οσο για τους συγγενεις είναι προφανες…εχω δει οικογενειες να μαλωνουν για τα χρηματα,για ένα χωραφι,για ένα σπιτι…αυτοι δεν επιλεχτηκαν να είναι συγγενεις απλα ετυχε…και το μετανιωνουν…
Προσωπικα,δεν εχω μαλωσει με συγγενεις μου,δεν γινεται όμως να τα πηγαινω καλα με ολους γιατι πολύ απλα δεν ταιριαζω με ολους,αρα δεν μπορω και να τους επιλεξω απλα τυχαινει να τους εχω συγγενεις…αυτό δεν σημαινει πως δεν κανω προσπαθεια να τους αγαπω,απλα δεν μπορω..δεν μου βγαινει η υποκρισια και τα ψευτικα χαμογελα!!!
Τεσπα,ισως να εχω λαθος..παντως γνωριζω πως δεν ειμαι απολυτως σωστη..και ποτε μα ποτε ουτε σε φιλο,ουτε σε συγγενη θα ηθελα να γινω βαρος και ουτε θα πιεζα έναν ανθρωπο να είναι φιλος μου..οποτε ο φιλος επιλεγει την παρεα μαζι μου και ο συγγενης με ανεχεται ωσπου καποια στιγμη να μου αποκαλυψει ότι δεν με συμπαθει…
Φιλικα,
Ευγενιος και Σεμινα

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΜΑΘΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ..

26/12/2004, 10:30:37
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ???

για ολα οσο ομορφα εχετε πει.....

για να μεινουν στην μνημη......

για να σκεφτομαστε τι θελαμε να πουμε και τι δεν ειπαμε.....

για να αναρωτηθουμε τι δεν πραξαμε.......

πολλες φορες ,ο χωρισμος...καθε ειδους ,ειναι αμφιρροπη υποθεση....

φταινε ολοι.....

μα ολα χρειαζονται...ακομη και ο πονος.....

ο χωρισμος....

η επαφη....

η αρχη και το τελος......

ειμαστε ολα οσα προσπαθουμε να γινουμε.....θετικοι/αρνητικοι....σε καταστασεις....προσωπα.....σε εμας τους ιδιους.....

http://home.t-online.de/home/bettermann/wt.htm

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

BRAINSTORMΜέλος
26/12/2004, 22:34:06
Καλησπέρα και καλές γιορτές.

Λοιπόν το θέμα που ενεργοποίησε ο φίλος Ευγένιος με αφορά άμεσα και όσο μεγαλώνουμε η φιλία γίνεται ακόμα ποιο ακριβή και δύσκολη. Το ζητούμενο είναι ποιες είναι οι ανάγκες μας και τι περιμένουμε από έναν φίλο. Όσο πιο πολλά περιμένουμε τόσο λιγότερα παίρνουμε. Πραγματικούς φίλους δυσκολεύομαι να μετρήσω. Φίλους για καφεδάκια, βόλτες, και διάφορες άλλες δραστηριότητες έχω πολλούς.

Στην εποχή που ζούμε δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να εκφράσουν αυτό που νοιώθουν. Έτσι όλες οι ανησυχίες και φοβίες τους αποθηκεύονται στην «σκιά» της ψυχής του ανθρώπου. Κάποια στιγμή όμως γίνεται η «έκρηξη».

Φοβόμαστε να μιλήσουμε αληθινά και να πούμε αυτό που πιστεύουμε σε κάποιον άνθρωπο. Η αιτία είναι απλή:Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..

Αντί λοιπόν να σου πει κάποιος τι πραγματικά πιστεύει για εσένα τι νοιώθει και πως αισθάνεται, προτιμάει τους ελιγμούς και τα λόγια τα μασκαρεμένα. Μετά μαθαίνεις από έναν τρίτο ποια είναι η πραγματική του γνώμη για εσένα και πέφτεις από τα σύννεφα. Μετά έρχεται η απογοήτευση ο θυμός η εκδίκηση και καταλήγεις να κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Την επόμενη φορά που θα τον ξαναδείς δεν του λες πως αισθάνθηκες για αυτά που άκουσες και συνεχίζεις και εσύ να παίζεις το κρυφτούλι.

Αυτό που τελικά κανείς δεν θυμάται είναι να αγαπά τον εαυτό του κι ωστόσο αυτό είναι ακριβώς που πρέπει να μάθουμε να κάνουμε, αν θέλουμε να αποκτήσουμε την ευτυχία της τωρινής στιγμής

ΧΤΙΖΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

analphabetΜέλος
27/12/2004, 13:31:23
quote:
Αυτό που τελικά κανείς δεν θυμάται είναι να αγαπά τον εαυτό του κι ωστόσο αυτό είναι ακριβώς που πρέπει να μάθουμε να κάνουμε, αν θέλουμε να αποκτήσουμε την ευτυχία της τωρινής στιγμής

θα αυμπληρώσω : Κ αν θέλουμε να μας αγαπούν για αυτό που πραγματικά ήμαστε και όχι για να δούμε στα μάτια των άλλων όσα δε βλέπουμε στον καθρέφτη μας.

Έρωτας, αγάπη, φιλία.. ο αυτοσεβασμός απαλαγμένος απο εγωϊσμό είναι το κλειδί για όλα αυτά..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

lizzard_kingΜέλος
27/12/2004, 18:03:56
Mην τρέξεις εμπρός μου
ίσως να μη σε ακολουθήσω.
Μη βαδίσεις πίσω μου
ίσως να μη σε οδηγήσω.
Περπάτησε πλάι μου,
φίλος αληθινός...
Πόσες συνήθεις και πόσες εκφράσεις έχουμε υιοθετήσει από τους κολλητούς μας και άλλες πόσες δικές μας έχουν αυοί υιοθετήσει...
Η ισορροποία στο να παίρνεις και στο να δίνεις,στο να ακούς και μιλάς...Ο,τι χρησιμοποιούμε σε μια αληθινή φιλία και ό,τι καινούριο μαθαίνουμε μοιράζεται και χρησιμοποιήται για κοινούς σκοπούς,άλλοι σκοποί "σκοτώνουν" τη φιλία...
Να'σαι μονάχος σου θα πει να είσαι αντριωμένος
να μη σε πιάνει πανικός,ούτε κι ο ίδιος ο θεός
Αλλιώς στα πάγια κολλάς,σέρνεσαι βρίζεις και γελάς...

I'm the lizard king,I can do anything!

lizzard_kingΜέλος
27/12/2004, 18:29:17
Στις φιλίες που έχω δημιουργήσει θυμάμαι το μόνο παράπονο που είχα και έχω ακόμη και τώρα είναι το εξής...Έχω πολλούς φίλους που είμαστε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο ένας για τον άλλον.Αυτό που με παραξενεύει και μου δημιουργεί κάτι σαν παράπονο είναι το ότι αυτοί δεν αισθάνοντε όμορφα μεταξί τους και συμβαίνει πολλές φορές να ήταν και αυτοί πολύ δεμένοι στο παρελθόν...Γιατί έφυγαν ο ένας από τον άλλον κι όμως έμειναν μαζί μου...Δεν είμαι τπτ παραπάνω από αυτούς,απλά είμαι αληθινός...Γιατί δεν μπορούν να το κάνουν κι αυτοί?Να τα έχουν καλά με όλους?Τι πιστεύτε πως φταίει σ'αυτό?Ο εγωισμός?Κι εγώ είμαι εγωιστής και γι αυτό όμως κατανοώ και σέβομαι τον εγωισμό των φίλων μου...
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει μια αληθινή φιλία,είναι πιστεύω άλλες φιλίες...Σκεφτείτε πως εγώ θα γυρίσω στην πόλη μου για διακοπές,όπως και οι περισσότεροι φίλοι μου...Όμως αυτοί είναι πολλοί κι εγώ ένας και δεν μπορώ να διασπαστώ και να τους μοιράσω κομμάτια μου...Κάποιοι θα μείνουν παραπονεμένοι...Τι μπορώ να κάνω?Πόσο θα αντέχω να αφήνω τον έναν(δεν εννοώ οριστικά)για τον άλλον και πόσο θα το υπομένουν αυτοί....?
Ευχαριστώ....

I'm the lizard king,I can do anything!

analphabetΜέλος
28/12/2004, 09:42:26
Φίλε lizard king είσαι πραγματικά τυχερός που καταφέρνεις να κρατάς τους φίλους σου. Όσο για το ότι θα σου φύγουν γιατί δε θα προλάβεις να τους δείς μην ανυσηχείς.. Θα προλάβεις να δείς αυτούς που θέλεις να κρατήσεις περισσότερο..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

seminaΜέλος
28/12/2004, 14:00:40
Αγαπητε lizzard_king,
Δεν εχεις αδικο σε οσα αναφερεις..πραγματι αν εχεις τοσους πολλους φιλους και καλους δεν μπορεις να διασπαστεις σε κομματακια...γι αυτο αλλωστε οι περισσοτεροι ανθρωποι θα ακουσεις οτι θεωρουν πολυ καλους φιλους μονο 2-3 ανθρωπους...
Τωρα,στο τι μπορει να φταιει που καποιοι φιλοι επαψαν να τα πηγαινουν καλα,νομιζω πως οι αιτιες ειναι πολλες και διαφορες... ξερεις,που λενε αν σπασει το γυαλι δεν ξανακολλα???Πρωτος και καλυτερος ειναι ο εγωισμος,και γιατι να του μιλησω εγω,ας ερθει αυτος..απο την πολυ αγαπη που εχουμε στον εαυτο μας πολλες φορες ο εγωισμος ερχεται πρωτος..
Λοιπον,αποψη μου,οι διαφοροι και πολλοι φιλοι που εχεις πρεπει να καταλαβουν πως εσυ εχεις πολλους φιλους και να μαθουν να σε μοιραζονται,αλλα πρεπει και εσυ να τους κανεις να καταλαβουν οτι εχεις πολλους φιλους...ετσι δεν προκειται να χασεις την φιλια κανενος..ελπιζω τουλαχιστον!
Φιλικα
Ευγενιος και Σεμι

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΜΑΘΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ..

seminaΜέλος
28/12/2004, 14:02:57
Αγαπητε Μανο,
μακαρι να μην εφευγαν...
αλλα αγου φευγουν...
να πανε στο καλο και να ειστε ευτυχισμενοι...
Φιλικα,
Ευγενιος και Σεμι

seminaΜέλος
28/12/2004, 14:17:50
Αγαπητε μου BRAINSTORM,
ε μα ποσο πια να αγαπαμε τον εαυτο μας????Εγω θα πω απλως
"παν μετρον αριστον"...!
Ολοι λιγο πολυ κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...εγω δεν καταλαβαινω το λογο...εχεις προβλημα με τον κολλητο σου,με ενα φιλο,συγγενη πηγαινε να του το πεις...εμαθες κατι κακο που ειπε για σενα και σε πειραξε πες του το,τι κρυβεσαι???και ουτε να φτασεις στο ψεμα,στην εκδικηση,στην υποκρισια...γιατι να λερωσεις ετσι την ψυχη σου????
Να σου πω την αληθεια,δεν εχει πολυ καιρο που ενας φιλος μου ειχε πει καποια πραγματα που μια ξαδερφη μου του ειπε για μενα...με πειραξαν,βεβαια δεν πηγα να την πιασω και γιατι δεν θελω να εκθεσω το παιδι αλλα και γιατι θα ηταν ασκοπο..ποτε δεν ηρθε στο μυαλο μου να εκδικηθω,ποιος ο λογος αλλωστε...δεν αξιζει!!!
Πρεπει παντα να μιλαμε ειλικρινα και η ψυχη μας να μεινει ανεγγιχτη, να μην λερωθει ποτε..αυτα ταν τα λογια μιας καλης μου φιλης..τωρα μπορω να πω πως την κατανοω σε οσα ελεγε!!Εκεινη ηξερε,εγω το καταλαβα λιγο αργα!
Φιλικα
Ευγενιος και Σεμινα

FrondoRΝέο Μέλος
28/12/2004, 22:00:04
Μήπως απ' τους φίλους μας ζητούμε πολλά? Μήπως μας βολεύει να υπάρχει πάντα κοντά μας και όταν ο άλλος μας εχει ανάγκη εμείς είμαστε μακριά? Μερικές φορές μπορεί να θέλει μόνο να μιλήσει χωρίς να αισθάνεται οτι τον κρίνουν. Να αδειάσει απο τη ένταση των σκέψεων και συναισθημάτων.΄Εχουμε μάθει να ακούμε? Ή ακούμε μόνο οτι θέλουμε εμείς! Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα, ενα χτύπημα στη πλάτη όταν νομίζουμε οτι δεν υπάρχει ελπίδα, ενα τηλέφωνο απλά για να δει τι κάνεις. Αν έχουμε αγάπη στη καρδιά μας έχουμε πολλά να μοιραστούμε. Μικρές και μεγάλες χαρές και λύπες, συναισθήματα αγωνίας και ελπίδας.
Προσωπικά εχω πολλούς γνωστούς αλλά λίγους φίλους. Είναι δική μου επιλογή.. Το προτιμώ και δεν εχω βάρος!

Η τόλμη απαιτεί θάρρος
Ο δισταγμός φόβο

BRAINSTORMΜέλος
28/12/2004, 22:02:32
καλησπέρα σε όλους

αγαπητή semina Εσύ μπορεί να έχεις κατασταλάξει σαν άτομο και να ξέρεις να αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι το έχουν καταφέρει αυτό.δεν ξέρω για εσένα αλλά νομίζω ότι εγώ δεν έχω μάθει ακόμα να αγαπάω και να σέβομαι τον εαυτό μου.Αυτό μου έχει δημιουργήσει κάποια επικοινωνιακά προβλήματα.Έχω κάποια φοβία με τον κόσμο και επειδή είμαι κάπως ευαίσθητο άτομο ακόμα δεν έχω μάθει να λέω αυτό που πιστεύω όταν με πληγώνουν και έτσι τα κρατάω μέσα μου. Αυτό έχει ως επακόλουθο να δημιουργώ αρνητικές εικόνες για τον κόσμο και μερικές φορές γίνομαι λίγο απότομος. Συνήθως αναζητώ την έγκριση και την αποδοχή από τον κόσμο.Συμφώνω ότι επιτέλους πρέπει να μάθουμε να εκφράζουμε την αλήθεια και να λέμε τι μας ενόχλισε από την όποια συμπεριφορά κάποιου φίλου.Έχω φάει πολλές παπάρες από φίλους και σε αυτό ίσως να φταίω και εγώ.Αλλά δεν πρέπει να κατηγορούμε μόνο τον εαυτό μας.

quote:
Ολοι λιγο πολυ κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...εγω δεν καταλαβαινω το λογο...εχεις προβλημα με τον κολλητο σου,με ενα φιλο,συγγενη πηγαινε να του το πεις...εμαθες κατι κακο που ειπε για σενα και σε πειραξε πες του το,τι κρυβεσαι???και ουτε να φτασεις στο ψεμα,στην εκδικηση,στην υποκρισια...γιατι να λερωσεις ετσι την ψυχη σου????

Έχεις δίκιο ρε semina

BRAINSTORMΜέλος
28/12/2004, 22:05:04
Ξέχασα να πω κάτι.

Είμαι μοναχοπαίδι και έχω δεχτεί ισχυρό φορτίο αγάπης από τους γονείς μου. Και το λάθος μου είναι ότι αναζητώ αυτή την αγάπη και έξω.

seminaΜέλος
29/12/2004, 12:55:45
quote:

Ξέχασα να πω κάτι.

Είμαι μοναχοπαίδι και έχω δεχτεί ισχυρό φορτίο αγάπης από τους γονείς μου. Και το λάθος μου είναι ότι αναζητώ αυτή την αγάπη και έξω.

Αγαπητε μου BRAINSTORM,
πανω σε αυτο..το οτι εχεις δεχτει πολυ αγαπη επειδη εισαι μοναχοπαιδι επρεπε ή θα επρεπε τουλαχιστον να εισαι ικανος να δινεις μπολικη αγαπη στους γυρω σου...γιατι αναζητας την αγαπη εξω???..αφου αν το καλοσκεφτεις ολοι σε αγαπουν με τον τροπο τους,φτανει να το δεις!!!

Οσο για μενα δεν θεωρω πως εχω ολοκληρωθει ακομη σαν χαρακτηρας..
ειμαι πολυ πισω και εχω να ψαξω παρα πολλα,οπως και να γνωρισω πολλα..σε ευχαριστω που συμφωνεις,σου προτεινω να τα εφαρμοσεις ομως και θαδεις πως θα νιωσεις καλυτερα!
Φιλικα,
Σεμινακι

seminaΜέλος
29/12/2004, 13:00:56
Αγαπητε FrondoR,
Οταν λες ζηταμε πολλα???Εξηγησε λιγο,τι μπορει να ζηταμε απο εναν φιλο και να του φαινονται πολλα????
Αν καποιος δεν εχει μαθει να ακουει και θελει μονο να τον ακουν τοτε κακο του κεφαλιου του!!!Θα συμφωνησω πως οι φιλοι φαινονται στα δυσκολα,θα συμπληρωσω ακομα πως φαινονται και στη χαρα!!!Παντου φαινονται,παντου βρισκονται και παντα μας αγαπουν...
Μπορει να εχεις να δεις εναν ανθρωπο 5 χρονια,να νομιζεις οτι η φιλια σας εχει καταστραφει λογω αποστασης αλλα οι πραγματικοι φιλοι και μετα απο 5 χρονια απουσιας θα φανουν...
Πολλους γνωστους--->κοινωνικοτητα!!Λιγους φιλους--->πραγματικη φιλια!
Ευχαριστο ακουγεται!!!
Φιλικα,
Σεμινακι

29/12/2004, 13:03:16
Καλή Χρονιά να 'χουμε παιδια. Καλές γιορτινές μέρες με καλούς φίλους και καλό κρασί

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Jason_18Μέλος
29/12/2004, 22:07:37
ο πραγματικος φιλος δεν φευγει ποτε,ακομη και στις πιο δυσκολες στιγμες θα ειναι παντα εκει να μας στιριζει!!αυτοι που φευγουν ειναι οι "απλοι" φιλοι για τους οποιους ποτε δεν πρεπει να κλαιμε!!!!
καλες γιορτες και ευχομαι ο καινουργιος χρονος να μας φερει περισσοτερη χαρα και αγαπη!!!καλο φαγοποτι αλλα με μετρο ετσι
drmlΜέλος
30/12/2004, 11:04:41
Δεν θέλω να μαστε ουτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω απλά να μην θυμάμαι
Και όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκαί
Για να μου πεις να μην φοβάμαι...