- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Aitherovamon, το διάβασα το άρθρο και υπάρχει μία συμφωνία και μία διαφωνία.Συμφωνια στην αρχή μιας καινούριας ζωής,και διαφωνία στο κανείς δεν ξέρει
ΕΝΝΙΑ!!!
quote:"ΕΝΝΕΑ" είναι αγράμματε!
ΕΝΝΙΑ!!!
Κατ' τα τ' άλλα, διέγραψε εμένα AitheroVamon και όχι τον απατεώνα...

Γιώργο σε πρόλαβαν άλλοι.
Ο Αντι είναι εδώ και είναι Ελληνας:
Ο Αντι είναι εδώ και είναι Ελληνας:
http://nyxtobaths.blogspot.gr/2016/05/site.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Νικόμαχε ,ο Αλεξακος είναι πειθήνιο όργανο του Αντίχριστου,και θα είναι ο εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ελλαδος όταν αυτός εμφανιστεί!Είναι ο εκφραστής της πολιτικής"ξεσκιστε τους Έλληνες ώστε από ανάγκη να δεχτούν τον Ερχόμενο"
Γιώργο σε πρόλαβαν άλλοι.
Ο Αντι είναι εδώ και είναι Ελληνας:http://nyxtobaths.blogspot.gr/2016/05/site.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:"ΕΝΝΕΑ" είναι αγράμματε!
ΕΝΝΙΑ!!!
Αιολε,το παρατραβας!Σταματα τους χαρακτηρισμους και κοιταξε τι θα κανεις τους μηνες που ερχονται!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Αιολε,το παρατραβας!Σταματα τους χαρακτηρισμους και κοιταξε τι θα κανεις τους μηνες που ερχονται!
Άσχετα Γιώργο με τους χαρακτηρισμούς του Αιόλου, που προσωπικά δεν εγκρίνω, κοίταξε εσύ τι θα κάνης στις 7 Ιουνίου. Φρόντισε τουλάχιστον να έχης κάποια εξήγηση ή κάποια άλλη ημερομηνία έτοιμη, γιατί η δική μου προφητεία λέει ότι προμηνύεται τέτοια μεγάλη καζούρα, που θα γελάση και το παρδαλό κατσίκι.
Υ.Γ.
Αν και μετά απ' αυτό δεν ταρακουνηθείς και συνέλθεις, λυπάμαι που στο γράφω, αλλά είσαι χαμένος από χέρι και σε βλέπω να προφητεύης την "Δευτέρα Παρουσία" κάτω από τα πεύκα, σε μεγαλέξανδρους και ναπολέοντες.
*
Σωτηρη,ειδωμεν σε 8 μέρες.Αν αποτυχω και πάλι σταματώ οριστικά αυτήν την ιστορία
Αίολος: στις 28/05/2016, 14:20:13
Στην επόμενη μόλις σειρά...
quote:
"ΕΝΝΕΑ" είναι αγράμματε!
Στην επόμενη μόλις σειρά...
quote:
(τα bold δικά μου)

Αίολος το συνεχίζεις.... αλλά ήρωας δεν θα γίνεις
Εχεις δίκιο. Το έγραψα βιαστικά.