- Να που οδηγεί η συνομωσιολογία και ο φανατισμός - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Εγώ κρίνω τους ανθρώπους που ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω τους διευθύνοντες. Εμπιστεύομαι αυτό που βλέπω, νιώθω και καταλαβαίνω όχι από τις θεωρίες που για μένα είναι νοητικά κατασκευάσματα μέχρι να τα επιβεβαιώσω (κι αν τα επιβεβαιώσω) βιωματικά και εμπειρικά.
Δεν ξέρω αυτούς τους ανθρώπους που παραλίγο να σκοτωθούν και δεν ξέρω κι αυτούς που πήγαν να σκοτωθούν σκοτώνοντας τους άλλους.
Νομίζω, όμως (δεν είμαι σίγουρος) ότι μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, που ήταν Τέκτονες θα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν μπήκαν στον Τεκτονισμό για τους λόγους που θεωρείς εσύ ΑΙΟΝ αλλά νομίζοντας ότι αυτή τους η επιλογή γίνεται για να γίνουν καλύτεροι. Τουλάχιστον από τους γνωστούς μου που μπήκαν στον Τεκτονισμό, γνωρίζω ότι δεν μπήκαν για να εξυπηρετήσουν σιωνιστικά και τραπεζοοικονομικά συμφέροντα. Τους είδα να θεωρούν ότι αυτό που έκαναν ήταν πολύ σημαντικό και ότι όφειλαν να γίνουν καλύτεροι.
Ξαναλέω ότι δεν ξέρω περισσσότερα, παρά μόνο αυτά που διαπίστωσα με το δικό μου περιορισμένο νου και υποκειμενική κρίση. Δεν ξέρω τι γίνεται αργότερα αλλά 4 άτομα που γνώρισα καλά δεν μπορώ να πω με τίποτα ότι έδρασαν για να εξυπηρετήσουν σιωνιστικά συμφέροντα. Ακόμα κι αν το έκαναν δεν θα το ήξεραν, άρα πάλι ακόμα και σε αυτήν τη περίπτωση, θα ήταν θύματα και πλανημένοι.
Βάζω στο νου μου, ως εικόνα αυτούς τους 4 γνωστούς μου που δεν μπορώ να τους δω όπως τους βλέπεις εσύ, να βρίσκονται σε ένα τέτοιο μέρος και να μπαίνει κάποιος για να τους σκοτώνει ως κακούργους και υπονομευτές. Και αυτό με κάνει να ανατριχιάζω. Το θεωρώ άδικο, άτιμο και κακό. Οι άνθρωποι δεν θα ήξεραν γιατί πέθαναν με αυτόν τον τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείωναν το "κακό" με την απουσία τους. Ο θάνατος τους θα άφηνε ένα μεγάλο κενό στην ψυχή των αγαπημένων τους ανθρώπων που θα πίστευαν ότι άδικα σκοτώθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι.
Από την άλλη υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που θυσιάζουν την ζωή τους για να απαλλάξουν την κοινωνία από τα "μιάσματα" όπως το θεωρούν. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι γνωρίζουν ιδεολογικοπολιτικά το τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Αυτό που ίσως ξέρουν καλά είναι ότι δίνοντας την ζωή τους σκοτώνοντας άπιστους, θα πάνε στον Παράδεισο μαζί με τον Αλλάχ, μια δίκαιη ανταμοιβή για μια τέτοια μεγάλη θυσία. Τα θύματά τους θα πάνε στην Κόλαση και αυτοί θα πάνε στον Παράδεισο.
Κι αυτό το βρίσκω από ανόητο μέχρι βαθιά λυπηρό. Δεν μπορώ να βρω πνευματικό κίνητρο πίσω από αυτήν την πράξη. Δεν μπορώ να βρω την αγάπη για τον εσωτερικό άνθρωπο, την αδελφότητα, την αλήθεια. Νομίζω ότι τυφλοί άνθρωποι προσωποποιούν το "κακό" εκεί που δεν υπάρχει και εξαγοράζουν την αυτοθυσία τους με μια θέση στον αιώνιο Παράδεισο.
Δεν ξέρω αλλά αυτό μου θυμίζει "Μάχαραιν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις".
Πάλι όμως μπορεί να κάνω και λάθος. Ελπίζω να κάνω λάθος και κάποια στιγμή στο μέλλον μια ομάδα ανθρώπων να μας απαλλάξει από το "κακό", όπως κι αν ονομάζεται αυτό για να ζήσουμε έναν επίγειο Παράδεισο. Αλλά δεν πιστεύω σε αυτήν την θέση. Την βρίσκω ουτοπική και επικίνδυνη ως απάνθρωπη.

quote:
Ω ΕΣΥ ΜΕΓΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΑΡΑ που έφτιαξες θέμα οτι το μόνο που μετράει στην ζωή είναι το sex και όλα τα άλλα είναι ψυχολογικά προβλήματα. Ω ΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.
ειχα αρχισει να ανησυχω οτι εχασα εναν θαυμαστη μου
... οτι εχασα ενα καναλι επικοινωνιας ... με την αναρχοκουμουνιστικη αριστερα![]()
![]()
![]()
αλλα η ανωτερω τοποθετηση σου μου δινει κουραγιο
με διαβαζεις ακομα ρε μπαγασα....![]()
![]()
![]()
Οχι να περιαυτολογισω αλλα με διαβαζω και εγω (καμια φορα)
και μενω καταπληκτος![]()
![]()
![]()
αν θελεις σου στελνω αυτογραφο
εγω παντως δεν σε διαβαζω ...παρα μονο αν πεσεις μπροστα μου (καλη ωρα)
α) Γιατι ειμαι τις αποψης οτι ο καλιτεχνης πρεπει να μενει ανεπειρεαστος απο το κοινο του (να μην γραφει για το κοινο του αλλα αυτα που θα εργαφε ετσι και αλλιως )
και δευτερο
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΙΜΑ σαν και το λογου σου
μικρε και
ανωριμε ![]()
![]()
![]()
παρα μονο για να κανω χαβαλε
βλέποντας σε να τσαντιζεσαι...
παρακατω
quote:
Ξέρω οτι θα προστρέξεις να μου ζητήσεις στοιχεία για το αν είσαι Μασώνος ... ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ όμως....ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΝ ΧΕΙΡΑΣ... ΟΥΤΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ!!!!
κοιτα ποιος μιλαει
δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι
quote:
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ(ΚΑΛΟ,Ε?) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΤΕ..
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!"
Βρε φιλενάδα, δεν ξέρω αν το είπε ο καθηγητής σου, αλλά ο Πλούταρχος το έγραψε (και βέβαια δεν αναφέρομαι στο Γιάννη Πλούταρχο). ![]()
Πολύ ωραία έχει εξελιχτεί η συζήτηση (όπως και ήταν αναμενόμενο).
Μ' αρέσει που κατηγορεί ο ΑΙΟΝ τον drumx13 γιατί υπερασπίζεται, λέει, τους μασώνους, ενώ εκείνος απλά δεν "υπάρχει" χωρίς αυτούς, όπως ορθότατα επισημάνθηκε.
Κατά τον AION οι μασώνοι φταίνε:
- για τα σιωνιστικά σχέδια και την πραγματωσή τους
- για τα σκάνδαλα και τη διαφθορά σε παγκόσμιο επίπεδο
- για το εμπόριο λευκής σαρκός
- για το γεγονός ότι οι Έλληνες ζουν με δανεικά
- για την φτώχεια εν γένει και παντού
Κι εσύ Ερμή ακόμα πιστεύεις ότι οι 4 φίλοι σου δεν ξέρουν τίποτα;;;
Βρε είδατε τί καλά που κρύβονται!!! ![]()
Απλά, απ' ότι με άφησε να καταλάβω η αγαπητή katia, για τα υπόλοιπα φταίνε και άλλες ομάδες όπως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Ευαγγελιστές!!!!
Μέσα σε όλα αυτά, παρεμβλήθηκε κι αυτό:
quote:
Σανενακ quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Επίθεση αυτοκτονίας, σε τεκτονική στοά, στην Κωνσταντινούπολη--------------------------------------------------------------------------------
Απαραδεκτη επιθεση οπως και ολες οσες εχουν στοχο ανθρωπινες ζωες.
Κανεις δεν μπορει να στερησει τη ζωη καποιου αλλου , εκτος κι αν απειλουν την δικη του....
Φιλικα.......Κανένας.
Τί να πω; Δεν το περίμενα, αλλά ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.
Συγχαρητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου! (και σοβαρολογώ)
Δεν γράφω τίποτ' άλλο όμως, γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου. Για να δούμε...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 11/03/2004 01:01:21
Αγαπημένε μου ΑΙΟΝ λές :
quote:
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟ DRUM X μέγα ψυχολόγε που κυνηγάς γκομενάκια στο Εσωτέρικα με τον φίλο σου τον κοτεράκια.
Κατ’ αρχάς να σε ενημερώσω για τον πλήρη τίτλο του nickname μου που είναι «Ramoglou ekdoseis gynaikwn kai vivliwn A.E.» και τον χρησιμοποιώ εδώ και 5 χρόνια στο Ελληνικό IRC το οποίο και ξέρεις πολύ καλά τι είναι.
Εσύ λοιπόν καλέ μου συνομιλητή μου προσάπτεις κάτι που εγώ το χρησιμοποιώ ως χιούμορ εδώ και πολλά χρόνια, αν όμως νομίζεις ότι χρησιμοποιώ το χώρο του esoterica.gr προς άγραν «πελατείας» πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Αν βέβαια έχεις κάποιο στοιχείο με μεγάλη μου χαρά θα το διαβάσω κατατεθειμένο εδώ ενώπιον όλων.
Ίσως να την «πέσαμε» στην ίδια γυναίκα και να στην «έφαγα» αν και γηραιότερος, ίσως κάποια φίλη σου να σου είπε ότι την παρενόχλησα, ίσως οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψη σου.
Χαρά μου θα είναι αγαπημένε μου φίλε να το δω.
Όμως θα είσαι και εσύ έτοιμος να δεχθείς τις όποιες αποδείξεις μπορεί να έχω εγώ για σένα, αν έχω βέβαια γιατί εγώ μέχρι τώρα δεν σε έχω κατηγορήσει για κάτι.
Αγαπητέ Thoth είπαμε όλοι την άποψη μας και νομίζω πως συμφωνούμε όλοι στην καταδίκη αυτών που με τυφλό πάθος δολοφονούν.
Όπου και αν ανήκουν οι εκτελεστές όπου και αν ανήκουν οι δολοφονημένοι, η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη.
Εδώ εγώ θα κάνω μια πρόταση κάτι που κάναμε όλοι μας παλιότερα για τα παιδιά του ΙΡΑΚ και τότε το είχε προτείνει η αγαπημένη ΑΤΜΑ.
Αύριο στις 12:00 το βράδυ όσοι διαβάζουν αυτό το Topic ας δώσουν μια σκέψη υπέρ αυτών που άδικα χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους.
Υ.Γ. Δε βάλατε μυαλό πήραμε το 7ο και πάμε για 8 !

Ο κακός λύκος
quote:
Εδώ εγώ θα κάνω μια πρόταση κάτι που κάναμε όλοι μας παλιότερα για τα παιδιά του ΙΡΑΚ και τότε το είχε προτείνει η αγαπημένη ΑΤΜΑ.
Αύριο στις 12:00 το βράδυ όσοι διαβάζουν αυτό το Topic ας δώσουν μια σκέψη υπέρ αυτών που άδικα χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους.
Ξερω οτι οι προθεσεις ειναι καλες και δεν τις αμφισβητο.
Ομως κατι δεν μου κολλαει , κατι δεν μου αρεσει....
Παρα ειναι ¨αμερικανικο¨ το στυλακι αυτο ρε παιδια, δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε μας.Δε φτανει η σκεψη μονο......
quote:
διοτι κατα την γνωμη μου ο Τεκτονισμος
ως συστημαειναι απο τα λιγα συστηματα -ομαδες κλπ που δεν εκανε τραγικα λαθη για τον κοσμο
Θελω να πιστευω οτι το θεμα μας δεν ειναι ¨Ο Τεκτονισμος ως συστημα¨ αλλα αυτο που γραφει κι απ εξω.
Επισης θελω να πιστευω οτι και αλλα θεματα τετοιου τυπου θα εχουν αναλογη θεση στην ιστοσελιδα.
Φιλικα......Κανένας.
Αγαπητέ Ramoglou,
ο άνθρωπος που κάθεται ήρεμα και σκέφτεται μπορεί να μαζεύει μια καλύτερη σοδειά από καλαμπόκι γιατί οι σκέψεις είναι οι σπόροι μελλοντικών επιτυχημένων πράξεων. Κι όταν ο Θεός κάθισε και σκέφτηκε, γεννήθηκε ο κόσμος!
Πολύ ωραία η ιδέα σου...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...
ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ..ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΜΑΣ
ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΚΨΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ...Ε ΤΟΤΕ ΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΗ ΤΗ ΞΕΡΑΜΕΝΗ,.ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ..ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.
ΡΑΜ
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙΜ ΕΓΑΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ.
ΕΟΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ..ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ..ΧΡΙΣΤΟΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΛΟ...)
ΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
"ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ"
ΛΕΩ Ν'ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ...ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..Ν'ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ(ΧΜ..ΚΑΙ ΠΕΠΣΙ..ΙΣΩΣ )
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ....
ΜΕΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ....
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..Η ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ.......31...)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΥ ...ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!!!![]()
![]()
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ "Η ΑΤΜΟΥΛΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...(ΧΕΧΕ)
ΑΧ ΠΟΙΗΤΗ ΜΟΥ ...ΕΝ ΣΙΩΠΗ...
"ΑΦΥΠΝΗΣΗ" ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΣΩΞΥΠΝHΤHΡΑΚΙ;
..ΑΛΗΘΕΙΑ YPAΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; (ΧΜ..LE ME THINK ABOUT IT)
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΕΙΠΑΜΕ ΡΑΜ;
IT'S A DEAL(!ΠΟΛΥ AMEΡIKANIKO AYTO!
)
ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ "ΧΑΛΑΡΑ..."...LA VITA E BELLA
-ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ "JEEZZZZZZ"... EXETE TO ΥΠΟΨΙΝ...
-
XM... KAI TA BA-Λ-TA ΟΜΩΣ ...ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ !ΕΧΜ!...ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ"....
ΝΕΜΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛ"Η"...ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛ"Η"....
ΑΥΤΗ "Η"...ΡΩΜΑΙ..."Η"!![]()
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ...
LETS GO...THEN...
FTIARΙ CO...PRESENTS....:
Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...
ΑΣ ΕΝΤΡΙΦΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΟ "ΑΒΑΤΟ"..ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΕΛΥΦΟΣ....![]()
![]()
![]()
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3541
SOOORRY GUYS..
EINAI EKEINO TO ..
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ...ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΡΞΗ....
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ
"..
Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ..."
ΤΟ WICCA TO EMAΘΕ...ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ...
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ..
"Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...."
ΟΠΟΥ Ο,ΤΙ=ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ..."ΩΦΕΛΙΜΟΜΑΝΗΣ"...ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟ ΘΥΜΑ....ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ...ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ"..ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ....('ΑΙΜΑ' ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ...'ΑΤΜΑ' ΕΙΠΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ +ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ... ![]()
)
Ε! ΝΑΙΙΙΙΙ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....
"Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ...."
ΕΧΜ.. ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΕΝΝΟΕΙ ΜΑΛΛΙΝ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΔΥΟ...ΕΧΜ..ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΙΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΩ Η ΕΡΜΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΨΥΧΙΚΑ;ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ....)
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ "ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ" (U KNOW WHO)
ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ..+ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "EΙΛΙΚΡΙΝΗΣ"...
ΟΥΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΡΑΤΑΩ...-ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΣΑΙ ΠΙΝΩ..H ΨYXH-ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ....-ΒΑΡΙΕΜΑΙ-
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ..ΛΟΙΠΟΝ..
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ..ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΨΕΙ...."ΕΝ-ΤΟΣΤ-ΟΥ..."
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ESOTERICA...
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ
...ΑΛΛΑ + ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
"BEBAIΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ"...
(ΑΥΤΟ ΑΠΟ "ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ "+ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ "ΑΣΧΕΤΑ"...ΕΤΣΙ;
)![]()
![]()
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/03/2004 03:20:06
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ... :)
ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣTO ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ CD ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ...(ενα απ'ολα τα στιχακια... )
"The heart is like a garden
it can grow
compassion,
fear,
resentment or love
What seeds will you
plant there?"
Εχμ....
plus...
Προτεινες κι εσυ εστια...![]()
"ΠΑΜΕ ΕΣΤΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ...![]()
![]()
{"ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ"(ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΥΘΙΑΤΜΑ ΙΣΩΣ + ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ...
ΑΥΤΟ ΘΑ "ΣΚΙΣΕΙ"
-}
Η "ΑΤΑΚΑ" DEDICATED 2 GEORGE" Σ'ENAN "ΑΤΥΠΟ PRIVATE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ...![]()

Θα ψήφιζα: ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ!
Αυτό το υδρο-χοϊκό πολύ της πάει της ψυχής!!! ![]()

Τι θέλετε βρε καλά μου ? να μας πείσετε οτι ένας που ανατίναξε τον εαυτό του είναι τρομοκράτης ενώ οι άλλοι που τους πετάνε τις μπόμπες απο αεροπλάνα είναι άνδρες ?
Θέλετε να μας πείσετε οτι δεν ξέρουν τι κάνουν, είναι φανατισμένοι και μισσαλόδοξοι και κινούνται απο μισσαλοδοξία?
Εχετε γνωρίσει κανα Ταλιμπάν μήπως και τα λέτε αυτά? ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ?
Μήπως υπάρχει και μια περιπτωση να έχουν και αυτοί ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ τους για το ποιος τους πίνει το αίμα τόσα χρόνια?
Αποκλείεται ε ?
Είναι κατώτεροι άνθρωποι οι Ισλαμιστές και το μόνο που ξέρουν είναι κοράνι, μπούργκα και φανατισμός... ότι πεί ο Μουλάς.
Αλήθεια έχετε γνωρίσει κανέναν ή ότι πεί ο Χατζηνικολάου το παπαγαλίζετε και σείς ?
Είναι φανατικοί που είναι αντι-σιωνιστές οι Παλαιστίνιοι ?
Σας εύχομαι προσκυνημένα κοτόπουλα να μη σας πατήσει το παιδί σας κανα τανκς επειδή κρατούσε σφεντόνα. Δεν έχετε καταλάβει τίποτα γιατι βρίσκεστε σε λήθαργο...
Γνωρίζετε την δράση της Μασωνίας στην Τουρκία και μιλάτε βρε ζώα ?
Ολα τα ξέρετε τέλος πάντων? Τι είστε σεις ρε? Η ΔΟΜΗ ?
Ναι αξίζει η ανθρώπινη ζωή... ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!
Ζώα

Εικόνες φρίκης και πανικού επικρατούν στη Μαδρίτη μετά το μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων σε τρεις αμαξοστοιχίες στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, την ώρα της πρωινής κυκλοφοριακής αιχμής, προκαλώντας το θάνατο δεκάδων και τον τραυματισμό εκατοντάδων επιβατών, τρεις μόλις μέρες πριν τη διεξαγωγή των ισπανικών βουλευτικών εκλογών. Οι υπηρεσίες Ασφαλείας μιλούν για 131 μέχρι στιγμής νεκρούς και για περισσότερους από 400 τραυματίες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι, δεκάδες διαμελισμένα κορμιά παραμένουν ακόμα στα μισοδιαλυμένα βαγόνια και στις ράγες του σταθμού Ατότσα, απ΄όπου ξεκίνησαν οι δολοφονικές επιθέσεις, που αποτελούν το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα, που γνώρισε ποτέ η Ισπανία. Μέσα σε σκηνές χάους και πανικού δεκάδες αιμόφυρτοι άνθρωποι περπατούν με δυσκολία ή υποβασταζόμενοι ενώ στήνονται πρόχειρες Τράπεζες Αίματος στις πλατείες καθώς τα νοσοκομεία απευθύνουν απεγνωσμένες εκκλήσεις για αίμα. Τα ασθενοφόρα δεν επαρκούν για τη μεταφορά των εκατοντάδων τραυματιών στα νοσοκομεία και οι αρχές επιστρατεύουν λεωφορεία, ταξί και Ι.Χ.
Την ΕΤΑ "δείχνει" η Κυβέρνηση
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στην ισπανική τηλεόραση, ότι είδαν να ανατινάζεται μέσα στο πρώτο τρένο ένας καμικάζι. Στο κέντρο της πόλης επικρατεί πανικός και αναρχία, ενώ οι Αρχές, στις δηλώσεις τους εμφανίζονται απόλυτα συγχυσμένοι και πανικόβλητοι. Τα πολιτικά κόμματα διέκοψαν κάθε προεκλογική δραστηριότητα ενώ ο πρωθυπουργός Αθνάρ έθεσε σε συναγερμό τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας και κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει επισήμως μέχρι στιγμής την ευθύνη για την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση. Παρ' όλα αυτά οι αρχές εκτιμούν ότι, πρόκειται για την βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ ενώ εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Εδουάρδο Θαπλάνα καταδίκασε τις επιθέσεις ως μαζική δολοφονία εναντίον της ισπανικής Δημοκρατίας, που διέπραξε η "εγκληματική και δολοφονική συμμορία ΕΤΑ".
Ο "διάδοχος" του Αθνάρ στην προεδρία του Λαϊκού Κόμματος, Μαριάνο Ραχόι, καταδίκασε την επίθεση και τόνισε πως τέτοιες βίαιες πράξεις πλήττουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ενώ δήλωσε, πως η ΕΤΑ δε θα μείνει ατιμώρητη.
Από τη μεριά του ο ηγέτης του κόμματος Μπατασούνα Αρνάλντο Οτέγκι αρνείται ότι, οι επιθέσεις είναι έργο της ETA δηλώνοντας ότι, ''αρνούμαι να αντιμετωπίσω την εκδοχή ότι, οι επιθέσεις της Μαδρίτης είναι έργο της αυτονομιστικής οργάνωσης των Βάσκων ETA" και τις αποδίδει στην ''αραβική αντίσταση''
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στις αμαξοστοιχίες σε διάστημα 15 λεπτών στις 08.30 π.μ, (ώρα Ελλάδας), την ώρα, που χιλιάδες εργαζόμενοι μετέβαιναν στις δουλειές τους. Η πρώτη έκρηξη και πιο ισχυρή έγινε σε αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας (TGV) καθώς πλησίαζε τον σταθμό Ατότσα, στο κέντρο της πόλης, την ώρα, που ένα τραίνο γεμάτο επιβάτες προσέγγιζε την αποβάθρα. με αποτέλεσμα τρία βαγόνια να διαλυθούν.
Τα συνεργεία διάσωσης, που κατέφτασαν σχεδόν αμέσως κατέβαλαν απεγνωσμένες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των επιβατών από τα βαγόνια. Στον ίδιο σταθμό ακολούθησε και δεύτερη έκρηξη λίγα λεπτά αργότερα.
Άλλες δύο εκρήξεις ακολούθησαν σε δύο αμαξοστοιχίες στους σταθμούς Σάντα Εουχένια και Ελ Πόσο στα περίχωρα της Μαδρίτης. Όπως ανακοινώθηκε η Πέμπτη έκρηξη, που ανέφεραν οι ανταποκριτές γύρω στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας ήταν ελεγχόμενη από τις αρχές μετά από υποψίες ότι, στο σταθμό Ατότσα υπήρχε αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά.
Καταδικάζει η Ευρώπη
Τις πολύνεκρες επιθέσεις στη Μαδρίτη έσπευσαν να καταδικάσουν με δηλώσεις τους ο Πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζακ Στρο, ο Γερμανός ομόλογός του Γιόσκα Φίσερ, ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Μπέρτι Άχερν, ο Γάλλος ομόλογός του Ζαν-Πιέρ Ραφαρέν, ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Πατ Κοξ και ο αρμόδιος επίτροπος για την εξωτερική πολιτική της Ε.Ε, ο Ισπανός Χαβιέ Σολάνα.
Εκτίμηση για την ανάληψη των επιθέσεων έκανε ο Νταν Πλές, ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ο κ. Πλες εκτιμά, πως υπάρχουν πιθανότητες υπεύθυνη οργάνωση για τις επιθέσεις να είναι η Αλ Κάιντα, αν το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για έργο της ΕΤΑ. Μάλιστα, τονίζει πως, αν είναι έργο της ΕΤΑ, είναι έξω από τις συνήθεις τακτικές της, εξαιτίας του εύρους της επίθεσης.
Αλλά, η Αλ Κάιντα δε δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε και ο Τζακ Στρο, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει. Θυμίζουμε ότι η Ισπανία, μαζί με τη Βρετανία, ήταν σύμμαχοι των ΗΠΑ στον πρόσφατο πόλεμο στο Ιράκ.
Πηγή: ΑΠΕ, BBC, REUTERS, CNN
απο www.ert.gr
Το Χρηματ Αθηνων ειναι στο -3,4% αυτη τη στιγμη και πεφτει, λεει πολλα πιστευω.
Φιλικα......Κανενας.
quote:
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι το αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το μεσημέρι στα Σεπόλια. Αλβανός συνεπλάκη με μία γυναίκα και όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, ο άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός ο δράστης.
Ειχα πει για την επιθεση της Κωνσταντινουπολης
quote:
Απαραδεκτη επιθεση οπως και ολες οσες εχουν στοχο ανθρωπινες ζωες.
Κανεις δεν μπορει να στερησει τη ζωη καποιου αλλου , εκτος κι αν απειλουν την δικη του....
Στην προηγουμενη περιπτωση αν ισχυει η ειδηση και περιγραφει σωστα το γεγονος , καλως σκοτωσαν τον αλβανο οι αστυνομικοι?
Φιλικα.....Κανένας.
Φίλε Κανένας μπορεί η πρόταση μου να σου φαίνετε American style αλλά αυτό που επιθυμώ να δώσω με την συγκεκριμένη πράξη είναι μια θετική ενέργεια στην παγκοσμιότητα.
Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε πολύ εκείνη τη στιγμή και εναρμονισμένοι, τότε αυτή η ενέργεια θα έκανε «δουλειά».
Όσο για τον «Αλβανό» ή τον όποιο «Αλβανό» η προσωπική μου γνώμη είναι πως εφ’ όσον πας να αφαιρέσεις ζωή εν πλήρη συνειδήση τότε κάποια στιγμή μπορεί να χάσεις και την δική σου από αυτόν που θα αμυνθεί.
Αγαπητέ μου ΑΙΟΝ ακόμα περιμένω την απάντηση σου, αν βέβαια δεν θέλεις να απαντήσεις θα δεχτώ ότι έκανες λάθος στα όσα είπες και απλά πάνω στην διάθεση σου για μπλακ χιούμορ ή χάριν εντυπωσιασμού είπες τα όσα είπες τα οποία και φυσικά είναι ανυπόστατα.
Όσο αφορά τη σκέψη σου για το θλιβερό γεγονός στην Ισπανία ( 131 νεκροί ) το μόνο που μπορώ να πω είναι ΚΡΙΜΑ !

Ο κακός λύκος
Δεν κατάλαβα γιατι σου προκαλεί κρίμα η σκέψη μου? Πρώτη φορά ακούς για τον θεσμό της προβοκάτσιας ? Εναν θεσμό που η κάθε εξουσία χειρίζεται προς ώφελος της. Γνωρίζεις τι πρόβλημα έχουν οι Βάσκοι, τι μέτρα πήρε ο Αθνάρ για τους εργάτες και πόσο έχει ανέβει το αριστερό κίνημα στην Ισπανία? Τεσσερεις μέρες πριν τις εκλογές ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ?
Ο Αθνάρ συμμετείχε σε ένα πόλεμο κατα τον οποίο πετάγανε μπομπες σε μικρά παιδιά ρε ufo στο να φάει μια εκατοντάδα ανθρώπους θα κολούσε ?
Και μην ξεχνάτε μασωνάκια η υπαρξη μου εξαρτάται απο εσάς!!!! Γιούχουυυυυ!!!!
quote:
Όσο για τον «Αλβανό» ή τον όποιο «Αλβανό» η προσωπική μου γνώμη είναι πως εφ’ όσον πας να αφαιρέσεις ζωή εν πλήρη συνειδήση τότε κάποια στιγμή μπορεί να χάσεις και την δική σου από αυτόν που θα αμυνθεί.
Θα πρεπει να του επιτεθω ομως, σωστα?
Και δεν το κανεις εν πληρη συνειδηση, μιλαμε για το ενστικτο της επιβιωσης.Ο αστυνομικος στην προκειμενη περιπτωση δεν ξεκινησε το πρωι και ειπε παμε να ¨φαμε¨εναν αλβανο.Ουτε νομιζω οτι τωρα θα νοιωθει ομορφα...
Φιλικα......Κανένας.
quote:
Σαν τι να σου πώ καμάρι μου? Μπαίνεις σε ένα χώρο και σπεύδεις να μας ενημερώσεις οτι έχεις κότερο και οτι σου αρέσουν τα μελαχρινάκια και με ποια ζώδια ταιριάζεις και μετά κάνατε "συγκεντρωσούλες" και "γνωριμιούλες" και μετά βέβαια γίνατε μπίλιες και ξεκατινιαστίκατε Ω ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ....
Ο συνειρμός του nickname μου με την γνωστή ατάκα από τον Ελληνικό κινηματογράφο δεν συνάδει στο ότι έχω κότερο στην πραγματικότητα, δεν θυμάμαι να δήλωσα πως μου αρέσουν τα μελαχρινάκια πουθενά, ίσως να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο βέβαια στην πραγματικότητα, δηλαδή να μου αρέσουν οι ξανθιές, το συγκεκριμένο θέμα το οποίο αναφέρεις μάλλον δε το διάβασες καλά για να μπορείς να το καταλάβεις ή ίσως και να μην έχεις την ανάλογη γνώση – γνώμη επί του θέματος.
Στα ζώδια θα ήθελα να μου παραθέσεις με ένα quote που ακριβώς γράφω με ποια ζώδια ταιριάζω και που τα γραφόμενα μου συνειρμικά προδιαθέτουν μια συνομιλήτρια μου να θεωρήσει ότι ταιριάζουμε.
Μάλλον μπέρδεψες τα γραφόμενα μου με γραφόμενα άλλου ( δεν θέλω να αναφέρω nickname ).
Όσο αφορά τις συγκεντρωσούλες και τις γνωριμιούλες νομίζω ότι :
Α) Διατηρώ το δικαίωμα σαν ελεύθερος άνθρωπος να συναναστρέφομαι με όποιον θέλω και για όσο διάστημα θέλω.
Β) Το πραγματικό του πρόσωπο το δείχνει αυτός που δεν έχει κάτι να φοβηθεί ή να κρύψει και ο άλλος μπορεί να κρίνει από κοντά αν ο συνομιλητής του είναι αυτό που «δείχνει» ότι είναι.
Γ) Σε όποια συγκέντρωση πήγα συνοδευόμουν από την συμβία μου η οποία τυγχάνει να είναι και μέλος του esoterica.gr ( Άρα διαβάζει και τι γράφω ).
Δ) Η όποια διαφωνία μου και αντίδραση μου έγινε υπό τα βλέμματα όλων και όχι πίσω από πλάτες.
Που το μεμπτό λοιπόν καλέ μου φίλε ;

Ο κακός λύκος
Και στην περίπτωση που ανέφερες ο «Αλβανός» είναι ο επιτιθέμενος και εν πλήρη μάλιστα συνειδήση, διότι ξέρει πως παρανομεί, έχει όπλο και απειλεί την ζωή άλλου όταν οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον συλλάβουν.

Ο κακός λύκος