ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Να που οδηγεί η συνομωσιολογία και ο φανατισμός - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Να που οδηγεί η συνομωσιολογία και ο φανατισμός - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

thoth30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/03/2004, 15:21:58
quote:
Ο Αθνάρ συμμετείχε σε ένα πόλεμο κατα τον οποίο πετάγανε μπομπες σε μικρά παιδιά ρε ufo στο να φάει μια εκατοντάδα ανθρώπους θα κολούσε ?

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3543

ή αλλιώς Να που οδηγεί η συνομωσιολογία και ο φανατισμός

Ο κακός λύκος

11/03/2004, 16:20:17
THOTH εκανες καλα που εγραψες αυτο το νεο και βεβαια οταν σκεφτουμε οτι χανεται μια ανθρωπινη ζωη ειναι οδυνηρο.
ξερω οτι παρεθεσες αυτο το κειμενο λογω μεγαλης ευαισθησιας που σε διακρινει και σε κατανοω...
αλλα σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με τον Αιον...
οι μασωνικες στωες εχουν διαπραξει πολλα εγκληματα ανα τους αιωνες και συνεχιζουν ακαθεκτα να πρατουν το ιδιο και σημερα...
Οσο για τις συνωμοσιολογιες θα σου πω το εξης απλο..
οταν ξεκινησαν αυτες ειπωθηκαν απο ανθρωπους "σοβαρους" οι οποιοι δεν ηταν συγγραφεις τις κακιας ωρας οπως πολλοι σημερα αλλα ανθρωποι που ειχαν παρει μερος σε διαφορες κορυφαιες θεσεις εταιριων,κρατικων υπηρεσιων,τραπεζες κτλ...
και επειδη οι ανθρωποι αυτοι μιλουσαν με στοιχεια και ονοματα,πολλοι απ'αυτους απλα "εξαφανιστηκαν" κατω απο παραξενες συνθηκες...

η συνομωσιολογια πλεον εξυπηρετει αυτους που κατηγορει η ιδια και κατα την αποψη μου πυροδοτηθηκε απο την ταξη αυτη των ανθρωπων που ελεγχουν ολο αυτο το συστημα...γιατι η συνομωσιολογια καταντα οταν την πιανει ο καθενας στο στομα του και στην φαντασια του γραφικη και οποια αληθεια υπαρχει εκει περα μεσα εξανεμιζεται...
αρα συμφερει...

οσο για τον Εθναρ συμφωνω με τον Αιον...απλα αντιγραφουν τους αμερικανους...

καπου το ειχα διαβασει ως ψηφιακη υπογραφη...
καπως ετσι...

τα μικρα μυστικα χρειαζονται προστασια
τα μεγαλα προστατευονται απο την κοινωνικη
δυσπιστια...

τα φιλια μου σε ολους...
μασωνους και μη

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

11/03/2004, 21:15:09
Τα τελευταία γεγονότα είναι πολύ ανησυχητικά. Δεν ξέρω αν τα σημερινά χτυπήματα στην Ισπανία δείχνουν ΕΤΑ ή Αλ Κάϊντα, αλλά είναι σίγουρα αποτρόπαια και καταδικαστέα.
Εγώ ένα θα πω, η βία έχει πολλές μορφές. Και σχεδόν πάντα, η βία φέρνει βία. Και δυστυχώς, τυφλή βία.

Απ ότι ακούω τώρα την επίθεση ανέλαβε η Αλ Κάϊντα με άλλο όνομα όμως μέσω της "επίσημης" ιστιοσελίδας της που αλλάζει συνέχεια διεύθυνση.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΣανενακΜέλος
11/03/2004, 23:17:35
quote:
AN ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ...ΚΑΤΕΒΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΝΑΙ ΕΚΕΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...
ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ..ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΜΑΣ
ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΚΨΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ...Ε ΤΟΤΕ ΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΗ ΤΗ ΞΕΡΑΜΕΝΗ,.ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ..ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

Ναι κατεβηκα πιο κατω....ναι...ναι ....εκει; ...Πιστευω πως ειναι καλα...Δυσκολο....Το παιδακι απο το ιρακ.....δε βλεπει......δεν ακουει.....ξερειςς....η βοβμα....εχθες....δυσκολο...
πιο κατω; δε μπορω.....επιασα πατο....δε μπορω ....η σκεψη μου; ναι ναι μαζι του.....μα ειναι τυφλο....ωπ....ωπ .... καποιος με διαβαζειι....βλεπει τι σκεφτομαι.....γελαειι...καλα πως μπορει;
κι ομως τα καταφερε.......γι αλλη μια φορα....
καα κρασια!

Φιλικα.....Κανενας.

golden_ ariadneΜέλος
11/03/2004, 23:39:30
quote:
Αύριο στις 12:00 το βράδυ όσοι διαβάζουν αυτό το Topic ας δώσουν μια σκέψη υπέρ αυτών που άδικα χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους.

...εγω προτεινω να βγαλουμε επισημα μια μερα - ας πουμε την 29η Φεβρουαριου (φτου ρε γμτ περασε!!!) και να την ονομασουμε "μερα των σκοτωμενων και αναπηρων παιδων στο Ιρακ και την Παλαιστινη"

Τι λετε??

θα το γιορταζουμε ετσι μια και καλη καθε 4 χρονια γιατι τις αλλες μερες εχουμε και τη μερα της γυναικας , του αντρα , του ερωτα , του γαμου , της αγαμιας, της μ......κιας και ουτω καθεξης...

....ειμαι σιγουρη οτι τα παιδακια θα μας ευγνωμονουνε γι'αυτο.....

Edited by - golden_ ariadne on 11/03/2004 23:48:32

12/03/2004, 00:18:50

12/03/2004, 00:30:59

Είθε η ειρήνη να βασιλεύει επί της γης!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

12/03/2004, 03:11:04
---------------------------------------------------------------------
Αύριο στις 12:00 το βράδυ όσοι διαβάζουν αυτό το Topic ας δώσουν μια σκέψη υπέρ αυτών που άδικα χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους.

Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε πολύ εκείνη τη στιγμή και εναρμονισμένοι, τότε αυτή η ενέργεια θα έκανε «δουλειά»
---------------------------------------------------------------------

Δηλαδη τι δουλεια θα εκανε ρε μαγκα?????????????????
-Θα εκανε τους 300 τονους απεμπλουτισμενο ουρανιο στο ιρακ ανενεργους?
-Θα ανεκοπται την κατα 400% αυξηση των καρκινων και δυσμορφιων στο ιρακ?
-Θα καθοδηγουσε τις βομβες μακρια απο τα παιδια του αφγανισταν?
-Θα απεσυρε τα οπλα μαζικης καταστροφης των δυτικοευρωπαιων που χρησιμοποιουν κατα κορον κατα αμαχων?
-Θα σταματουσε τα ισραιλινα τανκ?
-Θα εβρεχε φαι στην αφρικη?
-Θα εκδιωκε απο την εξουσια τους δικτατορες του 3ου κοσμου?
-Θα εστελνε στο διαολο τους νταβατζηδες της ανατολικης ευρωπης?
-Θα σταματουσε τις σφαγες στο ανατολικο τιμορ?
-Θα εβρισκε στεγη και οικογενοια στα εκατομμυρια αστεγα παιδια της βραζιλιας?

Αυτα που λες τα πιστευεις ή μας κοροϊδευεις?

Φανατισμος και συνομωσιολογιες υπαρχουν παντου,ομως για να θερισεις τρομοκρατες απο σπορα φανατισμου και συνομωσιολογιας,χρειαζεσαι λιπασμα την φτωχεια και την εξαθλιωση..Ποιος προκαλει την φτωχεια ή στην καλυτερη δεν κανει τιποτα για την αντιμετωπιση της?

Οχι να μας βγαλετε και τους μασωνους αθωες περιστερες!Ειναι μια οργανωση και οπως καθε οργανωση εργαζεται για την προωθηση των συμφεροντων της. Τα συμφεροντα της μασωνιας δεν γινεται να ειναι τα ιδια με τα συμφεροντα του αφρικανου,του ιρακινου,του αφγανου,του καθε εξαθλιωμενου...Εντελως τυχαια βεβαια ταυτιζονται με τα συμφεροντα των αμερικανων,των αγγλων,και γενικα με τα συμφεροντα της κραταιας και προσεχως νεας ταξης πραγματων.
Ακομη,πως μπορειτε και υπεραμυνεσθε μιας οργανωσης η οποια ουσιαστικα καταλυει καθε εννοια κοινωνικης αξιοκρατειας?Μιας οργανωσης που αποτελει κρατος εν κρατει?Μιας οργανωσης που ενω ασκει εξουσια δεν ελεγχεται απο κανεναν?Εδω καλα-καλα δεν μπορουμε να ελεγξουμε την διαφανη δημοκρατια μας που προστατευετε απο τοσους θεσμους..

12/03/2004, 03:24:11
Αφού λοιπόν ξέρετε τόσο καλά τη πάει να πει περιρρέουσα ενέργεια και εφ’ όσον αυτή δε σας κάνει τότε ας μην ασπαστείτε την πρόταση που έκανα, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας.

Σας ευχαριστώ πάντως για τα όμορφα σχόλια που κάνατε με άξονα την πρόταση μου, με κάνατε και χαμογέλασα.

Όσο αφορά την όποια οργάνωση δεν νομίζω ότι είναι το θέμα της κουβέντας μας, το θέμα είναι η αφαίρεση της ζωής όταν αυτή προκαλείται από τυφλό μίσος ή εξ’ αιτίας στρεβλών καταστάσεων και πληροφοριών.

Να έχετε ένα καλό ξημέρωμα.

Ο κακός λύκος

12/03/2004, 04:43:42
Σκεψου ρε φιλε ποσο γελασαμε (και οχι χαμο-γελασαμε..)εμεις οταν μας ειπες οτι με το να σκεφτουμε καποια συγκεκριμενη ωρα (12 ετσι σαν την προσευχουλα πριν τον υπνο)αυτους που άδικα χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους, η περιρρέουσα ενέργεια μας θα ¨ρευσει¨ και
-Θα κανει τους 300 τονους απεμπλουτισμενο ουρανιο στο ιρακ ανενεργους?
-Θα ανακοψει την κατα 400% αυξηση των καρκινων και δυσμορφιων στο ιρακ.
-Θα καθοδηγησει τις βομβες μακρια απο τα παιδια του αφγανισταν.
-Θα αποσυρει τα οπλα μαζικης καταστροφης των δυτικοευρωπαιων που χρησιμοποιουν κατα κορον κατα αμαχων.
-Θα σταματησει τα ισραιλινα τανκ.
-Θα βρεξει φαι στην αφρικη.
-Θα εκδιωκσει απο την εξουσια τους δικτατορες του 3ου κοσμου.
-Θα στειλει στο διαολο τους νταβατζηδες της ανατολικης ευρωπης.
-Θα σταματησει τις σφαγες στο ανατολικο τιμορ.
-Θα βρει στεγη και οικογενεια στα εκατομμυρια αστεγα παιδια της βραζιλιας.

Ετσι ρε παιδια!1 λεπτακι θα τους σκεφτουμε και φτανει...την βγαλαμε την υποχρεωση..Σημερα γεννηθηκαν 10 παραμορφωμενα παιδακια.Ε και?Στον π.... μας,θα μαζευτουμε καμια 100αρια του εσωτεριστες θα ξαμολησουμε την περιρρέουσα και ολα κομπλε!

Ρε!ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λετε?Μηπως εκει που εραιε η περιρρέουσα ενέργεια ειπε να πηξει και εγινε στοκος στα μυαλα καποιων?

Οσο για το θεμα αν θυμαμαι καλα ηταν-

¨Να που οδηγεί η συνομωσιολογία και ο φανατισμός¨

Η παραπανω προταση ειναι μια παραπομπη σε μια συγκεκριμενη κατασταση.Και οπως ολοι θα ξερουμε οταν καλειται καποιος να αναλυσει μια κατασταση αρχιζει απο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ της καταστασης,περνα στα ΑΙΤΙΑ και καταληγει στους ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.Αυτη ειναι η ορθολογικα σωστη προσεγγιση. Αλλιως μπορουμε να αναλωθουμε απλως σε ενα γκαλοπ για το ποιος επιδοκιμαζει και ποιος αποδοκιμαζει αυτην την πραξη.

Λοιπον...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - Επίθεση αυτοκτονίας, σε τεκτονική στοά, στην Κωνσταντινούπολη (καλυφθηκε πιστευω σε προηγουμενα μυνηματα αναλυτικα το τι εγινε)

ΑΙΤΙΑ - Αναμενεται....

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ - Αναμενεται...

Αυτα τα 2 μειναν λοιπον να καλυψουμε,και δεν ωφελουν ανωφελες προτασεις περι περιρρέουσας στο να καλυφθει το θεμα...
Επισης δεν ωφελουν προσωπικες αψιμαχιες αλλα...πως να το κανουμε δεν μπορουμε να καθομαστε και να ακουμε μ.....ς!