ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

snoopy30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
snoopyΜέλος
26/09/2007, 10:21:12
Καλημέρα

quote:
PREDATOR:Και τι μ' αυτο!!! Αμα την εχεις "βολεψει"... ή εισαι στο Ναυτικο... δεν εχεις και τοοοσο "προβλημα"

Εγώ ήξερα οτι η Αεροπορία είναι για τους βολεμένους ... πέρα των τραγικών πρώτων σαράντα ημερών σάν νεοσύλλεκτοι.

snoopyΜέλος
26/09/2007, 10:27:02
quote:
Krios:Καλά εμένα από εκεί μου έμεινε...

Έτσι είναι ... άν πάρεις κάτι με το στραβό σου μένει μετά ισόβια

26/09/2007, 10:27:54
AYTO ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...

Στο Ναυτικο, την περνανε ζωη και κοτα!!!! "5 εξω, 2 μεσα", μετα τις 35 (περιπου) πρωτες μερες!!!!!

26/09/2007, 17:16:37
γιατι τετοιο "κολλημα" σημερα το Εσωτερικα? Μηπως "αρρωστησε" και "μπουκωσε" ??

26/09/2007, 21:22:28
Καλησπέρα παίδες!

quote:
Έτσι είναι ... άν πάρεις κάτι με το στραβό σου μένει μετά ισόβια

Ναι...έτσι είναι!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

27/09/2007, 07:46:52

Καλημερούδια!

Τι έγινε, έχουμε ανησυχίες για τα στρατεύματα μας?

In anticipation of my resurrection...

kostakisΜέλος
27/09/2007, 08:22:06
Καλημέρα σε όλους

Έλα πάρε-πάρε, έχω ασφαλιστικό που σαλεύει, ότι πάρεις 67, ότι πάρεις 67 με ολίγη από εβδομήνταααααααααα... ρίχνω τις τιμές στο 70% της αναπλήρωσης και για σένα ακόμα παρακάτωωωωω, σου δίνω κίνητρα για εθελοντική κηδεία εν ώρα εργασίαααααααςς λέμεεεεεεεεε... τι να την κάνεις τη σύνταξη, να νιώθεις τελειωμένοοοοος; έλα πάρε-πάρε, έχω υπερήλικες σκλάβους που τους πληρώνω τα δεδουλευμένα για να εργάζονται και σκλάβους νεώτερους που δουλεύουν και δεν πληρώνονται, απλά για να μην ανήκουν στην κατηγορία των ανέργωωωωωωωννν. Ελάτε παιδιά, έχω ασφαλιστικό που σαλεύει, δώσε τώρα στην τράπεζα για αυξημένη σύνταξη και περίμενε εσύ να σου τα δώσει πίσωωωωωω, ελάτε παιδιά, μαντάμ (τι μαντάμ δηλαδή, κοτζάμ ξόανο έφτασες και ακόμα να μου έρθεις το πρωί για ψώνια, σε αφήνουν άλλωστε;) πάρε πρώτο τελάρο, εκείνο εκεί το γωνιακό, αυτό που προχτές έριξες την ψήφο σου, κάπου θα χάθηκε κι αυτή, ρίξε άλλη μία να σε πω τη μοίρα σου να σε πω το (κακο)ριζικό σουουουου.....

Από ντελάλη - διαφημιστή της superλαϊκής του 2040
Ματιές στο μέλλον

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

27/09/2007, 09:10:00
Καλημέρα .Φαντάζεστε σκηνικό μετά από χρόνια, ο υπάλληλος άνω των 75, κάπου εκεί γύρω και ο πολίτης που θέλει να εξυπηρετηθεί, σε μία δημόσια υπηρεσία να προσπαθούν να συνεννοηθούν και να έχει ξεκινήσει και η σχετική γεροντική άνοια και από τους δύο "γλέντια" που έχουν να γίνουν, τώρα και δεν βγάζεις άκρη εύκολα όταν πας στις υπηρεσίες

Wolf
27/09/2007, 09:22:15
Φιλε Incubus... πριν λιγο καιρο, "λεγαμε" για τον Φ.Π.Α.

Τελικα, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ! Μεχρι το τελος του 2007 (το πολυ στα μεσα του 2008) θα αυξηθει 2 μοναδες!!!

παμε για 11% και 21% αντιστοιχα!!!!!!! (στους βασικοτερους συντελεστες)

27/09/2007, 11:14:35
quote:
Φιλε Incubus... πριν λιγο καιρο, "λεγαμε" για τον Φ.Π.Α.

Την άλλη φορά θα πω ότι θα πέσει μπας και πιάσει...
Πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι τραγικά με την οικονομία της χώρας!

27/09/2007, 12:11:56
quote:
παμε για 11% και 21% αντιστοιχα!!!!!!!

quote:
Έλα πάρε-πάρε, έχω ασφαλιστικό που σαλεύει, ότι πάρεις 67, ότι πάρεις 67 με ολίγη από εβδομήνταααααααααα... ρίχνω τις τιμές στο 70% της αναπλήρωσης και για σένα ακόμα παρακάτωωωωω, σου δίνω κίνητρα για εθελοντική κηδεία εν ώρα εργασίαααααααςς λέμεεεεεεεεε... τι να την κάνεις τη σύνταξη, να νιώθεις τελειωμένοοοοος;

Μες τη χλιδή είμαστε η μονη λύση είναι να μεταναστεύσουμε..
27/09/2007, 16:42:29
Το ελλειμα φθανει τα 9.000.000.000 Ευρω!!! σε λιγους μηνες, θα ξεπερασει και τα 12.000.000.000!!!!

Απο το κακο στο χειριστο!

http://www.youtube.com/watch?v=wtv7KDfiOYk (ενα "σχετικο" ταγουδακι)

28/09/2007, 07:31:46
Καλή σας μέρα.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

28/09/2007, 07:50:20
Καλημέρα!

Εδώ και χρόνια διαμαρτυρόμαστε, θυμώνουμε, κάνουμε απεργίες, μας τραβάει η κάμερα στη λαϊκή που λέμε ότι τα λαχανικά ακρίβυναν, θα δουλεύουμε ως τα 100, οι μισθοί ανεβαίνουν δυσανάλογα με τις αυξήσεις των τιμών των καταναλωτικών αγαθών κλπ κλπ.

Παρόλα αυτά στις εκλογές πολλοί τρέχουν να ψηφίσουν εναγωνίως, πανηγυρίζουν κορνάροντας σε δρόμους, παθιάζονται με τα πολιτικά κόμματα και χωρίζονται σε παρατάξεις.

Ας γευτούμε λοιπόν τα αποτελέσματα των επιλογών μας ως ελληνικό έθνος!

28/09/2007, 08:06:17
quote:
Το ελλειμα φθανει τα 9.000.000.000 Ευρω!!! σε λιγους μηνες, θα ξεπερασει και τα 12.000.000.000!!!!
Απο το κακο στο χειριστο!

Άντε βρε να τα εκατοστήσουμε!!!
Τέτοιοι που είμαστε, τέτοια θέλουμε....

"""""Η κόλαση έρχεται σιγά - σιγά... Στο τέλος όλοι μαζί θα τρώμε ανθρώπινες σάρκες... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...""""

28/09/2007, 11:22:08
quote:

Incubus:

Καλημέρα!

Εδώ και χρόνια διαμαρτυρόμαστε, θυμώνουμε, κάνουμε απεργίες, μας τραβάει η κάμερα στη λαϊκή που λέμε ότι τα λαχανικά ακρίβυναν, θα δουλεύουμε ως τα 100, οι μισθοί ανεβαίνουν δυσανάλογα με τις αυξήσεις των τιμών των καταναλωτικών αγαθών κλπ κλπ.

Παρόλα αυτά στις εκλογές πολλοί τρέχουν να ψηφίσουν εναγωνίως, πανηγυρίζουν κορνάροντας σε δρόμους, παθιάζονται με τα πολιτικά κόμματα και χωρίζονται σε παρατάξεις.

Ας γευτούμε λοιπόν τα αποτελέσματα των επιλογών μας ως ελληνικό έθνος!

Οι "Εκλογες" ειναι ενα Μεγαλο Παζαρι... ή μαλλον καλυτερα, ενα "Πανηγυρακι"... απο το 1990 και μετα, εχει γινει αυτη η κατασταση...

Αληθεια, γιατι ο κοσμος πανηγυριζει για το καθε νικητηριο κομμα??? Και μετα, αφου αρχισει η "κυβερνητικη" του σταδιοδρομια... ριχνει τεμεναδες και μπηνελικια???

Ειμαστε τοσο μαζοχες τελικα?

28/09/2007, 17:08:34
"Παιδες Ελληνων"... Που χαθηκατε?

28/09/2007, 21:52:25
Στο νέο, ολόφρεσκο blog μου, μπορείτε να συμμετέχετε σε μία ιδιαίτερα σημαντική ψηφοφορία (δεξιά της σελίδας).

http://aklafton.blogspot.com/

Καλό βόλι!!!!

Lost in Necropolis

La ville de la mort

29/09/2007, 10:02:46
Καλημερα σας... Τι κανετε? Που χαθηκατε?

29/09/2007, 11:27:50
Καλημέρα σας!

quote:
Καλημερα σας... Τι κανετε? Που χαθηκατε?

Αποφασίσαμε να παίξουμε κρυφτούλι και σε έχουμε βάλει να φυλάς!
Για βρες μας!

quote:
Αληθεια, γιατι ο κοσμος πανηγυριζει για το καθε νικητηριο κομμα??? Και μετα, αφου αρχισει η "κυβερνητικη" του σταδιοδρομια... ριχνει τεμεναδες και μπηνελικια???

Γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι απρόβλεπτος...