ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
toxotisΜέλος
21/01/2006, 23:54:51
AAααα! μη μου λες τέτοια Avallon,
γιατί εγώ πάντα βρίσκω χρόνο για διάβασμα...
...αφού να φανταστείς ήθελα να γραφτώ για την επόμενη σεζόν στο ανοιχτό πανεπιστήμιο!

toxotisΜέλος
22/01/2006, 18:05:54
Παιδιά πολύ χάρηκα που σας άκουσα όλους μαζί το πρωί.

Μόλις τώρα επανήλεθε το ρεύμα και μπήκα...

Μόνο την Γαλάζια σφαίρα δεν άκουσα, αλλά αυτό επειδή ο Κος Μορφέας αμελεί το mailbox του και δεν μου το έστειλε το τηλέφωνο!
Αλλά δεν πειράζει θα τα πούμε κάποια στιγμή...

toxotisΜέλος
22/01/2006, 18:08:06
Α! και μην ξεχαστείτε! Περιμένω φωτογραφίες για το Who is who!

Φιλάκια πολλά!

toxotisΜέλος
22/01/2006, 18:14:34
Και κάτι ακόμα:

Kάποια από τις κυρίες της παρέας -μία από τις δύο που μίλησα τελευταία- μήπως φοράει γυαλιά?

Φλασιά που έφαγα ε? Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά σαν να την έβλεπα έτσι...

22/01/2006, 20:24:57
E όχι και γυαλιά η Avallon!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
UnseenΜέλος
22/01/2006, 21:34:33
Καλησπέρα

Σωστά! Ε όχι και γυαλιά η avallon!
Μόνο η Unseen που έχει μυωπία 8,5 φοράει φακούς επαφής!

Avallon ευχαριστούμε πολύ για τη φωτό που έστειλες σε όλους μας (νά 'χαμε και λίγη περισσότερη φωτογένεια...). Και σας ευχαριστώ όλους πολύ που κάνατε τον κόπο να έρθετε μέχρι το σπίτι μου και με τιμήσατε με την παρουσία σας.

Όπως ίσως φαντάζεστε toxotis και galazia sfaira από τον πολύ ενθουσιασμό και επειδή είχαμε όλοι κάτι να πούμε, να ρωτήσουμε ή να σχολιάσουμε, κάναμε "πηγαδάκια" όλη την ώρα. Όμως υπήρχε πολλή χαρά, γέλιο και αρμονία και εντέλει κατάφεραμε να γίνουμε και σοβαροί κάποιες στιγμές!

Είναι πάντως πολύ διαφορετικό να γνωρίζεις προσωπικά τους ανθρώπους που "βλέπεις" μόνο μέσα από τα γραφτά τους. Καθένας μας είναι κυριολεκτικά ένα ολόκληρο σύμπαν...

Θέλω να πιστεύω ότι καταφέραμε να βάλουμε τον λίθο της εμπιστοσύνης και σας ευχαριστώ όλους διπλά γιατί για μένα ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, δεδομένων και των παλαιότερων δυσάρεστων εμπειριών μου.

Μορφέα, τα μάτια σου έμειναν τυπωμένα στην ψυχή μου.
Pyramid, ειλικρινά θα ήθελα να σου μοιάζω.
Avallon, μου άρεσε τόσο μα τόσο πολύ η ευγένεια στον τρόπο σου.
nst, είσαι απίθανη με τον ορθολογισμό και την αγάπη σου για τη ζωή.

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή αγάπη, αγάπη και αγάπη!

Καλό βράδυ σε όλους
Unseen

******* By Art we live *******

toxotisΜέλος
22/01/2006, 23:30:13
Γλυκιά μου Ansin,
την χαρά την ένιωθά και εγώ κι ας μιλήσαμε μόνο στο τηλέφωνο.
Χαίρομαι που έγινε τόσο ωραίο το "δέσιμο".
Χαίρομαι που σε βλέπω τόσο ενθουσιασμένη!
Δεν κατάφερα να συγκρατίσω όλα τα ονόματα, αλλά που θα μου πάει...

Σας σκεφτόμουν όλη μέρα.
Καληνύχτα και τα λέμε το πρωί
με αγάπη

23/01/2006, 02:01:25
O ορθολογισμός υποτάσσεται στο ομαδικό πνεύμα που ακόμα με ακολουθεί.
Καταθέτω απο εδώ οτι είμαι πολύ ευτυχισμένη που σας συνάντησα και αρκετά λυπημένη που δεν είχαμε μια εβδομάδα ελεύθερη μπροστά μας να ανταλλάσουμε απόψεις, χαμόγελα, απορίες και να γνωριστούμε περισσότερο!!!
Είστε όλοι υπέροχοι μέσα στην διαφορετικότητα και την αλήθεια σας.

quote:
Όμως υπήρχε πολλή χαρά, γέλιο και αρμονία και εντέλει κατάφεραμε να γίνουμε και σοβαροί κάποιες στιγμές!

Υπόσχομαι την επόμενη φορά[ ελπίζω να υπάρξει] να είμαι σοβαρή, να γελάω λιγώτερο και να μην κάνω αστείες ερωτήσεις...

Unseen σ' ευχαριστώ για την φιλοξενία που τόσο απλόχερα μας παρείχες.

Καληνύχτα με πολλή πολλή αγάπη σε όλους
Φιλιά

toxotisΜέλος
23/01/2006, 04:47:08
Τελικά δεν άντεξα μέχρι το πρωί...

Το mail box μου στο in.gr είχε πρόβλημα και δεν μπορούσα να το ανοίξω νωρίτερα, έτσι το άνοιξα τώρα μόλις και δεν μπορούσα να μην μπώ στη διαδικασία του who is who...

Λοιπόν, ας κάνω μία προσπάθεια [σαν να περνάω από τεστ αισθάνομαι)

Τα έυκολα πρώτα...Ο Μορφέας στη μέση...πολύ φωτεινά μάτια...τράβηξαν όλο το φλας...
Και αρχίζουν τα πιό δύσκολα τώρα...
Η Unseen, υποθέτω...στην άκρη δεξιά με το κόκκινο πουλόβερ...
Πάνω αριστερά όρθια...η Avallon...
Mπροστά της και πρώτη από αριστερά...η Πυραμιδούλα και...
Η nstούλα... μετά τον Μορφέα και δεύτερη από δεξιά...
?????????????????
Σας βρήκα????????
Να πάρουμε την κουρτίνα Νο...2!

Mήηηηηπως να άλλαζα θέση την nstούλα με την pyramidoula????
Αχ δεν ξέρω...
Πείτε μου εσείς καλύτερα...
Ας μείνω στην πρώτη εκδοχή να δούμε αν βρήκα και καμιά σας...
Άντε ας το πάρει το ποτάμι.....

Φιλάκια γλυκές μου ψυχούλες....
Να πω καληνύχτα ξανά...ή καλημέρα?

Λοιπόν θα στείλω κι εγώ μιά δική μου φωτο να μας δείτε...

UnseenΜέλος
23/01/2006, 07:55:21
Καλημέρα καλημέρα

toxotis μου
Ευτυχώς που υπάρχει ο Μορφέας κι έπιασες ένα στα πέντε! Πάρε καλύτερα την κουρτίνα 2!
Κάθομαι στα αριστερά του Μορφέα, δεξιά του όπως κοιτάς τη φωτογραφία. Με μπέρδεψες με την nst, αλλά για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρη γι' αυτό.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

galazia_sfairaΜέλος
23/01/2006, 08:58:18
Kαλημεραααααααα
γλυκιες μου υπαρξεις καλημερα
και δεν μου φτανεινα σας πω καλημερες πολλες
λοιπον κοιτά κοιτάω ...Πυραμίδα εισαι δίπλα στην Χριστινα
Εnst εισαι με τα σγουρα ατιθασα μαλλια
Avallon κάθεσαι δίπλα στον Μορφεα
Μορφέα μου Μορφεα μου καλε τι ευτυχία είναι αυτη,αχ Παναγια μου.....

Αχ παιδιά ποσο θάθελα να ειμουν εκει.
Αλλά όπως και ναχει εγω ενοιωθα μαζισας,βρισκόμουν μαζι σας.
Τοξοτίνα μου θα σου στείλω μήνυμα ,κακως που δεν το σκέφτηκα ....ελα παω να σου γραψω.
Καλε πες τε μου αν η διαίσθηση μου ειναι σωστή?

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

23/01/2006, 09:38:47
Λοιπόν βάζουμε κάτω την φωτογραφία και οπως την έχουμε απέναντι μας
είμαστε:
Στη μέση ο Μορφέας [ ξεχωρίζει απο το φύλο]
Αριστερά του Μορφέα καθιστή η nst [ μαλλί με αφρό, μετρίως φουντωτό]
Επάνω απο την nst αριστερά της είναι η Pyramid [ γλυκό χαμογελάκι και μαλλί φυσικά φουντωτό].
Δεξία του Μορφέα είναι η Unseen [ μυστήριώδης και εκφραστική]
Δεξιά της Unseen είναι η Avallon [ ξανθιά με ίσιο μαλλί]

Είχαμε και άλλους διαφόρων ηλικιών αλλά απαξιούσαν να συμμετάσχουν...
ευτυχώς ήταν ήσυχοι...και πεινασμένοι...

Γαλάζια σφαίρα και τοξοτίνα τώρα είστε μυημένες στην αποκρυπτογράφηση των συμβόλων της σκοτεινής εικόνας..

Σορυ αλλά φαίνεται οτι κόλλησα την ευεξία της Avallon... που θα πάει θα ξανασοβαρέψω...

Καλημέρα.

galazia_sfairaΜέλος
23/01/2006, 10:12:49
ΠΥΡΑΜΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλε δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολες σας έκανα νταρνταγαν(ι) που λεμε και στο χωριο μας....αχ δεν το πιστευω ...
προσπαθω να ταυτοποιήσω τις φατσουλες σας με τα γραφόμενα αλλά Αvallon με Pyramid χα δεν το πιστευω εγω αντιθετα σας εβαλα....επαιζα ανάμεσα στην NST kai thn Αvallon,έιμουν σίγουρη ότι η Πυραμίδα ήταν η Αvallon....xaxa αχ πολυ μου αρεσει καλε...
Προσπαθω να πιασω την NST....προσαπαθω να να δω τον ορθολογισμο της στο προσωπο της...που εινα βρε παιδι μου,ξερεις μονο τι με αναγαγει σε αυτον ...η φραντσουλα σου!!!!!
Χριστινάκι μήπως παχυνες τις γιορτες ???
Φιλουρες φιλουρες φιλουρες και αγκαλιες σφιχτεεεεεεεεεεεες!

UnseenΜέλος
23/01/2006, 10:41:41
Χα χα χα Καλλιόπη μου καλή

Πήρα 3+ κιλά στις γιορτές δυστυχώς, και τώρα τρέχω στα γυμναστήρια να τα χάσω! Αλλά η φωτογραφία μάς δείχνει γενικά κάπως θρεφτάρια... συνηγορούν και τα κουλουράκια κλπ στο τραπέζι μπροστά!

Ναι, είδες η nst? Εμένα λέει μυστηριώδη, εκείνη όμως είναι ορθολογίστρια με βλέμμα ρομαντισμού!

Πολλά γλυκά φιλάκια
Unseen

toxotisΜέλος
23/01/2006, 11:45:35
Σιγά να μη σας έβρισκα!

Ε-καμία σχέση...
Ούτε και με τη λογική του ντεντέκτιβ...
το σπίτι μου κολλούσε στην Avallon, η οποία διέθετε τη φωτογραφική μηχανή και λέω μάλλον όρθια θα έμεινε για να προλάβει να βγεί μαζί...
ας τ' αφήσουμε καλύτερα...

Χαίρομαι που λύθηκε το μυστήριο...

Σας στέλνω κι εγώ τη δική μου φωτο λοιπόν, μαζί με το Ταυράκι την κόρη μου...

Φιλάκια και Καλημεεεεεεεεερα

toxotisΜέλος
23/01/2006, 11:53:52
Το in.gr μου κάνει σαμποτάζ σήμερα!

Τρίτη φορά προσπαθώ να στείλω mail και βγάζει προβλήματα!

toxotisΜέλος
23/01/2006, 12:08:45
quote:

Αvallon με Pyramid χα δεν το πιστευω εγω αντιθετα σας εβαλα....επαιζα ανάμεσα στην NST kai thn Αvallon,έιμουν σίγουρη ότι η Πυραμίδα ήταν η Αvallon....xaxa αχ πολυ μου αρεσει καλε...

Είδες Γαλάζια μου σφαίρα κι εγώ έτσι την πάτησα!
Θεώρησα την πραγματική Pyramid ως Avallon

Την δε πραγματική Avallon ως Unseen...κι αυτό όχι από τα γραφόμενα, αλλά γιατί η διακόσμιση στο σπίτι μου έκανε πως κολλάει με την πραγματική Avallon.

Πάντως έπαιζα ανάμεσα σε πραγματική Avallon και πραγματική Unseen ως οικοδέσποινα, γιατί φαίνονται πιο άνετες στο χώρο, αλλά τελικά επέλεξα τη λάθος Unseen...κάτι είναι κι αυτό

Αφού ούτε η Γαλάζια σφαίρα δεν σας πέτυχε, που είναι και περισσότερο καιρό κοντά σας, ε.....ας παρηγορηθώ....

Μόνο της nst το πραγματικό όνομα δεν ξέρω, απ΄ότι διαπιστώνω...

Τώρα που άνοιξε η κουρτίνα...
Φιλάκια στις φατσούλες....

23/01/2006, 12:11:41
Xα,χα,χα!
Καλημέρα στην γλυκότερη παρέα!

Κορίτσια τι να πω?
Με στείλατε πρωϊνιάτικα με το χιούμορ και τη φοβερή σας διαίσθηση...
Δεν τίθεται θέμα αν μας μπερδέψατε...Βέβαια θα αυτοκτονούσα αν με μπερδεύατε με τον Μορφέα αλλά τη γλίτωσα.

quote:
Ούτε και με τη λογική του ντεντέκτιβ...
το σπίτι μου κολλούσε στην Avallon, η οποία διέθετε τη φωτογραφική μηχανή και λέω μάλλον όρθια θα έμεινε για να προλάβει να βγεί μαζί...

Καμμία σχέση...το σπίτι μου είναι τελείως διαφορετικό αλλά έχει κάτι πολύ σημαντικά κοινό με της Unseen: Ξεχειλίζει από άφθονη θετική ενέργεια...Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το σκεπτικό σου είναι λογικότατο...

Το γέλιο το έριξα με την nst που με περίμενε μικροκαμωμένη...κοινώς απολοιφάδι (γιατί ντρέπεσαι να το πεις γλυκιά μου?) αλλά και με την Unseen που περίμενε να με δει ντυμένη στα ροζ και με αρκουδάκια γιατί λέει ότι της αποπνέω μια παιδικότητα και αφέλεια...(κοινώς χαζομάρα... γιατί ντρέπεσαι να το πεις καλή μου?).
Η ίδια βέβαια με διαβεβαίωσε ότι εννοούσε τον όρο αφέλεια με την καλή του έννοια...(έχει και καλή έννοια η χαζομάρα?)

Λοιπόν αν θέλετε να ακούσετε κάτι πραγματικό αστείο κορίτσια καθίστε να μην πέσετε...

Σήμερα το πρωϊ που κατέβηκα να πάρω το αμάξι για να πάω τη μικρή στον παιδικό κοιτάω και τι να δω? Αφαντο το αμάξι... Και φυσικά ήταν άφαντο γιατί δεν είναι ο ΚΙΤ ο ιππότης της ασφάλτου να γυρνάει μόνο του από το πάρκιν της Κηφισιάς που το είχα αφήσει για να πάρω τον ηλεκτρικό!! Εκεί έφτασε η αφηρημάδα μου...

Ελπίζω μετά από αυτό να νοιώθετε καλύτερα με τις δικές σας γκάφες.

23/01/2006, 12:13:59
Καλά πάλι μαζί γράφουμε??

galazia_sfairaΜέλος
23/01/2006, 12:40:00
xaxa πλάκα εχουμε ........εγω με τίποτα δεν κατάφερα να δω την Πυραμίδα..επεσα αποτ 7 ουρανους α ρε Πυραμιδουλα.......Την AVALLON δε την φαντζομουν με πον πον και δαντελακια...την ΝΣΤ ...σοβαρή πολυ σοβαρή!!χαχα δεν το πιστευω με θυμίζω αυτο που άκουσα απο μια συνδιαδίκτρια όταν με ειδε"καλε εγω νόμιζα ότι θα έβλεπα μια σφαιρα ολοστρόγγυλη κι εσυ εισαιένας τσίρος"