- περιοδικά - Περιοδικά - Βιβλία
quote:
Το internet εχει απ' ολα και συμφερει.
Δεν μπορείς όμως να το πάρεις μαζί σου και να το διαβάσεις
στο γραφείο
στην εξοχή
στο σχολείο
στο αυτοκίνητο
στο μπάνιο
επάνω στην αχλαδιά
και αλλού ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Δεν μπορείς όμως να το πάρεις μαζί σου και να το διαβάσεις
Εγώ πάλι, amalia-μου, γιατί νομίζω πως το ποιηΤΙ άλλο εννοεί;
Edited by - Moz on 27/11/2005 19:47:10
τα θεωρω απλα ελεεινα.
θα μπορουσαν να κανουν κατι αξιολογο, αλλα ...
Προσωπικά δεν έχω κανένα όφελος να ειπωθεί οτι τα εν λόγω περιοδικά κινούνται στα σωστά πλαίσια ή όχι απλά θα ήθελα να ακούσω τους λόγους που έχεις αυτή την άποψη...

In anticipation of my resurrection...
Δε μου αρεσουν ετσι οπως γραφουν ορισμενα θεματα.
Edited by - misfit138 on 02/12/2005 02:27:42
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά μιας και είναι σχετικό με την θέαση πολλών εσωτεριστικων προβληματισμών
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Προσωπικά διαβάζω το SCIENCE ILLUSTRATED το θεωρω πολύ καλο και βάζει και καλα cdakia πολλες φορες..
Αυτά
χαιρετό!
"I PREFER NOTHING THAN A BAD SOMETHING"
"Life is a bad place, life is a sad place always"
"Truth is never clear"
"H Καλύτερη περίοδος ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο"
Εγώ δεν το έχει τύχει να το αγοράσω ως τώρα αλλά ΑΝ θυμάμαι καλά έτυχε να το ξεφυλλίσω πρίν 10 μέρες περίπου.
Αν είναι λοιπόν αυτό που θυμάμαι, τότε πραγματικά συμφωνώ μαζί σου φίλε μου LOCKHEART!

ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ Ή ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ..![]()

Edited by - 3ADA on 13/06/2006 10:44:53
Με πεντε ευρω εγω βαζω ενα μαυρο μελανι στον εκτυπωτη και τυπωνω αρκετες σελιδες . Πεντε ευρω ειναι η σχεδον στανταρ τιμη για πολλα περιοδικα.
Ευχαριστω ,μακαρι να βρισκουν αναγνωστες αλλα εγω δεν παιρνω τετοιες τρελλες αυξησεις και δεν βρηκα τοσο γενναιοδωρο αφεντικο (ακόμη)
Περα απο την τιμή έχεις την χαρά να είσαι ο editor
δεν βαζεις διαφημήσεις βαζεις από πολλές πηγές θέματα
και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και καλύτερο
η συνειδηση παμφωτη...
η συνειδηση παμφωτη...
Αν παρόλα αυτά υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορείς να μπείς στο topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
ώστε να βρεθεί μια λύση.

Περιέχει δύο άρθρα σχετικά με τον μηχανισμό λειτουργίας της συνειδήσεως μας, τα οποία είναι άκρως κατατοπιστικά και λύνον πολλές απο τις απορίες μας.
Παρουσιάζουν με απλό και επιστημονικό τρόπο την διαδικασία πρόσληψης και επαναπρογραματισμού δεδομένων, μέσω των λειτουργιών του σώματός μας και απαντούν με κατανοητό τρόπο σε πολυσυζητημένα ''περίεργα'' ''μυστήρια'' θέματα που μας έχουν κατά καιρούς απασχολήσει όπως οι έννοιες << σκεπτομορφές>> << θυσία>> << εργηγορός>> << υποβολές>> κλπ.
Πολλές απο τις απόψεις που συναντάμε στα κείμενα διαφόρων φιλοσόφων έχουν την εξήγηση τους ανάμεσα σε αυτές τις λίγες γραμμές.
Φιλικά
Αλλά επιστρέφοντας στο κυριο θέμα του τόπικ:ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΥΛΗΣ για το...γέμισμα κάθε τεύχους!Βράσε...ρύζι!!!!!!
Τόοοοοοσο εύκολο το έχετε,δηλαδή;![]()
![]()
![]()
Που να βρίσκει ο ταλαίπωρος εκδότης και οι συν αυτώ συντάκτες του-για μηνιαίο τεύχος,παρακαλώ!!!-εξαιρετικά πρωτότυπα θέματα,που και σοβαρά να είναι,και καινοτόμα,και μυστηριακά και...και...και...που να τα γουστάρετε όλοι σας να λέτε και "ΓΟΥΑΟΥ,ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ σαν τη περίπτωση των Ναϊτών και της Μαγδαληνής και των χαμένων ευαγγέλιων!"?????![]()
Π.χ. το "ΑΒΑΤΟΝ",έβαλε την άνοιξη που μας πέρασε,ένα άρθρο για το παράξενο(;)γνωστικό "Ευαγγέλιο του Μάρκου" και σήκωσε σχετικό ντόρο,αλλά το πρόσφατο καλοκαίρι χμμμ...κάπως "δυσκολεύτηκε" να βρει πρωτότυπα και αναξιοποίητα θέματα και είπε να βάλει "ανασκόπηση" από τα "παλιά"(βλεπε:Ταξίδια στο άλλο...-τεύχος#καλοκαιριού).
Είναι μοιραίο τέτοιου τύπου περιοδικά να ψιλο-ανακυκλώνουν τα φημισμένα και τοπ θεματά τους...![]()
![]()
![]()
Λίγη υπομονή και κατανόηση δε θα έβλαπτε,λοιπόν.Πάλι καλά,που οι ίδιοι εκδοτικοί οίκοι,εκτός από τα περιοδικά εκδίδουν τα πολύ καλά-όντως-ατομικά και συλλογικά βιβλία τους...
Ingy
(όπως πάνω-έτσι και κάτω)