- ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ!?!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ.....
CYBERMASTER,
Πιστεύω πως και τα ίδιο έχουν εξίσου το ενδιαφέρον τους. Το αποτέλεσμα είναι ο στόχος ο οποίος για να επιτευχθεί πρέπει να περάσουμε από την «διαδρομή». Άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους αυτά τα δύο.
Όταν ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αυτό σημαίνει πως δεν επαναπαυόμαστε και δεν αφήνουμε να πηγαίνει χαμένο τίποτα από τη ζωή. Κοιτάμε τι έχουμε και χαιρόμαστε με αυτά.
Ζούμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούμε απολαμβάνοντας ότι έχουμε και αποβάλλοντας ότι αρνητικό πλησιάζει και δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει αδιαφορία και απραγία για τίποτα.
Μιας και με ρωτάς λοιπόν σου απαντώ πως ναι, μακάρι να μπορούσα να το κάνω αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω.
quote:
CYBERMASTER,Πιστεύω πως και τα ίδιο έχουν εξίσου το ενδιαφέρον τους. Το αποτέλεσμα είναι ο στόχος ο οποίος για να επιτευχθεί πρέπει να περάσουμε από την «διαδρομή». Άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους αυτά τα δύο.
Όταν ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αυτό σημαίνει πως δεν επαναπαυόμαστε και δεν αφήνουμε να πηγαίνει χαμένο τίποτα από τη ζωή. Κοιτάμε τι έχουμε και χαιρόμαστε με αυτά.
Ζούμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούμε απολαμβάνοντας ότι έχουμε και αποβάλλοντας ότι αρνητικό πλησιάζει και δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει αδιαφορία και απραγία για τίποτα.Μιας και με ρωτάς λοιπόν σου απαντώ πως ναι, μακάρι να μπορούσα να το κάνω αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω.
ΔΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΤΗΝ ΟΠΟΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!