- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΜΙΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2001 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2001....
Μέχρι τότε έψαχνε με αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία να βρει μέλη, μετά άρχισε η αθρόα προσέλευση.
quote:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΜEST KAI ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΛΤΟ Forums' Debugger ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ???
Γενικά αυτό βαράει, είναι κάτι σαν το ταγματασφαλίτη του Forum !
quote:
ΥΓ: ΔΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ????
Είναι κόλπο αυτό του Admin για να φαίνεται πως το Forum έχει μέλη, μερικά δε από αυτά είναι παρακολουθητές θεμάτων οι οποίοι έχουν σταλεί εδώ από τα τάγματα τους και τις αποκρυφιστικές τους οργανώσεις για να μπορούν να ξέρουν τι γίνεται και τι λέγετε εδώ μέσα.
Πω πω ! Από νωρίς αρχίσαμε τις σαμπάνιες και χάλια γίναμε !!!!!!
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
Θα κεράσουν οι νέοι συντονιστές??
quote:
Είναι κόλπο αυτό του Admin για να φαίνεται πως το Forum έχει μέλη, μερικά δε από αυτά είναι παρακολουθητές θεμάτων οι οποίοι έχουν σταλεί εδώ από τα τάγματα τους και τις αποκρυφιστικές τους οργανώσεις για να μπορούν να ξέρουν τι γίνεται και τι λέγετε εδώ μέσα.
Ουπς... casus belli
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
εγώ δεν πίνω .. γλυκό θέλω
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!
------------------------
quote:
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!
Σήμερα θα κάνω πρωτοχρονιά.. δουλεύοντας... γκρ#@@@$#$%^^&@#@@ cyber..
Θέλουμε και φωτογραφία.. οπως ο avatar..
quote:
Σήμερα θα κάνω πρωτοχρονιά.. δουλεύοντας... γκρ#@@@$#$%^^&@#@@ cyber..
Ε ΡΕ ΑΛΛΖΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!
ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΨΙΛΟΡΟΜΠΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΟΠΛΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!
------------------------
quote:
ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΨΙΛΟΡΟΜΠΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΟΠΛΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Bρέ cyber?? φαίνεται οτι κολλάει το πληκτρολόγιο σου![]()
![]()
αλλά εδώ τρώει και λέξεις...κάνε κανένα edit να καταλάβω τι λές..
quote:
Πω πω ! Από νωρίς αρχίσαμε τις σαμπάνιες και χάλια γίναμε !!!!!!

quote:
Mα που είναι βρε παιδιά οι νέες συντονίστριες??
Συντονίστριες ![]()
![]()
Συντονίστρια ο Jejeje; ![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή χρονιά σε όλους! ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 31/12/2004 21:01:59