ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΑΡΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΧΙ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΦΑΡΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΧΙ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

λίλιθ13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
06/04/2003, 12:34:28
Κυριε Admin
πιστευω να μην το εχω παραξηλωσει με αυτο το ακρως καφρικο θεμα!
ειναι ο αντιποδας μιας μεγαλης συγγραφικης δημιουργιας...

λοιπον, παιδια μου!
φαρσες που εχουμε κανει, και που πιστευουμε οτι αξιζει τον κοπο να τις διηγηθουμε για να γελασουμε.
...μπορουμε να ξεκινησουμε απο Πρωταπριλιατικες... για να δωσω ενα παραδειγμα, που ειναι και καπως επικαιρο... λιγο μπαγιατικο ισως, αλλα μια που καθε χρονο κατι πρεπει να σκεφτουμε, δε θα παει χαμμενη η προσπαθεια!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

06/04/2003, 12:50:17
να σας διηγηθω μια που εκανα σχετικα προσφατα...

μια μερα που ημουν πολυ πολυ στενοχωρημενη, ειχα παει στην φιλη μου και προσπαθουσε να με παρηγορησει...
η παρακατω φαρσα καταφερε να με βγαλει -εστω και για λιγο- απο τα βαθη της απελπισιας μου, και γελασαμε και οι δυο καλα!

ειναι τηλεφωνικη φαρσα, αλλα οργανωμενη.
οι γονεις μου μενουν σε εναν οικισμο, κοντα στην Αθηνα με περιπου 20 σπιτια. ειναι παραμονες των Φωτων και η μαμα μου εχει καλεσει ολους τους γειτονες για δειπνο στο σπιτι μας το Σαββατο. (η πλακα ξεκινησε την Πεμπτη).
παιρνουμε τηλεφωνο ολους οσους ειναι καλεσμενοι στο δειπνο, και τους παραπονουμαστε για την καμμενη πιτσα που μας στειλανε πριν λιγο.
(μα δεν ειστε η Πιτσα Φινο? γιατι μας στειλατε καμμενη πιτσα?)
φυσικα, ολοι οσοι πηραμε τηλεφωνο, αρχικα και μαλιστα πολυ κουλ, μας λενε οτι καναμε λαθος. εμεις ομως πολυ σοβαρα και με φοβερη ευγενεια και συγγνωμες τους πειθαμε οτι πραγματι, καποιος μας εδωσε ενα φυλλαδιο με το ονομα της πιτσαριας και παραγγειλαμε τις πιτσες και ηρθαν καμμενες. προσφερομαστε ακομη και το 131 να παρουμε για να επιβεβαιωσουμε το τηλεφωνο, και αφου "το κανουμε" ξαναπαιρνουμε τους γειτονες -(εναν-εναν φυσικα)- και τους "συμπαραστεκομαστε" για το μπερδεμα.
το μυστικο ειναι οτι αυτο το καναμε με απολυτη σοβαροτητα και τους πεισαμε με ο,τι στοιχεια ζητουσανε για την αληθεια των λεγομενων μας.

αυτο εγινε την Πεμπτη...

το Σαββατο, εντελως τυχαια στο τραπεζι, ανοιγουμε -σε συνενοηση με καποια ατομα που το ηξεραν- συζητηση για home delivery και για πιτσαριες.
πρωτη πεταγεται η κυρια Ανθουλα...
"μα να σας πω τι περιεργο εγινε την Πεμπτη!"
και ξαφνιασμενη η κυρια Πενη λεει...
"μα τι συμπτωση! και σε μενα πηρανε τηλεφωνο!"
και ο κυριος Δημητρης...
"μα δεν ειμαστε καλα! το ιδιο τηλεφωνημα ελαβα κι εγω!"

να μη σας τα πολυλογω, εγινε χαμος!

ακομη ψαχνουνε να βρουνε ποιος τους την εφερε...
και το χαψανε ολοι, και ξεμπροστιαστηκανε ολοι μπροστα σε ολους!

και μεις γελασαμε...καλα

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Edited by - λίλιθ on 06/04/2003 12:51:03

06/04/2003, 18:13:11
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΠΟΔΑ...

φαρσες...χμ...

Vande!

'manava seva, madhava seva'

07/04/2003, 16:17:02
Καλημέρα φαρσέρ!

Ωραίο το θέμα, και καλή η τοποθέτησή του στο τυρί και το αχλάδι.
Αναρρωτιέμαι Admin, λες να τα καταντήσουμε τώρα τα εσωτερικά περιοδικό ποικίλλης ύλης;

Μα δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό...
Οντας τέκνο οικογένειας φαρσέρ...

Θύμα: Η λίλιθ
Παρασκευή βράδυ, έχουμε βγει για ούζα στο πεδίον του Αρεως, μια παρέα με φίλες μου, είχαμε πάρει όμως και τη λίλιθ μαζί. Οι φίλες μου εκπαιδευμένες όλες, σταμπάρουν έναν νεαρό από την δίπλα παρέα, και αρχίζουν να ρίχνουν σπόντες στη λίλιθ, ότι αυτός την κοιτάει. Πες, πες, την πείθουμε και του πιάνει κουβέντα, με τον εξείς τρόπο:
"Να σου πω, σου αρέσει το σώμα μου;"
..."εχμ, ναι. Μου αρέσει."
"Για το τραγούδι του Σφακιανάκη εννοώ βέβαια!"...
...
Και το ειδύλλιον άρχισε.
Τρελλάθηκε ο Αλέξαντρος με το χιούμορ της λίλιθ, και να τα τηλέφωνα, να τα ραντεβού, να και χαμόγελα ο πατέρας του που καθόταν στην ίδια παρέα με το γιο.
Τηλεφωνιούνται την άλλη μέρα, και κανονίζουν να πάνε για μπάνιο, ο Αλέξανδρος φουλ ερωτοχτυπημένος, αλλά στο τηλεφωνικό ραντεβού...άφαντος. Να αναρρωτιέται η λίλιθ, γιατί βρε παιδί μου;
Περνάει η Κυριακή.
Περνάει και η Δευτέρα.
Τρίτη απόγευμα, γυρίζουμε σπίτι με τη λίλιθ, και βλέπουμε μήνυμα στον τηλεφωνητή:
"Γειάσας. Χμ, το μήνυμα είναι για τη λίλιθ. Ξέρετε, είμαι η μητέρα του Αλέξανδρου, και ήθελα να σας πω...Να πείτε στην λίλιθ, να αφήσει ήσυχο το γιό μου, γιατί ο γιός μου είναι πολύ ευαίσθητος. Σας παρακαλώ πολύ, να εισακουστεί αυτή μου η παράκληση!!!"
Κόκκαλο και οι δυό μας...
Το ίδιο απόγευμα, παίρνει η λίλιθ τον Αλέξανδρο τηλέφωνο και του ξεφουρνίζει την παρέμβαση της μαμάς. Ο οποίος έγινε έξαλλος, έκανε σεινηρμικούς συνδιασμούς για άλλες παρεμβάσεις του παρελθόντος, τα πήρε χοντρά στο κρανίο και η λίλιθ προσπαθούσε να τον πείσει να μην πει κουβέντα στη μάνα του.
Τετάρτη απόγευμα, πέρνει ο Αλέξανδρος τη λίλιθ, και της λέει ότι έγινε χαμός στο σπίτι, τσακώθηκε με τη μάνα του και θέλει να φύγει να μίνει μόνος του...
Το ίδιο απόγευμα, πέρνω τηλέφωνο την κολλητή μου φίλη που ήταν πρωτοστάτης στην αρχική φάρσα, και της λέω το τραγικό συμβάν. Εμεινε για λίγο αμίλητη, είπε "για φαντάσου...!" και έκλεισε, αφήνοντάς μου την εντύπωση ότι κάτι σημαντικό ήθελε να μου πει, το οποίο στο τέλος απέφυγε να μου το πει.
Πέμπτη μεσημέρι, χτυπάει το τηλέφωνο. Αντρική φωνή γύρω στα 50, ζητούσε την αδελφή μου.
"Γειάσας. Ξέρετε έιμαι ο πατέρας του Αλέξανδρου, και θα ήθελα να σας πω ότι ο γιός μου δεν είναι ευαίσθητος. Ο γιός μου είναι τελείως αναίσθητος!!!"
...Αναυδη η λίλιθ, αρχίζει να ουρλιάζει να την παρατήσουν επιτέλους οι γονείς του Αλέξανδρου, στο κάτω- κάτω μια γνωρημία της πλάκας ήτανε.

Και τότε, ακούγεται το σατανικό γέλιο του φίλου μου του Αγγελου.
Που η όλη η ιστορία με τη μάνα και τον πατέρα, είχε παιχθεί από εκείνον και την κολλητή μου, και που ο Αλέξανδρος βέβαια, δεν είχε καμία μα καμία ιδέα!!!
Και που την ημέρα εκέινη, ανακοίνωνε στους γονείς του ότι φέυγει από το σπίτι...

Και που η λίλιθ, εκανε ενάμιση χρόνο να μιλήσει στον Αγγελο και τη φίλη μου. Βέβαια, τώρα γελάμε.

αυτή...που τα κατάφερε!

10/04/2003, 14:23:57

Ναι η αλήθεια είναι ότι το έχουμε ξεφτιλίσει λιγάκι...( Νέα Μέσα από το Διεθνές Internet - Απόψεις Προτάσεις - Μεταξύ Τύρου και Αχλαδιου όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ότι του...κα...εμμ...ότι του έρθει τέλος πάντων..)

Άλλα δεν πειράζει...Ας ξεκουραστούμε και λιγάκι από την "σκληρή δουλειά" του Ωρίωνα ( ξέρει η αμαλία... ) και τα λοιπά subjects..

Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, στο σπίτι μου η μία τηλεφωνική συσκευή έχει conference δηλαδή δυνατότητα να συνδέσεις τις δύο τηλεφωνικές γραμμές ( αν έχεις δύο ) και να μιλήσεις συγχρόνως και με τις δύο, δηλαδή και οι τρεις ομιλητές να ακούν ο ένας τον άλλο. ( ο καθένας ξέρει το 1/3 της φήμης άρα....xexe...όχι πλάκα κάνω...αυτό είναι από άλλο..ανέκδοτο..)

Παίρνω λοιπόν ένα τηλέφωνο τυχαίο από τη μία γραμμή και ένα άλλο από την άλλη με conference. Σηκώνουν και οι δύο τα τηλέφωνα ( χρειάζεται αρκετά καλός συγχρονισμός..) και αρχίζουν :

Ναι, γεια σας, ποιον θα θέλατε παρακαλώ?
Εσείς ποιόν θέλετε κυρία μου...
Μα εσείς δεν με καλέσατε τώρα μόλις..?

κτλ....Όποιος έχει αυτή τη δυνατότητα ας το δοκιμάσει...έχει πόλυ γέλιο...

Η ίδια φάρσα μπορεί να γίνει και μεταξύ δύο γνωστών προσώπων που έχουν μία έλξη μεταξύ τους αλλά δεν εκδηλώνονται ή για δύο τσακωμένους φίλους etc. για καλό σκοπό όμως αυτή τη φόρα...όχι (απαραίτητα) για γέλιο..

**Τake It or Leave It**

GlorfindelΜέλος
14/04/2003, 23:47:56
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ,ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ,ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ(40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ),ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
ΕΓΩ:ΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΚΕΙΝΗ:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΓΩ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ!ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΡΕΥΜΑ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ,ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ...
ΕΚΕΙΝΗ:ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ
ΕΓΩ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ!

ΑΠΗΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (ΔΗΛ ΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛ ΑΠΗΧΕ),ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΝΑ 20 ΜΕΤΡΑ!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΑΡΣΕΡ,ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ...
ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ...
ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ(ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ)...
ΤΟ ΤΗΛ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ,ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ...
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΝΤΡΙΙΝΝΝ ΝΤΡΙΙΙΝΝΝ...ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΑΩΡΟΥ...
ΕΚΕΙΝΗ:ΝΑΙ;
ΕΓΩ:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΤΖΖΖΖΖ,ΚΚΚΚΚΑΑΑΑΙΙΙΓΟΟΟΜΜΜΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............

ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΦΡΟΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΙΖΟΝΤΑΣ:ΣΚΟΤΩΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΝ ΕΕΕΚΑΨΑΑΑΑ...
ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΕΙ...ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ...ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ....
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

15/04/2003, 00:05:35
αχαχαχαχαχαχαχαα
και απο μενα glorfindel!

και μια αλλη, παλι αλλα πετυχημενη!

παιρνουν τηλεφωνο ενα συγκεκριμενο σπιτι επι μηνες και ζητουν τον Γιαννη τον υδραυλικο.
(ολα τα παιδια στη γειτονια θυμαμαι περναμε τηλεφωνο τοτε!)

αυτοι που σηκωναν το τηλεφωνο, ειχαν βαρεθει να τους ζητανε τον Γιαννη τον υδραυλικο και μια και ο γιος τους -φιλος μας που δεν ηξερε για την πλακα- λεγοταν Γιαννης, φανταστητε το μπερδεμα!
το Γιαννη παρακαλω!
δεν ειναι εδω
καλα ποτε θα ρθει να μας φτιαξει τη βρυση...
βρισιδια...

οποτε, μετα απο πααααρα πολυ καιρο...
και πααααρα πολλα τηλεφωνηματα...
ενας φιλος με βαρια φωνη παιρνει τηλεφωνο στο σπιτι του Γιαννη

καλησπερα σας!
ναι, παρακαλω, τι θελετε?
ειμαι ο Γιαννης ο υδραυλικος! με ζητησε κανεις?

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

oneiric1Μέλος
15/04/2003, 13:00:49
Τηλεφωνική φάρσα που κάναμε στη 1η γυμνασίου (για παλιάαααα λέμε τώρα)!

- Ναι, με ακούτε?? (εμείς)
- Ναι, σας ακούω.
- Βάλτε μία πρίζα στο.... μάτι σας! (κλείνουμε)
Ξανά το ίδιο τηλέφωνο μετά από 5 λεπτά

- Ναι, καλησπέρα σας
- Καλησπέρα.
- Είμαστε από τον ΟΤΕ. Παρακολουθούμε τις γραμμές γιατί έχουμε καταγγελίες ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κάνουν τηλεφωνικές φάρσες. Μήπως σας πήρε κάποιος και σας είπε να βάλετε μία πρίζα στο μάτι σας?
- Αχ, ναι τώρα με πήραν!!!!
- Ε, καιρός δεν είναι να την ... ΒΓΑΛΕΤΕ???

* Irene *
~ Love is the only truth ~

GlorfindelΜέλος
16/04/2003, 00:59:06
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ....
ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΙΚ 1....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΑΡΣΕΡ!

SilverwolfΜέλος
16/04/2003, 01:26:28
¨Ηταν μεγάλη παρέα γνωστών μου...
Ανοίξαν τον τηλεφωνικό κατόλογο και εψάξαν για περίεργα ονόματα. Βρέθηκε ένας κύριος Εξαρχίδης.
Αρχίζει λοιπόν η φάρσα...
Κάθε μέρα έπαιρναν τηλέφωνο και ακουλουθούσε:
- Επρός ο κ. Επταρχίδης είναι εκεί παρακαλώ;
- Έχετε λάθος τηλέφωνο.
- Συγνώμη κύριε.

Μετά από καμιά δεκαριά φορές τσαντίστηκε
- Μα επιτέλους με λένε Εξαρχίδη όχι Επταρχίδη!!!!!!!
- Καλά ντε!!! Για ένα αρχίδι κάνεις έτσι!!!!!!!!!!!

Ο καημένος ο άνθρωπος ακουγόταν οι φωνές του μέτρα από το τηλέφωνο...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

oneiric1Μέλος
16/04/2003, 14:06:10
Silverwolf... xaxaxa

Φίλε Glorfindel... ευχαρίστησή μου!

* Irene *

oneiric1Μέλος
16/04/2003, 14:12:58
Κάποια φίλη στο γυμνάσιο ήταν ερωτοχτυπημένη με έναν νεαρό. «Καθήκον» φυσικά των φιλενάδων της (εμάς δηλαδή!) ήταν να την βοηθήσουμε να βρούμε το τηλέφωνό του .
Έτσι λοιπόν παίρνουμε τηλέφωνο τις πληροφορίες (131) και μιλάω εγώ, ενώ βρίσκομαι σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούν όλες:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΉΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΑΔΕ.....
- ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. Α, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
(και απαντώ εγώ με πολύ σοβαρή φωνή, μη έχοντας καταλάβει τι μου είπε)
- ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ!!!!!
... Περιττό να σας πω ότι ακόμα γελάνε εις βάρος μου!!!! Όχι άδικα βέβαια!

* Irene *

oneiric1Μέλος
16/04/2003, 14:15:27
Φάρσα που μου έχουν μεταφέρει (δεν ξέρω αν όντως έχει γίνει)

- Ναι, καλησπέρα την Παρθένα θα ήθελα.
- Α, λυπάμαι δεν υπάρχει καμία Παρθένα εδώ.
- Κατάλαβα, πάλι σε πορνείο πήρα!!!!!!

* Irene *