ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
nomadΜέλος
07/01/2006, 00:28:05
allzaro καλησπέρα χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για το τρομερό σου τοπικ!!

Τρεις ερωτησούλες από εμένα:
1 Τα χείλη μου ξερένωνται συνέχεια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από τα φαρμακεία αλλά δεν γίνεται τίποτα. Γνωρίζεις κάτι που το αντιμετοπίζει?
2. Φταρνίζομαι ξαφνικά χωρίς να είμαι συναχομένος ενώ κοιμάμαι με το στόμα ανοιχτό (χρόνια ιγμορίτιδα?. Γνωρίζεις κάτι και εδώ?
3. Με το γυμναστήριο κάνωβ χρήση λεκιθίνης ενώ αρχίζω να πίνω και πράσινο τσάι. Η χρήση γλυκαντικών (ασπαρτάμης) έχει κάμια συνέπεια στην απόδοση του πράσινου τσαγιού.
4. Στο κλεντρο της Αθήνας υπάρχει κανένα καλό μαγαζί με βότανα?

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

porcupine_treeΝέο Μέλος
07/01/2006, 14:11:23
nomizw oti an pineis poli nero den tha einai kseramena ta xilia sou vasika. auto vlepw se emena dld. me to pou pinw ligo ligotero apo oso prepei amesws kserenonte. k egw ipokatastata zaxaris vazw sto tsai allzzaro. peirazei?
07/01/2006, 18:48:33
Γειά σου φίλε μου...
quote:
1 Τα χείλη μου ξερένωνται συνέχεια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από τα φαρμακεία αλλά δεν γίνεται τίποτα. Γνωρίζεις κάτι που το αντιμετοπίζει?

Εαν ξερένονται να χείλη σου .. θα πρέπει να το εξετάσεις αν εχεις και κανένα αλλο σύμπτωμα. Δεν αναφέρω συμπτώματα για να μην σε βάλω σε ιδέες.. αλλά ξεκινάς απο τη νόσο kawasaki ή ανεβασμένο σάκχαρο.. ή ελλειψη βιταμινών .
Εαν δεν εχεις κανένα αλλο σύμπτωμα.. τότε να ανατρέξεις στη σελίδα 12 περί βιταμινών. Η ελλειψη του συμπλέγματος Β ευθύνεται για το πρόβλημα αυτό.. Αλοιφούλες με βιταμίνη του συμπλέγματος Β θα βρείς στα φαρμακεία.

quote:
2. Φταρνίζομαι ξαφνικά χωρίς να είμαι συναχομένος ενώ κοιμάμαι με το στόμα ανοιχτό (χρόνια ιγμορίτιδα?. Γνωρίζεις κάτι και εδώ?

Η ιγμορίτιδα προκαλεί πονοκέφαλους,πυρετό, κούραση, δυσκολίες στην αναπνοή, κακοσμία του στόματος, απώλεια της οσμής, εκκρίσεις της μύτης οπότε εσύ δεν έχεις τέτοια συμπτώματα.

Εαν φταρνίζεσαι .. εποχιακά.. δύο μπορεί να συμβαίνουν, ή είσαι αλλεργικός σε κάτι.. ή είσαι ευάλωτος στις ιώσεις.
Στη σελίδα 14 θα βρείς .. θαυματουργές συνθέσεις.. που θα σε προστατεψουν απο τις ιώσεις.. ενώ ταυτόχρονα θα διαβάσεις και μια αναφορά στο ιερό αυτό βότανο το ``φασκόμηλο``

quote:
Με το γυμναστήριο κάνωβ χρήση λεκιθίνης ενώ αρχίζω να πίνω και πράσινο τσάι. Η χρήση γλυκαντικών (ασπαρτάμης) έχει κάμια συνέπεια στην απόδοση του πράσινου τσαγιού.

Εαν δεν είναι αναγκαίο καλύτερα να μην παίρνεις συμπληρώματα.
Μπορείς να τα παίρνεις απο φυσική τροφή. Δες τη σελίδα 12...σχετικά με ινοζιτόλη και χολίνη ..
Μπορείς να δείς τη σελίδα με τα αντιοξειδωτικά.. είναι θα έλεγα η πιο ενδιαφέρον σελίδα του τόπικ...
Εκεί αναφέρονται οι αξίες ολων των αντιοξειδοτικών.
Θα δείς λοιπόν οτι το πράσινο τσάι έρχεται δεύτερο με πρώτο το φασκόμηλο.
Δεν είναι τυχαίο οτι κάποτε οι Κινέζοι αντάλλασαν το πράσινο τσάι με φασκόμηλο σε αναλογίες 1/3.
Πίνεται σκέτο.. καλό θα είναι να μάθει κάποιος να το αφομοιώνει σκέτο χωρίς ζάχαρη χωρίς ασπαρτάμη.. δεν βρίσκω το λόγο γιατί να χρησιμοποιείς ασπαρτάμη...

quote:
Στο κλεντρο της Αθήνας υπάρχει κανένα καλό μαγαζί με βότανα?

Ολο το κέντρο της Αθήνας και ειδικά η οδός Ευριπίδου και Σοφοκλέους είναι γεμάτη απο μαγαζιά αυτού του είδους.
Πολύ καλά μαγαζιά με βότανα εγγυημένα.. μπορείς να βρείς παντού..

07/01/2006, 20:27:24
quote:
allzzaro, mipws tha mporouses na mou dwseis to email sou

Kαλώς όρισες.
allzzaro@hotmail.com

enarxosΝέο Μέλος
07/01/2006, 23:24:48
γεια σε ολους, ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να μαθω ποια θεραπεια με βοτανα ειναι η καταληλοτερη για χοληστερινικους και χολερυθρινικους λιθους της χοληδοχου κυστεως για αποφυγη χειρουργικης τους αφαιρεσης, ευχαριστω.

Jorgos

delta4Νέο Μέλος
08/01/2006, 00:34:15
Αγαπητε allzzaro ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ελειπα στην Γερμανια και εδω και μια ωρα απο την 16 σελιδα διαβαζω την επιθεση που δεχτηκες απο τον geox και απορησα. Και να πω οτι ειναι επιεικως λαθος, γιατι ΑΠΛΑ δεν υποχρεωνεις κανεναν να εφαρμοσει αυτα που προτεινεις. Εμεις σου ζηταμε ΟΧΙ εσυ. Και νομιζω οτι οποιος μπαινει σε αυτα τα forum εχει λιγο μυαλο παραπανω ωστε να ξερει τι να κανει απο μονος του, και συμφωνω και με αυτα που εγραψε η ΜΗΔΕΙΑ. Λοιπον ΣΩΤΗΡΑ (aπο τον κακο allzzaro) geox, αδειασε μας την γωνια.Οσο για μενα αγαπητε allzzaro νομιζω οτι νοιωθω μια καλιτερευση, και συνεχιζω την θεραπεια χωρις να νοιωθω το ΜΑΣΤΙΓΙΟ σου. Σε χαιρετω και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ΟΛΟΥΣ.
08/01/2006, 13:33:34
Φίλε delta4, καλώς ήλθες και πάλι και χρόνια πολλά και σε σένα!
Καταλαβαίνω πως η διαμάχη που αναπτύχθηκε μεταξύ του allzzaro και του geox σε ενόχλησε.
Νομίζω πως έχεις δίκιο όσον αφορά τον φίλο μας allzzaro, προσφέρει μια σημαντική βοήθεια ανιδιοτελώς.
Πιστεύω όμως οτι το να ανοίξουμε πάλι το κεφάλαιο της διαμάχης εκείνης ίσως να φέρει άσχημα αποτελέσματα.
Η υπόθεση έχει ξεχαστεί, έχον περάσει κάμποσες μέρες κι η κατάσταση έχει βελτιωθεί.
Ας προχωρήσουμε παρακάτω λοιπόν, σωστά?
Εξάλλου, δε νομίζω πως ο φίλος geox δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτό το topic, δεν είναι ανάγκη να τον διώξει κανείς.
Ένας γόνιμος και καλοπροαίρετος διάλογος είναι πάντα θεμιτός...

In anticipation of my resurrection...

rizitisΜέλος
08/01/2006, 15:25:36
Dying_Incubus
quote:
Απεστάλη: 08/01/2006, 13:33:34

την ώρα του σεισμού βρε Dying_Incubus εσύ πληκτρολογούσες;;;

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

08/01/2006, 17:34:11
quote:
Αγαπητε allzzaro ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Χρόνια πολλά και σε εσένα φίλε μου.

quote:
Οσο για μενα αγαπητε allzzaro νομιζω οτι νοιωθω μια καλιτερευση, και συνεχιζω την θεραπεια χωρις να νοιωθω το ΜΑΣΤΙΓΙΟ σου.

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Εύχομαι .. να θεραπευτείς εντελώς.

08/01/2006, 17:53:43
quote:
γεια σε ολους, ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να μαθω ποια θεραπεια με βοτανα ειναι η καταληλοτερη για χοληστερινικους και χολερυθρινικους λιθους της χοληδοχου κυστεως για αποφυγη χειρουργικης τους αφαιρεσης, ευχαριστω

Φίλε μου γειά σου.

Οπως εχω τονίσει .. σε προηγούμενα πόστ.. η χρήση των βοτάνων ειναι μια πανάρχαια τακτική που πολλοί την θεοποίησαν.
Oι ξακουστοί Δρυίδες το όνομα των οποίων προέρχεται απο την ελληνική λέξη δρύς (βελανιδιά) είχαν εντάξει τη χρήση των βοτάνων στην απόκρυφη τους γνώση.
Ακόμα και ο φημισμένος Πανοραμίξ ομως στη δική σου περίπτωση θα σου πρότεινε τη χειρουργική επέμβαση.
Δεν νομίζω λοιπόν οτι η χρήση των βοτάνων θα μπορέσει να λειτουργήσει θετικά στην περίπτωση αυτή.