- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Με καμουφλάζ απο πάγο,ύψους 3.000 μέτρων και υπόγειες εγκαταστάσεις μεγέθους Πελοποννήσου.
Κάνω λάθος?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μια επισήμανση. Στη δική μου μεθοδολογία (και μυθολογία) δεν υπάρχει η ανάγκη ύπαρξης καινοφανών και ριξηκέλευθων απόψεων. Είμαι λίγο τεμπέλης. Μου αρκεί η επισήμανση των προφανών κενών στις επίσημα αποδεκτές θεωρίες.
Edited by - DSM on 10/07/2012 03:35:33
Απ' το πρώτο τη συνθήκη. Απ' το δεύτερο μπες στο google earth να δεις την οικοδομική δραστηριότητα.
http://www.coolantarctica.com/Antarctica%20fact%20file/science/antarctic_treaty_summary.htm
http://www.coolantarctica.com/Community/antarctic_bases.htm
Edited by - DSM on 10/07/2012 04:11:38
quote:
DSM
Μου αρκεί η επισήμανση των προφανών κενών στις επίσημα αποδεκτές θεωρίες.
Δεν θα έπρεπε να τα...γεμίζεις?
Αλλοιώς γιατι να τα επισημάνεις?
Μα τόσοοοο τεμπέλης πια?![]()
![]()
Πολυ κατατοπιστικό το λίνκ για Ανταρκτική.
Τι υποθέτεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Μια επισήμανση. Στη δική μου μεθοδολογία (και μυθολογία) δεν υπάρχει η ανάγκη ύπαρξης καινοφανών και ριξηκέλευθων απόψεων. Είμαι λίγο τεμπέλης. Μου αρκεί η επισήμανση των προφανών κενών στις επίσημα αποδεκτές θεωρίες.
Μα και αυτό από μονο του είναι πολύ θετικό.
Δεν χρειάζεται να είσαι και one-man show, να κάνεις όλη τη δουλειά μονος σου. Οπως στα παιχνίδια, υπάρχει η άμυνα, το κέντρο, η επίθεση....
Είδα και το λίνκ για τις Βάσεις στην Ανταρκτική. Όντως πολύ ενδιαφέρον, και με "εκπλήξεις"!
Δεν ήξερα για παράδειγμα ότι το Εκουαδόρ και το Περού έχουν και βάσεις εκεί πέρα! Κουφάθηκα τελείως!
Εντάξει για τους παγκόσμιους νταβατζήδες USA και λοιπούς πρώην και νύν αποικιοκράτες, αλλά ....Περού και Εκουαδόρ?
(Πώς θα έλεγε και εκείνη η ξανθιά στρίγκλα στο Λαζόπουλο...."Αλλά Πετσάλνικος?????"Πετσάλνικος???)
(και δεν φαντάζομαι να στήσανε ολόκληρη βάση εκεί, για να ....μελετάνε τους πιγκουίνους, και να δουν αν μοιάζουν πχ. με τα πουλιά της Nazca...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Μα και αυτό από μονο του είναι πολύ θετικό.
Δεν χρειάζεται να είσαι και one-man show, να κάνεις όλη τη δουλειά μονος σου. Οπως στα παιχνίδια, υπάρχει η άμυνα, το κέντρο, η επίθεση....
Είδα και το λίνκ για τις Βάσεις στην Ανταρκτική. Όντως πολύ ενδιαφέρον, και με "εκπλήξεις"!
Δεν ήξερα για παράδειγμα ότι το Εκουαδόρ και το Περού έχουν και βάσεις εκεί πέρα! Κουφάθηκα τελείως!
Εντάξει για τους παγκόσμιους νταβατζήδες USA και λοιπούς πρώην και νύν αποικιοκράτες, αλλά ....Περού και Εκουαδόρ?
(Πώς θα έλεγε και εκείνη η ξανθιά στρίγκλα στο Λαζόπουλο...."Αλλά Πετσάλνικος?????"Πετσάλνικος???)
(και δεν φαντάζομαι να στήσανε ολόκληρη βάση εκεί, για να ....μελετάνε τους πιγκουίνους, και να δουν αν μοιάζουν πχ. με τα πουλιά της Nazca...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Εννοώ, πως μου αρκούν τα κενά στις επικρατούσες απόψεις, προκειμένου να δομήσω τη δική μου μυθολογία. Αν και νομίζω οτι με έψεξες μάλλον με χιούμορ.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Φυσικά και έβαλα λίγο χιούμορ!
Μου αρέσει αυτό το: << δομήσω δική μου μυθολογία >>.
Πώς θα το κάνεις αυτο Αρχιναύαρχε των Ανατολικών Θαλασσών,άν δεν...γεμίσεις τα κενά,που διαπιστώνεις?
Και που είσαι?
Μήν αργείς να εξωτερικεύσεις την γνώμη σου,επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα,κρέμονται απο τα χείλη σου.Δεν κάνω πλάκα.Κυριολεκτώ.Αν δείς τις αναγνώσεις,έχουν ξεπεράσει τις 1200 σε 5 μέρες.Ακόμη κι εγώ,που θεωρούμαι ανοικτός σε όλα,εξιτάρομαι στην ιδέα νέων απόψεων ή στοιχειοθέτησης παλαιών.
Ορμα Γιούτσο..!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.