- ΚΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Φαίνεται τελικώς ότι οι μαστροποί του πνεύματος, πιστοί στην... «πολιτική ορθότητα», έχουν τόσο θολώσει την ψυχονοητική λειτουργία του λαού μας, ώστε το κάθε όργιο παρακρούσεως των δημοκρατικών τενεκέδων να φαντάζει σαν Ιερή Αγελάδα. Τέτοια είναι η έκταση της αθλιότητος , ώστε οι διάφοροι πίθηκοι του Συστήματος ( που πιστά το υπηρετούν), εμβολίμως επιστρατευμένοι, μολύνουν και το Πνεύμα και το ψυχικό μας «αίμα» - τη Φυλετική μας Ψυχή !
Είχα σταματήσει λίγο από το συγκεκριμένο forum γιατί ο Admin μαλλον φοράει παρωπίδες ... Καλό θα ήταν Admin, ανάλογες συμβουλές να απευθύνεις και σε εκείνους που αρχίζουν να υβρίζουν.
----------
Αλλά τώρα επανέρχομαι για να συμφωνήσω σε με τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ και να υπερθεματίσω.
Και όσο και αν το DNA μπορεί να φαίνεται παρόμοιο, υπάρχει και το πνεύμα, έτσι δεν είναι.
Και όσοι ανάγουν την μεγαλουργία στις ιδανικές συνθήκες, λανθάνουν, γιατί το ελληνικό πνεύμα είναι παντών συνθηκών, και στις καλές και στις κάκές συνθήκες.
Είναι σαφές και προφανές, αλλά θα πρέπει κανείς να βλέπει καθαρά για να το δει, πως υπάρχει διαφορετικότητα μεταξύ των φυλών. Δεν είναι όλοι οι λαοί ίδιοι.
Υπάρχει ένα συλλογικό ελληνικό πνεύμα, μία ελληνική γλώσσα και ιστορία, υπάρχει ελληνικό αίμα και ελληνική ψυχή. Υπάρχει το Ελληνικό Έθνος.
Μπορούμε δηλ. να συγκριθούμε με τους απολίτιστους Τούρκους που σε καμία εποχή δεν κατάφεραν ούτε ένα στίχο να γράψουν, με τους Ευρωπαίους που ότι έχουν γράψει και πει (πλην εξαιρέσεων) είναι αντιγραφή των ελληνικών κειμένων, με τους Αμερικάνους που έχουν ως ιδανικό το Αμερ. όνειρο;
Οι Έλληνες πάντοτε διέφεραν σε όλα τα θέματα. Είοναι τόσο εμφανής η διαφορά, σαν τη μέρα με τη νύχτα.
Άλλο που η δήθεν πνευματική ελίτ είναι ανύπαρκτη, άλλο που έχει γίνει πλύση εγκεφάλου για δήθεν ισότητα, άλλο που υπάρχουν και οι κάθε λογής απάτριδες και ξεφωνημένοι διεθνιστές, που παπαγαλίζουν τη γαλλική τους παιδεία.
Οι απλοί άνθρωποι, οι απλοί Έλληνες, από την ύπαιθρο και τα χωριά αποτελούν ζωντανά παραδείγματα της πνευματικής ελληνικής υπεροχής. Οι περισσότεροι δίχως μεγάλη παιδεία, δίχως πολλές ευκαιρίες, αλλά ψυχικά, ηθικά και πνευματικά ανώτεροι όλων.
Φιλικά, athakandr
quote:Είναι γεγονός ότι – και μετά την πρόσφατη αποκρυπτογράφηση του ανθρωπίνου γονιδιώματος - οι φυλετικές διαφορές αντιστοιχούν στο 0,1% του γονιδιώματος μεταξύ ανθρώπων. Κατά 99,9% είμαστε όλοι ίδιοι... Και κατά 99% ένας π.χ. Έλληνας είναι ίδιος με έναν χιμπατζή του είδους Pan paniscus (ο γνωστός έξυπνος πίθηκος).
95%. Σε βρίσκω λίγο πίσω. Πάντως και πάλι μου αρέσει που δίνεις μυθικές διαστάσεις στο 0,1% (που στο κάτω-κάτω αφορά αποκλειστικά εξωτερικά χαρακτηριστικά) και ταυτόχρονα αγνοείς το πολύ μεγαλύτερο ποσοστό γενετικών διαφορών που εμφανίζεται ανάμεσα στα μέλη της ίδιας φυλής. Τι έγινε, αυτές δεν παίζουν ρόλο;
quote:
Ας γνωρίζουν όμως ότι ο παρηκμασμένος και άρρωστος κόσμος, έχει μπροστά του δύο μόνο δρόμους: την απόλυτη σήψη ή την πλήρη κάθαρση και τη Ζωή.
Σιγά, θα σου σκιστεί κανένα καλσόν. Άσε μας ρε Παρμενίωνα...
quote:Μπορούμε δηλ. να συγκριθούμε με τους απολίτιστους Τούρκους που σε καμία εποχή δεν κατάφεραν ούτε ένα στίχο να γράψουν, με τους Ευρωπαίους που ότι έχουν γράψει και πει (πλην εξαιρέσεων) είναι αντιγραφή των ελληνικών κειμένων, με τους Αμερικάνους που έχουν ως ιδανικό το Αμερ. όνειρο;
Όχι. Όλοι αυτοί μας έχουν αφήσει έτη φωτός πίσω (και δεν κάνετε και τίποτα για να βελτιωθούν τα πράγματα όσο επαναπαύεστε στο ανώτερο DNA σας) ![]()
Χαος
Πιο πολυ μπροβληματιζει οτι δεν μπορω να βρω τις δυναστειες του Μανεθωνος στο ιντερνετ.
quote:
Απο οτι βλεπω ο Σκορπιος...
Ενδιαφέρον, αλλά μάλλον ήθελες να το βάλεις σε άλλο τόπικ
. Κάνε την καλή να το ποστάρεις εκεί για να το συζητήσουμε.
quote:
Oπως αφηνω να εννοηθει ,ουτε εσυ γνωριζεις αυτους τους πολιτικους σκοπους ,ολα τα αλλα ειναι παιδικα κολπακια...
O μόνος για τον οποίο θα σου συνιστούσα να'σαι σίγουρος είναι ο εαυτός σου...και αυτό με επιφύλαξη. Για τους άλλους ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι γνωρίζουν τι δε γνωρίζουν και πολύ δε περισσότερο τι πιστεύουν...
quote:Aν μ'αυτό θέλεις να μας πεις ότι του έδωσες σωστή ελληνική παιδεία συγχαρητήρια που τα κατάφερες!...
Ο τριχρονος γιος μου παει στην τουαλετα και τραβαει και το καζανακι...
quote:
Τριχες κατσαρες....
Τρίχες ναι το καταλαβαίνω... αλλά κατσαρές γιατί?
quote:Φίλε μου τι να πω τώρα? Αν σου πήρε τόσα πολλά χρόνια να το συνειδητοποιήσεις... αυτό μου λέει πολλά...
Τωρα μολις σκεφθηκα οτι πληρωνω και μερος απο τον μισθο του με τους φορους μου,γαμω την κοινωνια μου...
Κάποιοι φωνάζουν και ωρύονται για κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας μέσω του μονοτονικού και χωρίζουν τους πραγματικούς ελληνες σε βαθμίδες...ανάλογα με το αν:
-Γνωρίζουν την αρχαία ελληνική
-Γνωρίζουν σωστή ορθογραφία
-Γνωρίζουν πολυτονικό
-Γνωρίζουν μονοτονικό
Εσύ σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκεις γιατί το ΑΤΟΝΙΚΟ σύστημα δεν το κατέχω ...

Συγγνώμη dolixopodos,που καθυστερώ να απαντήσω σε κάτι που με ρώτησες.
Αν λοιπόν ρωτήσεις το φίλο μου τον Αλκιβιάδη,
"τι είσαι?Έλληνας ή Πόντιος",
θα σου απαντήσει,χωρίς περιστροφή "Πόντιος".
Είναι Πόντιος από αρχαιοτάτων χρόνων,
με καταγωγή από την Τραπεζούντα,από πατέρα κι από μητέρα,
μεγάλωσε όμως σε χωριό της Ελασσώνας Λάρισας.
Το εξής παράδοξο συμβαίνει με αυτό το χωριό εκεί πέρα.
Το χωριό είναι δύο χωριά,τα οποία χωρίζονται παό τον κεντρικό δρόμο.
Το πάνω χωριό λέγεται Γαλανόβρυσο και το κάτω Στεφανόβουνο.
Αλλά ενώ είναι ένα χωριό,όμως,οι κάτοικοι το έχουν χωρίσει στα δύο.
Γιατί?
Οι κάτοικοι του Στεφανόβουνου,είναι ΟΛΟΙ ποντιακής καταγωγής.
Οι κάτοικοι του Γαλανόβρυσου,είναι
Χασιώτες (από τα όρη Χάσια και Αντιχάσια,πίσω ακριβώς από
τον ορεινό όγκο του Ολύμπου και προς Δυσμάς)
καθώς και Βλάχοι(όπως εγώ).
Τώρα,επειδή πολλές κοπέλες από το κάτω χωριό,
το Ποντιακό δηλαδή,τυχαίνει να ερωτεύονται-και να παντρεύονται-
άντρες από το πάνω χωριό, το Ελληνικό,αναπόφευκτο
είναι
τα παιδιά να είναι μισά-μισά και τα παιδιά των παιδιών τους ένα τέταρτο και τρία τέταρτα και ούτω καθεξής.
Το δε θέμα της φυλετικής καταγωγής,
είναι πολύ περισσότερο έντονο,αλλά και ευδιάκριτο
στην Ελληνική επαρχία,όπου ζω κι εγώ.
Στην Αθήνα,ο κόσμος έχει χάσει λίγο την επαφή με τα της καταγωγής.
(από την άλλη φίλε dolixopodos,εγώ όταν ερωτώμαι τι είμαι
δε λέω "Βλάχος",αλλά Έλληνας).
Επισης του μαθαινω να μην πεταει σκουπιδια στον δρομο ,να τσακιζει οποιον τον παρενοχλει ,να αγαπαει την πατριδα του και αλλα τετοια φασιστικα.
Ειμαι ενδιαμεση κατασταση ,εφαρμοζω το ατονικο συστημα με ορθογραφια του 1980-82 ...ειναι κακο?
Οι τριχες πρεπει να ειναι κατσαρες για να ειναι μπερδεμενες.
"Παιδικά κολπάκια"?
Ξέρεις κάτι φίλε?
Δε δίνω δεκάρα για το τι πιστεύεις για μένα...αλλιώς θα προσπαθούσα να σε πείσω για το αντίθετο...
Nothing personal απλά δε θα παίξω αυτό το παιχνίδι.GAME OVER!
Y.Γ. Οσον αφορά το αν έχω γνώμη... ΕΧΩ και την ξέρουν οι παλιότεροι και αυτοί που συμμετείχαν μαζί μου σε παρόμοιες συζητήσεις στο παρελθόν. Δεν μ'αρέσει να επαναλαμβάνομαι αν και οι Λατίνοι έλεγαν: Dis scribit dis leggit... Ηρθα μίλησα και απήλθα...![]()

"Είχα σταματήσει λίγο από το συγκεκριμένο forum γιατί ο Admin μαλλον φοράει παρωπίδες ... Καλό θα ήταν Admin, ανάλογες συμβουλές να απευθύνεις και σε εκείνους που αρχίζουν να υβρίζουν."
athakandr, με εκπλήσσεις!! Βέβαια, τις "κατηγορίες" για παρωπίδες και τα τοιαύτα τις έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές έως τώρα... Δεν νομίζω πως είναι ένα ζήτημα που αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ. Να αποδείξω το άτοπο τέτοιων ισχυρισμών για παράδειγμα. Δεν βρίσκω τον λόγο πραγματικά...
Πάνω απ'όλα βέβαια με εκπλήσσει το παράδειγμα που χρησιμοποιείς για να στοιχειοθετήσεις το "επιχείρημά" σου! Αναφέρεσαι σε μηνύματα που κατατέθηκαν 3 ημέρες μετά την Προειδοποίησή μου, αναφέρεσαι σε υβρισμούς και όπως φαίνεται παραβλέπεις τις δικές σου "τοποθετήσεις".
Να σου θυμίσω λοιπόν...
athakandr - 29/03/2004 : 01:39:24:
"... Το στοματάκι σου είναι πολύ μεγάλο και βρώμικο για κοριτσάκι και ζέχει. Μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί (δεν με ξέρεις κατ' αρχήν) και γιατί δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα σκατό που την είδε ξαφνικά ότι μπορεί να πει μια μαλακία και να νομίσει πως κάτι λέει.
... Εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Αυτά για τα πτυχία ήταν στο πλαίσιο μιας άλλης συζήτησης και δεν είχαν τον σκοπό που προσέδωσαν κάτι κομπλεξικά ζώα σαν εσένα."
Και πιστεύω θα θυμάσαι τι είχα πει στο μήνυμά μου:
"athakandr, τελευταία προειδοποίηση!! Δεν νομίζω πως μπορούμε να ανεχτούμε τα Υποτιμητικά σου Σχόλια προς άλλα Μέλη των Forums!
Σχετικές, αλλά όχι ανάλογες, προειδοποιήσεις φυσικά ισχύουν και για όλα τα Μέλη που έχουν εμπλακεί σε... παρεκτροπές."
Βλέπεις τώρα ότι αναφέρομαι σε "παρεκτροπές" και άλλων μελών; Πλην όμως οι δικές σου(όπως η παραπάνω) ήταν πιστεύω... "ασύγκριτες".
Οι προειδοποιήσεις εξακολουθούν να υφίστανται πάντως! Εννοείται προς όλους όσους έχουν κάποιο μερίδιο ευθύνης.
Κρατάω το θέμα ενεργοποιημένο για την ώρα... Ένας από τους λόγους είναι γιατί πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσουν όσοι το επιθυμούν γιατί θα πρέπει(ήτοι, "γιατί θα ήθελαν") να υπάρχει μια Συζήτηση στα Forums του ESOTERICΑ που να τιτλοφορείται με το "ΚΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ", όμως να φιλοξενεί τόσες καταφανώς ρατσιστικές και υπερ-εθνικιστικές απόψεις, εννοώ απόψεις που τοποθετούν έναν λαό ή ένα έθνος σε θέση ποιοτικής υπεροχής σε σύγκριση με άλλους λαούς και μάλιστα με έμμεσες προτάσεις αλλαζονικής και "απαιτητικής" στάσης(εάν όχι ακόμη χειρότερων τάσεων από απόψεως ηθικής) απέναντί τους;
Σας παρακαλώ, λύστε μου αυτήν την απορία!
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------

Φιλικα ο τυφλος οδηγός και φύλακας της γνώσης.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
ΦΙΛΕ ΜΟΥ BLIND GUARDIAN ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ....
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ....
ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ "Ε" ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....
ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣETE THN EΛΛHNIKH KAI THN ΛEYKH ΦYΛH AΠO THN ΓENOKTONIA"
ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ....
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ......
ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ BLIND GUARDIAN ????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ