ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Παράξενα" για τα πακέτα των τσιγάρων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

angi7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
angiΜέλος
02/02/2006, 03:36:55
Εγω καθομαι ακομη και προσπαθω να βρω τα μυστικιστικα συμβολα επανω στο Marlboro που καπνιζω και στο κουτι του Nescafe!
Θα επρεπε να ησουν περηφανος αγαπητε μου που τα barcode, εχουν αυτην την μορφη!
Αληθεια, με τι τρεφεσαι και απο που τα ψωνιζεις;
Κανενα μυστικιστικο συμβολο επανω στο σακουλακι των φασολιων, ρυζιων, μαλακτικων ρουχων, τυριων κ.λπ., δεν εχεις βρει;

www.myhoroscope.gr

Burbulithra54Μέλος
02/02/2006, 07:20:24
KAI PALI DEN KATALABES TI LEW.EXV AKOUSEI KAPOIA PRAGMATA KAI APLA HTHELA NA MATHW.DEN EIRONEYTHKA OUTE SARKASA EGW KANENAN.ALLA APO TO YFOS THS SIZITISIS EISEPRAKSA ENAN SARKASMO PROS TA LEGOMENA MOU.KAI STIN TELIKH AN IKSERA TON TROPO APODEIKSHS GIA TA LEGOMENA BARCODE TOTE DEN THA XRAIONOMOUN GIA NA TO PSAXNO.ACSIOMATIKOS TOY POLEMIKOU EIMAI,OXI ASTROFUSIKOS OUTE MATHIMATIKOS!
mariha2912Μέλος
02/02/2006, 09:48:56
ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΗΡΕΜΗΣΤΕ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΠΛΑ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ 666 ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ (ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ). ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ,ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΚΙ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ?
XDΜέλος
02/02/2006, 12:49:07
Συγνώμη αλλά στην απάντηση μου για το EAN-13 & 666 δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ κανέναν, απλά εξήγησα ότι η σωστή αποκωδικοποίηση του EAN-13 είναι «ψηλά γράμματα για κάποιους» δηλαδή για τους υποτιθέμενους ειδικούς: μοναχούς & παπάδες, που κατά καιρούς ωρύονται στην τηλεόραση για πράγματα που εξ’ ορισμού, λόγο άγνοιας των τεχνικών λεπτομερειών, δεν καταλαβαίνουν ή δεν έχουν την διάθεση να καταλάβουν .
Ύστερα από αυτή την διευκρίνιση θεωρώ πως το θέμα EAN-13 & 666 έληξε ώστε να μην αποδιοργανωθεί το παρόν topic
02/02/2006, 13:21:39
quote:

Συγνώμη αλλά στην απάντηση μου για το EAN-13 & 666 δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ κανέναν, απλά εξήγησα ότι η σωστή αποκωδικοποίηση του EAN-13 είναι «ψηλά γράμματα για κάποιους» δηλαδή για τους υποτιθέμενους ειδικούς: μοναχούς & παπάδες, που κατά καιρούς ωρύονται στην τηλεόραση για πράγματα που εξ’ ορισμού, λόγο άγνοιας των τεχνικών λεπτομερειών, δεν καταλαβαίνουν ή δεν έχουν την διάθεση να καταλάβουν .
Ύστερα από αυτή την διευκρίνιση θεωρώ πως το θέμα EAN-13 & 666 έληξε ώστε να μην αποδιοργανωθεί το παρόν topic

Αυτο ακριβώς λέω και εγώ και δεν συνεχίζω άλλο. Ούτε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν ούτε και να παρεξηγηθεί κανενας.

Διαπίστωσα ότι όποιος έλεγε για τη σχέση αυτών των δύο, και την υπερασπιζόταν με πάθος, αδυνατούσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννούσε.

02/02/2006, 14:38:01
Τώρα λοιπόν που οι παρεξηγήσεις λύθηκαν, ας επανέλθουμε στο θέμα...

Για κοιτάξτε την παρακάτω ιστοσελίδα, σχετικά με την ιστορία περί απεικόνισης ενός γυμνού άνδρα πάνω στο πακέτο των Camel...:

http://www.snopes.com/business/hidden/camel.asp

(Μα που τα βρίσκουν μερικοί! )

chrismartΝέο Μέλος
03/02/2006, 09:46:25
Καλημερα! Ηρθα στο φορουμ διοτι προχτες συζητουσαμε με εναν φιλο για τα παραξενα των πακετων στα τσιγαρα,και μου προτεινε αυτο το τοπικ,αν και ειδα μερικα ακομη ενδιαφεροντα πραγματακια,οποτε ισως μεινω περισσοτερο τελικα!!!
Να πω για το τελευταιο λινκ που δοθηκε,οτι πιστευω ποως ειναι θεμα υπερβολικης φαντασιας αυτο,με λιγη φαντασια,οχι μονο γυμνους αντρες βλεπει κανεις,αλλα κι εγω δεν ξερω τι...
Σχετικα με το τρικακι με την καμηλα και τα ποτηρια που καποιος πιο πανω ειπε,το εχω δει κι εγω να γινεται μπροστα μου,παλιοτερα,προσπαθησαμε προχτες να το κανουμε με τον φιλο μου,αλλα δεν τα καταφεραμε.Ισως φταιγανε και τα ποτηρια,ειχαν λιγακι περιεργο σχημα,θα το προσπαθησω παλι.

Ολα καλα θα πανε βρε!