- διαίσθηση και μαντεία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
onmyblueΝέο Μέλος
Λέω χαρτιά χέρια καφέδες όνειρα δεν διαβάζω ερμηνείες απλά διαισθάνομαι και βγαίνουν.μου λένε ονόματα προσώπων και φαντάζομαι σωστά χαρακτηριστικά. αναπτυγμένη τηλεπάθεια και διαίσθηση + παρουσίες..τρέχει κάτι η συμβαίνει σε όλους?(είμαι 17)
Ξέχασες να βάλεις κινητό & email για επικοινωνία. Φαντάζομαι τον τιμοκατάλογο τον λες μετά.
Γεια σου Heretic :)
Onmyblue
quote:
τρέχει κάτι η συμβαίνει σε όλους?(είμαι 17)
Ειδικά σε τέτοια ηλικία, συμβαίνει σε πολλούς, αυτό με τη διαίσθηση.
Απλά όπως το είπε και ο φίλτατος Heretic, όπως το γράφεις πιο πάνω είναι λες και διαβάζεις διαφήμιση στη χρυσή ευκαιρία.
I'm back 
Ναι, χιούμορ ήτανε, με σκοπό να πάρει feedback ο φίλος για το πως φαίνονται αυτά που γράφει.
Edited by - Heretic on 22/09/2014 11:32:47
praxiΝέο Μέλος
εγω μπορω να καταλαβω και τι εσωρουχα φοραει ο αλλος..
σε νιωθω.
σε νιωθω.
Όποιος δεν ελπίζει, δεν απελπίζεται
Edited by - praxi on 22/09/2014 17:01:45
quote:Για πες
εγω μπορω να καταλαβω και τι εσωρουχα φοραει ο αλλος..
praxiΝέο Μέλος
χαχα
Όποιος δεν ελπίζει, δεν απελπίζεται
ccss13Νέο Μέλος
τριχες κατσαρες
δεν εχω βρει οτε ενα η μια να μου πει το μελλον μου.Ειτε χαρτια ειναι αυτα,ειτε φλυτζανι,ειτε οτιδηποτε.Σε ολα εξω επεσαν εντελως
quote:Άμα περιμένεις αντικείμενα - χαρτιά ή φλυτζάνια και κατακάθια καφέ - να σου πούνε το μέλλον....
τριχες κατσαρεςδεν εχω βρει οτε ενα η μια να μου πει το μελλον μου.Ειτε χαρτια ειναι αυτα,ειτε φλυτζανι,ειτε οτιδηποτε.Σε ολα εξω επεσαν εντελως
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
ccss13Νέο Μέλος
απλα ημουν περιεργος
το μεγαλυτερο γελιο το εχουν οι επαγγελματιες γιατι μετα τους εκανα ρομπα
marina theodorΝέο Μέλος
Είναι κάτι που κατά τη γνώμη μου συμβαίνει σε άτομα νεαρής ηλικίας αλλά ακόμα και σε άτομα που έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση και έντονο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.Το θεωρώ ένα πολύ αγνό χαρακτηριστικό ή και ικανότητα αν θέλετε ,που συνήθως μειώνεται όσο περνούν τα χρόνια.Η διαίσθηση μπορεί να μας βοηθησει σε πολλά στη ζωη μας και κυρίως στο να μπορούμε να καταλάβουμε το συνάνθρωπομε όλη την καθαρότητα που αυτό απαιτεί.
quote:
απλα ημουν περιεργοςτο μεγαλυτερο γελιο το εχουν οι επαγγελματιες γιατι μετα τους εκανα ρομπα
Μμμμ.. της πρώην μου πάντως της βγήκε ο καφές... της το χε πει ξεκάθαρα η καφετζού... πρόσεχε μια πρασινομάτα!
Δεν την πρόσεξε....
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
ccss13Νέο Μέλος
χαχαχα πρασινοματα ηταν οντως;απατεωνες ολοι δεν υπαρχει κανεις και καμμια να προβλεπει το οτιδηποτε