ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/01/2009, 23:32:32
Oντως... θα ειναι η Πρωτη (χωρις υπερβολη) φορα που ζητανε συγγνωμη απο την Ελλαδα

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
20/01/2009, 11:21:24
Αγαπητέ μου PREDATOR, καλημέρα, σήμερα διάβασα στον τύπο,
ότι το 2009 η Τουρκία προωθεί και πάλι την ευρωπαική τους
προοπτική..Λές γι αυτο η συγνώμμη;Και δεν φαντάζομαι να
τους βγούν τίποτα βιτσιόζικα κόλπα, να μας βαράνε και μετά
να ζητάνε και συγνώμμη...
Αρκετά άσχημα δείχνουν τα πράγματα ήδη, χωρίς ιδιαιτερότητες...
Η ένταση, κάπου θα βγει..Μέχρι τώρα, όχι πολλά πράγματα, ευτυχώς,
αλλα η Μεσόγειος, μοιάζει να ετοιμάζεται για ένταση...Ελπίζω
να εκτονωθεί χωρίς πολλές εκφράσεις βίας...
20/01/2009, 16:50:38
Υπαρχει περιπτωση να ισχυει και αυτο, μιας και σημερα ορκιστηκε ο νεος Προεδρος των ΗΠΑ, και για να δειξουν "προσωπο" καλης γειτνιασης!!

22/01/2009, 12:18:30
Σχετικό άσχετο με το θέμα, αλλά σήμερα το πρωί είδα ένα όνειρο (δεν έχω ξαναδεί τέτοιου είδους) με κάτι αποδεικτικά χαρτιά για μια ελληνική μεραρχία στον Καύκασο;!
Αυτός που μας παρουσίαζε τα χαρτιά (όχι δεν ήταν ο Λιακό) έλεγε ότι έχει όλες τις αποδείξεις για την ύπαρξη ή την δημιουργία της και όσοι τα έβλεπαν μαζί μου έλεγαν "μπράβο" και άκουσα τον αριθμό 607 σε σχέση με αυτή την μεραρχία.
Νομίζω ότι αυτό είναι από τα πιό κουφά όνειρα που έχω δει πρόσφατα και δεν έχω καμία ιδέα για το θέμα ούτε είδα ή άκουσα κάτι σχετικό με τον Καύκασο τελευταία. Καμία ιδέα;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

23/01/2009, 09:55:10
για ριξε μια ματια εδω... μηπως "επηρεαστηκες" απο κατι αλλο!

Μια Μεραρχια Καυκασου, ειχε δημιουργηθει το 1919-1920!

http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4064809&publDate=

23/01/2009, 11:26:01
quote:

για ριξε μια ματια εδω... μηπως "επηρεαστηκες" απο κατι αλλο!

Μια Μεραρχια Καυκασου, ειχε δημιουργηθει το 1919-1920!

Χμ... ιδέα δεν είχα. Τα όνειρα τελικά λειτουργούν πολύ περίεργα!
Βρήκα μια καλή ανάλυση του θέματος εδώ
"Η σύγκρουση με τα καθεστώτα του Καυκάσου και η ίδρυση της Ελληνικής Μεραρχίας"
http://www.omegatechnology.gr/opsneportal/viewarticle.asp?id=22

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

23/01/2009, 11:36:07
Στη συγκλονιστική μαρτυρία ότι στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο σκότωσε δέκα ανθρώπους, προχώρησε γνωστός Τούρκος ηθοποιός στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, σοκάροντας τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, ο Αττίλα Ολγκάτς ήταν προσκεκλημένος σε εκπομπή του Κανάλ Τουρκ για να μιλήσει για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η εκπομπή είχε τελείως διαφορετική κατάληξη από αυτή που το κανάλι και ο παρουσιαστής περίμεναν.

«Στο σενάριο της σειράς σκότωσα έναν άνθρωπο, αλλά τι κρίμα, στην πραγματική ζωή σκότωσα για την πατρίδα δέκα» είπε και άρχισε να εξιστορεί τα δραματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μία ημέρα πριν απολυθεί από το στρατό έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Η εντολή ήταν να πάει εκεί και να πολεμήσει. Όταν αντέδρασε, λέγοντας πως «είμαι καλλιτέχνης, δεν μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο», ο διοικητής του τού απάντησε: «Εδώ τελειώνει η τέχνη. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, ο πόλεμος. Από τη στιγμή που δόθηκε η διαταγή θα σκοτώσεις».

Ο Ολγκάτς είπε ότι το πρώτο παιδί που σκότωσε ήταν ένας στρατιώτης αιχμάλωτος, μόλις 19 χρόνων. «Όταν του έτεινα το όπλο με έφτυσε στο πρόσωπο. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο. Μετά σκότωσα άλλους εννέα. Κάθε φορά που σκότωνα κάποιον πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα. Την άλλη μέρα ξανασκότωνα» διηγήθηκε ο Τούρκος ηθοποιός.

Όπως είπε, από τότε δεν τον εγκατέλειψαν οι εφιάλτες και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεχόταν ψυχολογική στήριξη. «Γι' αυτό ακόμη δεν τρώω κρέας. Δεν μπορώ να δω αίμα. Έχω ακόμη στο μυαλό μου τα παιδιά που σκότωσα, τα τρομακτικά πτώματα» εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια.

«Η Τουρκία μπήκε σε έναν τρομακτικό πόλεμο. Είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που σκότωσε άνθρωπο» δήλωσε ο Τούρκος ηθοποιός.

Newsroom ΔΟΛ

24/01/2009, 16:35:10
"Τωρα ειναι αργα για δακρυα"

24/01/2009, 17:54:41
Βγήκε σήμερα όμως, ο Τούρκος ηθοποιός και είπε ή του
είπαν να πει, ότι υπερέβαλλε...Ότι δεν σκότωνε όπως
μόλις χτές έλεγε...Συγνώμη,μια,είπαμε όχι δυο και
τρείς....
24/01/2009, 18:35:34
"Ολα τα ειχε η Μαριωρη... ο Φερετζες της ελειπε" ...