ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χριστιανισμός. Οι ερωτήσεις και οι υπέρμαχοι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χριστιανισμός. Οι ερωτήσεις και οι υπέρμαχοι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Tripod30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TripodΜέλος
14/12/2005, 15:15:12
Στην αφαίρεση αυτό συνέβηκε γιατί οι άνθρωποι είχαν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν τη σκέψη στα “χρήσιμα” κέντρα τους ενός ημισφαιρίου. Οι ηλεκτρικοί παλμοί ήταν οι ίδιοι, αλλά μίκρυνε η περιοχή εξάπλωσης τους με αποτέλεσμα την υπερ διέργεση του . Τώρα η διαφορά στην αφαίρεση του ενός ή του άλλου τα αποτελέσματα που δημιούργησε αυτή, μάλλον έχει να κάνει με την τοποθέτηση των κέντρων στον εγκέφαλο.

Περονόσπορε, εσύ το έχεις διακοσμητικό, γιατί κάνεις τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Σε πανεπιστήμιο δεν νομίζω να σε δω να διδάσκεις, εκτός και αν κατρακυλήσει τόσο πολύ η παιδεία πλέον.
Τρίτον αν εσύ είδες μόνο την espresso που στην ουσία, ούτε αυτή δεν είδες ο ίδιος, αλλά μέσω άλλου, αυτό είναι παράδειγμα και απόδειξη του πνευματικού, μορφωτικού και αντιληπτικού στενέματος του μυαλού σου. Κάνε μου την χάρη…

Το δικαίωμα να μιλά το κέρδισε, αυτός που ήξερε να ακούει.

Οι θεοί δεν με τρομάζουν και οι θνητοί με διασκεδάζουν.

Edited by - Tripod on 14/12/2005 15:34:23

TripodΜέλος
14/12/2005, 15:18:36
Στην αφαίρεση αυτό συνέβηκε γιατί οι άνθρωποι είχαν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν τη σκέψη στα “χρήσιμα” κέντρα τους ενός ημισφαιρίου. Οι ηλεκτρικοί παλμοί ήταν οι ίδιοι, αλλά μίκρυνε η περιοχή εξάπλωσης τους με αποτέλεσμα την υπερ διέργεση του . Τώρα η διαφορά στην αφαίρεση του ενός ή του άλλου τα αποτελέσματα που δημιούργησε αυτή, μάλλον έχει να κάνει με την τοποθέτηση των κέντρων στον εγκέφαλο.

Περονόσπορε, εσύ το έχεις διακοσμητικό, γιατί κάνεις τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Σε πανεπιστήμιο δεν νομίζω να σε δω να διδάσκεις, εκτός και αν κατρακυλήσει τόσο πολύ η παιδεία πλέον.
Τρίτον αν εσύ είδες μόνο την espresso που στην ουσία, ούτε αυτή δεν είδες ο ίδιος, αλλά μέσω άλλου, αυτό είναι παράδειγμα και απόδειξη του πνευματικού, μορφωτικού και αντιληπτικού στενέματος του μυαλού σου. Κάνε μου την χάρη…

14/12/2005, 15:33:14
quote:
Αν είχαν ίχνος σοβαρότητας οι απιστήμονες που τα έγραψαν αυτά, θα παρουσίαζαν μαγνητο εγκεφαλογραφήματα του εγκεφάλου, που φαίνεται ξεκάθαρα το ποσοστό του εγκεφάλου που είναι ενεργοποιημένο κάθε φορά.

Εσύ φυσικά έχεις δει κι έχεις εκπαιδευτεί ώστε να "διαβάζεις" μαγνητοεγκεφαλογράφημα...Μάλιστα!

Αλήθεια, Tripod, εσύ γνωρίζεις ποιες είναι οι δομές του ανθρώπινου εγκεφάλου; Αυτό που λες, δηλαδή, 5%...Απορώ...5% τίνος χρησιμοποιείται δηλαδή;

PeronosporosΜέλος
14/12/2005, 15:37:20
quote:
Αν είχαν ίχνος σοβαρότητας οι απιστήμονες που τα έγραψαν αυτά, θα παρουσίαζαν μαγνητο εγκεφαλογραφήματα του εγκεφάλου, που φαίνεται ξεκάθαρα το ποσοστό του εγκεφάλου που είναι ενεργοποιημένο κάθε φορά.
Εσύ ξέρεις δηλαδή από εγκεφαλογραφήματα και θα έβγαζες άκρη αν στα έδειχναν έτσι;;
Η σελίδα απευθήνεται σε όσους πιστεύουν την παραπάνω πατάτα και δεν διαθέτουν επιστημονικό υπόβαθρο να καταλάβουν τα ψιλά γράμματα.

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

PeronosporosΜέλος
14/12/2005, 15:39:49
καλά ρε Durden τί θα γίνει όλο θα με προλαβαίνεις σήμερα

TripodΜέλος
14/12/2005, 15:42:27
Sorry για το διπλό reply είχε κολλήσει ο server και δεν σβήνει τώρα. Λοιπόν durden το ποσοστό 5-10% είναι το σύνολο που είναι ενεργοποιημένο κάθε φορά που σκεφτόμαστε συνειδητά ή ασυνείδητα. Αυτό το ποσοστό μπορεί να βγεί από τα σύνολα διαφορετικών κάθε φορά κέντρων αλλά δεν ξεπερνάει το 10% του εγκεφάλου. Στην υπερδιέργεση είναι όλα τα κέντρα ταυτόχρονα και ισόποσα ενεργοποιημένα.

PeronosporosΜέλος
14/12/2005, 15:56:10
quote:
Sorry για το διπλό reply είχε κολλήσει ο server και δεν σβήνει τώρα. Λοιπόν durden το ποσοστό 5-10% είναι το σύνολο που είναι ενεργοποιημένο κάθε φορά που σκεφτόμαστε συνειδητά ή ασυνείδητα. Αυτό το ποσοστό μπορεί να βγεί από τα σύνολα διαφορετικών κάθε φορά κέντρων αλλά δεν ξεπερνάει το 10% του εγκεφάλου. Στην υπερδιέργεση είναι όλα τα κέντρα ταυτόχρονα και ισόποσα ενεργοποιημένα.
βρές τώρα και ένα σύγγραμα νευροφυσιολογίας που να τα υποστηρίζει αυτά και τότε θα σε πάρουμε στα σοβαρά. Απο όσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά τέτοια δήλωση....

14/12/2005, 16:03:19
Περονόσπορε...Δυστυχώς δεν υπάρχει emoticon "gimme five!"...

Tripod ξαναρωτώ...: ΠΟΙΕΣ είναι οι περιοχές αυτές; Το υπόλοιπο 95% είναι άχρηστο; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ έστω ΚΑΤΙ από από την εγκεφαλική μορφολογία; Γιατί νομίζω ότι έχω την απάντηση σ' αυτό ήδη;

TripodΜέλος
14/12/2005, 16:05:14
Durden και peronospore

Η αναπαράσταση των μαγνητο εγκεφαλογραφημάτων (MEG) γίνεται απο τον υπολογιστή και παρατηρείται από τον άνθρωπο. Δεν έχεις δει το απλό ήλεκτρο εγκεφαλογράφημα (EEG) με τις γραμμές;
Το μαγνητό εγκεφαλογράφημα παρουσιάζει τον εγκέφαλο από πάνω και ζωγραφίζει (κόκκινο-κίτρινο-πράσινο-μπλε …) τα κέντρα που είναι ενεργοποιημένα. Με κάθε σκέψη ενεργοποιούνται συγκεκριμένα κέντρα. Ένας υπολογιστής που έχει μια λεπτομερή βάση δεδομένων με τα κέντρα, όπως αυτά ενεργοποιούνται σε κάθε σκέψη, μπορεί να κάνει σύνδεση κέντρου - σκέψης και να "διαβάσει" τη σκέψη σου.
Η συσκευή καταγραφής δεν απαιτεί κρανιακή επαφή, μην με ρωτήσεις λοιπόν αν υπάρχουν αυτές οι συσκευές απο το '90 σε δορυφόρους.
Την ξέρουμε και οι δύο την απάντηση αλλά σε έναν από τους δυο του φαίνεται απίστευτη.

Για τα μαγνητο εγκεφαλογραφήματα τα ξέρω επιφανειακά αλλά από πρώτο χέρι καθότι ένας πρώην καθηγητής μου δούλευε στο τομέα ανάπτυξης ιατρικών μηχανημάτων της siemens. Από κει έχω τις πληροφορίες και από προσωπική μου παρακολούθηση λειτουργίας ιατρικών μηχανημάτων στην ιδιωτική κλινική Γ. οπού διευθύντρια των ακτινολογικών εργαστηρίων είναι η μητέρα μου. Αν σου κάνουν τα μαγνητο εγκεφαλογραφήματα εντύπωση, που να δείς το μαγνητικό τομογράφο, που καμία μα καμιά σχέση δεν έχει με τον αξονικό, ως προς τον τρόπο αναπαράστασης και λειτουργίας (δεν είναι βλαβερός για την υγεία, δεν έχει ακτινοβολία, δείχνει τα πάντα).

TripodΜέλος
14/12/2005, 16:15:10
Και επειδή durden και peronospore είστε μικρά παιδάκια ή δεν καταλαβένετε τις λέξεις που χρησιμοποιώ θα σας το πώ για άλλη μια φορά, πιο απλά.

Κάθε φορά ενεργοποιούνται ξεχωριστά κέντρα.

Το σύνολο αν και είναι διαφορετικό (διαφορετικά κέντρα κάθε φορά), δεν ξεπερνάει το 5%. Χρησιμοποιούμε αρκετά κέντρα, αλλά όχι σύγχρονος και ισοδύναμα έτσι ώστε η χρήση να περάσει το 5% επί του συνόλου. Δεν μιλάμε για μάζες αλλά για επίπεδα ενέργειας!

Edited by - Tripod on 14/12/2005 16:17:13