ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

KERRY KING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/12/2006, 09:39:53
Προς Διαχειριστές : Δεν έχω διάθεση για οπαδική αντιπαράθεση στο παρόν τόπικ. 'Αμα είχα τέτοιο σκοπό, θα συμμετείχα σε αντίστοιχο τοπικ κάπου αλλού....

Μία ήρεμη ανταλλαγή απόψεων θέλω να γίνει, κυρίως μεταξύ ολυμπιακών, έτσι για να μας φύγει η πίκρα ρε αδέλφια.....

Θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω να κλειδωθεί το τοπικ άμα αρχίσουν αντιπαραθέσεις και οπαδικές σαχλαμάρες.

Και μην μου πείτε πως το θέμα δεν αρμόζει με την φιλοσοφία του Esoterica. Η σχέση του Ολυμπιακού με το Champion's League είναι σίγουρα αντικείμενο μελέτης, με στοιχεία μεταφυσικά (κάτι για κατάρες των τελευταίων λεπτών πχ....), στοιχεία ψυχολογικά, μυστηρίου, συνομωσιολογικά (παίχτες που σέρνονται για να "φάνε" τον προπονητή κ.ο.κ.).....

06/12/2006, 09:45:22
Τι φταίει λοιπόν και για άλλη μια χρομιά μείναμε με τις υποσχέσεις ?

Που πριν δύο χρόνια κάποιοι διώξανε τον Μπάγιεβιτς προκειμένου να ξεκινήσει μία πορεία προς την "ευρωπαϊκή καταξίωση" ???

Τι φταίει που η ευρωπαϊκή καταξίωση έγινε σε δύο χρόνια "ευρωπαϊκά απαξίωση" ????

06/12/2006, 09:52:52
Για μένα υπάρχει ένας και μοναδικός φταίχτης :

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΛΑΗΣ

Στις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες (πχ Ισπανία), για να γίνει πρόεδρος ένας παράγοντας, κάνει ότι θα έκανε και ένας πρόεδρος κόμματος που ζητά την ψήφο τους λαού. Δίνει ένα πλάνο και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα το υλοποιήσει. Λέει πχ "εμείς σε δύο χρόνια θα κάνουμε ευρωπαϊκή πορεία και για τον σκοπό συτό θα ξοδέψουμε τόσα χρήματα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτόυς τους παίχτες" κλπ κλπ....

Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο πρόεδρος που έχει αποτύχει την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια...

Στην Ελλάδα δυστυχώσε το ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκι κάποιον τύπων που το χρησιμοποιούν ως ασπίδα των προσωπικών τους συμφερόντων, γι'αυτό και έχει απαξιωθεί τόσο πολύ και ώρες-ώρες νοιώθουμε και κάφροι που ασχολούμαστε μαζί του......

06/12/2006, 09:57:16
Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, εμείς οι δυστυχείς φίλοι του ολυμπιακού βλέπουμε την ομάδα μας να φεύγει με σκυμένο κεφάλι από την Ευρώπη και φυσικά τους "άσπονδους" εχθρούς μας να σπάνε πλάκα μαζί μας....

Και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε......
Χαβαλές είναι εξάλου, γιατί να μην σπάσουμε πλάκα μεταξύ μας ?

Η ουσία είναι όμως η κοροϊδία. Πάει κοσμάκης και σκάει λεφτά για να δει την όμάδα του να παίζει στην Ευρώπη, άλλοι πληρώνουνε συνδρομή σε κανάλι για να την δούνε και τελικά τι μένει ? Η πίκρα για άλλη μια χρονιά....

Θα ήθελα να δω κάποιοες πρώτες γνώμες πριν συνεχίσω.....

06/12/2006, 11:26:41
Τώρα γαιτί μου το κάνεις αυτό, ε ;;;;;

Θα προσπαθήσω να μαζέψω τις σκέψεις μου και να γράψω δύο τρία πραγματάκια μόλις βρω χρόνο δλδ το συντομότερο δυνατό.

Αν παραμείνει βέβαια ενεργό το θέμα.

ΥΓ. κανονικά για τον Ολυμπιακό, έχω κατά νου να γράψω, με την πρώτη ευκαιρία, κάτι που σε όγκο θα φέρνει σε εγκυκλοπαίδεια.

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...
06/12/2006, 12:12:20
quote:
Αν παραμείνει βέβαια ενεργό το θέμα.

Δεν βλέπω τον λόγο να μας κλειδώσουνε το θέμα.
Κινούμαστε "μεταξύ τυρού και αχλαδιού" και συζητάμε τον "πόνο" μας...
Κουβέντα μεταξύ φίλων θα είναι, όπως και μπόλικες άσχετες εδώ μέσα.
Θα πούμε ότι έχουμε να πούμε και μετά θα το στείλουμε στο μουσείο....

Εκτός και υπάρξουν παρεκτροπές, οπότε κι εγώ προσωπικά δεν θα έχω τον λόγο να το θέλω τέτοιο θέμα......

snoopyΜέλος
06/12/2006, 13:43:12
quote:
KERRY KING: Μία ήρεμη ανταλλαγή απόψεων θέλω να γίνει, κυρίως μεταξύ ολυμπιακών, έτσι για να μας φύγει η πίκρα ρε αδέλφια.....

Εμείς οι Αεκτζήδες δηλαδή που πάμε φούλ για τα ψηλά στο C.L. τετράδες και βάλε εκεί που δέν το περίμενε κανένας δέν έχουμε λόγο

quote:
KERRY KING:
Για μένα υπάρχει ένας και μοναδικός φταίχτης :
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΛΑΗΣ

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
Δείτε τα εσείς που θεοποιείτε τόσα χρόνια τον μεγαλύτερο φαταούλα της Ελληνικής κοινωνίας.

06/12/2006, 14:28:44
Φίλε snoopy φυσικά και έχεις λόγο - απλά δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε μία κουβέντα μεταξύ πικραμένων

Το Κόκκαλη δεν τον κρίνω ως φαταούλα. Καλά κάνει και κινείται με τον τρόπο που κινείται στο ποδόσφαιρο (ας μην μιλήσουμε για παραπέρα γιατί θα ξεφύγει αλλού η κουβέντα). Άμα θέλεις να είσαι ισχυρός, κοιτάς να προστατεύεσαι με κάθε μέσο. Όταν αποκτήσει και η ΑΕΚ ισχυρή διοίκηση, να είσαι σίγουρος πως θα πάρει και αυτή το κομμάτι της από την πίτα....

Τον Κόκκαλη τον κρίνω για τις αποτυχημένες επιλογές, ειδικά ύστερα από την πρώτη απομάκρυνση του Μπάγιεβιτς. Τόσα χρόνια υπόσχεται την ευρωπαϊκή υπέρβαση και σπάμε τα μούτρα μας - άρα έχει αποτύχει.....
Στην Ισπανία ο Κόκκαλης θα ήτανε παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια....

Καλή τύχη απόψε φίλε Αεκτζή, η φετινή ΑΕΚ μου είναι πολύ συμπαθής γιατί παίζει μπάλα (αντίθετα με το σίχαμα που βλέπουμε από τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ....)

Edited by - KERRY KING on 06/12/2006 14:29:50

06/12/2006, 15:35:18
Λοιπόν...
Όταν μιλάμε για μια ομάδα, πιστεύω ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης και στις χαρές και στις λύπες.
Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να ψάξουμε να δούμε το μερίδιο ευθύνης που έχει :
α/ η διοίκηση
β/ ο προπονητής
γ/ οι παίχτες
δ/ ο κόσμος

Θα τα πάρω ένα ένα προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος.

α/ η διοίκηση

Καταρχήν, θεωρώ μεγάλο λάθος που ορισμένοι θεωρούν ότι ο πρόεδρος πρέπει να φύγει για να έρθει ένας άλλος νεότερος με περισσότερη όρεξη. Είναι κατά τη γνώμη μου αχαριστία, προς έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει κάποιοι από μας, τόσο αλαζόνες από τις χαρές που έχουμε πάρει, ώστε να ζητάμε να φύγει ο άνθρωπος που ευθύνεται για αυτές μας, τις χαρές.
Να φύγει να έρθει ποιος ;

Τον πρόεδρο της ομάδας, πρέπει να τον κρίνουμε για τις πράξεις του, τις κινήσεις του και τις ενέργειες του. Εκεί πιστεύω ότι έχει κάνει αρκετά λάθη. Συνοπτικά :

-ενεργεί σαν οπαδός και όχι σαν πρόεδρος μιας εταιρείας.
-επηρεάζεται από τους οργανωμένους. (μεγάλο λάθος για μένα, που είμαι κατά αυτού του τύπου οργάνωσης των οπαδών)
-ίσως να μην έχει επιλέξει τους κατάλληλους συμβούλους – συνεργάτες.
-δεν έχει οργανώσει βάση συγκεκριμένου σχεδίου, το αγωνιστικό τμήμα (προπονητικό team, παίχτες, σκάουτερ, μεταγραφές)
-έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, να δημιουργήσει θέση τεχνικού διευθυντή για να υλοποιήσει το σχέδιο το οποίο θα έχουν καταρτήσει μαζί.
-με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, δεν πρόκειται ποτέ, να γίνει αξιοποίηση των ακαδημιών.
-δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες στον κόσμο από ότι πρέπει.
-δεν υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία με τον κόσμο για να εξηγήσει το πλάνο της ομάδας, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όσο αφορά κάποιους στόχους.
-οι καλές μεταγραφές που κάνει, δεν γίνονται βάση πλάνου αλλά βάση πόσες φανέλες θα πουλήσουμε.
-φαίνεται να μην μαθαίνει από τα λάθη του ή να μην θέλει να μάθει.
-και τέλος αδικεί τον εαυτό του.

Ο άνθρωπος αγαπάει την ομάδα την ομάδα, απλά πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα για να γίνει η ομάδα πιο υγιής, και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο που θα “γεμίζει” τον κόσμο και όχι για να πάει στον τελικό του champions league.

Πολλοί κάνουν λόγο για ακριβές μεταγραφές και μπάτζετ.
Ας μου πει κάποιος η Τσέλσι μεχρί που έχει φτάσει ; η Μάντσεστερ ; η Λιόν ; η Ιντερ ;
Πανάκριβες ομάδες.
Φαντάζεστε τον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι να ανεβάσει το μπάτζετ του από 23 εκ. σε 80 εκ. (όσο της Σαχτάρ) και να βγει ΟΥΕΦΑ ; μεγάλα γλέντια.
Τα σπασμένα μετά ποιος θα τα πληρώσει ; οι δημοσιογράφοι που γράφουν για μεγάλα ονόματα για να πουλάνε φύλλα και να εξυπηρετούν τους σκοπούς τους ; και ως συνήθως τα ψάρια να τσιμπάνε.
(για μένα από τους κύριους αίτιους για τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά)

Οι επενδύσεις πρέπει γίνονται σύμφωνα με αυτά που θεωρείς εφικτό να εισπράξεις και όχι σύμφωνα με αυτά που θα ήθελες εσύ ή οι οπαδοί, αλλιώς είναι βέβαιο ότι είναι θέμα χρόνου να το κλείσεις το μαγαζί και να παρακαλάς για νέο άρθρο 44.

Ειλικρίνεια χρειάζεται, σωστή οργάνωση και ρεαλιστικοί και ξεκάθαροι στόχοι.

Κουράστηκα...

Όποιος θέλει κάποια περαιτέρω διευκρίνιση για κάτι από τα παραπάνω, εδώ είμαι.

Στράτος

06/12/2006, 15:42:25
quote:
Η σχέση του Ολυμπιακού με το Champion's League είναι σίγουρα αντικείμενο μελέτης, με στοιχεία μεταφυσικά (κάτι για κατάρες των τελευταίων λεπτών πχ....), στοιχεία ψυχολογικά, μυστηρίου, συνομωσιολογικά (παίχτες που σέρνονται για να "φάνε" τον προπονητή κ.ο.κ.).....

Συμφωνώ απόλυτα βρε KERRY
Οντως η πορεία του ΟΣΦΠ στο Champion's League χρίζει μεταφυσικής/εσωτερικής αναζήτησης.

Λοιπόν, εν τροχάδι θα συνοψίσω τα αίτια της συνεχόμενης αποτυχίας του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο θεσμό(με εξαίρεση τη χρονιά 97-98) και από κει και πέρα σχολιάζετε.

1)Κλούβια άμυνα - Απαραίτητη προϋπόθεση για μια μικρή σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά στάνταρντς ομάδα, όπως είναι οι ελληνικές, είναι η συμπαγής άμυνα και η εφαρμογή ενός συνεπούς και συμπαγούς αμυντικού συστήματος. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ αμυντικούς κλάσης για να ανταπεξέλθει ούτε έπαιζε με λίμπερο συχνα στην Ευρώπη. Οι αμυντικοί του ήταν μεν επαρκείς για να αντιμετωπίζουν τους επιθετικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά για να αντιμετωπίσεις τον Ραούλ, τον Φαν Νίστερλοϊ και τον Τότι(και πολλούς άλλους), χρειάζεσαι αμυντικους που να μασάνε σίδερα. Επίσης, συνηθισμένος από το 4-4-2 του ελληνικού πρωταθλήματος, έπαιζε έτσι και στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να μπάζει...ειδικά όταν τα 2 ακραία μπακ(Γεωργάτος-Μαυρογενίδης-Πάντος) δεν γυρνάγανε πίσω μιας και είναι ακρετά επιθετικογενείς παίκτες.

2)Διπρόσωποι παίκτες και "λίγες"(όχι σε αριθμό) μεταγραφές - Κλασικό παράδειγμα ο Τζιοβάνι. Εκανε μαγικές ενέργειες στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη, με εξαίρεση 1-2 παιχνίδια(Γαλατάσαράι, Ρεάλ), ήταν ο περιπατητής ο ίδιος. Επίσης μεταγραφές τύπου Ντομί, Μπόρχα, Κούζμπα, Γεωργιάδης(στα 32 του), μάλλον δεν πρόκειται να έκαναν ή να κάνουν ποτέ τη διαφορά που χρειάζεται μια ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Χρειάζεσαι κάτι ποιοτικότερο σίγουρα από δαύτους.

3)Ψυχολογικοί λόγοι - Οταν οι σημερινοί ή και οι πρόσφατων ετών παίκτες του ΟΣΦΠ, γνωρίζουν ότι η ομάδα τους παρουσιάζει σωρία αποτυχημένων αποτελεσμάτων στους προηγούμενους θεσμούς του Champion's League, είναι αρκετά πιθανό, να φορτώνονται με ένα επιπλέον ψυχολογικό βάρος, ένα στρες, το οποιό τους αποτρέπει από το να έχουν καθαρό μυαλό. Οσο να'ναι, το να ξέρεις ότι καλείσαι να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά που δεν τα έβγαλαν άλλοι παλιότερα, + τις απαιτήσεις και τις κραυγές του κόσμου, περισσότερο κακό μπορεί να σου κάνει παρά καλό. Εδώ κολλάει άνετα και η μεταφυσική σκέψη...της κατάρας που κυνηγάει τους παίκτες και την ομάδα του Ολυμπιακού. Καίτοι σκεπτικιστής/ορθολογιστής, εδώ πράγματι έχουμε να κάνουμε με πρωτοφανές μεταφυσικό/υπερβατικό φαινόμενο

4)Γεροντοκρατία/μπαγιατίλα - Οταν οι περισσότεροι βασικοί παίκτες σου είναι άνω των 30 ετών και όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας φτάνουν ηλικιακά τον homo erectus, ε τότε είναι αναμενόμενο να τα βρεις σκούρα με τις σφαίρες τύπου Σαβιόλα, Ραούλ, κτλ...Επίσης δεν είναι δυνατόν να τα περιμένεις όλα από τους παραδοσιακούς στυλοβάτες της ομάδας Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτο, Ανατολάκη, οι οποίοι ούτε πνευμόνια έχουν πλέον και τα'χουν φάει τα ψωμιά τους. Μέχρι και ο Ρίμπο δεν αντέχει να δίνει το 100% και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Θες φρεσκάδα. Αλλά φρεσκάδα από ποιοτικους παίκτες και όχι από κατσαπλιάδες.

5) Ταρζανιές Κόκκαλη και καλλιέργεια ιδεολογίας τύπου "πάμε να σηκώσουμε την κούπα" - Δυστυχώς για τον ΟΣΦΠ αυτά δεν πιάνουν στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη ευθύνη/γκέλα του Κόκκαλη να υπόσχεται και να διατυμπανίζει τελικό Champion's League, σε λίγα χρόνια και τελικά να πηγαίνει άκλαυτος, τέταρτος και καταϊδρωμένος. Με έκπληξη θυμάμαι τον Τσουκαλά και κάτι άλλους οπαδούς να λένε στη γνωστή εκπομπή της θύρας 7, ότι σε 2-3 χρόνια θα χτυπάνε τελικό Champion's League. Θα μου πεις, έλα μωρέ ο πολύς κόσμος του ΟΣΦΠ δεν τους απίρνει στα σοβαρά. Σωστό. Ελα όμως που οι βαρύγδουπες δηλώσεις για μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, δημιουργούν έναν ευρύ ενθουσιασμό και μια αισιοδοξία, με αποτέλεσμα όταν θα πέσει η σφαλιάρα, να ψάχνονται όλοι και να λένε "τι έγινε τώρα", και να αισθάνονται ότι έπεσαν από γκρεμό.

Αυτά πάνω-κάτω από εναν βάζελο που προσπαθεί να βλέπει αντικειμενικά τα πράγματα(το κατά δύναμιν)

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 06/12/2006 15:54:09

Edited by - Agnostic on 06/12/2006 15:56:47

06/12/2006, 15:58:28
Καλός τον !!!

Είπα κ’ εγώ, δεν θα ‘ρθει ;

quote:
Agnostic
Αυτά πάνω-κάτω από εναν βάζελο που προσπαθεί να βλέπει αντικειμενικά τα πράγματα(το κατά δύναμιν)

Τέλος πάντων, αν και δε σε ρωτήσαμε...

Στα περισσότερα που λες έχεις δίκιο, γιατί φίλε μου είναι πράγματα που τα βλέπουμε όλοι, εκτός από αυτούς που δεν θέλουν.

Θα διαφωνήσω μόνο σε αυτό :

quote:
Agnostic
4)Γεροντοκρατία/μπαγιατίλα - Οταν οι περισσότεροι βασικοί παίκτες σου είναι άνω των 30 ετών και όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας φτάνουν ηλικιακά τον homo erectus, ε τότε είναι αναμενόμενο να τα βρεις σκούρα με τις σφαίρες τύπου Σαβιόλα, Ραούλ, κτλ...Επίσης δεν είναι δυνατόν να τα περιμένεις όλα από τους παραδοσιακούς στυλοβάτες της ομάδας Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτο, Ανατολάκη, οι οποίοι ούτε πνευμόνια έχουν πλέον και τα'χουν φάει τα ψωμιά τους. Μέχρι και ο Ρίμπο δεν αντέχει να δίνει το 100% και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Θες φρεσκάδα. Αλλά φρεσκάδα από ποιοτικου΄ς παίκτες και όχι από κατσπλιάδες.

Σ’ ευχαριστούμε που ήρθες στην παρέα μας.

Και να σου πω και κάτι άλλο ;

Κατά βάθος πιστεύω ότι είσαι γαύρος και μας κάνεις νάζια.

Στράτος

06/12/2006, 17:21:35
Φίλε Agnostic έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες, θα διαφωνίσω κι εγώ στα περί "γέρων" γιατί δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Δεν πιστεύω πως παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ηλικία, ναι δείχναμε να είμαστε μία ταχύτητα κάτω, αλλά τα πιό πολλά ματσάκια τα χάσαμε στις λεπτομέρειες τα τελευταία δύο χρόνια....

Φίλε Ευστράτιος δεν συμφωνώ πως είναι αχαριστία να ζητάω την απομάκρυνση του Κόκκαλη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κτήμα του Κόκκαλη, καμμία ιστορική ομάδα δεν ανήκει σε πρόσωπα. Έδωσε και πήρε. Κανένας δεν τον υποχρέωσε να δώσει στο κάτω-κάτω.

Ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία, δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον Κόκκαλη. Αντιθέτως πιστεύω πως δεν μπορεί να προκόψει με τον Κόκκαλη, ακριβώς για τους λόγους που αναφέρθηκες....

Edited by - KERRY KING on 06/12/2006 17:25:40

06/12/2006, 17:56:40
quote:
Και να σου πω και κάτι άλλο ;

Κατά βάθος πιστεύω ότι είσαι γαύρος και μας κάνεις νάζια.

Στα 6 μου ήμουν ακόμα Ολυμπιακός μιας και ο πατέρας μου είναι γαυρος

Στην πορεία αλλαξοπίστησα. Ειδικά όταν έβλεπα τον Σαραβάκο στις μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές τέλη 80's αρχές 90's, να πανηγυρίζει με την χαίτη του να ανεμίζει αγέρωχα

Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι έχω γνήσια Παναθηναϊκή Αθλητική Συνείδηση

Τώρα για το θέμα των γερόντων και της ηλικίας που σας είπα, θα συμφωνήσω ότι σκέτη η μεγάλη ηλικία μπορεί να μην είναι εξ'αρχής αρνητικός παράγοντας(αντίθετα προσφέρει εμπειρία), αλλά σε συνδυασμό με την πληθώρα συνεχόμενων παιχνιδιών που καλείται να παίξει ένα μεγάλος ηλικιακά παίκτης, ε εκεί θα ξεφουσκώσει λίγο, με αποτέλεσμα να επηρρεάζεται η συνολική απόδωση της ομάδας, ειδικά όταν αυτός ο παίκτης είναι βασικός, ή ανήκει σε αυτό που λέμε βασικό κορμό.

Στα ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, θυμηθείτε ποιοι νικούν ουσιαστικά τον ΠΑΟ(όταν χάνει ο ΠΑΟ). Τα περισσότερα χρόνια ο Τζόρτζεβιτς με τον Τζιοβάνι, και τα δύο τελευταία χρόνια ο Ριβάλντο.

Ε όταν αυτοί θα παίξουν συνεχώμενα κύπελο-πρωτάθλημα-Ευρώπη, κάπου θα ξεφουσκώσουν. Και λογικό είναι.
Γι'αυτό είπα ότι χρειάζεται φρεσκάδα μια ομάδα. Ομως φρεσκάδα όχι με ό,τι πρόχειρο κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική αγορά, αλλά με παίκτες αξιόλογους-όχι απαραίτητα ακριβοπληρωμένους. Υποτίθεται ότι οι σκάουτερ πρέπει να ξεχωρίζουν τέτοιους παίκτες(αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε). Αλλά μάλλον οι σκάουτερ των Ελληνικών ομάδων πάνε ταξίδι αναψυχής και όχι επαγγελματικό

Lost in Necropolis

La ville de la mort

snoopyΜέλος
06/12/2006, 18:40:26
quote:
KERRY KING:
Όταν αποκτήσει και η ΑΕΚ ισχυρή διοίκηση, να είσαι σίγουρος πως θα πάρει και αυτή το κομμάτι της από την πίτα....

Ίσως ... αλλά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής μόνο στον Ολυμπιακό το έχουμε παρατηρήσει.

quote:
KERRY KING:
Τον Κόκκαλη τον κρίνω για τις αποτυχημένες επιλογές, ειδικά ύστερα από την πρώτη απομάκρυνση του Μπάγιεβιτς. Τόσα χρόνια υπόσχεται την ευρωπαϊκή υπέρβαση και σπάμε τα μούτρα μας - άρα έχει αποτύχει.....
Στην Ισπανία ο Κόκκαλης θα ήτανε παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια....

Ο Κόκκαλης άν και βλέπει ξεκάθαρα οτι μόνο ο Μπάγεβιτς του κάθεται στην Ευρώπη αυτός επιμένει να τον απομακρύνει επανειλημένα όχι μονάχα μία φορά ... συνέχεια!!
Κατα τα άλλα σε ρωτώ να σκεφτείς για τον Κόκκαλη :
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ... που αδιαφορεί σε τέτοιο βαθμό?
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ψιλο - γαζί και εσείς πιστεύετε εσφαλμένα οτι θυσιάζεται για την ομάδα σας?

06/12/2006, 23:50:16
Χμμμ!
Ώστε έτσι ο Ολυμπιακός!

Φίλοι μου, θα πρέπει να ομολογήσω πως το θέμα αυτό φαίνεται πράγματι να ενδιαφέρει κάποια από τα μέλη των Συζητήσεων.
Είναι εκτιμητέο το γεγονός οτι οι τοποθετήσεις των συμμετεχόντων είναι σε ένα υψηλό επίπεδο, με ειλικρινή διάθεση ανταλλαγής απόψεων και σεβασμό μεταξύ των συνομιλητών.
Τα καλά αυτά στοιχεία έγιναν αισθητά τόσο από την αρχική τοποθέτηση του θεματοθέτη όσο κι από τα μηνύματα των υπολοίπων μελών.

Παρόλα αυτά η φύση του θέματος δεν έχει κάποια συνάφεια με την θεματολογία των Συζητήσεων των Forums αλλά ούτε και με την συγκεκριμένη Κατηγορία η οποία ναι μεν είναι ευρύτερης φύσεως αλλά περιέχει θέματα τα οποία έχουν μια συνάφεια με την υπόλοιπη θεματολογία του Χώρου.
Το topic αυτό λοιπόν είναι ένα θέμα "ποικίλλης ύλης", κάτι που απ' ό,τι διαπίστωσα αναγνωρίστηκε κι από κάποιους συμμετέχοντες...

Το θέμα λοιπόν θα παραμείνει ενεργό μέχρι την Κυριακή έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την συζήτηση και να καταθέσουν τις απόψεις τους προτού αυτό απενεργοποιηθεί.

In anticipation of my resurrection...

snoopyΜέλος
07/12/2006, 07:09:06
quote:
Dying_Incubus: Το θέμα λοιπόν θα παραμείνει ενεργό μέχρι την Κυριακή έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την συζήτηση και να καταθέσουν τις απόψεις τους προτού αυτό απενεργοποιηθεί.

ΑΓΑΠΗΤΕ Dying_Incubus ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ... ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Μου ζήτησες ο ίδιος να χρησιμοποιώ το προσωπικό σου e-mail για αυτές τις διαμαρτυρίες αλλά δέν το ανοίγεις ποτέ οπότε και κάπου πρέπει να σου τις εκφράσω
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Forum ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ Ιnternet ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
Το θέμα αυτό να γνωρίζεις οτι συζητείται έντονα ακόμα και στα πιό σοβαρά γραφεία, έχει γίνει το σοβαρότερο θέμα συζήτησης.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.
Δικαίωμα σου άλλωστε ... δικά σου είναι τα forum εσύ μπορείς να τα διαχειρίζεσαι όπως θέλεις!!

07/12/2006, 07:49:51
Αγαπητέ snoopy, δεν σου είπα ποτέ οτι είσαι προκατειλημμένος απέναντι μου, μην ερμηνεύεις τα πράγματα μέσα από το δικό σου πρίσμα την στιγμή που σου δόθηκαν οι αντίστοιχες απαντήσεις.
Το e-mail σου το έλαβα και θα απαντήσω όταν βρω τον χρόνο για αυτό.

Πρώτα απ' όλα η συγκεκριμένη Κατηγορία Συζητήσεων δεν ονομάζεται "αχλαδότυρο" αλλά "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού".
Αν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση θα βρεις κάποια θέματα που έχουν ανοιχθεί για τον αθλητισμό και στα οποία έγιναν συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.
Θα έπρεπε, αγαπητέ, να γνωρίζεις σαν παλιό μέλος οτι ένα θέμα ποτέ δεν διαγράφεται αλλά απενεργοποιείται.
Τέλος, ο λόγος για τον οποίο θα απενεργοποιηθεί το θέμα έχει εξηγηθεί στο προηγούμενο μήνυμα μου, αν το διάβαζες πάλι ίσως να καταλάβαινες καλύτερα κάτι που πιθανόν σου διέφυγε.

quote:
Δικαίωμα σου άλλωστε ... δικά σου είναι τα forum εσύ μπορείς να τα διαχειρίζεσαι όπως θέλεις!!

Δεν θυμάμαι να έχω κάποιον τίτλο ιδιοκτησίας, αγαπητέ...

In anticipation of my resurrection...

snoopyΜέλος
07/12/2006, 09:34:15
quote:
Dying_Incubus: Αν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση θα βρεις κάποια θέματα που έχουν ανοιχθεί για τον αθλητισμό και στα οποία έγιναν συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

Σάν παλιό μέλος θυμάμαι οτι ανοίγονταν στο Εsoterica παλιότερα και θέματα αθλητικού περιεχομένου που παρέμεναν. Είχα ανοίξει και εγώ κάποιο με τον Ντέμη Νικολαίδη που έμεινε πίσω όχι για λόγους απερνεγοποίησης αλλά απο μειωμένη συμμετοχή, αφού το είχε αποδεχτεί και η Αμαλία.
Αλλά φαίνεται οτι τον τελευταίο καιρό έχουν αγριέψει τα πράγματα

quote:
Dying_Incubus:
Θα έπρεπε, αγαπητέ, να γνωρίζεις σαν παλιό μέλος οτι ένα θέμα ποτέ δεν διαγράφεται αλλά απενεργοποιείται.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!

quote:
Dying_Incubus:
Δεν θυμάμαι να έχω κάποιον τίτλο ιδιοκτησίας, αγαπητέ...

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

07/12/2006, 09:34:57
Aγαπητέ Dying_Incubus, έτσι κι αλλίώς είναι ένα θέμα που λογικά θα ξεφουσκώσει μέχρι την Κυριακή, οπότε και λογικό είναι να το κλειδώσετε. Θα πούμε ότι είναι να πούμε, θα βγάλουμε τον καημό μας και θα προσπεράσουμε Εκτός βέβαια και ανάψει η συζήτηση (πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια). οπότε ελπίζω να επιτρέψετε κάποια παράταση....
07/12/2006, 09:36:10
quote:
Dying_Incubus
Το θέμα λοιπόν θα παραμείνει ενεργό μέχρι την Κυριακή έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την συζήτηση και να καταθέσουν τις απόψεις τους προτού αυτό απενεργοποιηθεί.

Αν εμπλέξουμε τον μάγο που πήγαμε τον Ουαντού,έχουμε καμία ελπίδα για παράταση

Στράτος