- ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.. - - Κινηματογράφος -
Επειδη την ταινια OLD BOY δε την εχω δει μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει που μπορω να τη βρω?
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
Μην την χασεις και αστους να λενε....ΕΠΟΣ
Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη
Όχι τίποτα άλλο αλλά να μπορώ να εκφέρω κι εγώ άποψη...

In anticipation of my resurrection...
2. H Κουκλα του σατανα
3. Σκοτεινο Χωριο
4. They
5. O Τιγρης και το Χιονι
6. Τιγρης και Δρακος
7. Ιπταμενα στιλετα
8. Βλεπω τον Θανατο σου
9. King Kong
10. The Blaire Witch Project
pearl harbour
saw 2
matrix
brotherhood of the wolf
h agaph einai elefantas,the avengers,mr and mrs smith,airforce one,wild wild west,the dark,chronicles of Riddick,collateral,analyze this,arificial inteligence,the body,the core,gothika(η ταφοπλακα της halle berry),house on haunted hill,psycho(toy Gus Van Sant).
Το Plan 9 from Outer Space οχι μονο το εχω δει αλλα το εχω στη κατοχη μου μαζι με αλλες 2 ταινειες toy Ed Wood.
Τα Ιπτάμενα Στιλέτα και το Σκοτεινό Χωριό εμένα μου άρεσαν αρκετά...

Πλάκα κάνεις μάλλον...
Τρομερή κωμωδία και τρομερή πλοκή!
Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.
Edited by - kswtikoula on 22/04/2006 20:40:58
του Ζαν Γιμού μετά το Hero. Βέβαια κάθε άποψη είναι υποκειμενική και ο καθένας έχει τα γούστα του. Μάλλον οι ανατολίτικες ταινίες δε θα είναι του γούστου σου.
1.Cave
2. Matrix 2 and 3
Όι περισσότερες χολιγουντιανές ταινίες είναι
για να τρως τα πατατάκια σου..
Παντως ρε παιδια φετος εχουν βγει πολυ ωραιες ταινιες και τολμηρες ...δυσκολευομαι να βρω μια αθλια ταινια που να ειδα φετος....
Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη
καλές ταινίες και από από άποψη σεναρίου και οτιδήποτε άλλου.
Όμως σε σχέση με την πρώτη ταινία δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες μου.
Δώθηκε μεγαλύτερη βάση στα ειδικά εφέ και στις σκηνές δράσης που,δε λέω, ήταν απόλυτα συναρπαστικές, μα τα νοήματα και οι αποκαλύψεις που είχαν αναφερθεί με μοναδικό τρόπο στο πρώτο έργο δεν εμφανίστηκαν στα 2 σήκουελ.
Ναι φέτος έχουν βγει καλές ταινίες και λέγεται ότι αυτά τα δυο χρόνια
θα έρθουν και αποκαλύψεις!
Φιλικά,
Να σε βοηθησω στην αναζητηση αθλιας φετινης ταινειας the son of mask,doom,saw 2
Edited by - cult on 28/04/2006 15:35:06
xxx ο απολυτος πρακτορας.
αυτες οι ταινιες ειναι τσαμπα χρημα και ενεργεια...
δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτα.
then you better turn away

Εχουν να σου προσφέρουν σκληρούς ήχους από Rammstein
Δεν την έχω δει την ταινία αλλά την είχα κόψει ότι πρέπει να είναι μούφα. Ξέρεις τώρα...μπόλικα εφέ, φασαρία, πιστολίδι, μπουνίδι, κωλοτούμπες, μοιραία γκόμενα τα φτιάχνει με τον πρωταγωνιστή, μπόλικο ποπ κορν και coca cola και όλα ωραία και καλά!!
Στο ίδιο έργο θεατές....
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
quote:
Εχουν να σου προσφέρουν σκληρούς ήχους από Rammstein
αυτο το ειχα ξεχασει!
το live στην ταινια ειναι φοβερο.
ενα απο τα καλυτερα τραγουδια τους.
α,και το βιντεο κλιπ ειναι πολυ καλο.
then you better turn away

2. 7 σπαθιά
3. Σκοτεινο Χωριο
4. Νύφες
5. Prime
6. be cool
7. full frontal
8. εξορκιστής
9. King Kong
10.lemony snicket
listen to your new-sprung Ways,
Remember Now your diff'rent Days.
...Απορώ πως έγιναν πρώτα ονόματα οι παρακάτω φτηνογυρισμένες, βαρετές ταινίες και πως κάποιοι κοψοφλεβιάζουν για δαύτες..Τώρα θα μου πεις περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..Σωστοοος..
1)Εκείνη η απίστευτη γελοιότητα το Scream που ω του θαύματος είχε ΚΑΙ συνέχειες που πουλούσαν κι από πάνω! Εφόσον είχε αυτό το πράμα συνέχειες κάτι άλλα που αναφέρατε πιό πάνω όπως το Hellraiser πολύ καλά έκανε και είχε!!! Στο δεύτερο μέρος πάντως πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και συμπλήρωσα και φόρμα παραπόνων καταναλωτού..ΕΛΕΟΣ
2) Blair Witch Project....XA....XA....XA....Η απόλυτη κουλτούρα του τρόμου όπως ισχυριζότανε ο κολλητός μου που πλακωθήκαμε εκείνη τη μέρα
διότι με το τελείωμα της ταινίας κατάλαβα ότι ο λαιμός μου είχε πιαστεί ανεπανόρθωτα για λίγες μέρες..Μια φτηνοπαραγωγή του κ@λου που ανταμειφθηκε με τα ΔΙΣ της αρκούδας! Αμ αν πεις για τη συνεχειά του πια η οποία ήτο γυρισμένη φυσιολογικα ήταν και το απόλυτο νανούρισμα. Εκεί τουλάχιστον ξεκουράστηκα γιατί κοιμήθηκα σαν άνθρωπος..
3) Hulk....Κρίμα τον ήρωα της MARVEL και το παρελθόν που κουβαλάει..Τον ρήμαξαν..τον έκαψαν..τον εξαφάνισαν..
4)Gone in 60 seconts...Εκεί κοιμόμουν υπέροχα διότι ξυπνούσα όταν μαρσάριζαν εκείνα τα απίστευτα αυτοκίνητα που κλέβανε και σε αίθουσα με ΤΗΧ ήταν απόλαυση να τα ακούς..Αλλά μετά στο καπάκι ξανακοιμόμουν..
5) The perfect storm... Η τέλεια ανατριχίλα μιλάμε διότι μεσ' τον καύσωνα και το κατακαλόκαιρο εγώ βγαίνοντας τουρτούριζα και ένιωθα μια απίστευτη υγρασία..Το τι κύμα και νερό μου έβγαινε μέχρι κι από τα αυτιά δεν το συζητω! Μπρρρρρ.....
6) Ju-on..Δεν είμαι ρατσίστρια, δεν με πειράζει τι γλώσσα μιλάνε στην ταινία άμα μου αρέσει και εκτιμώ τις διαφορετικές κουλτούρες στο σινεμά διότι γίνονται και αλλού εκτός από το Hollywood αξιόλογες ταινίες..ΑΛΛΑ!!! Οχι και ταινία τρόμου αυτό το υπερβολικό κι αστείο κατασκεύασμα..Όλη η αίθουσα χτυπιότανε στο γέλοιο και ήταν η πρώτη φορά που συμφωνούσα ολόψυχα μαζί τους και άφησα τον εαυτό μου να γελάει ηχηρά και όπως ένοιωθα αφού δεν έκανα καμμία διαφορά από τους υπόλοιπους και δεν ενοχλούσα κανέναν μα κανέναν απολύτως..Αυτή η κωμωδία εντομεταξύ είχε ΚΑΙ συνέχεια κλασσικά αλλά προτίμησα να γελάσω στο σπίτι μου φτηνότερα...LOOOOOOOOL
7) Μις με το ζόρι...Είχε και αυτό συνέχεια..με το ζόρι κι αυτή..Γιατί ρε Σαντρα το έκανες αυτό το ατόπημα? Εγώ πάντως σε αγαπάω και με τα ελλατώματά σου..
Πλάκα πλάκα συμπλήρωσα δέκα με τα sequel τους..
Πολυδιαφημισμένες..με βαρβάτους πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες κι όμως τόσο μα τόοοοοοοοοοοοοοοοοοσο σούπες...Μπλουμ!!!!
Raphael
Εμένα μου φάνηκε και τρομακτικό, κι αρκετά καλό και δε νομίζω οτι αν ήμουν στον κινηματογράφο θα γελούσα...
Συγγνώμη κιόλας αλλά μόνο κωμωδία δεν το βρήκα...
Μια διευκρίνηση μόνο:
quote:
Αυτή η κωμωδία εντομεταξύ είχε ΚΑΙ συνέχεια κλασσικά αλλά προτίμησα να γελάσω στο σπίτι μου φτηνότερα...LOOOOOOOOL
Το Ju-On δεν είχε συνέχεια.
Βγήκε σε αμερικάνικη edition αργότερα μόνο. ![]()

Αυτό που ακριβώς με εντυπωσίασε ήταν η φτηνιάρικη παραγωγή! Και το γεγονός ότι ήταν γυρισμένο με ερασιτεχνική κάμερα σε έκανε να το ζεις λες και είσαι εκεί ρε παιδί μου. Είχε και απροβλεψιμότητα και προτώτυπο σενάριο...Θυμάμαι το είδα σε dvd πρώτη φορά χωρίς να καταλάβω τι έγινε στο απότομο τελείωμα. Και τι έκανα λοιπόν! Το ξανάβαλα επιτόπου εφόσον μου άρεσε και το υπόλοπιπο έργο πολύ!!! Τώρα όσοι το είδαν στον κινηματογράφο και περίμεναν να δουν ψηφιακούς καλικατζαρεους επειδή ήξεραν πως θα δουν ταινία τρόμου, τότε μάλλον θα απογοητεύτηκαν...
Για το sequel πιστεύω ότι ήταν μετριότητα.
Οσο για το Hulk, έχεις απόλυτο δίκιο. Ενας από τους πιο cult και χύμα ήρωες της Marvel, έγινε ρεντίκολο σε μια ταινία παρωδία....![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Αυτή η ταινία με τόσο φοβερή φωτογραφία και σκηνοθεσία και τόσους καλούς ηθοποιούς και εμένα δεν μου έκανε κάτι.. αλλά δεν θα έλεγα πως ήταν από τις χειρότερες.. απλά, εμένα μου φάνηκε κάπως ανούσιο το στόρυ..
όσο για το ju-on εμένα μου φάνηκε συμπαθητικό αλλά τρομακτικό θα έλεγα πως ήταν και μάλιστα αρκετά..απλά όπως καλά είπε ο φίλος Dying_Incubus υπήρξε μία αμερικάνικη έκδοση αλλά το ju-on στην πραγματικότητα είναι τριλογία και στην αμερικάνικη έκδοση τα έκαναν όλα έναν αχταρμά...
Φιλικά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Μήπως έχασα επεισόδια?
Εκτός κι αν εννοείς το "The ring" που πράγματι είναι τριλογία κι έχουν βγεί 2 αμερικάνικες ταινίες όπου πράγματι τα έκαναν αχταρμά όλα... ![]()