ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Στέφανος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/12/2004, 15:31:37
Μάλιστα....

λοιπόν, το τυράκι είναι η προσέγγιση άνωθεν ενός μέλους, με γλυκό και ήπιο τρόπο και με σκοπό πάντα τον "πηγαίο" διάλογο...

συνήθως συνοδεύεται με υπονοούμενα για περαιτέρω εξέλιξη στα "αξιώματα" του φόρουμ...

και σου λέει... άμα τσιμπήσει και βγάλει το σκασμό ... τσίμπησε...

καλύτερα τώρα?

θα αρχίσω να παραδίνω και ιδιαίτερα μαθήματα σε λίγο....

ForeverG

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

22/12/2004, 15:35:55
Ελένη..

22/12/2004, 15:39:40

quote:
καλύτερα τώρα?

MMM... κάτι κατάλαβα.. εμένα πάντως μέχρι τώρα δεν με εχει κανείς φιλέψει ούτε τυράκι.. ούτε γλυκάκι..

VerraterΜέλος
22/12/2004, 21:10:20
Στεφανε

quote:
Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο κανενός, πες μου ειλικρινά βρε endorama, γιατί να θέλει η amalia και η κάθε amalia να σε φιμώσει;
δεν μπορουν να φιμωσουν κανεναν
ακομα και η διαγραφη ειναι μια προσωρινη στερηση αποψεων

οσο μιλαει καποιος για συνωμοσιες και εσωτεριστικα σεναρια δεν εχει κανενα προβλημα

το προβλημα ξεκιναει απο την στιγμη που θα αρχισουν να σε ενοχλουν διαφορα πραγματα που εχουν να κανουν με το forum και την συμπεριφορα αυτων των τυπων με το μαχαιρι οπως ειπε και ο allzzaro

επισης η ενοχληση που σου προσφερουν αλλα μελη τους ειναι αδιαφορη

που θελω να καταληξω με αυτα?
οτι εισαι οτι δηλωσεις
ειναι δυνατον καποιος να διαχειριζεται εναν χωρο ο οποιος εχει σαν θεμα την ψυχη και ολα τα παρελκομενα και να δειχνει σημαδια οτι δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα που διαλαλει?

quote:
Μήπως, τελικά, κρύβεται κάτι άλλο πίσω από όλα αυτά, πίσω από καταγγέλλοντες και καταγγελόμενους, πίσω από συντονιστές και μέλη, πίσω από διαγραφές και διπλοεγγραφές;

Μήπως, τελικά, παίζονται παιχνίδια, εν αγνοία πολλών μελών;

Γιατί, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δε με αφορά, αλλά επειδή δε με αφορά, φροντίστε να λύνετε τις όποιες διαφορές σας με προσωπικά μηνύματα κι όχι εδώ μέσα.

Αν πάλι, υπάρχουν απτά και συγκεκριμένα προβλήματα, πείτε τα ξεκάθαρα με το όνομά τους και οι συντονιστές και τα μέλη.
Και σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον οι συγκεκριμένες καταγγελίες ευσταθούν, δε θα είστε οι μόνοι που θα διαγραφείτε, αλλά θα διαγραφούμε και πολλοί άλλοι, γιατί απλώς θα είμαστε μαζί σας.

προσωπικα καποια πραγματα που με απασχολησαν τα εχω αναφερει και παλιοτερα αλλα δεν ειχα λαβει καμια απαντηση απο αυτον που θα επρεπε να μου δωσει καποιες εξηγησεις

ελαβα απαντησεις απο τριτο προσωπο ασχετα αν ρωτησα αλλο συγκεκριμενο προσωπο

σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει κανενας να απαντησει σε κανενα απο τα ερωτηματα που εχουν τεθει που οπως βλεπεις και εσυ δεν ειναι μονο δικα μου

παραξενη αυτη η ησυχια
μηπως ειναι πριν την καταιγιδα?

απο παιχνιδια πολλα
ομως
αλλα δεν τα παρατηρουμε
αλλα δεν τα καταλαβαινουμε
σε αλλα κανουμε τα στραβα ματια
και σε αλλα νοιωθουμε οτι δεν μας αφορουν

και δυστηχως σε αφορα γιατι εισαι και εσυ μελος και μερος του χωρου αυτου
δεν σε νοιαζει σημερα θα σε νοιαξει στο μελλον
γιατι οταν βρισκεσαι σε εναν χωρο αργα ή γρηγορα καποια γεγονοτα θα σε επηρεασουν

και

πιστευω οτι ειπα καποια πραγματα αρκετα ξεκαθαρα
ειδες καμια αλλαγη?
καποιον συντονιστη?
οχι βεβαια δεν ηρθε ακομα η ωρα
αν και υποψιαζομαι οτι θα γινει πολυ συντομα γιατι μεγαλωνει αρκετα η ομαδα τις συζητησης

και μπαινοβγαινουν συχνα για να δουν σε τι κατασταση βρισκονται τα πραγματα
παντως αδιαφορους δεν τους αφηνει και αυτο ειναι το μονο σιγουρο

η καταιγιδα ακομα δεν ηρθε.

ryche

quote:
οφειλεις να το παραδεκτεις.
στην προκειμενη περιπτωση αυτο επιδιωκεις?
γιατι αν περιμενεις κατι τετοιο τοτε οι 22 μερες θα γινουν 222.
ας γινουν και 666 δεν με απασχολει
με νοιαζει να μην ξεχνιομαστε

quote:
μεχρι τωρα προσωπικα δεν μου εχει απαγορευτει να πω την γνωμη μου απο
τον αντμιν και τους συντονιστες.
μου εχει συμβει απο μελη να δεχτω επιθεση.
ελπιζω να σε καλυψε η απαντηση που εδωσα στον Στεφανο

quote:
νομιζω οτι εδω θα επρεπε να τα ισορροπησεις λιγακι.Διατηρησε το θεμα σου αυτο εδω αλλα παραλληλα συνεχισε και την παρουσια σου αλλου.
αυτο θα το κανω σιγουρα

quote:
Γνωριζουμε ολοι οτι οι κυβερνησεις μας ειναι σκαρτες παρ'ολ'αυτα συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με την δικαιοσυνη την ελευθερια και την αγαπη.
αυτο κι αν ειναι πολυ μεγαλο θεμα για συζητηση το μονο που μπορω να πω ειναι το κακο ξεκιναει απο εμας τους ιδιους που κλεινουμε τα ματια

quote:
Να σωσω τον ενδοραμα?χρειαζεται?δεν νομιζω.
Οταν μου την επεφταν εμενα εσυ δεν με υπερασπιστηκες,ουτε ο ενδοραμα.
Ουτε και περιμενα,ουτε και θα επρεπε.
Τα καταφερνω μια χαρα μοναχος.
Ετσι εμαθα.
ετσι ειναι
δεν γινεται να υπερσπιστεις καποιον μεσα στο forum
και να το θελεις δεν γινεται
πρεπει να μπαινεις σε ολα τα θεματα ακομα και σε αυτα που δεν σε αφορουν και αν το κανεις αυτο χανεις το νοημα και κυνηγας τυρακια και βαθμολογια

γιαυτο πρεπει να υπαρχει προστασια των μελων
αλλα ο καθενας μονος του το ειπαν και οι συντονιστες
θα μιλησω και για αυτο το θεμα στο τελος

quote:
Αλλωστε που να ξερεις που μου την επεσαν εμενα.
Εγω γιατι θα επρεπε να ξερω?
ετσι ειναι οπως ειπα και πιο πριν
ομως
δεν θεωρω ντροπη να ζητησεις απο καποιο μελος με το οποιο εχετε πει και δυο κουβεντες παραπανω να ερθει στο θεμα που εχεις το προβλημα και να πει και αυτος δυο πραγματα πανω στο θεμα

οχι για να σε σωσει αλλα για να μην σε βγαλουν μερικοι τρελο

ντροπη ειναι να το ζητησεις και να στο αρνηθουν
ντροπη ειναι οτι καποιοι εδω μεσα το εχουν συστημα αυτο το πραγμα και πεφτουν σαν τα κορακια πανω σε ενα μελος γιατι εκανε το λαθος να πει την αποψη του

και μετα γινεται ενα μικρο μπαχαλο και φυσικα ο μοναχικος καβαλαρης τρωει κιτρινη καρτα και οι υπολοιποι πιπερακι και σε τετοιες καταστασεις ποια αποψη μενει?

οχι φυσικα του μελους που εκνευριστηκε και παραπατησε

ολα αυτα βεβαια σε συζητησεις καποιας ποιοτητας.

quote:
Και θεωρω σωστη την αποφαση των συντονιστων να μετακινηθει.

συνηθως ενα θεμα μετακινειται απο το πρωτο ποστ του δημιουργου του γιατι δειχνει καθαρα οτι δεν ανηκει σε αυτον τον χωρο

το καταλαβαινω

επισης η μετακινηση γινεται οταν το θεμα εχει χασει τον δρομο του
σωστα?
συνηθως ομως στην δευτερη περιπτωση εχουμε μια παρατηρηση που εχει σαν στοχο να εξηγησει ο δημιουργος του θεματος τον λογο που βρισκεται εκει πχ η μπανανα στο παραξενο

πως γινεται ομως να μετακινηθει ενα θεμα μετα απο τοσα ποστ χωρις καμια προειδοποιηση?

δεν ειναι και πολυ ευγενικο

quote:
Διαφωνω με την σταση του ενδοραμα με τις φωτογραφιες

ναι και εγω διαφωνω και ζητησα και συγνωμη απλα εκνευριστηκα απο την αυθαιρεσια και παραπατησα
αλλα δεν ηξερα οτι καποιοι περιμεναν πως και πως το παραπατημα μου

quote:
Ολα οσα μέλη διαγράφησαν .. κάπου ξεπέρασαν κάποιο όριο...
φυσικα δεν γινεται τιποτα χωρις λογο
ομως
ειχαμε κιτρινες καρτες
ειχαμε χρονικη απομακρυνση
ειχαμε συμβουλες
ειχαμε,ειχαμε ειχαμε

ειχαμε και την αιτια τις απομακρυνσης

τωρα ενα μελος με 1200+ ποστ δεν το διαγραφεις χωρις να το πεις ουτε στον ιδιο
χωρις προειδοποιηση
χωρις αιτια

και με δικαιολογια οτι δεν υπαρχει λογος να το συζητησουμε
ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
και ακομα πιο πολυ που ο ngw ειχε μεγαλυτερη διαρκεια ζωης
πολλες σελιδες με αιτιες διαγραφης οχι 2-3 ποστ

quote:
Δυστυχώς ο admin βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση .. να διαγράφει τα μέλη που κατά κάποιο τρόπο δεν ακολουθούν τους γραπτούς αλλά και τους άγραφους νόμους του foroum...
ή την ευχαριστη

quote:
MMM... κάτι κατάλαβα.. εμένα πάντως μέχρι τώρα δεν με εχει κανείς φιλέψει ούτε τυράκι.. ούτε γλυκάκι..

χαχαχαχα
δεν σου εχουν πει η μαμα σου και ο μπαμπας σου να μην παιρνεις γλυκα απο ξενους?

προστασια των μελων
αυτο κι αν εχει συζητηθει εδω μεσα

ο καθενας ας βρει το δικιο μονος του
εχουμε τον νομο της ζουγκλας
αυτο το δεχομαι γιατι δεν ειμαστε ανημποροι

ομως υπαρχει και κατι αλλο που δεν εχει να κανει με την συμπεριφορα
υπαρχει και σαν θεμα
εδω μεσα ειναι ενα φυτωριο ιδεων,αποψεων,γνωσεων,ερευνας ακομα και προσωπικων αποδεικτικων φωτογραφιων
ετσι
αν εγω για παραδειγμα ηθελα να γραψω ενα βιβλιο
με θεμα το παραξενο
αλλα ειμαι ενας ερευνητης που βαριεμαι να σηκωθω να πιω νερο
τι θα κανω?

θα μπω στο εσωτερικα
θα σηκωσω ολη την γνωση που θα βρω εδω μεσα συγκεντρωμενη και θα κανω ενα ωραιο βιβλιαρακι
θα πουλησω μερικα βιβλια γιατι τωρα τελευταια ειναι και της μοδας λογω χαρδαβελα και λιακοπουλο
θα με καλεσουν και σε κανα δυο εκπομπες και παραθυρα

και ολα αυτα χωρις κοπο
αλλα με τροπο

που ειναι η προστασια των μελων πανω σε αυτο το θεμα?
το φορουμ μπορει να βοηθησει σε αυτο το θεμα?
αν οχι να προειδοποιησει οτι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο και να συμβουλευσει τα μελη να ειναι προσεκτικα και να εξηγησει τους κινδυνους

σε εμφανες σημειο οχι ψιλα γραμματα και δυσνοητο κειμενο

γιατι δεν εχω δει καποια αναφορα σε αυτο το θεμα
αν κανω λαθος να μου το πειτε

ανθρωπος ειμαι και σκονταφτω

(εψαξα να βρω το θεμα με τα δικαιωματα αλλα δεν το βρηκα)

εκτος κι αν ο admin γραφει κανενα βιβλιο

τελικα εγω ημουν αυτος που βγηκα απο το θεμα

αλλα απο την αλλη οταν το σπιτι σου σταζει και ο αερας μπαινει απο παντου κατι πρεπει να κανεις

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/12/2004, 11:02:09
galadriel
quote:
1oν... εδώ δεν φάγαμε το τυράκι... όχι να κάνουμε κι αίτηση !

2ον.... εδώ λυσσάξαμε για αυτό το κατακαημένο edit, όχι να μην το χρησιμοποιούμε κιόλας...! και όχι να αφήνουμε και υπονοούμενα τέτοιου είδους γιατί θα καταλήξουμε τελικά το φόρουμ να είναι ΑΥΤΟΙ και όχι τα ΜΕΛΗ....

3ον.... αν εχεις τετοιο παράπονο... θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα αναλάβουμε και την δική σου υπόθεση αν χρειαστεί ποτέ στο μέλλον... βλέπεις.... μόνο αυτό ξέρουμε να κάνουμε... αυτό και να γράφουμε στα γλυκά που δεν σου άρεσαν... είναι προφανές γιατί.
....

A ! ε, καλάααα!

αυτό είναι το αριστούργημα!

τώρα θα έρθει και ο Στέφανος να μου απαντήσει και στα τρία!

Τα δύο πρώτα απευθύνονταν σε μένα;
Γιατί, μόνο το δεύτερο αντιλήφθηκα και από αυτό μόνο το πρώτο εδάφιο.
Γιατί, κανένα υπονούμενο δεν άφησα, απλώς επειδή ήταν η πρώτη παρέμβασή μου στο θέμα, ήθελα να φανεί ξεκάθαρη κι όχι κατόπιν δεύτερης ή τρίτης σκέψεως.

endorama

quote:
προσωπικα καποια πραγματα που με απασχολησαν τα εχω αναφερει και παλιοτερα αλλα δεν ειχα λαβει καμια απαντηση απο αυτον που θα επρεπε να μου δωσει καποιες εξηγησεις

ελαβα απαντησεις απο τριτο προσωπο ασχετα αν ρωτησα αλλο συγκεκριμενο προσωπο

σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει κανενας να απαντησει σε κανενα απο τα ερωτηματα που εχουν τεθει που οπως βλεπεις και εσυ δεν ειναι μονο δικα μου
....

απο παιχνιδια πολλα
ομως
αλλα δεν τα παρατηρουμε
αλλα δεν τα καταλαβαινουμε
σε αλλα κανουμε τα στραβα ματια
και σε αλλα νοιωθουμε οτι δεν μας αφορουν

και δυστηχως σε αφορα γιατι εισαι και εσυ μελος και μερος του χωρου αυτου
δεν σε νοιαζει σημερα θα σε νοιαξει στο μελλον
γιατι οταν βρισκεσαι σε εναν χωρο αργα ή γρηγορα καποια γεγονοτα θα σε επηρεασουν

Ίσως δε γνωρίζω τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.
Λέω ότι κάτι δε με αφορά, όταν έχει να κάνει με υποθέσεις σε προσωπικό επίπεδο.
Όταν έχει να κάνει με το χώρο και τα μέλη, στο σύνολό του, σίγουρα με αφορά. Γι' γράφω κι εδώ άλλωστε.

Απλώς, έχω συνηθίσει, όταν ανταλλάσσονται απόψεις με αντικρουόμενη επιχειρηματολογία, να διαβάζω και να κρίνω τα πράγματα, όταν αυτά λέγονται ξεκάθαρα από όλους.
Γιατί, πολλές φορές, έχω διαβάσει διαλόγους εδώ μέσα, που μάλλον αποτελούν την ηχώ προσωπικών μηνυμάτων, που ήδη έχουν ανταλλαχθεί και αποτελούν συνέπεια καταστάσεων που ήδη έχουν συμβεί.

Ζήσε τη στιγμή!

23/12/2004, 12:45:40
quote:
Ένα ορθογραφικό λάθος δεν το διορθώνω με επεξεργασία μηνύματος, για να μη θεωρηθεί ότι έχω πάρει πίσω ή αλλάξει οποιαδήποτε λέξη του παραπάνω μηνύματός μου.

αγαπητέ Στέφανε πράγματι μόνο το 2ο σε αφορούσε....

το δεύτερο σκέλος της πρότασης το θεωρώ υπονοούμενο με την έννοια ότι θεωρείς ότι η χρήση του edit δεν ειναι για κάποιους μόνο για την διόρθωση ορθογραφικών και άλλων συντακτικών λαθών....

εφόσον μάλιστα το λάθος που διόρθωσες ήταν καθαρά θέμα πληκτρολόγησης, θα μπορούσες να το διορθώσεις χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις...

το ότι τις δίνεις με έκανε να αναρωτηθώ...

αν εσύ λες ότι δεν υφίσταται κανένα υπονοούμενο δεν έχω κανένα λόγο να μην το δεχτώ...

τώρα ως προς το δικό μου δεύτερο σκέλος στην απάντηση, αυτό που εννοώ είναι ότι αν φτάσουμε να φοβόμαστε μη χρησιμοποιήσουμε το edit για να μην δημιουργηθούν τυχόν παρεξηγήσεις μπαίνουμε στο σκεπτικό του να μην μπορούμε να εκφραστούμε σαν μέλη.... πράγμα το οποίο κατά την γνώμη μου είναι αυτό που θέλουν ΑΥΤΟΙ...

δυστυχώς έχουν καταφέρει να είμαστε στη δυσάρεστη θέση μέσα σε ένα φόρουμ να υπάρχει το "εμείς" και οι "άλλοι"....

και ακριβώς αυτό είναι κατά τη γνώμη μου και η ουσία του όλου θέματος...

ForeverG

WARNING !

23/12/2004, 14:13:12
quote:
δυστυχώς έχουν καταφέρει να είμαστε στη δυσάρεστη θέση μέσα σε ένα φόρουμ να υπάρχει το "εμείς" και οι "άλλοι"....

και ακριβώς αυτό είναι κατά τη γνώμη μου και η ουσία του όλου θέματος...

galadriel, ελικρινά, μ' αυτήν την απορία μάλλον θα γεράσω.

Ποιοι είστε εσείς και ποιοι οι άλλοι;
Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι άλλοι;
Τί μας οδήγησε στο να είμαστε εμείς και οι άλλοι;

Και το κυριότερο: γιατί;

Αν θέλεις, απάντησέ μου, δε θα κουράζομαι να το επαναλαμβάνω, με συγκεκριμένα επιχειρήματα, που να αφορούν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Δεν ξέρω αν γίνομαι πιεστικός ζητώντας κάτι τέτοιο, πάντως εκ φύσεως και εξ επαγγέλματος, έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Ή μάλλον, μόνον έτσι.
Γιατί, πίστεψέ με, το να ακούγεται γενικώς "αυτοί κάνουν έτσι" και "εμείς είμαστε έτσι" είναι πολύ λιγότερο πειστικό, από το να πεις συγκεκριμένα πράγματα.

Τώρα, αν δεν επιθυμείς να τα δημοσιοποιήσεις, είναι απολύτως σεβαστό.
Όπως, επίσης, θα πρέπει να γίνει απολύτως σεβαστό, σε αυτήν την περίπτωση, ότι όλοι εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε αν ευσταθούν αυτά που διαβάζουμε.

Και θα μου επιτρέψετε, αν δεν μπορώ να κρίνω όσα διαβάζω, απλά να μη συμμετέχω σε αυτά.

Ζήσε τη στιγμή!

23/12/2004, 15:27:35
quote:
Ποιοι είστε εσείς και ποιοι οι άλλοι;
Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι άλλοι;
Τί μας οδήγησε στο να είμαστε εμείς και οι άλλοι;

Και το κυριότερο: γιατί;

Τι ψάχνεις να βρείς.... Στέφανε??
Τώρα αν επιμένεις .. κάτι μπορώ να σου πώ.. Απο αυτά που έχω καταλάβει εγώ δηλαδή..

23/12/2004, 15:57:04
Στέφανε αν θες μία απάντηση στα ερωτήματα σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις από την αρχή τα ποστ αυτού του θέματος...

είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα κατά τη γνώμη μου ως προς αυτά που θέλεις να καταλάβεις...

από την άλλη, ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω σ'αυτό το θέμα είναι ακριβώς γιατί δεν μου αρέσει η νοοτροπία του "εμείς και οι άλλοι"...

ελπίζω να σε κάλυψα, αν όχι θα επανέλθω μετά από όποιες ερωτήσεις σου...

άντε βρε allzaro βάλε κι εσύ ένα χεράκι...

ForeverG

WARNING !

23/12/2004, 16:29:00
quote:
άντε βρε allzaro βάλε κι εσύ ένα χεράκι

Αντε να βάλω..

Ακου φίλε Στέφανε.. Εγώ προσωπικά δρώ μοναχικά στα forums σπανίως πολύ σπανίως εχω κάποιο προσωπικό email απο κάποιο αλλο μέλος και αυτό γιατί κάτι θέλει να με ρωτήσει.. οπως και σπανίως στέλνω κάποιο email σε κάποιο αλλο μέλος και αυτό μόνον γιατί κάτι θέλω να ρωτήσω.
Εχω πολλές συμπάθειες και λίγες αντιπάθειες.

Οι πολλές γνωριμίες με μέλη σημαίνουν και πολλές γνώσεις γύρω απο τις ταυτότητες των μελών.. έτσι λοιπόν δημουργούνται οι ``κατινιές``.
Ομάδες λοιπόν ``ίντριγκες`` , ``εμείς`` , ``εσείς`` , ``αυτοί``
νέα διαγραμμένα μέλη.. που εχεις ανταλλάξει χιλιάδες απόψεις μαζί τους στο παρελθόν ξανασυνομιλούν μέ νέα απρόσωπη ταυτότητα.
Αυτά