- ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Σέβομαι, με τη σειρά μου, αγαπητή μου galadriel, τους όποιους λόγους άνοιξε ο Verrater αυτό το θέμα.
Kαλέ μου φίλε...εδώ τώρα ανοίγεις ένα τεράστιο θέμα συζήτησης, το οποίο όμως φοβάμαι πως θα έπρεπε να αναπτύξουμε αλλού για να σεβαστούμε λίγο και τους λόγους που άνοιξε ο endorama αυτό το τόπικ, και να του αφήσουμε λίγο χώρο να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει...
Αν και θα προτιμούσα κι εγώ να έβλεπα και να διάβαζα τα παλιά-γνώριμα κείμενα του endorama, και σε πολλά άλλα θέματα...
Ζήσε τη στιγμή!

αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που θα ήταν ίσως καλύτερο να συζητηθεί αλλού...
όμως μια μικρή παρατήρηση αγαπητέ krisna
όταν κάποιος χρησιμοποιεί την εξουσία που έχει για να επιβάλλει μια γνώμη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο αποδέκτης είναι άβουλο πλάσμα...
αν για παράδειγμα, προκειμένου να εξαλείψεις τη γνώμη του άλλου τον σκοτώσεις... (και ξαφνικά μου φαίνεται ότι είμαστε εντός θέματος ώς προς τον δημιουργό του τόπικ) δεν νομίζω ότι αυτό υποδηλώνει πως ο άλλος είναι ανίκανο , άβουλο πλάσμα και πως παρασύρεται στον άνεμο...
σημαίνει πως απλά είναι νεκρό...
ελπίζω να έγινα κατανοητή σ'αυτο το σημείο...
και τελικά εξουσία και έτσι θέλω είναι το ίδιο... ΦΑΣΙΣΜΟΣ...
Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
ομολογω οτι πηρε ωραια τροπη το θεμα και οτι τα ποστ ειναι μεσα στο πνευμα του θεματος με εξαιρεση βεβαια τα ποστ καποιου με iq 12.
και για να παρω τα πραγματα με την σειρα ξεκιναω με εσενα ryche
quote:
Κανανε λαθος.Συμβαινει σε ολους
αυτο ειναι πολυ σωστο
ομως
το θεμα ειναι τι γινεται μετα το λαθος
το παραδεχεσαι?
το πετας σε μορφη μπαλας σε καποιον αλλον?
αγνοεις το λαθος σου και συνεχιζεις επειδη εχεις το αλαθητο?
εξαφανιζεις την αιτια του σφαλματος σου για να εξαφανισεις και το λαθος σου?
παιζεις παιχνιδια εις βαρος των αλλων για να καλυψεις το λαθος σου?
και η λιστα παει μακρια για την επομενη μερα του σφαλματος.
quote:ναι η γραφικοτητα αρχιζει να με πλησιαζει με πολυ γρηγορο ρυθμο
Το να καταντησεις γραφικος ειναι το λιγοτερο.
Το χειροτερο ειναι που ξοδευεις ολη αυτην την ενεργεια
και ολο σου το ταλεντο σε μια κοντρα.
ομως δεν εχω καμια διαθεση να κανω ουτε ενα βημα πισω και απο ενεργεια υπερφυσικη
αυτο το θεμα δεν θα περασει στην ληθη γιατι αυτο θα ηταν πολυ ευχαριστο για μερικους εκει εξω
δεν υπαρχει ηχω φιλε 1900 (αν μου το επιτρεπεις βεβαια να σε αποκαλω ετσι)
υπαρχει το ανθρωπινο γνωρισμα τις λησμονιας
και τα "ωχ βρε αδερφε τι ασχολησε" πρεπει καποτε να σταματησουν
πρεπει να πιανεις τα πραγματα απο τον λαιμο και να τα τσακιζεις
να μην αφηνεις κανεναν λεκε στο φως
ειναι μερικα πραγματα τα οποια με εξοργιζουν ειδικα το ψευτικο και το δηθεν
τα σιχαινομαι παρα πολυ και αυτος ειναι ο λογος ο οποιος δεν θα κανω ουτε ενα βημα πισω
και αν αυτα τα πραγματα ειναι γραφικα
ειμαι γραφικοτατος
quote:ισως και να ειναι ετσι
Στην τελικη δες το οτι ετσι νικουν αυτοι.
δεν εχει σημασια εγω παντως θα ενοχλω οσο μπορω
και το ξερω οτι τους ενοχλω
και θα σου πω το γιατι
χωρις λογο και αιτια μπηκε στο θεμα ο 12 και σηκωσε σκονη
και μετα μπηκε η αμαλια η οποια δεν προσεξε τιποτα απο ολα αυτα τα ποστ
μπηκε μονο για να βαλει ενα πιπερι σε καποιο στομα και να διακυρηξει την ηθικη του φορουμ και φυσικα να προειδοποιησει την galadriel
αυτα ισως να μην σας λενε τιποτα
ομως η συνεχεια ειναι πολυ ωραια γιατι δεν το παρατηρησατε αλλα ειχατε μια πολυ ωραια συζητηση
και τι εγινε τοτε?
εμφανιστηκε ξανα ο 12 με τασεις να αποσυντονισει την συζητηση
(και απο οτι ειδα δεν τα καταφερε και μπραβο σας)
δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?
και μπηκε και στις καταρες με την ιδια τακτικη
δεν ειναι παραξενο που καποιος μπαινει σε συγκεκριμενα θεματα και θελει να καταστρεψει την συζητηση και φυσικα να βλαψει μερικα μελη που εχουν ακομα το ταλεντο να σκεφτονται?
δεν σας εξοργιζει το γεγονος οτι καποιοι δεν θελουν να συζητητατε καποια θεματα?
ο 1900 ομως το καταλαβε και εβαλε τα χρωματα του πολεμου
δεν σας ενοχλει που παιζονται τοσα παιχνιδια πισω απο την πλατη σας?
quote:θελω να το κανω αλλα δεν με αφηνουν οι ερινυες
Θεωρω οτι εσυ θα επρεπε να συμμετεχεις κανονικα σε ολα τα τοπικ πουσε ενδιαφερουν
δεν μπορω να εχω θεμα για την δικαιοσυνη και ο συντονιστης να ειναι σαπιος,αδικος και ραδιουργος
συγνωμη αλλα δεν μου κολαει.
quote:σε ζηλευω
Αδεια εχω,ειναι πρωι και βαριεμαι.
quote:αυτο το ξερω 1900 και δεν ζητησα καμια βοηθεια απλα το μονο που θα ηθελα ειναι να ανοιξουν μερικοι τα ματια τους
Αν έχω κάτι να πω, θα το πω και δε φοβάμαι κανέναν.
οχι για χατηρι δικο μου αλλα για το δικο τους καλο
κοιτανε τον οριζοντα για σημαδια και συνομωσιες και δεν βλεπουν οτι τα εχουν μεσα στο σπιτι τους.
quote:
Tώρα γιατί ξαναμπαίνουν.. ή έχουν διπλη εγγραφή και χρησιμοποιούν και τις δύο ταυτόχρονα... αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω..
εχω ηδη δωσει απαντηση σε αυτο το ερωτημα
quote:
γιαυτο υπαρχει και το φαινομενο των κλωνων στο forum
εκει καταντησαμε
ουτε η διαδυκτιακη ανωνυμια δεν μας προσφερει την σιγουρια της αποκρυψης του πραγματικου μας εαυτουγιατι ειμαστε σαπιοι και φοβομαστε να το δειξουμε
αν δεν ειμασταν θα ηταν ευκολο
αλλα δεν ειναι
quote:με την βλακεια σου?
O METAMORFVMENOS ENDORAMA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΩ ΕΓΩ !!
ζωντανη ντροπη του ανθρωπινου ειδους ακου αυτο
οι τρυπες στο ταβανι δεν ειναι ο ουρανος με τα αστρα
οπως εχω ξαναπει η φαντασια σου ειναι επιστημονικη γιατι χρειαζονται πολλοι επιστημονες για να την ανακαλυψουν
κανενας συντονιστης να επαναφερει την ταξη στο θεμα?
κανενας συντονιστης να επαναφερει στην ταξη τον ταραξια?
ποσα του δινεται?
Στεφανε δεν σε ενοχλησε το γεγονος οτι καποιοι προσπαθουν να καταστρεψουν μια συζητηση και να προκαλεσουν τσακωμους με σκοπο οχι για να επιβαλουν την γνωμη τους αλλα για να μην ακουστουν αλλες?
ισχυει κι αυτο σε μερικα πραγματα.
quote:ολα μεσα στο θεμα ηταν καλη μου galadriel
(και ξαφνικά μου φαίνεται ότι είμαστε εντός θέματος ώς προς τον δημιουργό του τόπικ)
quote:θα γινει κι αυτο
Αν και θα προτιμούσα κι εγώ να έβλεπα και να διάβαζα τα παλιά-γνώριμα κείμενα του endorama, και σε πολλά άλλα θέματα...
ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ
ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΝΕΙ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ
ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
κοκκινο χαλι ,για να περασουν οι επισημοι,
απο πανω τους ελειπε τελειως ,το χρωμα της ντροπης,
γι’αυτο επρεπε καπου να υπαρχει.....
την αγαπη μου και τα χρονια πολλα σε ολες και ολους ,ειθε η εικονικη ζεστασια να γινει πραγματικοτητα στην καρδια ορισμενων....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Θα ήθελα λοιπόν να αφήσω εδώ τις ευχές μου προς όλους.
Χρόνια Πολλά λοιπόν και εύχομαι Υγεία και ευτυχία.
Ας είναι αυτή η Χρονιά γεμάτη Φως και Αγάπη, ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς την γνώση και ειδικότερα ας προσπαθήσουμε να κατανικήσουμε τα προσωπικά μας πάθη.
Αυτά που μας δεσμεύουν και μας τυφλώνουν.
Χρόνια Καλά λοιπόν σε σας και στις οικογένειες σας.
Φιλικά
Απόστολος
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
βλέπεις από τους πολλούς χυμούς και υγρασίες φίλε μου είχε κολλησει το πληκτρολόγιο και δεν μπορούσα να γράψω....
και μάλλον αυτό ήθελες...
χιουμοράκι έ?
ναι, όλοι γελάσαμε πολύ....
και αυξήσαμε και τα μηνύματα μας....
και κάποιοι άλλοι κατάλαβαν...
δεν σας αρέσε όσο τα λεγαμε μόνοι μας? και όσο κάποιοι διατηρούσαν τις αμφιβολίες τους, ε?
είπατε να το ξεκαθαρίσετε το σκηνικό για να μην έχει καμμιά αμφιβολία κανείς πια!
μπράβο και σας ευχαριστούμε γι'αυτό...
και πάντα με χαμόγελο και πάντα με λιγο πιπέρι να συνοδεύει τα πιάτα μας....
και πως κατα σατανική , λέω εγώ τώρα, σύμπτωση οι πέντε μάσκες (μπορεί να είναι και περισσότερες, αλλά βαριέμαι να τις μετράω) χρησιμποιούν τις ίδιες "ατάκες" όταν θέλουν να προσβάλλουν τους άλλους....
είπα για το θέμα του τσιγάρου και κάτι σας θύμησα ε?
δείξτε όμως λίγη πρωτοτυπία....
μην κάνετε copy paste ακόμα και στις προσβολλές...
μάλιστα .... για να δούμε τώρα που βρισκόμαστε...
ξεκινήσατε με τον endorama.... τον διαγράψατε (δις) τσαμπουκά και καθαρίσαμε...
μετά είχα σειρά εγώ.... πρώτα πετάξατε το τυράκι... κι όταν είδατε ότι δεν έπιασε.... πετάξατε το νηπιαγωγείο να μου την "πεσει" και καλά...
μετά είχε σειρά η μάντις.... εκεί πετάξατε το "πικπα" να της την "πέσει" πάνω στο ίδιο σκεπτικό....
και τώρα ξαφνικά σας προέκυψε και ο 1900... αυτουνού τι θα του "πετάξετε"...?
μμμ... έρχονται γιορτές... και θα έχουμε όλοι ελεύθερο χρόνο... και θα μπορούμε να "ψαχουλεύουμε" όσα πήρε το κύμα...
και ο Χρόνος μια μέρα θα τελειώσει... για να μπει ο επόμενος
όλοι εδώ θα είμαστε (?)
Galadriel, Reloaded
WARNING !
quote:Σίγουρα endorama και με ενόχλησε και με ενοχλεί.
Στεφανε δεν σε ενοχλησε το γεγονος οτι καποιοι προσπαθουν να καταστρεψουν μια συζητηση και να προκαλεσουν τσακωμους με σκοπο οχι για να επιβαλουν την γνωμη τους αλλα για να μην ακουστουν αλλες?ισχυει κι αυτο σε μερικα πραγματα.
Απλώς, προσπαθώ να μην πέφτω σε τέτοιες παγίδες.
Ακόμη, θεωρώ πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι, εφόσον κάποιος ενοχλείται και δεν επιθυμεί να το αντιπαρέλθει σιωπηρά, να κατονομάζει τον εκαάστοτε δολιοφθορέα!
Απαντώντας στον 1900 γράφεις:
quote:Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο κανενός, πες μου ειλικρινά βρε endorama, γιατί να θέλει η amalia και η κάθε amalia να σε φιμώσει;
και θα σου πω το γιατιχωρις λογο και αιτια μπηκε στο θεμα ο 12 και σηκωσε σκονη
μπηκε μονο για να βαλει ενα πιπερι σε καποιο στομα και να διακυρηξει την ηθικη του φορουμ και φυσικα να προειδοποιησει την galadriel
Θα μου πεις επειδή τα λες χύμα και τσουβαλάτα.
Ναι, τα λες χύμα και τσουβαλάτα, αλλά για παραπάνω από ένα χρόνο, μέχρι σήμερα, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα;
Είναι το ότι φιμώνονται κάποια μέλη, ποικιλοτρόπως;
Και γιατί συμβαίνει αυτό, βρε παιδιά;
Μήπως, τελικά, κρύβεται κάτι άλλο πίσω από όλα αυτά, πίσω από καταγγέλλοντες και καταγγελόμενους, πίσω από συντονιστές και μέλη, πίσω από διαγραφές και διπλοεγγραφές;
Μήπως, τελικά, παίζονται παιχνίδια, εν αγνοία πολλών μελών;
Γιατί, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δε με αφορά, αλλά επειδή δε με αφορά, φροντίστε να λύνετε τις όποιες διαφορές σας με προσωπικά μηνύματα κι όχι εδώ μέσα.
Αν πάλι, υπάρχουν απτά και συγκεκριμένα προβλήματα, πείτε τα ξεκάθαρα με το όνομά τους και οι συντονιστές και τα μέλη.
Και σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον οι συγκεκριμένες καταγγελίες ευσταθούν, δε θα είστε οι μόνοι που θα διαγραφείτε, αλλά θα διαγραφούμε και πολλοί άλλοι, γιατί απλώς θα είμαστε μαζί σας.
Ζήσε τη στιγμή!

Η λέξη εκαάστοτε γίνεται εκάστοτε.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Χρόνια Καλά λοιπόν σε σας και στις οικογένειες σας.
Φιλικά
Απόστολος
Γειά σου Απόστολε φίλε..
Φίλοι μου αγαπημένοι... σταματήστε εχουμε Χριστούγεννα ... μάλιστα λόγω των Χριστουγέννων ο admin θα δώσει πίσω οσες εγγραφές εχουν απενεργοποιηθεί μέχρι τώρα.. φτάνει να υποβάλλουμε αίτηση ..
Προλάβετε ...
quote:
αυτο ειναι πολυ σωστο
ομως
το θεμα ειναι τι γινεται μετα το λαθος
το παραδεχεσαι?
το πετας σε μορφη μπαλας σε καποιον αλλον?
αγνοεις το λαθος σου και συνεχιζεις επειδη εχεις το αλαθητο?
εξαφανιζεις την αιτια του σφαλματος σου για να εξαφανισεις και το λαθος σου?
παιζεις παιχνιδια εις βαρος των αλλων για να καλυψεις το λαθος σου?
οφειλεις να το παραδεκτεις.
στην προκειμενη περιπτωση αυτο επιδιωκεις?
γιατι αν περιμενεις κατι τετοιο τοτε οι 22 μερες θα γινουν 222.
quote:
χωρις λογο και αιτια μπηκε στο θεμα ο 12 και σηκωσε σκονη
μπηκε μονο για να βαλει ενα πιπερι σε καποιο στομα και να διακυρηξει την ηθικη του φορουμ και φυσικα να προειδοποιησει την galadrielαυτα ισως να μην σας λενε τιποτα
ομως η συνεχεια ειναι πολυ ωραια γιατι δεν το παρατηρησατε αλλα ειχατε μια πολυ ωραια συζητηση
και τι εγινε τοτε?εμφανιστηκε ξανα ο 12 με τασεις να αποσυντονισει την συζητηση
(και απο οτι ειδα δεν τα καταφερε και μπραβο σας)δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?
και μπηκε και στις καταρες με την ιδια τακτικη
δεν ειναι παραξενο που καποιος μπαινει σε συγκεκριμενα θεματα και θελει να καταστρεψει την συζητηση και φυσικα να βλαψει μερικα μελη που εχουν ακομα το ταλεντο να σκεφτονται?
δεν σας εξοργιζει το γεγονος οτι καποιοι δεν θελουν να συζητητατε καποια θεματα?ο 1900 ομως το καταλαβε και εβαλε τα χρωματα του πολεμου
δεν σας ενοχλει που παιζονται τοσα παιχνιδια πισω απο την πλατη σας?
παραξενο ειναι.
αλλα φιλε μου εναμιση χρονο και εδω μεσα γινεται συνεχως αυτο.
αν εγω κατσω προσωπικα και προσπαθησω να βρω ακρη που το θεωρω
απιθανο να τα καταφερω το λιγοτερο που θα παθω θα ειναι να ειμαι με ολους καχυποπτος και κατι τετοιο δεν το αντεχω.
μεχρι τωρα προσωπικα δεν μου εχει απαγορευτει να πω την γνωμη μου απο
τον αντμιν και τους συντονιστες.
μου εχει συμβει απο μελη να δεχτω επιθεση.
quote:
θελω να το κανω αλλα δεν με αφηνουν οι ερινυες
δεν μπορω να εχω θεμα για την δικαιοσυνη και ο συντονιστης να ειναι σαπιος,αδικος και ραδιουργος
συγνωμη αλλα δεν μου κολαει.
νομιζω οτι εδω θα επρεπε να τα ισορροπησεις λιγακι.Διατηρησε το θεμα σου αυτο εδω αλλα παραλληλα συνεχισε και την παρουσια σου αλλου.
Γνωριζουμε ολοι οτι οι κυβερνησεις μας ειναι σκαρτες παρ'ολ'αυτα συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με την δικαιοσυνη την ελευθερια και την αγαπη.Συγχωρα αλλα μην ΞΕΧΝΑΣ νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.
Κραξε τους αλλα σπειρε και το σπορο σου περι ορθου δικαιου.
τωρα να περασω στην φιλη Μαntis
quote:
…Ποιόν έχετε ανάγκη?
…Δεν είστε ενήλικες?
…Δεν έχετε την δυνατότητα της νόησης?
…Συμφωνείται με αυτή την κατάσταση?
Κανεναν
Ναι
Ναι
Οχι
quote:
…προφανώς η ταμπελίτσα του καλού και υπάκουου μέλους σας ενδιαφέρει περισσότερο… βέβαια που και που «ξυπνάει» μέσα σας η «φιλική» διάθεση και δίνετε συμβουλές… όλοι θέλετε να «σώσετε» τον Ενδόραμα… αλλά όταν φώναζε για όλα τα μέλη, τον αφήσατε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά μόνος του… όχι μόνο εσείς οι δύο... όλοι!
Να σωσω τον ενδοραμα?χρειαζεται?δεν νομιζω.
Οταν μου την επεφταν εμενα εσυ δεν με υπερασπιστηκες,ουτε ο ενδοραμα.
Ουτε και περιμενα,ουτε και θα επρεπε.
Τα καταφερνω μια χαρα μοναχος.
Ετσι εμαθα.
Αλλωστε που να ξερεις που μου την επεσαν εμενα.
Εγω γιατι θα επρεπε να ξερω?
Δεν παρακολουθω τα παντα,και το τοπικ με τα γλυκα που πριν απο λιγο διαβασα δεν με ενδιεφερε καθολου.
Και θεωρω σωστη την αποφαση των συντονιστων να μετακινηθει.
Διαφωνω με την σταση του ενδοραμα με τις φωτογραφιες
και διαφωνω με την διαγραφη του.
Υπακουο μελος και καλο τα ακουω βερεσε.
Νομιζω οτι δεν εχεις ιδεα τι λες.
Λυπαμαι μα προτρεχεις.
quote:
…βλέπετε τώρα πόσο εικονικές μοιάζουν οι συμβουλές σας?
οχι,δεν βλεπω
οσο για την πικρια,μη φοβασαι δεν θα σε αφηνα να το κανεις
γιατι ετσι θα νικουσαν οι αλλοι![]()
Απλα ειναι οι αποψεις μου μεχρι τωρα για το θεμα αυτο.
Δυστηχως δεν ειναι ακραιες και γι αυτο μπορει να μην σε εξυπηρετουν.
Στην τελικη μην δινεις και πολυ σημασια γιατι οι αποψεις ειναι καπως ετσι που ελεγε και ενας σοφος:
Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες,ολοι εχουν απο μια.

Ολα οσα μέλη διαγράφησαν .. κάπου ξεπέρασαν κάποιο όριο...
Τώρα και εσύ προκαλείς γράφοντας αυτή την τελευταία λέξη .. την οποία δεν θέλω να επαναλάβω ούτε να την κάνω copy.. ελπίζω κάποιος να την σβήσει...
Δυστυχώς ο admin βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση .. να διαγράφει τα μέλη που κατά κάποιο τρόπο δεν ακολουθούν τους γραπτούς αλλά και τους άγραφους νόμους του foroum... και εγώ βρίζω .. δεν λέω..
αλλά αυτή τη λέξη .. που έγραψες .. δεν θα τολμούσα να την γράψω ..
2ον.... εδώ λυσσάξαμε για αυτό το κατακαημένο edit, όχι να μην το χρησιμοποιούμε κιόλας...! και όχι να αφήνουμε και υπονοούμενα τέτοιου είδους γιατί θα καταλήξουμε τελικά το φόρουμ να είναι ΑΥΤΟΙ και όχι τα ΜΕΛΗ....
3ον.... αν εχεις τετοιο παράπονο... θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα αναλάβουμε και την δική σου υπόθεση αν χρειαστεί ποτέ στο μέλλον... βλέπεις.... μόνο αυτό ξέρουμε να κάνουμε... αυτό και να γράφουμε στα γλυκά που δεν σου άρεσαν... είναι προφανές γιατί.
Galadriel, Overloaded!
WARNING !
βλέπω τυράκι και στον 1900!
άμα δεν πιάσει κι αυτό τι του επιφυλάσσετε?
Galadriel, Reloaded
WARNING !
quote:
γιατί θα καταλήξουμε τελικά το φόρουμ να είναι ΑΥΤΟΙ και όχι τα ΜΕΛΗ....
galadriel οπως και να το κάνουμε οποιος διαχειρίζεται τα forum εχει το πεπόνι και το μαχαίρι... οποιος λοιπόν θέλει να φάει πεπόνι πρέπει να το ζητήσει αλλοιώς δεν τρώει... εγώ αναρωτιέμαι ... αν κάποιος ζητήσει πίσω την παλιά του εγγραφή ... θα την πάρει??? Νομίζω .. οχι νομίζω είμαι σίγουρος .. απο ολους εξαιρείται ο ngw...
quote:
αν εχεις τετοιο παράπονο... θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα αναλάβουμε και την δική σου υπόθεση αν χρειαστεί ποτέ στο μέλλον... βλέπεις....
Εαν χρειασθεί θα αποχωρήσω με αξιοπρέπεια... δεν θα ξαναμπώ ..
quote:
αυτό και να γράφουμε στα γλυκά που δεν σου άρεσαν... είναι προφανές γιατί.
τι είναι αυτά τώρα? βρε δεν σου πρότεινα τη θέση του Προέδρου στο σύλλογο μας και είπες όχι?
δεν σου πρότεινα τη θέση του ταμία ? και είπες πάλι όχι?
τώρα γιατί ντε καλά διεκδικείς ξανά την προεδρία?
αχ τι θα κάνουμε μαζί σου.....!
ΜΟΝΟ το πρώτο ήταν για σένα!
πωπω ....! πήξαμε στην μύγα εδώ μέσα...!
ForeverG
WARNING !
1ον δεν εχω παραπονο νομιζω οτι το ξεκαθαρισα λεγοντας οτι δεν χρειαζεται κανεις να μιλα για μενα και ουτε θα επρεπε να εμπλακει κανεις στην δικη μου υποθεση.
2ον υπονοουμενο δεν υπαρχει στην τελευταια φραση.Μην βλεπετε παντου εχθρους.Μια εξυπναδα ηταν η οποια περιεχει μεγαλη σοφια και την εγραψα για μενα αλλα επειδη μαλλον δεν το διαβασες καλα στο ξαναπαραθετω:
Απλα ειναι οι αποψεις μου μεχρι τωρα για το θεμα αυτο.
Δυστηχως δεν ειναι ακραιες και γι αυτο μπορει να μην σε εξυπηρετουν.
Στην τελικη μην δινεις και πολυ σημασια γιατι οι αποψεις ειναι καπως ετσι που ελεγε και ενας σοφος:
νομιζω να ξηγηθηκαμε.Δεν υπονοω σε κανεναν τιποτα ουτε στην φιλη μαντις απλα λεω οτι η γνωμη μου δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.
3ον Χμ...δεν μιλησα για το τι κανεις εσυ galandriel ουτε και ζηταω να αναλαβεις την υποθεση μου.Οσο για τα γλυκα,δεν εχω προβλημα,απλα δεν με ενδιεφερε το τοπικ.Ετσι απλα.Δεν καταλαβαινω τις τελειες σου και το ειναι "προφανες γιατι".
πες το στην μουρη μου οτι θες να μου πεις.
καντο μονο γλυκα για να μην με πικρανεις.![]()
φιλε allzaro σε μενα αναφερεται η φιλη Galandriel...
αυτό είναι το αριστούργημα!
τώρα θα έρθει και ο Στέφανος να μου απαντήσει και στα τρία!
λοιπόν...
ΜΟΝΟ το τρίτο ήταν για σένα ryche !![]()
![]()
![]()
επίσης... είναι galadriel, φίλτατε....
επίσης... για μένα τουλάχιστον ήταν προφανές και δεν έχω καμμία όρεξη να πω τίποτα στην μούρη κανενός... όσοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν...
από κει και πέρα υπάρχουν και τα μαιλ...
γλυκά? φυσικά αγαπητέ! δεν χαλάω εγώ χατήρια ![]()
ForeverG
WARNING !
quote:
πωπω ....! πήξαμε στην μύγα εδώ μέσα...!
Οχι..Οχι.. δεν μυγιάστηκα..
απλά δεν κατάλαβα.. οπως δεν καταλαβαίνω .. ``το τυράκι``
και αλλα πολλά..
quote:
φιλε allzaro σε μενα αναφερεται η φιλη Galandriel...
Ok sorry..
quote:
υπονοουμενο δεν υπαρχει στην τελευταια φραση.Μην βλεπετε παντου εχθρους.Μια εξυπναδα ηταν η οποια περιεχει μεγαλη σοφια και την εγραψα για μενα αλλα επειδη μαλλον δεν το διαβασες καλα στο ξαναπαραθετω:
Δεν εννοώ αυτό ryche.. εννοώ μία λέξη .. που αναφέρεσαι οτι απο αυτό έχουμε όλη .. ``μία άποψη και μία... κ%$$#@@#α ![]()
Σας εύχομαι ότι καλύτερο για τον καινούργιο χρόνο!
Είθε ο αέρας της αλλαγής να σαρώσει ότι άσχημο υπάρχει!
Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς,
Ελένη.
ΥΓ 1: Οι απαντήσεις μου πάνω στο θέμα θα δοθούν μετά την επιστροφή μου από την εορταστική περίοδο.
ΥΓ 2: Εύχομαι να εξασφαλίσω κάποιες ώρες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή την επόμενη εβδομάδα ώστε να συνεχίσουμε τον διάλογο μας.