ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PanosT34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Να στο πω απλά Mr Sesostris.

Δικαίωμά σου να κοροιδεύετε και να προσβάλλετε, αλλά όταν από εκεί και πέρα φτάνουμε σε άλλα πράγματα νταβατζίδικα, δεν θα περάσει το δικό σας.

Αυτή η κατηγορία λέγεται Μύθος και Θρησκεία και έχει να κάνει με μάγους, νεράιδες, ξωτικά, σημεία και τέρατα και γενικά πράγματα στα οποία πιστεύουν οι λάτρεις των θρησκειών και των μύθων.

Οκ να κοροιδέψεις, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά το νταβατζιλίκι του "φυσικού" - "ουστ απο εδώ"(από που?) δεν περνάει στον μύθο και την θρησκεία, όπως δεν θα περνούσε και το "ουστ απο εδώ" μυθολατρών σε κατηγορίες και φόρουμ φυσικών επιστημών.

Εσύ είσαι ο εισβολέας, μην παριστάνεις λοιπόν τον αφέντη ούτε το θύμα.

Από εκεί και πέρα όσο δεν θα συμμετέχεις σε διάλογο αλλά σε τρωγλοδύτικη συμπεριφορά, δεν θα σου απαντώ. Ο λόγος είναι μια αρετή του ανθρώπου, αν δεν μπορείς να συζητήσεις εσύ έχεις το πρόβλημα.

Και δεν με νοιάζουν καθόλου τα ψυχασθενικά προβλήματα ατόμων με εμμονές να τεμαχίσουν και να κάψουν χριστιανούς και θειστές και γενικά όντα με "κατώτερη αντι-επιστημονική σκέψη".

30/06/2015, 12:48:38
Χριστος Ελ, όπου να 'ναι οι Εβραίοι θα σου κόψουν το ρεύμα, αρα δεν θα έχεις και ίντερνετ. Οπότε τις τελευταίες σου εκπομπές, φρόντισε να είναι ιστορικής σημασίας, όπως η θρυλική εκπομπή του Λεβέντη στο κανάλι 67.

30/06/2015, 16:08:23
quote:

Sesostris

Η επιστήμη έχει πάντα ως βάση των πορισμάτων της, τα πειράματα…

Η «επιστήμη» θέλεις να πείς φίλε Sesostris.

“έχει πάντα ως βάση των πορισμάτων της, τα πειράματα”;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες να μου αλλάξεις τα δεδομένα; Μέχρι τώρα ήξερα ότι «επιστήμη» και πόρισμα = απόδειξη, ποτέ δεν πάνε μαζί.

Άντε σου δίνεται η ευκαιρία να πείσεις εμένα και όποιον παρακολουθεί τη συζήτηση. Στο ερωτηματολόγιο που θα ακολουθήσει, εμφάνισε με ακριβείς και σαφείς απαντήσεις τις βάσει των πειραμάτων αποδεδειγμένες θέσεις της «επιστήμης»:

1) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν;

2) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε η ζωή;

3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;

4) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή;

Και για να κάνουμε καλές εξηγήσεις. Αν δεν δοθούν ακριβείς και σαφείς απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, θα ισχύει το αναμφισβήτητο:

quote:
«επιστήμη» και απόδειξη, ποτέ δεν πάνε μαζί.

quote:

quote:

Sesostris

Η επιστήμη έχει πάντα ως βάση των πορισμάτων της, τα πειράματα…

Η «επιστήμη» θέλεις να πείς φίλε Sesostris.

“έχει πάντα ως βάση των πορισμάτων της, τα πειράματα”;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες να μου αλλάξεις τα δεδομένα; Μέχρι τώρα ήξερα ότι «επιστήμη» και πόρισμα = απόδειξη, ποτέ δεν πάνε μαζί.

Άντε σου δίνεται η ευκαιρία να πείσεις εμένα και όποιον παρακολουθεί τη συζήτηση. Στο ερωτηματολόγιο που θα ακολουθήσει, εμφάνισε με ακριβείς και σαφείς απαντήσεις τις βάσει των πειραμάτων αποδεδειγμένες θέσεις της «επιστήμης»:

3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;

Και για να κάνουμε καλές εξηγήσεις. Αν δεν δοθούν ακριβείς και σαφείς απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, θα ισχύει το αναμφισβήτητο:

quote:
«επιστήμη» και απόδειξη, ποτέ δεν πάνε μαζί.

Γεια.

Εδώ φίλε Βασίλη οι "επιστήμονες" δεν θυμούνται τί έφαγαν χθες, είναι δυνατόν να ξέρουν πότε, πως και γιατί ξεκίνησε το σύμπαν και η ζωή?

Υποτίθεται, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πάντα με τους εχθρούς της "θρησκείας", πως η "επιστήμη" μας έβγαλε από τον "σκοταδισμό" της "πίστης" με τα πειράματα τα οποία μας οδηγούν στην άμεσα αποδείξιμη και αντικειμενική "αλήθεια".

Η αλήθεια είναι πως η "επιστήμη" όχι μόνο δεν μας φώτισε αλλά μας έριξε σε μεγαλύτερα σκοτάδια με τις εκατομμύριες αντικρουόμενες θεωρίες για το πως ξεκίνησε η ζωή και το σύμπαν.

Αν τώρα θεωρείται "πρόοδος" πως από τις θεωρίες αυτές λείπει επιτέλους η "σκοταδιστική" αναφορά στον Θεό, τότε είναι γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τον αθεισμό. Αναρωτιέμαι αν από τα πειράματα που κάνουν οι άθεοι στα εργαστήριά τους λείπει το μυαλό τους και αυτά δεν καθοδηγούνται από μια αυστηρά ελεγχόμενη νοημοσύνη.

30/06/2015, 16:52:35
quote:

Διονύσιος

Εδώ φίλε Βασίλη οι "επιστήμονες"…

Πάντως φίλε Διονύσιε, νομίζω ότι θα συμφωνείς μαζί μου, ότι η προσφορά των «επιστημόνων» είναι σημαντικής σημασίας. Ελλείψει κωμικών επιπέδου Βέγγου, μας είναι άκρως απαραίτητοι!

quote:

quote:

Διονύσιος

Εδώ φίλε Βασίλη οι "επιστήμονες"…

Πάντως φίλε Διονύσιε, νομίζω ότι θα συμφωνείς μαζί μου, ότι η προσφορά των «επιστημόνων» είναι σημαντικής σημασίας. Ελλείψει κωμικών επιπέδου Βέγγου, μας είναι άκρως απαραίτητοι!

Lol, ακριβώς.

Το τραγικό φίλε είναι πως αυτά που έχεις κατανοήσει εσύ σχετικά με την σημερινή <<επιστήμη>> λίγοι τα έχουν κατανοήσει, όλοι νομίζουν πως ότι λέει η <<επιστήμη>> είναι 100% αλήθεια πέρα πάσης αμφιβολίας.

Είναι όμως πράγματι να γελάς όταν λένε πως η επιστήμη προσπαθεί μέσα από τα λάθη να πλησιάσει στην αλήθεια μεθοδευμένα, ότι δηλαδή υπάρχει πρόοδος στην κατανόηση. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας γεμίζουν με περισσότερες μη αποδείξιμες και αμφίβολες θεωρίες, με περισσότερα προβλήματα και ερωτηματικά.

Φυσικά και δεν είμαι 100%αρνητικός ενάντια σε τεχνολογικά επιτεύγματα που μας διευκολύνουν την ζωή, αλλά στα θέματα που αναφέρεις(ζωή,σύμπαν) η "επιστήμη" μας έχει στον απόλυτο σκοταδισμό.

Να δεις φίλε Vassili_1 τα τρολ είναι τώρα απασχολημένα με την πολιτική. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα να δεις με τί λύσσα και καφρίλα θα επιτεθούν σε αυτά που γράφεις. Αλλά εσύ γράφτους.

Όσο για τον Σέσοστρι, εντάξει να παραδεχθώ πως δεν χρησιμοποιεί τέτοια βρωμερή και απολίτιστη γλώσσα που χρησιμοποιούν άλλοι, αλλά και αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει και να σου απαντήσει. Θα σου στέλνει διαρκώς τα αγαπημένα του quote από τους πατέρες της Εκκλησίας.

09/07/2015, 17:14:47

quote:

Διονύσιος.

Να δεις φίλε Vassili_1 τα τρολ είναι τώρα απασχολημένα με την πολιτική. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα να δεις με τί λύσσα και καφρίλα θα επιτεθούν σε αυτά που γράφεις…

Όχι αγαπητέ Διονύσιε. Δεν είναι αυτός ο λόγος που περιγράφεις για το ότι δεν μου επιτίθενται σε αυτά που γράφω. Ο λόγος είναι άλλος. Όσοι πατρονάρονται από την «επιστήμη» (που δεν έχει καμία σχέση με τη γνώση, άρα με την επιστήμη. Και ως είναι φυσικό δεν έχει καμία σχέση ούτε με αυτό το πράγμα που λέγεται απόδειξη. Καλά μιλάμε, ότι αυτή η λέξη ΔΕΝ υπήρξε, ΔΕΝ υπάρχει, ΟΥΤΕ πρόκειται να υπάρξει στο λεξιλόγιό τους), μόλις που είδαν το πάνω ερωτηματολόγιο, τους έχει πιάσει πανικός. Γιατί ξέρουν, αν αποφασίσουν να μου επιτεθούν, είναι σαν να έχουν υπογράψει την ήττα τους.

Πώς να μου επιτεθούν; Με ποια όπλα/επιχειρήματα/αποδείξεις; Η «επιστήμη» (σχόλιο 26/06/2015, 12:28:49) λόγω της παντελούς αγνωσίας της, τους έχει στερημένους από όλα αυτά!

09/07/2015, 17:44:53
33°C

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

arteΜέλος
10/07/2015, 04:03:53
Εγώ μπορώ να απαντήσω στις παραπάνω ερωτήσεις.

albert.Νέο Μέλος
25/01/2015, 23:26:31
Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στην παρέα , παρακολουθώ ήσυχα εδώ και λίγο καιρό τις συζητήσεις σας και είναι αξιόλογα όλα τα θέματα. Θα σας πω για μια εμπειρία μ που έγινε 2 μήνες πριν και ακόμα δεν έχω βρει την απάντηση στο τι μου συνέβη εκείνη την ημέρα , το έχω συζητήσει με αρκετούς φίλους και δεν έβγαλε πουθενά . Αφού κάναμε βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την φίλη και τον φίλο μ αποφασίσαμε να ανεβούμε δυτικά η ώρα είχε περάσει ήταν ήδη μεσάνυχτα καθώς πηγαίναμε αρχίσαν να τρέχουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μ θέματα διάφορα όπως τι έχω κανονίσει για αύριο για να μην τα ξεχάσω. Μόλις σταμάτησα για λίγο να ανάψω ένα τσιγάρο άρχισε ένα βαθύς ήχος από καμπάνες να χτυπάνε μέσα στο κεφάλι μου δεν είπα τίποτα σε κανέναν , έψαχνα γύρω μ να βρω εκκλησία αλλά μάταιο .. τίποτα .. επι μισή ώρα ήμουν σιωπηλός και άκουγα τις καμπάνες χωρίς να έχω το θάρρος να το πω στους φίλους μ
για κάποιο λόγο φοβήθηκα λιγο.μεχρι που ο φίλος μ να μου πει «καμπάνες αδερφέ?»
δεν ήμουν σε θέση να τον απαντήσω σαν να είχα καταπιεί την γλώσσα μ και οι καμπάνες σταμάτησαν . Όταν κάτσαμε στην τελική τον ρώτησα
«πως ήξερες ότι άκουγα καμπάνες από μέσα μ ενώ δεν ηχούσε πουθενά έξω καμία καμπάνα?» μου απάντησε «απλά άκουσα καμπάνες και το ανέφερα» προσπαθώντας να αποφύγει την συζήτηση . Μπορείτε να με βοηθήσετε ? ή είχε κανείς παρόμοια εμπειρία ? Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας

Edited by - albert. on 25/01/2015 23:27:06

albert.Νέο Μέλος
26/01/2015, 00:19:47
Μπορει καποιος παρακαλω να μεταφερει το θεμα στο φορουμ "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ?

26/01/2015, 03:58:56
Αν υπερχαλαρωσεις στο κρεβατι για πολυ ωρα (πανω απο μια η μιαμιση)
θα ακουσεις ειτε ηχος καμπανων(κινεζικων qong) ειτε φλογερας ειτε αλλα.
Αυτο ειναι αληθεια και το επιβεβαιωνω εμπειρικα.

Κατα μια γνωμη προερχεται απο την παρεγκεφαλιτιδα.
Εσυ ομως δεν ησουν σε διαλογισμο.

Απλως στο λεω να το εχεις στα υποψιν.

albert.Νέο Μέλος
26/01/2015, 16:09:41
quote:

Αν υπερχαλαρωσεις στο κρεβατι για πολυ ωρα (πανω απο μια η μιαμιση)
θα ακουσεις ειτε ηχος καμπανων(κινεζικων qong) ειτε φλογερας ειτε αλλα.
Αυτο ειναι αληθεια και το επιβεβαιωνω εμπειρικα.

Κατα μια γνωμη προερχεται απο την παρεγκεφαλιτιδα.
Εσυ ομως δεν ησουν σε διαλογισμο.

Απλως στο λεω να το εχεις στα υποψιν.

Σε ευχαριστώ lydiosp που μ έδωσες μια διαφορετική οπτική γωνία,
θα προσπαθήσω να κάνω διαλογισμό για να ξανακούσω ήχους
καμπανων.Ισως εάν ακούσω προσεκτικά να καταλάβω τι γίνετε