- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Άρα τι έμεινε τελικά?
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!
Μπράβο σου φοιτητάκο και εις ανώτερα!!!
Πάμε και στο άλλο θεματάκι.
ΠΟΣΤΑΡΕ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
Δεν σου κάνει αυτό?
Άλλη λύση.
Προσυπογράφω εκ των προτέρων ότι γράψεις εσύ για τον ορισμό του αιτίου στις Φυσικές Επιστήμες και ταυτόχρονα απάντησε και την ερώτησή μου.
Αν δεν σου κάνει ούτε αυτό τότε ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ....
Ερευνάτε τας Γραφάς
"Κατουράω την επιστήμη σας, και τους Θεούς σας"
quote:
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ FEYNMAN???
Άρα τι έμεινε τελικά?ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!
Μπράβο σου φοιτητάκο και εις ανώτερα!!!
Πάμε και στο άλλο θεματάκι.
Πες με και ψεύτη και ότι θέλεις, κοίτα και λίγο την ουσία:
quote:
Η ρήση του είναι αυτή και η μετάφραση ακριβής. Η ρήση αυτή γκρεμίζει τη διαλεκτική που ανέπτυξες "περί παραξενιάς" της φύσης.
Διαφωνείς ή όχι με τη ρησή και γιατί; (Υποστήριξέ το)
Διαφωνείς ή όχι ότι η διαλεκτική σου πέφτει σε τοίχο γιατί στη φύση ΔΕΝ υπάρχουν παραξενιές; (Υποστηριξέ το)
Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό; Αν απαντήσεις σε αυτό τότε σε κατηγόρησα άδικα.
quote:
ΠΟΣΤΑΡΕ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.Δεν σου κάνει αυτό?
Όχι της θεωρίας. Του φαινομένου και απάντησα πιο πάνω.
quote:
Άλλη λύση.Προσυπογράφω εκ των προτέρων ότι γράψεις εσύ για τον ορισμό του αιτίου στις Φυσικές Επιστήμες και ταυτόχρονα απάντησε και την ερώτησή μου.
Αν δεν σου κάνει ούτε αυτό τότε ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ....
Όχι, τον ορισμό του αιτίου θα τον δώσεις εσύ.
http://imageshack.us/a/img39/507/decompwoman.jpg" border=0>
quote:Ο Χρόνος είναι εναντίον και των δυό σας..
ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ....
quote:
Industrial_AngelΗ Εξέλιξη ως φαινόμενο έχει ΑΙΤΙΑ με την έννοια που τα εννοούμε στις φυσικές επιστήμες. Ένα από αυτά, με κυρίαρχο ρόλο, είναι η φυσική επιλογή.
Εγώ στη διεθνή βιβλιογραφία έχω δει ότι η φυσική επιλογή χαρακτηρίζεται είτε ως process είτε ως mechanism της Εξέλιξης.
Αυτούς τους χαρακτηρισμούς εσύ τους ταυτίζεις με την ΑΙΤΙΑ (π.χ cause)?
Έχεις μήπως κάτι από Ελληνική βιβλιογραφία που να αναφέρει ρητά τη φυσική επιλογή ως μια από τις ΑΙΤΙΕΣ της Εξέλιξης?
Ερευνάτε τας Γραφάς
http://imageshack.us/a/img713/7138/deadbody1.jpg" border=0>
"Κατουράω την επιστήμη σας, και τους Θεούς σας"
quote:
Εγώ στη διεθνή βιβλιογραφία έχω δει ότι η φυσική επιλογή χαρακτηρίζεται είτε ως process είτε ως mechanism της Εξέλιξης.Αυτούς τους χαρακτηρισμούς εσύ τους ταυτίζεις με την ΑΙΤΙΑ (π.χ cause)?
Πού συγκεκριμένα το έχεις δει;
Ποιοι οι ορισμοί των 3 όρων;
quote:
Έχεις μήπως κάτι από Ελληνική βιβλιογραφία που να αναφέρει ρητά τη φυσική επιλογή ως μια από τις ΑΙΤΙΕΣ της Εξέλιξης?
Δεν έχω διαβάσει ελληνική βιβλιογραφία.
Αλλά με βάση το λεξικό
http://dictionary.reference.com/browse/mechanism
the agency or means by which an effect is produced or a purpose is accomplished.
http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/62/92c8902480a4b97bd7308199cf73a706/l.jpg" border=0>
m.k
Έχεις διαβάσει ολόκληρο το θέμα
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! ![]()
κάνε κλικ^^^^
Μπορεί να αναφέρεται η συγκεκριμένη σειρά εκεί.
Εάν όχι, θέσε εκεί την ερώτησή σου (θα σε παρακαλούσα όμως να τη γράψεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish) και πιθανόν κάποιος να βρει πληροφορίες να τις παραθέσει σε εκείνο το θέμα.
Το τόπικ αυτό απενεργοποιείται, εφόσον πιθανότατα αφορούσε το πιο πάνω, ήδη υπάρχον θέμα για τις παιδικές εκπομπές.
(επίσης ο τίτλος επαναδιατυπώθηκε στα ελληνικά και προστέθηκε στην παρένθεση διευκρυνιστική φράση)
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!