- ονειρα-ενας αλλος κοσμος; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μήπως πάει τσάαααμπα τόση εσωτερική αναζήτηση και μετά -παφ- τίποτα;;;

μια που μιλάτε για όνειρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι που με απασχολεί τουλάχιστον εννέα χρόνια...
Εχει δει κάποιος άλλος από το Forum σε όνειρο (αναφέρομαι κυρίως σε lucid dreaming καταστάσεις)ένα ον...το οποίο είναι κοντοκουρεμένο (πως είναι οι Αμερικάνοι πεζοναύτες;), το οποίο φαίνεται μεν να είναι ανθρώπινο, αλλά αποπνέει κάτι το περίεργο, μη ανθρώπινο...Το ον αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ούτε σαν αρσενικό, αλλά ούτε και σαν θηλυκό, είναι κάτι ενδιάμεσο...
Το ον αυτό το έχουν δει άλλα δυο άτομα που ξέρω, σε άσχετες χρονικές στιγμές και άσχετα μεταξύ τους...ο ένας εξ'αυτών μάλιστα είναι τρελλός και με την βούλα...
Δεν λέω περισσότερα για να μην επηρεάσω τις καταστάσεις...εάν κάποιος είχε αντίστοιχη εμπειρία ας την παραθέσει...και κυρίως κατά την γνώμη του τι αντιπροσωπεύει αυτό το ον...
Έχω γεννηθεί παρασκευή και έχω να σας πω, πως το μόνο όνειρο που θυμάμαι και το βλέπω συχνά είναι αυτό που αισθάνεσαι πως πέφτεις από τεράστιο ύψος και μάλιστα ανάσκελα.Και μετα ξυπνάω ιδρωμένος .
Α... και άλλο ένα το οποίο το είδα λόγω μεγάλης ψυχολογικής φόρτισης ( είχε πεθάνει η γιαγιά μου ) πιστέυω, είδα να κάνω την ερώτηση στην μητέρα μου αν είχαμε πάει φαγητό στην γιαγιά γιατί ήξερα πως δεν ήθελε να τρώει το φαγητό του νοσοκομείου.Η γιαγιά είχε πεθάνει πρίν δύο ημέρες.
ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ...
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ,ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ....
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ....
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
quote:ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ LAMB TO GORECKI...
άσχετο : πριν κανά μήνα είδα στο όνειρό μου ένα άτομο και εκείνην την ημέρα , είχα βγεί για κάτι ψώνια , τον συναντησα δυό φορές στο δρόμο . ποτέ άλλοτε δεν το είχα συναντήσει αυτό το άτομο στο δδρόμο .(ήταν παλιός καθηγήτής μου)
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Παίζει ρόλο τελικά η μέρα την οποια γεννήθηκες????
quote:
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΓΙΑΓΙΑ!
ΚΑΙ'ΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.....
η γιαγια ειχε δικιο αλλα οχι ομως οτι πεζει ρολο πια μερα γεννηθηκες οσο ποτε και εκεινη την περα τι θεση ειχαν τα αστρα το συμπαν.δεν ειναι τυχαια αυτα πεζουν πολυ συμαντικο ρολο στην ζωη μας.δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν εχουν σχεση οι μερες οσο το ποτε γεννηθηκαμε.αυτα με τις μερες ειναι προκαταληψεις οπως μην κοβεις τα νυχια το βραδυ,σημερα ειναι παρασκευη και 13 κ.α
quote:
αλλά βλέπω πολύ ΣΠΑΝΙΑ
δεν βλεπεις πολυ σπανια καθε μερα βλεπεις οταν κοιμασε απλα δεν τα θυμομαστε παντα γι'αυτο
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΓΑΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΠΕΠΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Οσο για τους Σαββατογεννημενους,δεν ξερω αν ειναι τυχεροι(Σαββατογεννημενος ειναι ο πατερας μου αλλα ο καημενος δεν ειναι και τοσο τυχερος-μαλλον εγω ειμαι τυχερη που τον εχω μπαμπα),αλλα λενε πως αν σου ευχηθει η σε καταραστει Σαββατογεννημενος πιανουν τα λογια του.
Για να μην ξεφευγω απο το θεμα,πιστευω και αποδεχομαι τα ονειρα,γιατι κυριως τα σημαδιακα μου εχουν βγει.
Οσο για τα χρωματα,ξερω πως το κοκκινο ειναι γρηγορο,το πρασινο ελπιδα,και το μπλε ηρεμια.
Το χταποδι το εχω σαν θανατο,αφου οσες φορες το εχω δει,εχω μαθει για θανατους.
Το δοντι και το τσιγαρο το εχω σαν στεναχωρια,τα νυχια τα εχω σαν καβγα,και τα γεννια σαν μεγαλη στεναχωρια,οπως και τα κοσμηματα.
Επισης θελω να πω κατι χωρις να με μαλλωσει ο καλος μου dying incubus.
Λενε πως αν δεις σκατουλες στον υπνο σου,ειναι χρηματα.
Ε,λοιπον τα εχω δει,τα εχω κανει,τα εχω πατησει,τα εχω φαει στον υπνο μου,αλλα χρηματα δεν ειδα στον ξυπνιο μου,ειναι το μονο που δεν μου βγαινει μα με τιποτα...