ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Nemesi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
NemesiΜέλος
03/11/2005, 12:43:13
quote:

Nemesi
"Θα περιμένω να ξαναπροσπαθήσεις, να δω τι ψάρια θα πιάσεις
Συγνώμη που στο χάλασα, αλλά θα προσπαθήσω να το διορθώσω"

χαχαχαχα πολύ καλή απάντηση ; )

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

Να και κάτι καλό που δεν είμαι... ξανθιά

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

NemesiΜέλος
03/11/2005, 12:45:05
quote:

ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Και εγώ το ίδιο έχω πάθει, και ΔΕΝ έχει και θάλασσα εδώ

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

GDS1Μέλος
03/11/2005, 12:54:55
Nemesi
"Να και κάτι καλό που δεν είμαι... ξανθιά"

Και όχι μόνο....

VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 12:55:32
ΘΕΛΩ ΟΥΖΑΚΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΥΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΙΓΑΣ ΨΗΤΟ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΓΑΒΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
ΑΧ!!!!!ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!
NemesiΜέλος
03/11/2005, 13:48:46
quote:

Nemesi
"Να και κάτι καλό που δεν είμαι... ξανθιά"

Και όχι μόνο....

ωχ τώρα με προβλημάτισες, τι θέλει να πει ο "ποιητής" βρε σεις, ο ένας να με τρελάνει (βγες στο δρόμο και χόρεψε, κάτι σαν το Ζορμπά), ο άλλος το έβαλε σκοπό να με ξεκάνει (στην πυρά), και ο τρίτος, τι να πω... γράφει αναλυτικότατα τι πρέπει να περιέχει το ουζάκι με μεζέδες και από πάνω και μπακλαβά, ααααααααααα και δεν είμαι στην Ελλάδα, αίσχος, ντροπή, θα με ξεκάνετε

GDS1Μέλος
03/11/2005, 14:00:23
Nemesi
"ωχ τώρα με προβλημάτισες, τι θέλει να πει ο "ποιητής" "

NemesiΜέλος
03/11/2005, 14:27:49
quote:

Nemesi
"ωχ τώρα με προβλημάτισες, τι θέλει να πει ο "ποιητής" "

Χάρηκες που σε είπα "ποιητή"? χαχαχαχα
Περιμένω να σχολιάσεις και τα άλλα και όχι αποσπασματικά, ότι μας αρέσει

BizarreΜέλος
03/11/2005, 14:30:22
Ο προφήτης μας ή κάνει παραπληροφόρηση (γιατί εδώ και τρεις μέρες μας λέει αύριο και αύριο! – έχω βαρεθεί να στολίζομαι και να περιμένω στην εντέλεια το τέλος!!!) ή είναι βαλτός από τις τράπεζες για να προωθήσει τα δάνεια και τις πιστωτικές (χμ…).

Για το ουζάκι, εγώ θα το αντικαταστήσω με λευκό παγωμένο κρασάκι, και στους μεζέδες θα προσθέσω σαλδέλες ψητές και τσίρο ξυδάτο. Το γλυκό, τέλος, θα το αντικαταστήσω με κάτι πιο light για τέτοιο φαγοπότι και ταιριαστό, φυσικά, με τα συγκεκριμένα εδέσματα. Χαλβά σιμιγδαλένιο θα πάρω. Τέλος.

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί ο προφήτης να παίρνει ποσοστά και από τα παραλιακά ταβερνάκια!

GDS1Μέλος
03/11/2005, 14:35:06
Bizarre η προφητεία είναι αυτο-ανανεούμενη

Χθές όταν διαβάζαμε αύριο θα γίνει η συντέλεια εννοούσε το σήμερα
Σήμερα διαβάζοντας πάλι την προφητεία εννοεί το αύριο
κοκ

Καλό εεεεεε

(Είμαι Βαλτός)

Nemesi
"Χάρηκες που σε είπα "ποιητή"? χαχαχαχα"

όχι που σε προβλημάτισα

Nemesi
"Περιμένω να σχολιάσεις και τα άλλα και όχι αποσπασματικά"

Ποια άλλα...τα σχολίασα όλα που αναφερόταν προς εμένα...!!!

Edited by - GDS1 on 03/11/2005 14:36:17

BizarreΜέλος
03/11/2005, 14:41:56
quote:

Bizarre η προφητεία είναι αυτο-ανανεούμενη

Χθές όταν διαβάζαμε αύριο θα γίνει η συντέλεια εννοούσε το σήμερα
Σήμερα διαβάζοντας πάλι την προφητεία εννοεί το αύριο
κοκ

Καλό εεεεεε

(Είμαι Βαλτός)

Και εγώ ως πότε θα φοράω τουαλέτες όταν έρχομαι στο γραφείο?
Γιατί, βρε αδερφέ, πώς θα κυκλοφορώ στον άλλο κόσμο? Να με πούνε λετσαρία?
Μία αιωνιότητα μετά, δεν θα ξαναλλάξω… Να μην φοράω κάτι όμορφο και διαφορετικό, κολακευτικό και ταυτόχρονα άνετο?
Παρακαλώ η προφητεία να γίνει πιο συγκεκριμένη ως προς την ημερομηνία ή έστω να δοθεί μία ημερομηνία λήξης συναγερμού! Δεν είναι normal να κυκλοφορώ έτσι νομίζω!!!

Άσε που το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά (και όλα τα συναφή!!!) στα οποία έπεσα μανιωδώς αυτές τις τρεις (τελευταίες μέρες!!!) δεν νομίζω να μου κάνουν καλό αν συνεχιστούν για πολύ…

NemesiΜέλος
03/11/2005, 14:46:01
quote:

Nemesi
"Περιμένω να σχολιάσεις και τα άλλα και όχι αποσπασματικά"

Ποια άλλα...τα σχολίασα όλα που αναφερόταν προς εμένα...!!!

Edited by - GDS1 on 03/11/2005 14:36:17

Χμμμμμμ και εγωιστής συν τοις άλλοις Δηλαδή εσύ δεν είσαι μέσα στο ουζάκι του VELISSARIOS? Η μήπως εσύ είσαι πιο... δυνατού χαρακτήρα από μένα και δεν πέφτεις στους... πειρασμούς?

Bizarre
Για το ουζάκι, εγώ θα το αντικαταστήσω με λευκό παγωμένο κρασάκι, και στους μεζέδες θα προσθέσω σαλδέλες ψητές και τσίρο ξυδάτο. Το γλυκό, τέλος, θα το αντικαταστήσω με κάτι πιο light για τέτοιο φαγοπότι και ταιριαστό, φυσικά, με τα συγκεκριμένα εδέσματα. Χαλβά σιμιγδαλένιο θα πάρω. Τέλος.
Ναι, αφού φάμε και πιούμε τον άμπακο (ότι πίνει ο καθένας) μετά θα το κάνουμε πιο... light το επιδόρπιο Χμμμμμμμμ και εσένα πιο δυνατό χαρακτήρα σε κόβω, όπως τον GDS1

GDS1Μέλος
03/11/2005, 14:55:29
Nemesi
"Χμμμμμμ και εγωιστής συν τοις άλλοις"

Εμμμμ, Ναι

Nemesi
"Δηλαδή εσύ δεν είσαι μέσα στο ουζάκι του VELISSARIOS? Η μήπως εσύ είσαι πιο... δυνατού χαρακτήρα από μένα και δεν πέφτεις στους... πειρασμούς? "

Αντιθέτος, δεν μπορώ να αντισταθώ στους πειρασμούς...Απλά σκέφτομαι όχι ουζερί αλλά να είχε καλό καιρό και με ιστιοπλοϊκό να τραβιόμουνα προς Αίγινα με κρασί ή ούζο και με μεζεδάκια και όσοι πιστοί προσέλθετε....!!!!

Bizare
"Και εγώ ως πότε θα φοράω τουαλέτες όταν έρχομαι στο γραφείο?"

Μπορεί να είναι κουραστικό να φοράς φορέματα αλλά σκέψου ότι οι συνάδελφοι θα σε ευχαριστούν.....

BizarreΜέλος
03/11/2005, 14:57:02
Εννοείται ότι πρέπει να το κάνουμε πιο light!
Αλλιώς πώς θα μου μπαίνουν οι τουαλέτες που λέγαμε?

Άσε που στις μπουτίκ που πήγα και είπα «Θέλω μία τουαλέτα, κάτι σε αγγελικό και παραδείσιο… και επιπλέον άνετο για να το φοράς καθημερινά, για πάντα!» γύρισε το μάτι τους….

Και στη δουλειά, ντυμένη έτσι? Άντε, την πρώτη μέρα να πεις «έχω να πάω σε έναν πολιτικό γάμο αμέσως μετά!», την δεύτερη «Βαπτίζω ένα παιδάκι το απόγευμα και δεν θα προλάβω να αλλάξω!», την τρίτη «Ήταν όλα τα ρούχα μου άπλυτα και δεν έβρισκα τι άλλο να βάλω!», μετά τι λες? Δεν έχω άλλες δικαιολογίες…

BizarreΜέλος
03/11/2005, 15:04:00
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω προετοιμαστεί καλά…
Οι υπόλοιπες τουαλέτες που θα παραγγείλω (ξέρετε… για τις επόμενες μέρες που συνεχίζεται η προφητεία…) θα μπορεί να αποσπαστεί το φουρό (σαν τα νυφικά) και από κάτω θα έχει άνετο δερμάτινο παντελόνι με σχετικά αξεσουάρ… Ξέρετε… για την περίπτωση που δεν κατευθυνθώ προς παράδεισο μεριά…. Μην πάω κάτω απροετοίμαστη και απρεπώς ενδεδυμένη…
VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 15:47:58
ΟΚ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΖΕ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΤΟΥ GDS1 ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ.
GDS1Μέλος
03/11/2005, 15:58:44
velissarios
"ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΤΟΥ GDS1 "

Δεν έχω ιστιοπλοικό ρε Velissarie αλλά φίλος μου....

και ένα μάθημα ζωής

το καλύτερο ιστιοπλοϊκό που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτό του φίλου του.....

και είναι αλήθεια...

VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 16:07:37
ΚΡΙΜΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)
GDS1Μέλος
03/11/2005, 16:09:50
Σιγά μην τον καλέσω...για δες άνοιξε και ο καιρός...

VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 16:15:24
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟ.
Υ.Γ:Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙ????
GDS1Μέλος
03/11/2005, 16:28:45
μόνο αν μου δώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ