ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Nemesi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NemesiΜέλος
03/11/2005, 17:05:23
quote:

μόνο αν μου δώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

Χμμμμμμμμ εκτός από εγωιστής, φαίνεται ότι είσαι και... πλεονέκτης χιχιχιχιχι
τι να πω... όλα τα "καλά" ελατώματα τα δικά μου φαίνεται ότι έχεις
Βρε μπας και μ' αντιγράφεις και δεν το έχω καταλάβει? χιχιχιχιχι

Bizarre
Μην στεναχωριέσαι, θα σε δεχτούν ότι και αν φοράς, τέτοιες διακρίσεις δεν κάνουνε
Εγώ για άλλα ανησυχώ, εκεί θα έχει άραγε ουζάκι, θάλασσα και το ιστιοπλοϊκό που έταξε ο GDS1?
Χμμμμμμμμ προβληματίστηκα τώρα

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

GDS1Μέλος
03/11/2005, 18:17:16
Nemesi
"Χμμμμμμμμ εκτός από εγωιστής, φαίνεται ότι είσαι και... πλεονέκτης "

Η υπογραφή μου τα λέει όλα

Nemesi
"Εγώ για άλλα ανησυχώ, εκεί θα έχει άραγε ουζάκι, θάλασσα και το ιστιοπλοϊκό που έταξε ο GDS1?
Χμμμμμμμμ προβληματίστηκα τώρα "

Μα και τα δύο

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

PeronosporosΜέλος
03/11/2005, 18:35:50
quote:
Υ.Γ:Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙ????

Για να τον καλέσεις και αυτόν;;;
Πάλι καλά που δεν πηγε να τον καλέσει η Μενεγάκη σε καμμιά εκπομπή της όπως έκανε με τον (Συγχωρεμένο) Σιδηρόπουλο

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

stemixΜέλος
03/11/2005, 18:46:17
Καλά; Δεν ντρέπεστε; Από αφίξεις καταστροφών, το καταντήσατε τσιπουρερί εδώ μέσα... τσ...τσ...τσ... Αίσχος.
Για να επαναφέρουμε το θέμα στον σωστό του δρόμο, ας ρίξω μία ημερομηνία στην τύχη. Τι λέτε για 18/5/2006, στις 18:46. Καλή μου ακούγεται.
Άιντε Bizarre, υπομονή 7 μηνάκια ακόμα με το φόρεμα...

Edited by - stemix on 03/11/2005 18:47:27

PeronosporosΜέλος
03/11/2005, 18:57:40
quote:
Καλά; Δεν ντρέπεστε; Από αφίξεις καταστροφών, το καταντήσατε τσιπουρερί εδώ μέσα... τσ...τσ...τσ... Αίσχος.
Και εγώ αυτό λέω δεν ντρέπονται να πάνε για ούζα και να μην με καλέσουν!!! Αίσχος και όνειδος!!!!! Θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαιιιιιι

NemesiΜέλος
03/11/2005, 19:46:36
quote:

quote:
Και εγώ αυτό λέω δεν ντρέπονται να πάνε για ούζα και να μην με καλέσουν!!! Αίσχος και όνειδος!!!!! Θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαιιιιιι

Αχ βρε Peronospore, αυτό είπα κι εγώ, αίσχος. Αλλά λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου κι εγώ με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο, αν έχει μείνει βέβαια τίποτα μέχρι τότε, γιατί μπορεί να βγει αληθινή η προφητεία και τότε... πάνε και τα ουζάκια πάνε και τα φορέματα και όλα, στάχτη και μπούρμπερη μας βλέπω να γινόμαστε

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

BizarreΜέλος
04/11/2005, 09:31:24
quote:

Για να επαναφέρουμε το θέμα στον σωστό του δρόμο, ας ρίξω μία ημερομηνία στην τύχη. Τι λέτε για 18/5/2006, στις 18:46. Καλή μου ακούγεται.

Στην τύχη? Τι το περάσαμε εδώ μέσα?! Εδώ μόνο εμπεριστατωμένες και διασταυρωμένες απόψεις γράφονται!

…και τέλος πάντων, αν είναι να τη δώσουμε στην τύχη την ημερομηνία, δεν λέμε για τέλος καλοκαιριού, να προλάβουμε να πάρουμε τα τελευταία μας διακοποδάνεια και να ευχαριστηθούμε ένα τελευταίο καταπληκτικό καλοκαίρι?

VELISSARIOSΜέλος
04/11/2005, 09:49:59
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ????ΠΩΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Υ.Γ ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ????
Υ.Γ1:ΟΧΙ ΡΕ STEMIX ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΩ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΗΛ?
PeronosporosΜέλος
04/11/2005, 10:13:55
quote:
…και τέλος πάντων, αν είναι να τη δώσουμε στην τύχη την ημερομηνία, δεν λέμε για τέλος καλοκαιριού, να προλάβουμε να πάρουμε τα τελευταία μας διακοποδάνεια και να ευχαριστηθούμε ένα τελευταίο καταπληκτικό καλοκαίρι?

Στην τύχη ενώ υπάρχουν οι προφητείες του αγίου Σεισάχθιου από την Τσιμπολάνδη....
Σε παρακαλώ!!! Εδώ ο άνθρωπος προφήτευσε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει όταν η μόνη καλλιέργεια στον πλανήτη θα είναι τα φασόλια (λόγω των τοξικών αερίων). Και είπε ότι θα έρθει μια καταστροφή από ένα φονικό ρόζ καρπούζι, μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου που θα πέσειαπό τους ουρανούς!!! στις 20 Οκτωβρίου 2006!!!!

quote:
ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ????
Κράτα ένα μυστικό: είναι συνταξιούχος στις Μπαχάμες και παίζει πρέφα με τον ΈΛβις και τον Ναβουχοδονόσορα

NemesiΜέλος
04/11/2005, 10:21:17
quote:

quote:

Στην τύχη ενώ υπάρχουν οι προφητείες του αγίου Σεισάχθιου από την Τσιμπολάνδη....
Σε παρακαλώ!!! Εδώ ο άνθρωπος προφήτευσε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει όταν η μόνη καλλιέργεια στον πλανήτη θα είναι τα φασόλια (λόγω των τοξικών αερίων). Και είπε ότι θα έρθει μια καταστροφή από ένα φονικό ρόζ καρπούζι, μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου που θα πέσειαπό τους ουρανούς!!! στις 20 Οκτωβρίου 2006!!!!

quote:
ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ????
Κράτα ένα μυστικό: είναι συνταξιούχος στις Μπαχάμες και παίζει πρέφα με τον ΈΛβις και τον Ναβουχοδονόσορα

Χμμμμμμμμμμ προλαβαίνω να πάρω κανένα δανειάκι μέχρι τις ... 20 Οκτωβρίου 2006 χιχιχιχιχι
Να σας πω ένα μυστικό? Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι εδώ, δίπλα στον JBG ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ, αλλά προσοχή μην σας ξεφύγει λέξη χιχιχιχι

Υ.Γ. Τι θα γίνει μ' εκείνα τα ουζάκια που λέγαμε? Να το πάρω το ρημάδι το αεροπλάνο ή όχι ακόμα?