ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Vril50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
11/08/2005, 16:59:18
quote:

Οπότε λοιπόν .. μεγάλη προσοχή σε αυτούς που συστήνονται ώς ανήλικοι...

Για σου Αλζαρρό,

Ημε ανύληκως. Θα μαι πρωσαίχης ?

Edited by - Vril on 11/08/2005 17:00:20

11/08/2005, 17:09:01

τς τς τς...

μα που πάει το μυαλό σου αγαπητέ allzzaro?

απλά μετά τις απαραίτητες "συστάσεις" έβαλε μυαλό το παιδί...

πως κάνεις έτσι κι εσύ πια? απλά μεγάλωσε μέσα σε μια μέρα!

και πάλι τς τς τς...

Galadriel

Υ.Γ. μπααα... αγαπητέ βριλ, ό,τι και να κάνεις δαιν διαφέβγοισ τυσ πρωσοχίς

in God we trust

11/08/2005, 18:21:20
quote:

Για σου Αλζαρρό,

Ημε ανύληκως. Θα μαι πρωσαίχης ?

Nαί.. ναί...

Βέβαια .. νομίζω οτι εχω εκφράσει δημοσίως τη συμπαθειά μου προς τους ανήλικους και τους συμπαρασκέκομαι αμέριστα... μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους ανορθόγραφους .. οπως τους προσδιορίζει ο vril είναι και ο γιός μου... καθώς και αρκετοί φίλοι του...

quote:
μα που πάει το μυαλό σου αγαπητέ allzzaro?

απλά μετά τις απαραίτητες "συστάσεις" έβαλε μυαλό το παιδί...

Moυ έκανε εντύπωση βρε galadriel δεν θέλω να πώ ποιός είναι.. δεν θα ήταν σωστό.. αλλά διαπίστωσα οτι εδώ μέν μπέρδευε τα μπούτια του.. και στο mystica είναι σφαιράτος... τώρα αν μεγάλωσε .. τι να σου πώ... τεσ/πα...
Αυτό το τόπικ με τα ανήλικα μου αρέσει...
Να κάνω και εγώ τον ανήλικο να φάω τις κλωτσιές της ζωής μου...

11/08/2005, 18:28:58
quote:

εχω εκφράσει δημοσίως τη συμπαθειά μου προς τους ανήλικους και τους συμπαρασκέκομαι αμέριστα... μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους ανορθόγραφους .. οπως τους προσδιορίζει ο vril είναι και ο γιός μου... καθώς και αρκετοί φίλοι του...

Μα, δεν το λέω εγώ ! Ο αρθρογράφος το λέει !

Κάπου πιο πάνω είπα, οτι "να, δέστε τι δημοσιεύεται, και μετά με λέτε εμένα κακό".

Το βρήκες ?

Ο δικός μου πάντως, δεν ασχολείται με το ίντερνέτ. Έχει άλλα να κάνει...

11/08/2005, 18:36:46
quote:
Το βρήκες ?

ε.. τι να βρώ??

Ποιός σε είπε κακό?? Αυτό που λένε κακό vril είναι το χαιδευτικό σου..

quote:
Ο δικός μου πάντως, δεν ασχολείται με το ίντερνέτ. Έχει άλλα να κάνει...

Ο δικός σου ... είναι μικρός ακόμα..

11/08/2005, 18:43:50
quote:

ε.. τι να βρώ??

Ότι υπάρχουν και πιο κακοί από μένα...

Δυστυχώς !

quote:

Ποιός σε είπε κακό?? Αυτό που λένε κακό vril είναι το χαιδευτικό σου..

Και πολύ μ αρέσει !

quote:

Ο δικός σου ... είναι μικρός ακόμα..

Ακριβώς !

Τελικά, είσαι ... παρατηρητικός !

11/08/2005, 18:49:19

ε, εντάξει αγαπητέ allzzaro δεν προβλημάτισε μόνο εσένα προφανώς αυτή η αλλαγή...

εδώ ολόκληρος "αρχάγγελος" και προβληματίστηκε

πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα "μεγαλώνουν" τα "παιδιά" στις μέρες μας

πάντως, για να σταματήσουμε τα κουτσομπολιά και να μείνουμε στο θέμα μας... πιστεύω πως ακόμα και αν ένα νεαρό άτομο γράφει ορθογραφημένα και δεν πέφτει σε αντιφάσεις ως προς την σεξουαλικότητα του, πάλι γίνεται αντιληπτό κάποια στιγμή από τον γενικότερο τρόπο σκέψης του...

φυσικά, το αντιγράφειν "προφίλ" άλλων ηλικιακών ομάδων δεν είναι παράξενο στους χώρους των φόρουμ, αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το συνηθισμένο...

Galadriel

in God we trust

11/08/2005, 18:56:33
quote:

πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα "μεγαλώνουν" τα "παιδιά" στις μέρες μας

Κάτι είχε πάρει το ραντάρ μου, δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιον...

Τέλος πάντων.

Κοντά τρία χρόνια το διαβάζω το Esoterica, από τον Αύγουστο 2002, άλλαξαν πολλά από τότε και ... δυστυχώς όχι πρός το καλύτερο.

Για θυμηθείτε και οι δυό, πώς "γνωριστήκαμε" ????
(*με ποιά αφορμή)

11/08/2005, 19:03:58

ούτε θέλω να το θυμάμαι...

απίστευτη ιστορία ήταν...

ουφ! τα μνημόσυνα πιάσαμε πάλι...

Gal

in God we trust

11/08/2005, 19:12:05
quote:
[Ακριβώς !

Τελικά, είσαι ... παρατηρητικός !

/quote]

To εχω αυτό το κουσούρι..

[quote] Ότι υπάρχουν και πιο κακοί από μένα...

Δυστυχώς !

Πιο κακοι?? δύο είσαστε... ο κακός λύκος και ο κακός vril...

11/08/2005, 19:14:11
quote:

Πιο κακοι?? δύο είσαστε... ο κακός λύκος και ο κακός vril...

Α! Αυτός δε μου μιλάει, ΟΠΟΥ και αν με δεί !

mikraΝέο Μέλος
19/11/2002, 16:50:09
Γεια σας.
εδω και μερες απορω για κατι και θα ηθελα να το συζητουσαμε.
Καπου διαβασα οτι οταν πεθενουμε περνουμε τον εαυτο μας μαζι και βλεπουμε τα λαθη μας και προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι.Αυτο το διαβασα σε εγκυκλοπαιδια στο ανεξηγητο.
Αρα αυτο σημαινει οτι μετα τον θανατο μας θυμομαστε και ποιοι ειμαστε και οτι υπηρχαμε σε αυτη τη ζωη.οκ μεχρι εδω.Αν αυτο ισχυει τοτε γιατι τωρα που ζουμε αυτη τη ζωη δε θυμομαστε την πρωηγουμενη τι καναμε και ποιοι ειμασταν?
Θα ηθελα τη γνωμη σας.
ευχαριστω

chst

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
20/11/2002, 17:06:57
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ/Η ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ.
ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΣΧΙΜΑΤΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

NiennaΝέο Μέλος
20/11/2002, 17:54:03
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ micra.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.ΤΟ ΠΡΙΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ(ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ?) ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΡΑ
ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ?).
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ.ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΑ?ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ?ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ
Ή ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ?ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ?ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΓΡΑΦΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 'Η ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ?(ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΙΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ.)
ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ
Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΝΟΜΑΖΩ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΑΣΚΗΜΙΑ Ή ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΚΗΜΙΑ Ή ΟΜΟΡΦΙΑ,ΕΤΣΙ?).
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ(ΚΑΛΟΣΥΝΗ)ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΩ ΚΟΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΟΝΙΖΟΜΑΙ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.
ΧΑΙΡΕΤΩ...

"ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!!!"

mikraΝέο Μέλος
20/11/2002, 23:00:21
Καλησπερα Nienna.
Να κανω πρωτα μια παρατηρηση.Το δεχομαι οτι δε πιστευεις σε καποιο Θεο ομως καπου θα πιστευεις και εσυ γιατι πολυ απλα ολοι οι ανθρωποι καπου πιστευουμε εστω μονο και σε μια δυσκολη στιγμη.
Οσο για την ψυχη που λες η παραψυχολογια υποστηριζει οτι ακομα και πριν γεννηθουμε υπαρχουμε α`υ`λοι,και περιπλανιομαστε για ενα χρονικο διαστημα που δε ξερει κανεις το ποσο αλλα αυτο το διαστημα ειναι απο τον θανατο της προηγουμενης ζωης μεχρι την τωρινη.Οταν ερθει η ωρα να "ξαναζησεις" τοτε κανεις εσυ την επιλογη των γονεων σου και πιον δρομο θα ακολουθησεις σε αυτη τη ζωη.Τωρα κατα ποσο ειναι δυνατον αυτο δε το ξερω.
Οπως ακομα η επιλογη σου σε αυτη τη ζωη στο να ερθεις και να ζησεις ετσι σχετιζεται με το τι εκανες στην προηγουμενη.
Αυτη ειναι η αποψη της παραψυχογιας.Αλλοι το πιστευουν και αλλοι οχι.
Α!!!οσο για τον εδω παραδεισο και την εδω κολαση θα συνφωνησω μαζι σου.

chst

mikraΝέο Μέλος
20/11/2002, 23:13:40
Καλησπερα Σισιφε.
Να σου απαντησω αν ηξερα οτι στην προηγουμενη μου ζωη ημουν δολοφονος τοτε θα χαιρομουν ιδιαιτερα που ξαναζω για να γινω ενας καλυτερος ανθρωπος σε αυτη τη ζωη.
Τωρα δε ξερω κατα ποσο θα με επηρεαζε αν το ηξερα και αυτο γιατι δεν νομιζω οτι κανεις θα μπορουσε και μπορει να μου αποδειξει οτι ισχυει.Γι αυτο δεν μπορω να σου απαντησω.
Παντως εχω κανει μια προσπαθεια να κανω μια αναδρομη σε προηγουμενη ζωη.Δε τα καταφερα ομως ισως και να πηγα σε λαθος ανθρωπο.Παντως θα ηθελα να διαπιστωσω αν γινεται να βρεθουμε μαρτυρες στη δικη μας προηγουμενη ζωη.
Ποια η γνωμη σου για τις αναδρομες τετοιου τυπου?

chst

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
21/11/2002, 20:26:16
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

nitro912grΜέλος
26/11/2002, 01:15:10
φανταζεστε να επεστρεφε κανενας μανιακος δολοφονος του παραλθοντος και να σινεχιζε τη λιστα με τα θυματα του απο εκει που σταματισε?

nitro912gr UNLIMITED !!!

26/11/2002, 17:15:31
Kαλησπερίζω τους φίλους συνομιλητές.
Καταρχάς Μίρκα, το παρόν θέμα είναι μια προέκταση επάνω στο θέμα που εσύ έχεις και πάλι ανοίξει και αφορά την ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ και τη ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ.

θεωρώ (χωρίς φυσικά να διεκδικώ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ αλάθητο) ότι μέσα απο εκείνο το θέμα θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε και αυτήν εδω την πτυχή που προσπαθούμε να ξεμπερδέψουμε.
Και λέω ξεμπερδέψουμε, γιατί όντος τα πράγματα είναι απο λίγο έως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ...

Και πάλι θα πώ στο καλό φίλο Σίσσυφο, ότι επειδή υποκειμενικά κάποιος δεν δέχεται κάτι, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κι'όλας!!!

Στη φίλη Νιέννα, θα έλεγα ότι ΟΛΑ αυτά που έχει σαν πρώτες απορίες, έχουν άλλα λίγο και άλλα πολύ ΗΔΗ απαντηθεί σε άλλα forums του Esoterica.gr
Κάνε έναν κόπο παραπάνω (ξέρω είναι απο λίγο έως πάρα πολύ δύσκολο) να πλοηγηθής μέσα στις σλίδες με αυτές τις απαντήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά και περισότερο ουσιόδη να συζητήσουμε, όλοι μαζί.

Μια πρώτη πάντως τοποθέτησή μου είναι ότι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπάρχει όχι μόνο η ΨΥΧΗ, αλλά και το ΠΝΕΥΜΑ που μαζί με το ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ, συναποτελούν την ΜΙΑ και ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ....
Αναρωτήσου Νινέννα ποιά είναι η ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ ενός ΖΩΝΤΑΝΟΥ και ενός σώματος και ενός ΝΕΚΡΟΥ (που μόλις έχει πεθάνει);;;;

Φίλος πρός όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

NiennaΝέο Μέλος
26/11/2002, 21:18:39
Καλέ μου Kelso έχω αναρωτηθεί πολλές φορές για το θέμα που με ρωτάς.Απλά γενικά στα forum αναφέρονται προσωπικές απόψεις για τις οποίες φαντάζομαι ότι μπορώ να διατηρώ επιφυλάξεις .Προσπαθώ να έχω ανοιχτώ το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να απορρίψω την επιστήμη και να στηρίζομαι μόνο σε υποθέσεις.Σεβαστές οι απόψεις όλων,λοιπόν, αρκεί να να μη θίγουν θεμελιώδη δικαιώματα.
Διαφωνείς;

"ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!!!"