- Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
- Πέρι σεξολογίας (παρεπιπτώντος, αυτά τα τυπάκια επί το πλύστον είναι τα πιο διαστροφικά και τα πιο κομπλεξικά από όλους)
- Για να μην αναφερθώ πως υπάρχουν και ειδικοί σεξολόγοι που συμβουλεύουν το ζευγάρι και κατά την πράξη (ναι ναι καλά διαβάσατε)... δηλαδή είναι: 1-ματάκιδες, 2-ανώμαλοι και 3-δεν είναι σε θέση να βγάλουνε «κορίτσι», οι κατά τα άλλα ειδικοί επί του θέματος
- Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ σαν παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα τί τους λένε:
- «Έλα δώσε μεγάλε... μπίξτον και άλλο... δώσε ρυθμό... μην έρχεσαι ακόμα... ναι ναι, αυτό είναι γ... αλύπητα... σχίσε την/τον... έλα, άλλαξε στάση... καβάλα τον... κτλ...»
- Και το αποκορύφωμα, βγαίνουν και καυχόντε δημόσια πως αν χρειαστεί παρεμβαίνουν και οι ίδιοι κατά την πράξη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σ' έχει ο Θεός καλά ![]()
Μου έφτιαξες τη μέρα πρωί πρωί.
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
quote:
Θα περάσω σε μία άλλη θεματική ενότητα και θα «ψιλαφίσω» το πως ασκείται ο έλεγχος του μυαλού μας μέσω των διάφορων θρησκειών, δογμάτων κτλ...
Τώρα σε αυτό το θέμα από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Πάντος το μόνο σίγουρο είναι ότι άκρη δε θα βγάλεις.
Μια ματία στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ θα πείσει και τον πιο δύσπιστο.
Υπάρχουν άτομα που δεν βλέπουν και δεν παραδέχονται τα αυτοννόητα ,αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό φανατισμό.
Σε αυτόν τον τομέα πιστευώ ότι είμαστε πολύ πίσω ακόμη.
Βέβαια είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου θέλει και ότι θέλει.
Κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο και διαχρονικότερο MIND CONTROL όλων των εποχών.
Στράτος
quote:
- Θάβουνε οτιδήποτε αρχαίο και εξυμνούνε κάτι μαλ....εςςςςςς που δεν παίζοντε
- Στο σχολείο μόνο το ελληνικό πνεύμα δεν μας διδάσκουν (μιας και αυτά τα κουστουμάκια έχουνε λόγο στο ΥΠ. Παιδείας, για να μην καταπιαστώ με τους πουλημένους τους πολιτικούς....)
Είναι ακριβώς αυτό που σκευτόμουν να σου προτείνω προς μελλοντική ανάλυση ,όταν βρείς βέβαια το χρόνο.![]()
Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός της μη αξιοποίησης της αρχαίας κληρονομιάς μας.Είτε πρακτικά είτε πνευματικά.Αντί αυτού βλέπω ότι γίνεται το ακριβώς το αντίθετο δηλ. πόλεμο σε ανθρώπους που θέλουν να την αναδείξουν και μπαζόματα αρχαιολογικών χώρων.Και τα αντίστοιχα και χειρότερα στο χώρο της παιδίας (αυτό από μόνο του είναι θέμα
)όπου τα παιδιά δεν μαθαίνουν σχεδόν τίποτα για την αρχαία ιστορία και μυθολογία μας καθώς επίσης και για τους Έλληνες κλασικούς.![]()
Δυστηχώς οδηγούμαστε σε μια αμάθεια ή ημιμάθεια της ιστορίας μας με αποτέλεσμα να έχουμε χάσει την μπάλα και καθένας να την φέρνει στα μέτρα των συμφερόντων του και αυτών που πρεσβεύει.Με αποτέλεσμα να δημιουργεί περισσότερο σύνχυση παρά γνώση.![]()
Είναι λυπηρό να βλέπεις λαούς να εκμεταλεύονται και να προβάλουν πολύ μικρότερη ιστόρια (με την ευρύτερη έννοια) απ΄τη δικιά μας και εμείς........τι να πω.![]()
Λαός που δε γνωρίζει την ιστορία του ................
Δεν έρχονται και εκλογές ρε γαμώτο ......για να τους ξαναψηφίσουμε.![]()
(Το τελευταίο σχόλιο είναι γενικότερο και αφορά όλα τα κόματα ...προς αποφυγήν παρεξηγήσεων).![]()
Στράτος
Το σημερινό μενού περιέχει δύο θέματα: Το πρώτο θα τσιγκλίσει και πάλι την κατάντιά μας για να αποδείξει για ακόμη μία φορά στο πως εξασκούν απόλυτο έλεγχο του μυαλού μας...
Ενώ στο δεύτερο θέμα θα αρχίσουμε πλέον σιγά – σιγά να διεισδύουμε στα βαθιά, όπως άλλωστε και σας υποσχέθηκα... Αγαπητοί μου φίλοι ήρθε πλέον η ώρα να μπούμε στο δεύτερο στάδιο της συζήτησής μας και να προσεγγίσουμε διάφορα θέματα πέρα από αυτόν τον υλικό / νοητό κόσμο...
Θα προσπαθίσω βέβαια να διατηρίσω το ίδιο υφάκι (ναζιάρικο, σαρκαστικό και μη...) ώστε να μην μας πέσει κάπως το επόμενο στάδιο και φρικάρουμε... καθώς και θα παρατηρίσετε και τις ανάλογες αλλαγές στο στυλ γραψίματος ανάλογα με τις περιστάσεις...
Τέλος, για όσους συμπτωματικά πέσουν τώρα πάνω στο θέμα θα τους συνιστούσα να το διαβάζαν από την αρχή και ας τους φένετε κάπως ο όγκος (ρωτίστε και τους φίλους μας που ως τώρα παρακολουθούν το θέμα αν αξίζει ή όχι...) για τους εξής λόγους:
- Δεν θα μπορούν να μπουν στο πνεύμα της όλης συζήτησης
- Όλα τα ποστ μου, παρόλο που είναι γραμμένα με περίεργο τρόπο, εμπεριέχουν μυνήματα «ανάμεσα στις γραμμές» που θα πρέπει ο καθένας να τις εντοπίσει μόνος/η του![]()
![]()
- Από δω και πέρα θα κάνουμε «αναδρομές» τόσο στο πρώτο στάδιο ενώ σταδιακά θα διεισδύουμε και στα άλλα
- Διότι όπως υποσχέθηκα:
- Τα ενδιαφέροντα πράγματα αρχίζουν από δω και πέρα
- Έλεγχος δεν νοείται να εξασκήται μόνο στο υλικό επίπεδο κτλ...
- Σας υπόσχομαι ότι θα μπλέξουμε τα μπούτια μας, χεχεχε![]()
![]()
![]()
Και όπως πλέον με γνωρίζεται πάω για μερικά τσιγαράκια και επιστρέφω με το πρώτο θέμα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nobody
Edited by - nobody5001 on 03/03/2006 21:37:54
nobody
Αν ακόμα προσπαθήτε να καταλάβεται προς τι αναφέρομαι, αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το «επικοδομιτηκότατο» και με «βαθύτατα» νοήματα γνωστό στο ευρή κοινό και ως: ΤΣΟΝΤΕΣ (βέβαια εδώ δεν αναφέρομαι στο πραγματικό της νόημα και από που προήλθε η συγκεκριμένη έκφραση αλλά προς το άλλο...) !!!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Αλήθεια πότε ήτανε η πρώτη φορά που ανακαλύψατε («συστηθήκατε» στο) το συγκεκριμένο είδος και αμολύσατε εκφράσεις τύπου:
- «Πω πω, ρε μαλ... κοίτα κάτι βυζάρες...»
- «Μωρέ τι της κάνει (λένε τα ‘αθώα’ κοριτσάκια)...»
- «Λέτε να πονάει?»
- «Ρε πως τους πέρνει έτσι όλους μαζί?» (σαν τα σάντουιτς στα σουπερμάρκετ ένα πράγμα)
- «Ρε τους / την ξεπέταξε...» (σαν ένα σκέβος που είναι για τα σκουπίδια?!)
- «Λέτε να μίνει έγκυος αν έρθει από... και μέσα στο / στον...» (η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο)
- «Πω πω μάγκα, θέλω και εγώ....» (σαν τα γαριδάκια δηλαδή...)
- «Εεε, και τι είναι να το κάνεις με 1,2,3...1013...» (και μετά αν κάποιοι τους / τις αποκαλέσουν κάπως παρεξιγιούνται κιόλας)
- Και η παλινδρομική κίνηση ακολουθεί ευθής αμέσως... φλαπ φλαπ φλαπ....
- Ή πόσοι από εσάς έχετε ακούσει εκφράσεις τύπου:
- «Εεε, καλά αυτή είναι παλιά που να δεις την τάδε...»
- «Με την τάδε ‘‘ηθοποιό’’ (ναι ρε παιδιά, θέλει πολύ μεγάλο καλυτεχνικό ταλέντο να αντέξεις δύο και τρεις μαζί κατά ριπάς και με τεντομέν τα πόδια και όχι μόνο...) την έχετε δει που έχει... και κάνει... και...και...και...»
τσιγαράκι και επιστρέφω ![]()
![]()
![]()
![]()
nobody
- Δεν θα πρέπει να απορρούμε που ακούγονται και εκφράσεις του τύπου: «Έλα μωρέ μαλ... η πρώτη φορά είναι η δύσκολη, άπαξ και της τον καρ.... τελείωσε, θα σου κάθετε συνέχεια...» (δηλαδή ο σεβασμός ως προς τον άλλο συνάνθρωπο εξωστρακίζεται εις το πυρ το εξώτερον....)
- Η πλειοψυφία των ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΩΝ συμπεριφέρονται κιόλας σαν να μην μπορούν να ζήσουν δίχως αυτό... (σαν το οξυγόνο δηλαδή)
- Και όταν κάποιος / α πρέπει να λύψει για λίγο καιρό τότε το άλλο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ του τα φοράει κανονικότατα και ακούγονται εκφράσεις τύπου: «Αφού ήσουνα μακρυά... άνθρωπος είμαι και εγώ, έχω ανάγκες (άκου μαλ... που σοφίζονται τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ)....πόσο να περιμένω δηλαδή? (μία εβδομάδα μήπως?) ...»
- Με άλλα λόγια τους όρους «ήθος, σεβασμός, πίστη, πειθαρχία, να αντέχουν στους πειρασμούς κτλ...» τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ τους έχουν γραμμένους κανονικότατα στα αρχ.... τους... (άρε αθάνατο και ένδοξο φωτεινό ελληνικό πνεύμα...που είσαι πια?!!!)
- Τα άρρεν ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ το παίζουν δήθεν τυπάδες (άρε μάγκιες του γλυκού νερού, που δεν κατανοείται ποιος ο πραγματικός ορισμός της αληθινής μαγκιάς) και τα θυλικά ντύνονται σαν ξέκωλα του θανατά (λίγο αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό δεν διαθέτεται?)
- Η αληθινή αγάπη είναι κάτι πλέον ντεμοντέ...(δείτε και προηγούμενο μου ποστ πέρι καψούρας...)
- Παντρεμένοι /ες δεν σέβοντε και ούτε εκτιμούν το άτομο δίπλα τους (ούτε και τα παιδιά τους, αν έχουν αποχτίσει), το πλάσμα που αποφάσισε να μυραστεί το υπόλοιπο της ζωής του/της μαζί του, και το φτύνουν κατάμουτρα καθώς γ.... με άλλους / άλλες
- Και όταν ο άλλος / η το μαθαίνει τότε το παίζουν και μαλ.... ενώ για το άλλο άτομο καταστρέφεται ολόκληρος ο κόσμος του/της...
- Όταν βλέπουν τα «προχωρημένα στάδια» που αντικρίζουν στις τσόντες αντί να συμβουλευτούν κανένα γονέα ρωτάνε τα φιλαράκια για να τους διαφωτίσει (ναι, οι ειδίμονες και έμπειροι)
- Και θα πεταχτεί τώρα ένα σπαστικό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ με την απορρία: «Μα, αν το μάθουνε οι γονείς του τότε θα του...»
- Εδώ ακριβώς αγαπητοί μου φίλοι φταίνε οι ίδιοι οι γονείς που δεν ασχολούντε σωστά με τα παιδιά τους και αντι να τους περάσουν την εικόνα του φίλου που ανά πάσα στιγμη θα μπορούσαν να τους αναζητήσουν για συμβουλή και για οτιδήποτε, τους παρουσιάζοντε σαν μπαμπούλες...
- Μην απορρείται δηλαδή που ξεμπουρδελεύουν τα παιδιά σας και όταν διαπυστώνεται τι κωλόπαιδα γίνανε σοκάρεστε κιόλας (Άρε, υποκριτές του κώλου...)
- Ας μην απορούν τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ που τα διαζύγια εκτινάχτηκαν στα ύψη (δεν λέω, κάποιοι μάγκες χέζοντε στην ‘κονόμα....)
τσιγαράκι και επιστρέφω ![]()
![]()
![]()
![]()
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 00:02:25
- Ενώ τους διαφεύγει το βασικότατο πράγμα: Πως αναπόσπαστο κομμάτι στην διαδικασία του αληθινού έρωτα είναι το να ανακαλύπτει ο ένας τον άλλο (άλλα είναι ο σεβασμός, η χαρά, η αγάπη, η εξέλιξει μέσω αυτού, η θετική ενέργεια – κάτι το οποίο θα αναλυθεί όταν φτάσουμε σε βαθύτερο στάδιο και αναλύσουμε και θέματα πέρι μαγείας, πνεύματα κτλ.... καταλαβαίνεται αγαπητοί μου φίλοι τώρα γιατί είχα γράψει κάποια πράγματα σε προηγούμενά μου ποστ?)
- Φτάσαμε και στο σημείο να ακούμε εκφράσεις τύπου: «Στις μέρες μας είναι τυχερό πλέον να βρεις τον κατάληλο σύντροφο...» ή «πιο εύκολο είναι να πιάσεις το τζόκερ παρά να βρεις σωστό άνθρωπο...» (τελικά, είμαστε πράγματι για κλάματα με τη σημερινή κατάντιά μας...)
- Από την άλλη που θα το βρεις το κατάληλο άτομο: Στα κλαμπ που ξημεροβραδιάζει και τα μπούτια σα έξω?
- Το αποκορύφομα βέβαια είναι όταν παρακολουθείς ζευγαράκια να συζητάνε:
- Το τι μαλ.... λένε δεν μπορεί να υποθεί διότι ο φίλος μου κ. Διαιτητάς θα με σουτάρει από δω μέσα...
- Και όταν κάποιος / α καταπιαστεί με θέματα πέρι πνεύματος τότε ένα από τα εξής αποτελέσματα θα έχει:
- Τον / την κοιτάνε σαν ΑΤΙΑ
- Θεωρούν το άτομο ξενέρωτο
- Κρέμονται από τα χείλη του / της σαν χάνοι
- Βέβαια δεν είναι να απορρεί ουδής με το χάλι και την κατάντιά μας μιας και τα τσοντάδικα και σία έχουν εμφανιστεί σαν μανητάρια σε κάθε γωνία του τόπου μας...
- Άλλη μορφή κατάντιας και κομπλεξισμού είναι πως τα βλαμένα τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ αρχίζουν και γυρίζουν και τις προσωπικές τους τσόντες και με τις δικές τους προσωπικές φωτογραφίσεις
- Και όταν σου σκάει και καμία φωτογραφία στο χέρι από μέλος της παρέας σου έρχοντε ευθύς αμέσως στο μαυλό σου οι εξής δύο σκέψεις: α) «Μωρέ την ... έχει τέτοιες καμπύλες και ως τώρα γραμμή δεν πήρα?»...β) «τελικά έχουμε εξισοθεί εξ ολοκλήρου με τα ζώα...»
- Πέρι ανωτερότητας ουδεμία κουβέντα σε αυτό το σημείο παρακαλώ...
- Στέλνουμε άτομα όπως: Χριστός, Βούδας, Δαλάι Λάμα, και χίλια δυο άλλα φωτεινά πνεύματα στο περίπτερο για τσιγάρα....
Ααα, μιας και ανέφερα τσιγάρα, πάω για τσιγάρο, να γελάσω με το μαύρο μας το χάλι και επιστρέφω..... ![]()
![]()
![]()
![]()
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 00:04:03
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 00:05:31
- Βέβαια, κάποιοι βγάζουν τα τρελά χρήματα μιας και τα ζώα αγοράζουν και νοικιάζουν
- Ας κάνουμε λοιπόν μία «ιστορική αναδρομή» λοιπόν...
- Ονόματα όπος Ορλόβσκι (για τους παλαιότερους) και Τζένα (για τους νεότερους) τίνουν να γίνουν πιο γνωστά και από τα ονόματα του Σωκράτη και του Πλάτωνα
- Οι λεγόμενοι κινηματογραφικοί αστέρες και αν δεν έχουν γυρίσει τσόντες
- Κλαίγανε οι κυρίες μας με κάποιες «κυρίες» τύπου Μάρθες, Ζωίτσες κτλ... ενώ στο εξωτερικό ξεσκίζονταν όχι μόνο στην οικονόμα αλλά και στα γ.... με τις κάμερες να τις καταγράφουν κιόλας (δημόσια πρόσωπα για... πως να το κάνουμε...)
- Και έρχοντε σήμερα τα «κοριτσάκια» και μας το παίζουν δήθεν κιόλας
- «Χτυπάνε» τόσο πολύ τα ζωώδη ένστικτά μας που πλέον μας έχουν καταντίσει «πρεζόνια» του σεξ (για να μην μπερδεύονται ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ, άλλο σεξ και άλλο έρωτας... αν ακόμα δεν είναι σε θέση να διαχωρίσει αυτές τις έννοιες τότε του συνιστώ ένα σάλτο και εις το χαντάκι....)
- Και όπως κάνουνε σε πολλές άλλες χώρες και συστήματα το σεξ σε συνδιασμό και με κάποιους άλλους παράγοντες αποβλακώνει τελείως τον κόσμο
- Αλήθεια αναρωτηθήκατε καθόλου γιατί αγοράζουμε για παράδειγμα καινούργιο αμάξι?
- Αν μας εξυπηρετεί για κάτι δουλειές που το χρειαζόμαστε ή επειδή το παλιό μας αυτοκίνητο τα έχει παίξει, καλώς...(δυστυχώς, λίγες αυτές οι συνειδητές περιπτώσεις...)
- Επι το πλύστον όμως το κάνουμε για να πουλήσουμε μούρη, να αρέσουμε και ώστε να ψαρέψουμε για να... Εξού και η φράση τύπου: «Καλά ρε μαλ... οδηγάς τέτοια μου...παγίδα?» (το νοών νοείτο...)
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 00:07:25
- Τσόντες, τσόντες, τσόντες και άγιος ο θεός... ακόμα και αγίες κάναμε ορισμένες
- Οπότε δεν είναι και τόσο περίεργοα τελικά να απορεί κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ: «καλά το μόνο για να πετύχω είναι να στίσω λίγο κ... και τσουπ, να μαι...»
- Εξού και η φράση τύπου: «Το νινί σέρνει και καράβι...»
- Θα διερωτηθεί πάλι κάποιο ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ: «Και τι στο καλό να κάνουμε για αυτό... αφού μας το λανσάρουνε εμείς τι να κάνουμε...»
- «Εεε, πάνε να πνιγείς ρε μαλ.... αφού ακόμα δεν πήρες στροφές...»
- Βέβαια το ότι οι τσόντες πουλάνε το βλέπουμε πλέον και στα κοσερβοκούτια... οτιδήποτε πρόστυχο να ‘μαστε (βέβαια, έχω αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ μου σε αυτό το θέμα, οπότε δεν θα κουράσω πάλι με αυτό...)
nobody
Έχουμε και λέμε λοιπόν, το γ....ι έχει διεισδύσει πλέον:
- Σε θρησκευτικούς χώρους
- Στις οικογένειες
- Στους νέους / νέες που μόνο αυτό σκέφτονται και απαρτίζουν και το μέλλον μας (καλά μιλάμε την γ.....)
- Στα σχολεία
- Στα έντυπα
- Στις εφημερίδες
- Στο χαζοβιόλικο ΤΒ
- Που στα 60 φεύγα κάποιοι / ες θυμούνται να ξενο-μπιπ μπιπ κιόλας (άντε ρε τσιφούτιδες για συμαζευτήτε και λίγο που μου κινηγάτε τις μασέλες σας από πίσω και θέλετε και να απατίσετε κιόλας το / τη σύντροφο που τόσα χρόνια έχετε στο πλευρό σας...)
- Σε πάσης φύσεως επαγγελματικό χώρο
- Σε πάσης φύσεως «πνευματικές» αναζητίσεις (καλά μιλάμε, τη στιγμή που κάποια βόδια χάφτουν το παραμύθι πως για να εξελιχτείς θα πρέπει κιόλας να επιδίδεσαι και σε όργια, καλά κάνουν οι μάγκες... και μετά όταν μαθαίνουν την αλήθεια σοκάροντε κιόλας... ναι, λες πως δεν σου άρεσε κιόλας...)
- Ας σταθούμε λίγο σε αυτό το σημείο: παρακολουθούσα μία φορά στις ειδήσεις, ο Θεός να τις κάνει ειδήσεις, πως κάποιο βλήμα του πυροβολικού κατείγγειλε κάποιον μάγο, επειδή πήγε σε έναν δήθεν μάγο, τον τυπάκο δηλαδή, για να κάνει μάγια και να φέρει τον άντρα της πίσω... εκείνος φυσικά της είπε πως για να πιάσει «το κόλπο» θα έπρεπε πρώτα να της ρίξει μερικά χέρια... και εκείνη γύρισε αμέσως σε σπαγκάτο και δώστου πάρτου μπιπ μπιπ... (βέβαια αποτέλεσμα, τζίφος...)... Πως θα την αποκαλούσατε λοιπόν την τύπισσα: α) αφελή ή β) που... (εγώ προσωπικά θα πάρω την πόρτα νούμερο 2...)
- Έχουν καταρεύσει οι ηθικοί μας φραγμοί
- Κάποιοι παράγοντες που μας ξεχώριζαν από τα ζώα πλέον έχουν ισοπεδωθεί
- Το πνεύμα δεν υπάρχει πια.... μας τελείωσε
- Όποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ τολμάει να αντισταθεί του καταλογούν την ταμπέλα του γ.... τα
- Υποκρισία, Υποκρισία, Υποκρισία...
- Κομπλεξισμός, Κομπλεξισμός, Κομπλεξισμός...
Και η λίστα δεν λέει να τελειώσει....(μα τι νέο και τούτο πάλι...)
Πάω να χαλαρώσω λίγο, να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και να αναφερθώ στο δεύτερο θέμα για σήμερα που πλέον θα μας ανοίξει τις πύλες προς βαθύτερα στάδια...
Ο Θεός πρώτα, Εις το επανυδείν ... τα λέμε φίλοι μου....
Με εκτίμηση πάντα,
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 00:11:10
Τι συμβαίνει τελικά αν κάποιο πεθαμεναντζίδικο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ τελικά καταφέρει να αναπτύξει κάποιες υποτιπώδεις άμυνες που θα του επιτρέψουν να τολμίσει το ταξίδι του αναζητητή?
Ας παραθέσω ένα γενικό μπούσουλα ώστε να ληθεί η περιέργεια μερικών ζιαβών ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΩΝ και να πάψουν να μας ζαλίζουν με πάσης φύσεως μαλ.... τα αρχ... μας (σόρρυ, αλλά υποσχέθηκα για τους προαναφερθέν λόγους να τηρίσει όσο το δυνατόν το συγκεκριμένο στυλάκι η παχουλή, βδελυρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα ...)
Επίσης για τους σοβαρούς αναζητητές θα απαρτίζει ένα πρώτης τάξεως κατατοπιστηκό «σχεδιαγραμματάκι» ώστε να εντοπίσουν που «βρίσκονται» στο «ταξιδάκι» τους....
Το πρώτο πράγμα είναι να φάει το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ μια τέτοια νοητική σφαλιάρα που θα δει τον ουρανό σφοντίλι...
Και θα αρχίσουν στο μυαλό του να διαμορφώνονται περίπου τα εξής ερωτήματα:
- «Μα είναι δυνατόν?» (χαλαρααααά...)
- «Μα πως, αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα έχω διδαχτεί έως τώρα...» (και που είσαι ακόμα μάγκα μου...)
- «Μα τότε ποιος θεός υπάρχει? Και υπάρχει θεός?» (μεγάλε, θέτεις λάθος ερωτήματα ...)
- «Μα που ζούσα τόσα χρόνια?» (Πίσω από το φεγγάρι μήπως?)
- «Τότε τι υπάρχει πέρα από εδώ, από αυτά τα όρια?» (έννοια σου, και κάποια στιγμή αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν κολώσεις στο «ταξίδι» σου, θα μάθεις...)
- «Μήπως αν μπω σε κάποια ‘οργάνωση’ θα μάθω?» (πέρα από κάποιες μαλ...., τσου)
- «Μήπως αν ασπαστώ κάποιο άλλο δόγμα θα μάθω...» (τα αρχ... σου θα μάθεις....)
- «Προς που να ψαχτώ?» (για αρχή, ξεκίνα από γύρο σου και μέσα σου...)
- «Αν καλέσω κάποιο πνεύμα να μου εξηγήσει?» (σε αυτό το στάδιο: 1- θα είναι ακραία περίπτωση να πετύχει από εσένα και 2- θα σου εξηγήσει το όνειρο κανονικότατα αν σου κάτσει...)
- «Να καλέσω κανένα γκουρού να μου πει?» (σε αυτό το στάδιο που βρίσκεσαι μάλλον κανένα μαλ... δήθεν γκουρού θα βρεις ο οποίος – δες το παραπάνω θέμα πέρι τσόντες – θα σου δώσει μερικά «χέρια» βοηθείας...)
Τσιγάρο και επιστρέφω, χεχεχε....
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 01:06:09
- Θα έχει χάσει την μπάλα
- Θα τα έχει πέξει
- Τα ερωτήματα θα είναι περισσότερα από ότι οι απαντήσεις
- Θα έχει αυξήσει την κατανάλωση ασπυρίνης
- Θα προσπαθεί στις χίλιες δύο μαλ... που κυκλοφορούν να εντοπίσει κάτι αξιόλογο (βέβαια, καλή τύχη εδώ αλλά είναι αναπόφευκτο κομμάτι της αναζήτησής του...)
- Η περιέργεια θα αρχίσει να κερδίζει έδαφος και εκφράσεις τύπου: «Μαμά, θέλω να καλέσω κανένα πνευματάκι, έτσι για να μου λυθεί η περιέργεια...» θα κυριαρχούν στο καθημερινό μενού
- Θα συναναστρέφεται με κάθε τυπάκι που το παίζει ψαχμένος / η και θα ακούει με ορθάνοιχτο το στόμα τις παπάντζες που θα του λένε
- Εκφράσεις τύπου (θα κυριαρχούν):
- «Άσε μάγκα το διάβασα εκεί...»
- «Το είπε ο τάδε συγγραφέας... πως τον λέγανε να δεις... Πίκατσου νομίζω...»
- «Άκουσα από τον τάδε, φίλο της τάδε... του τέτοιου.... του εκείνου... πως όταν... και ότι ... μπλα μπλα μπλα»
- Με τα λίγα τα πολλά θα είναι γενικός στα χαμένα....
Το γνωστό και επιστρέφω...
nobody
Κάποια πράγματα θα αρχίσουν να διαφένοντε και μία μικρή αλλαγή μέσα του / της θα κάνει αισθητή την παρουσία του...
Οπότε, πέρα το ότι θα συνεχίσει το ψάξιμό του σε διάφορα βιβλία (του εμπορίου ως συνήθως μιας και τα άλλα διακινούντε σε κλειστούς κύκλους) και ιστοσελίδες – είτε μας αρέσει είτε όχι και τούτο το φόρουμ εξέρεση δεν αποτελεί μιας και ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ που λένε αράδες τύπου: «Μαμά, θέλω να καλέσω κανένα πνευματάκι, έτσι για να μου λυθεί η περιέργεια...» κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους....)
Θα φτάσει στο εξής σημείο....
- Να το παίζει ειδίμον ενώ βαθιά μεσάνυχτα έχει ακόμα
- Να δίνει απαντήσεις που ως συνήθως στηρίζονται σε εμπορικά κατασκευάσματα...
- Θα αρχίζει να πειραματίζεται με διάφορα πραγματάκια (ίσως κανένα φλαπ φλαπ φλαπ να κάνει τη δουλειά του, πάμε όλοι μαζί....ΧΑΧΑΧΑ)
- Θα πρέπει σιγά σιγά να αποχτήσει υπομονή και στο να αρχίσει να κυριαρχεί πάνω στον εαυτό του
- Θα παρουσιάζονται «περίεργα» όνειρα στον «ύπνο» του σε άσχετα μεταξύ τους χρονικά διαστήματα
Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα και «κινδύνους»...
- Το ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ κινδυνεύει να γίνει δογματικό και στενόμυαλο
- Κινδυνεύει να κολίσει στο συγκεκριμένο στάδιο λόγο έλλειψης υπομονής και κατανόησης πως ........ θα πρέπει να .................
- Είναι ένα στάδιο που για το κοινό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ διαρκεί συνήθως κάποια (λίγα) χρονάκια
- Αν βέβαια είναι ολίγον τι χοντρόπετσο φτάνει και σε δεκαετία / ες
- Εκτός και αν το ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ «μυριστεί» κάποια πράγματα και επιταχύνει την όλη διαδικασία και κάνει διάφορα «άλματα» που όχι μόνο θα επιταχύνει την συγκεκριμένει διαδικασία αλλά και όλες τις άλλες
Το γνωστό τσιχλάκι και επιστρέφω, χεχεχε....
nobody
- Τα ερωτήματά του θα αρχίσουν να είναι πιο βαθυστόχαστα
- Θα έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα οριμότητας
- Θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι ξέρει και τι δεν ξέρει...
- Θα αρχίζει το ΕΓΩ του να το ελέγχει
- Θα αρχίζει να εφαρμόζει τα πιστεύω του
- Θα αρχίσει να αγκαλιάζει ανώτερα ιδανικά, ήθος κτλ...
- Τα ερωτήματα θα συνεχίζουν να αυξάνουν αλλά θα έχει πλέον κατανοήσει πως.......
- Μέσα του θα αρχίσει να αναπτύσσεται η λεγόμενη «εσωτερική ηρεμία» και ....
- Τα «περίεργα» όνειρα θα αρχίσουν να αυξάνουν λίγο περισσότερο και το «στάδιο μεταξύ ξύπνιου και ύπνου θα ‘‘χάνεται’’ σιγά-σιγά δίδοντας τη θέση του στο...»
- Ο διαλογισμός, και όχι μόνο, δεν θα είναι πλέον «εξαναγκαστικό έργο» με όλες τις λοιπές σημασίες και έννοιές του...
- Θα είναι πιο ανοιχτόμυαλος και θα μπορεί να βλέπει και....
- Θα κατανοήσει πως πάσης φύσεως τα δόγματα είναι:
- 1) μπουρμπούτσαλα
- 2) κρύβουν μέσα τους έννοιες που περιμένουν τον αναζητητή να τις εντοπίσει και να τις κατανοήσει
- Επιπλέον θα αρχίσει να κατανοεί μέχρι που πράγματι φτάνει η «μαγκιά» του πριν καταπιαστεί εμπράκτος με κάτι στην πράξη
- Θα αρχίζει να εντοπίζει τα σωστά από τις μαλ...
Το γνωστότατο τσιχλάκι και επιστρέφω, χεχεχε....
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 01:34:58
- Οι αλλαγές μέσα του θα αρχίσουν να αυξάνουν
- Το ίδιο και κάποια «περίεργα ονειράκια» καθώς και το «χάσμα» θα μειώνεται
- Θα αρχίζει να βλέπει και θα πάψει (επιτέλους) να παρατηρεί
- Θα αρχίσει σιγά – σιγά να γνωρίζει και να κατανοεί πράγματα και θαύματα
- Θα αρχίσει να αποκτά δύναμη (1- σε αρχικό στάδιο βέβαια, 2-έννοια σας, και όσοι έχουν φτάσει εδώ καταλαβαίνουν πέρι τι αναφέρομαι...) που προηγουμένος δεν φανταζόταν πως ήτανε δυνατόν
- Στο συγκεκριμένο σημείο και ενώ πίστευε πως είχε θέσει το ΕΓΩ του ύπο έλεγχο μόνο αυτό τελικά δεν είχε κάνει διότι:
- Το ΕΓΩ απλά είχε χωθεί σφίνα κάτω από το πάπλωμα και περίμενε την κατάληλη στιγμή ώστε να κάνει το δικό του great entrance στην σκηνή και πάλι
- Και όσα ΜΠΟΜΠΑΚΙΑ έχουν φτάσει εδώ και ξεκλειδώσει ετούτες τις «κλειδαριές» θα κατανοήσουν την ακόλουθη έκφραση: «Το σκοτεινό με το φωτεινό μονοπάτι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνισή τους...»
Τσιγαράκι και επιστρέφω, χαλαρααααά....
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 04:20:17
- Οι προβλιματισμοί του θα είναι πλέον βαθυστόχαστοι
- Θα ξεκλειδώνει (σιγά-σιγά) κάποιες «δυνάμεις και ενέργειες» που προηγουμένος, πέρι αυτές, την τύφλα του ήξερε
- Θα είναι σε θέση να εφαρμόζει, αν το επιθυμεί βέβαια, κάποια πράγματα και στην πράξη
- Θα αρχίσει να κατανοεί σιγά – σιγά σε βάθος την πραγματική δύναμη «εκ τον έσω και εκ των έξω»
- Το στάδιο μεταξύ «ξύπνιου και ύπνου» θα αρχίζει να μειώνεται αισθητά
- Θα είναι σε θέση να κατανοεί «γλώσσες» μη γνωστές προτίστος σε αυτό
- Θα είναι σε θέση να κατανοεί «γλώσσες» που δεν ανοίκουν στο γνωστό «βασίλειο»
- Η διαίσθηση θα πει το πρώτο της αισθητό HELLO BOYS AND GIRLS…
- Θα αρχίσει να κατανοεί τη συμβολική γλώσσα
- Θα αρχίσει να κατανοεί τα πράγματα πέρα από εδώ
- Οι αντικρουώμενες δυνάμεις θα αυξάνουν την ένταση μεταξύ τους
- Και όπως πολύ σοφά λέει ένα ρητό: «Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει κανείς τόσο πιο πολύ η ‘‘αντίπαλη’’ δύναμη θα αυξάνει την «παρουσία» της....»
Smoking pipe και επιστρέφω, χαλαρααααά....
nobody
- Ίσως κάποιο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ να βρίσκεται για παράδειγμα σε κάποιο πρωταρχικό στάδιο αλλά μπορεί και να έχει και κάποιες αναλαμπές από μετέπητα στάδια (δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο...). Με τη διαφορά βέβαια πως κάτι τέτοιο να μην γίνεται συνειδητά και πως δύσκολα θα κατανοεί τα σημάδια...
- Παραλείπω εσκεμένα διάφορα σημεία από κάποια στάδια
- Καθώς και προτειμώ να περιοριστώ σε κάποιες νήξεις / ενδείξεις για ευνόητους λόγους
- Πως αφήνω κάποια στάδια εδώ και εκεί απ’ έξω (πάλι για ευνόητους λόγους...)
Πάμε παρακάτω....
Αν υποθέσουμε πως κάποιο ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ έχει φτάσει σε αυτό το σημείο πλέον (και εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλο ΑΝ....) τότε θα:
- Τα στάδια που προανέφερα θα αυξάνουν σε ένταση
- Πλέον θα είναι σε θέση να εφαρμόζει και αρκετά πράγματα σε πράξη
- Θα είναι σε θέση αν επικοινονεί και να διαισθάνεται πράγματα και θα πέρνει πολλές απαντήσεις και μόνο που θα θέτει νοητά τα ερωτήματα
- Θα αυξάνει συνεχώς τη γνώση του μιας και θα γνωρίζει πλέον προς τα που να στραφεί
- Θα κατανοήσει (επιτέλους, γιούπιιιιι.....) πως δεν χρειάζεται απαραίτητα κάποιον μαλ... γκουρού να του δείξει το δρόμο αλλά η γνώση υπάρχει....
- Θα κατανοήσει (επιτέλους, γιούπιιιιι.....) πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο στυλ διαλογισμού κτλ... αλλά πως ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ.....
- Εδώ καλά θα είναι ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ να κατανοήσουν πως ο καθένας μας είναι μοναδικός με τον τρόπο του
- Πως κάτι τέτοιες μαλ... κατηγοροποιήσεις μας κάνουνε και μας ελέγχουν (ξυπνάται ορέ ζιαβά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ...)
- Πως θα σταματίσει να έχει το «κάτσε να βολευτώ εγώ και στα αρχ... μου όλοι οι άλλοι...»
- Αλλά θα κοιτάει το γενικό καλό και εξέλιξη...
- Πως θα πάψει να περιμένει την κάθε ομάδα Έψιλον και θα αρχίσει να κουνάει μόνος του το δαχτυλάκι
- Και τελικά αν υπάρχει ομάδα Έψιλον (που τόσο πολύ ορισμένοι θα θέλανε να υπάρχει...), τουλάχιστον θα την βοηθίσετε και τα στρατεύματα της Ανδρομέδας θα πάψουν να παίζουν μπαρμπούτι μπας και βγάλουν άκρη με τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ....
Smoking pipe και επιστρέφω....
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 02:26:22
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 04:22:07
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 04:23:03
Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής:
- Ξεκινώντας από το ερώτημα, τι στο καλό ισχύει από τα δύο, η απάντηση έχει ως εξής:
- Και τα δύο
- «Με το μπαρντόν?!» θα αναρωτηθεί ένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ τώρα....
- Το πράγμα έχει ως εξης:
- Ας φανταστούμε την σπειροειδή εξέλιξη σαν μία πυραμίδα (για χάρη κατανόησης ας κάνουμε μία εξέρεση εδώ...)
- Όσο πιο πολύ προς τον πάτο βρίσκεται ένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ τόσο πιο πολύ αυτές οι ενδιάμεσες έννοιες αυξάνουν
- Όσο όμως το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ ανεβαίνει την πυραμίδα της εξέλιξης τόσο αυτές οι έννοιες γίνονται απόλυτες
- Με πιο λιανά λόγια, για να καταλάβουν και κάποια «αρχάρια» ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ
- Όταν κάποιο ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ βρίσκεται εις τον πάτο, τόσο πιο έρμαιο είναι σε χίλιες δυο δυνάμεις που το παίζουν μπάλα όπως θέλουν
- Όσο όμως ανεβαίνει προς το ρετιρέ τόσο αυτό το ίδιο αποχτά δυνάμεις και αρχίζει να καθορίζει το ίδιο πράγματα και καταστάσεις
- Στον πάτο είναι έρμαιο των αισθημάτων πέρι ζώο κτλ... (για αυτό πετάει και μαλ... τύπου: «αδυναμία της στιγμής κτλ...)
- Όταν όμως είναι σα πάνω, τέτοιες αδυναμίες εξαλίφονται
- Και επειδή ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ ακόμα να καταλάβουν τι τα γίνεται, ας γίνω ακόμα πιο λιανός στα λεγόμενά μου
- Ας πάρουμε και τα ολίγον τι πιο θρήσκα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ....
- Ο Χριστός κτλ... αντιπροσώπευε απώλητες έννοιες σαν τέλειος...
- Η αναζήτηση ένα από τα βασικότερα πράγματα που κάνει είναι να βελτιώνει τον αναζητητή σε όλα τα επίπεδα
- Ο Χριστός μας έσκασε στη μάπα κάποιους απόλυτους κανόνες που για να εφαρμοστούν προυποθέτουν και κάποια εξέλιξη
- Και όσο πιο πάνω πάμε τόσο πιο πολύ είμαστε σε θέση να ακολουθίσουμε αυτούς τους κανόνες και οι έννοιες γίνοντε πλέον άσπρο – μαύρο
- Το ήθος κτλ... δεν είναι θεωρητική έννοια αλλά πλέον τρόπος ζωής
- Το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ που βρίσκεται προς τα πάνω και παλεύει ώστε να βελτιωθεί, από ένα σημείο και μετά δεν θα έχει και ιδιαίτερο πρόβλημα να ακολουθίσει κάποια «πράγματα»
- Και αν ένα ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ πετάξει την μαλ... «Μα αυτά είναι αδύνατο να επιτευχθούν... ή είμαστε απλώς άνθρωποι, ατελεί πλάσματα...»
- Η απάντηση είναι απλή: «1- δεν έχεις καταλάβει την τίφλα σου από όσα λέχθηκαν μέχρι τώρα και 2- καλά είσαι εκεί στον πάτο και βράσε στο ζουμί σου...»
Smoking pipe και επιστρέφω....
nobody
Edited by - nobody5001 on 04/03/2006 02:38:38
Το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ φτάνει σε ένα επίπεδο όπου:
- Όλα τα παραπάνω θα δωνούνται σε αρκετά υψηλά επίπεδα
- Το ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ θα έχει ξεκαθαρίσει (επί το πλύστον) τα μονοπάτια στα οποία θα βαδίζει
- Θα φτάνει σιγά-σιγά σε ανώτερα επίπεδα, διαφοροποιώντας το από τα λοιπά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ
- Αλλά συνάμα θα καταλάβει πως αν θεωρίσει τον ευατό του, μιας και θα έχει διεισδύσει σε άλλες ανώτερες σφαίρες, πως είναι και α) μοναδικό και β) ανώτερο από τους άλλους
- Τότε το «σκοταδάκι» θα κερδίσει πολύ έδαφος μέσα του και το ΕΓΩ του θα χτυπάει πλέον κόκκινο
- Θα πλησιάζει πλέον ένα στάδιο ολοκλήρωσεις (έννοια σου ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ και διάβασαι το επόμενο ποστ μου...)
- Πλέον θα έχει διεισδύσει σε κόσμους πέρα από εδώ και όχι μόνο θα υπάρχει μέσα αλλά θα συμμετάσχει κιόλας σε αυτόν με πολλά άλλα «επιτεύγματα»....
- Ήθος κτλ... θεωρούντε δεδομένα πλέον σε αυτό το στάδιο
- Θα κατανοήσει (και εμπράκτος πλέον) πως ο υλικός κόσμος είναι υποδιαίστερος του....
- Το χάσμα μεταξύ «ξύπνιου και ύπνου» θα έχει κλείσει πλέον ή θα τίνει να κλείσει εξ ολοκλήρου
- Θα μπορεί να κάνει σε αρκετό βαθμό πράξη πάρα πολλά πράγματα
Και πολλά άλλα...
Pipe και επιστρέφω....
nobody