ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έλληνες – ο εκλεκτός λαός του πλανήτη . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Έλληνες – ο εκλεκτός λαός του πλανήτη . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/06/2012, 20:14:39
quote:
Αμαλία

Δηλαδή είμαι τελικά Αιγύπτια, δημιούργημα των Ελλήνων. Αφού έχω μεν τον λοβό, αλλά όχι και το πόδι που θα ήταν το σημάδι του δημιουργού και όχι του δημιουργήματος, έτσι;

Ναι αλλά απο τα καλύτερά μας.

Εμείς οι Ελ,σας δημιουργήσαμε και σας δώσαμε το ίδιο φυσικό κάλλος με τις θεές μας.

Για να μπορούμε λοιπόν να έχουμε ερωμένες,χωρίς να τρώμε παντόφλα,σας κάναμε λίγο διαφορετικές στην άκρη των δακτύλων!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

YUGI-OHΜέλος
04/06/2012, 20:31:46
Δηλαδή, μ'αυτά που έγραψα στο προηγούμενο πόστ[τέλος πρώτης σελίδας], είμαι κι εγώ Ελ;

Edited by - YUGI-OH on 04/06/2012 20:32:18

04/06/2012, 22:56:42
Γιουγκι

μάλλον είσαι.

Για να είσαι ολοκληρωμενος όμως,πρέπει να έχεις και Αιγυπτία ερωμένη,τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

αμοθενΜέλος
04/06/2012, 23:39:10
===================
aitheroVamon
Μετα τα παραπάνω που έγραψες αμοθεν
ΣΙΓΟΥΡΑ μιλας για αλλο πράγμα , και απλα το ονόμασες "γενετικό κώδικα"
Δεν μπορώ να σε πείσω οτι δεν είμαι ελέφαντας ...
Ο καθένα αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματα του .
=============================
Πες μου τι εννοεις εσυ Γενετικο Κωδικα ,αλλιως ,
Ευχαριστω για την συμμετοχη σου στο θεμα.

===================
aitheroVamon
ps
"κινέζικα" τα κύρια χαρακτηριστικά του γενετικού κώδικα ?
καλό !!!!
================================
Αν θα ηθελες να μου αναφερεις την πηγη σου ,να φωτιστω και εγω ,θα σου ημουν ευγνωμων.
Ps
Για τον [οτζι] δεν εκανες καποιο σχολιο,γιατι;;;

αμοθενΜέλος
04/06/2012, 23:40:54
===================
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Το να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα άλλο από το να αναζητώ ''στοιχεία'' για την ''ανωτερότητα'' μου, είναι σα να κάνω τεστ πατρότητας δίχως να έχω έρθει ποτέ σε ερωτική επαφή.
=================

Εσυ ,περα από την ξυνη κριτικη σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ τι κανεις για το συγκεκριμενο θεμα;;;

αμοθενΜέλος
04/06/2012, 23:44:11
===================
Αμαλια

Εγώ πάντως έχω Αιγυπτιακό πόδι και έχω στεναχωρηθεί πολύ.
Διότι μέχρι προσφάτως ήμουν πανευτυχής γνωρίζοντας ότι είμαι Ελληνίδα, καθώς έχω το γνώρισμα του λοβού του αυτιού
(σχετ: Δημοθοινία - "ΚΑΥΤΑ ( ? ) ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ", Αποκλειστική συνέντευξη του Ι. Φουράκη στον Π. Γιαννουλάκη).
====================

Δεν θα ηθελα να σχολιασω την αποκλειστικη συνεντευξη του συχωρεμενου.
Ουτε την αντιλιπτικη ικανοτητα του ερωτωντος.

===================
Αμαλια
Αν κάποιος έχει Αιγυπτιακό πόδι και Ελληνικούς λοβούς είναι εκλεκτός ή όχι;

Αγωνιώ...
=====================

Δεν είναι εκλεκτος Αμαλια. Ανακουφιστηκες;;;

Επειδη ξερω όμως πως πραγματικα αγωνιας για το αν ανηκεις στους εκλεκτους η όχι θα σου πω το μυστικο.Στειλε μου τις παλαμες των χεριων σου,εκει κρυβεται το μυστικο, σε φωτογραφια και θα το μαθεις.
Η ανεβασε την φωτογραφια στο φορουμ η απαντηση θα είναι για τα ματια σου μονο.

05/06/2012, 00:05:31
quote:

===================
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Το να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα άλλο από το να αναζητώ ''στοιχεία'' για την ''ανωτερότητα'' μου, είναι σα να κάνω τεστ πατρότητας δίχως να έχω έρθει ποτέ σε ερωτική επαφή.
=================

Εσυ ,περα από την ξυνη κριτικη σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ τι κανεις για το συγκεκριμενο θεμα;;;

Γιατί της δίνεις γεύση;
Τι κάνω για το θέμα; είπα τη γνώμη μου, τι άλλο περίμενες βρε ;

αμοθενΜέλος
05/06/2012, 00:26:08
===================
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Γιατί της δίνεις γεύση;
=========================
«Όλα» εχουν γευση,
δεν το ηξερες;;;

===================
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Τι κάνω για το θέμα;
==========================
Μια ιδεα είναι να το σεβαστεις.

===================
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
είπα τη γνώμη μου, τι άλλο περίμενες βρε ;
=============================
Βρε;;;
Ευχαριστω για την συμμετοχη σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ,νασαι καλα.

05/06/2012, 00:44:21
Αμοθεν,

Ο εχεμβρωτος είναι απο τους ΈΛΛΗΝΕΣ.

Φτάνει να δεις... Παρουσιάστικο, σκέψη, ζωη...

Τώρα αν κάποιος έχει διαφορετικα κριτήρια για το τι είναι Έλληνας, ε θα καταλειξουμε στο τέλος να λένε σαν τους ξένους που είδαν την ταινία με τον ελληνικό γάμο, τι φανταστικός λαός είσαστε...

Δεν λέω, γέλασα με τα χάλια μας...άλλα αν ακούω λαϊκούρες, κλάψω τραγουδά, κουτοπονηριες, και γενικα ορισμένα ελληνοτραβηγμενα, τι να σου πω ρε αμοθεν, εκει που είμαι τα καλοκαίρια (κοντά στις Μύκηνες), σκέφτομαι..

Μακάρι να έχει δίκαιο ο αμοθεν, να ναι εδω απο κάτω ένα διαστοιμοπλοιο, να με παρει μακρυα απ εδω...

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 05/06/2012 00:45:40

05/06/2012, 00:46:35
quote:
αμοθεν:
Αν θα ηθελες να μου αναφερεις την πηγη σου ,να φωτιστω και εγω ,θα σου ημουν ευγνωμων.

Πολύ ευχαρίστως !
Αν και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,
το θεμα το οποίο καλούμαι να "αποδείξω" !

μπορείς να μπεις εδω
στο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
ελπίζω να θεωρείς αξιόπιστο, ενα Πανεπιστήμιο,
γι αυτο άλλωστε διάλεξα αυτό, και οχι κάποια διεθνούς κύρους επιστημονική επιθεώρηση,
μη τυχόν και δεν την εχεις ακουστά και την απορρίψεις ...

Ειναι σε μορφή pdf , τα χαρακτηριστικά του ΓΚ (κατ'εσενα "κινέζικα")
θα τα βρεις απο την 17 σελίδα .

Κι όμως .... κινείται !!!

Hellas at War

Edited by - AitheroVamon on 05/06/2012 00:48:55

05/06/2012, 01:15:03
quote:

Αμοθεν,

Ο εχεμβρωτος είναι απο τους ΈΛΛΗΝΕΣ.

Φτάνει να δεις... Παρουσιάστικο, σκέψη, ζωη...

Τώρα αν κάποιος έχει διαφορετικα κριτήρια για το τι είναι Έλληνας, ε θα καταλειξουμε στο τέλος να λένε σαν τους ξένους που είδαν την ταινία με τον ελληνικό γάμο, τι φανταστικός λαός είσαστε...

Δεν λέω, γέλασα με τα χάλια μας...άλλα αν ακούω λαϊκούρες, κλάψω τραγουδά, κουτοπονηριες, και γενικα ορισμένα ελληνοτραβηγμενα, τι να σου πω ρε αμοθεν, εκει που είμαι τα καλοκαίρια (κοντά στις Μύκηνες), σκέφτομαι..

Μακάρι να έχει δίκαιο ο αμοθεν, να ναι εδω απο κάτω ένα διαστοιμοπλοιο, να με παρει μακρυα απ εδω...

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 05/06/2012 00:45:40

Υπερβολικέ!

αμοθενΜέλος
05/06/2012, 12:44:10
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Ο εχεμβρωτος είναι απο τους ΈΛΛΗΝΕΣ……………………………………μαζι σου.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Φτάνει να δεις... Παρουσιάστικο, σκέψη, ζωη... ……………………….αρκει που τα εχεις δει εσυ ,εχω εμπιστοσυνη στην κριση σου.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Τώρα αν κάποιος έχει διαφορετικα κριτήρια για το τι είναι Έλληνας,………………..εγω.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ε θα καταλειξουμε στο τέλος να λένε σαν τους ξένους που είδαν την ταινία με τον ελληνικό γάμο, τι φανταστικός λαός είσαστε....................................................γιατι να λενε κατι τετοιο αραγε;;; Υποκρισια;;; η ετσι πραγματικα αισθανονται για εμας;;;

Μηπως παλι το λενε για τον Ηρακλειτο που δεν ειχαν ποτε και ουτε θα εχουν;;;

Που είναι οι συγχρονοι φιλοσοφοι και τι καινουργιο εχουν να μας πουν;;;

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Δεν λέω, γέλασα με τα χάλια μας...άλλα αν ακούω λαϊκούρες, κλάψω τραγουδά, κουτοπονηριες, και γενικα ορισμένα ελληνοτραβηγμενα,……………………………………………………………………………….εγω εδώ βλεπω τις διεργασιες του αριστερου αργου ερευνητικου καθημερινου μυαλου των Ελληνων.Καμμια εκπληξη.

Εχεις όμως δει, ακουσει, πληροφορηθει, τις διεργασιες του αριστερου μυαλου των Ελληνων σε συνδυασμο με τις πληροφοριες του δεξιου μυαλου τους;;; Από τα λεγομενα σου ευκολα βγαινει το συμπερασμα πως δεν εχεις γνωρισει καποιο τετοιο Ελληνα.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
τι να σου πω ρε αμοθεν, εκει που είμαι τα καλοκαίρια (κοντά στις Μύκηνες), σκέφτομαι
Μακάρι να έχει δίκαιο ο αμοθεν, να ναι εδω απο κάτω ένα διαστοιμοπλοιο, να με παρει μακρυα απ εδω........................................................................................................Λυπαμαι αλλα για να μην προσλαμβανεις «κατι» στον ιερο χωρο των Μυκηνων σημαινει πως δεν ανηκεις στους εκλεκτους της φυλης μας ΠΛΑΤΩΝΑ.

αμοθενΜέλος
05/06/2012, 12:50:47
===================
aitheroVamon
μπορείς να μπεις εδω.......................................................Μπηκα,όμως δεν ειδα πουθενα τον τιπλο [κυρια χαρακτηριστικα]

aitheroVamon

στο Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
ελπίζω να θεωρείς αξιόπιστο, ενα Πανεπιστήμιο, …………………………………………………..αξιοπιστο καθ’όλα.Ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος σ’αυτή τη ζωη.

aitheroVamon

γι αυτο άλλωστε διάλεξα αυτό, και οχι κάποια διεθνούς κύρους επιστημονική επιθεώρηση,
μη τυχόν και δεν την εχεις ακουστά και την απορρίψεις ..........................................................Τα «νομισματα» σου καλπικα,λυπαμαι.

aitheroVamon
Ειναι σε μορφή pdf , τα χαρακτηριστικά του ΓΚ (κατ'εσενα "κινέζικα")
…………………………………………………………………….Με ολο το σεβασμο στην προσωπικότητα και τις γνωσεις της Μαριλενας,για μενα όλα αυτά είναι «κινεζικα».Προτιμω τα Ελληνικα της Αθηνας.

Εσυ όμως για να τα κατανοεις και να τα αναγνωριζεις σαν τα ΚΥΡΙΑ χαρακτηριστικα πρεπει σιγουρα ν’ανηκεις σε καποια εκλεκτη φυλη του πλανητη.Ειδομεν.

aitheroVamon
Κι όμως .... κινείται !!! ……………………………………………………………………………..Μου θυμιζεις ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ,μηπως η φυλη που ανηκεις είναι η Ελληνικη και το αγνοεις;;;

aitheroVamon
Αναφέρομαι σε ένα απο τα πέντε κύρια χαρακτηριστικά του γενετικού κώδικα
δηλαδή:

1) είναι καθολικός(*) (με εξαίρεση το γ.κώδικα των μιτοχονδρίων)…………………………είναι αυτό κυριο χαρακτηριστικο και όχι ότι είναι παροχος ζωης και θανατου;;; Η μηπως οι γνωσεις της αγαπημενης σου «πηγης» καθυστερουν υπερβολικα.

aitheroVamon
2) είναι κώδικας τριπλέτας …………………………………………………………….Ειναι αυτό κυριο χαρακτηριστικο και όχι ότι είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ;;;

aitheroVamon
3) είναι συνεχής και μη αλληλοκαλυπτόμενος……………………………………………………Είναι αυτό κυριο χαρακτηριστικο και όχι το ότι φερει [20.000] γονιδια;;;

aitheroVamon
4) έχει συγκεκριμένες τριπλέτες έναρξης και λήξης ………………………………………………..Ειναι αυτό κυριο χαρακτηριστικο και όχι ότι είναι ΔΙΠΛΗ ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ;;;

aitheroVamon
5) είναι εκφυλισμένος……………………………………………………………………….ειναι αυτό κυριο χακτηριστικο και όχι το ΜΗΚΟΣ της νανοελικας μεσα στο κυτταρο;;;

Εκτος αν η Μαριλενα θεωρει πως αυτές οι γνωσεις είναι «ψωμο-τυρι» για τους Ελληνες οποτε η αναφορα σ’αυτές είναι μη αναγκαια.

05/06/2012, 14:24:09
αμοθεν αποδέχεσαι την επιστήμη που έχουν δημιουργήσει οι άλλοι, ή την επιστήμη που έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος;
05/06/2012, 14:40:55
αμοθεν εχεις ταλέντο να ωθείς τους άλλους στα άκρα
αλλα δε θα σου κανω τη χάρη .

Έχεις την εντύπωση οτι οι φαντασιώσεις σου
είναι σε θεση να βάλουν στη γωνία ολόκληρη την επιστήμη ?
δεν είναι ντροπή ... συνέχισε μόνος σου.

Αρκετά ηλίθιος αισθάνομαι μονο και μονο που έψαξα να σου βρω ενα "βατό" κείμενο ... για μικρά παιδιά
αλλα ακόμα κι αυτο δεν είσαι σε θεση να το κατανοήσεις !

Οσο για το αν το βρήκες 'η όχι , εχει να κάνει καθαρά με την ικανότητα κάποιου να διαβάσει ενα απλό pdf αρχείο !

Hellas at War
05/06/2012, 20:11:25
Αμοθεν σε βοηθάει αυτο?

http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_1666.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

αμοθενΜέλος
05/06/2012, 22:52:58
===================
Dr jekyl Mr hyde
αμοθεν αποδέχεσαι την επιστήμη που έχουν δημιουργήσει οι άλλοι, ή την επιστήμη που έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος;……………………………………..περιμενεις ειλικρινα απαντηση ;;;

05/06/2012, 22:53:35
Αμοθεν

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
τι να σου πω ρε αμοθεν, εκει που είμαι τα καλοκαίρια (κοντά στις Μύκηνες), σκέφτομαι
Μακάρι να έχει δίκαιο ο αμοθεν, να ναι εδω απο κάτω ένα διαστοιμοπλοιο, να με παρει μακρυα απ εδω........................................................................................................Λυπαμαι αλλα για να μην προσλαμβανεις «κατι» στον ιερο χωρο των Μυκηνων σημαινει πως δεν ανηκεις στους εκλεκτους της φυλης μας ΠΛΑΤΩΝΑ.
.............

Όχι αμοθεν, δεν είμαι εκλεκτός, μπασταρδος είμαι!

Βλέπεις η μητέρα μου γεννήθηκε στην Αρκαδία, ενω ο ενας παππούς μου ήταν Σπαρτιάτης! Ο άλλος ήταν εφεσσιος, και με τα μικρασιατικα κατέληξε στην Σάμο και παντρεύτηκε μια ντόπια, που το πατρικό της ήταν απέναντι απο τη σπιλια του πυθαγορα!

Α και αφού μιλάς για ιερά αμοθεν, εγω ο μπασταρδος με μπασταρδοδιαλογισμο μπήκα σε πανθεον, μα με κυνήγησαν...

Τι δουλεια έχεις εσυ εδω...με ρώτησαν.

Και μου δείξαν την πόρτα.

Και όταν έφευγα, σκέφτηκα.

Ρε για κοιτά τι τύχη που είχα και γεννήθηκα μπασταρδος!

Δεν θα έδειχνα ποτε μου σε κανένα, εγω ο μπασταρδος την εξοδο...ενω αυτοί θεοί, ανώτεροι και φτάσαμενοι, με κοιτάγανε απο ψηλά...σαν ένα σκουλήκι.

Και γύρισα λοιπόν αμοθεν, εγω ο μπασταρδος, γύρισα στο πανθεον, και πέρασα ανάμεσα τους....και σιγα διαλυσαν όλα, οι θεοί, οι ανώτεροι, τα αγια, τα λιβανια οι γεννοιαδες και τα μουσια!

Έτσι που λες φίλε αμοθεν, γύρισα στη γη, και ζω ακόμα μπασταρδικη ζωη, η μάνα μου είναι η γη, και πατέρας μου ο ουρανος...αν καταλαβαινεις, όσο για τους θεούς....και τα μεγαλεία τους,

άφησα αυτους και όλα αυτα...να κουρευονται!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 05/06/2012 22:56:34

YUGI-OHΜέλος
05/06/2012, 22:53:45
quote:
Γιουγκι

μάλλον είσαι.

Για να είσαι ολοκληρωμενος όμως,πρέπει να έχεις και Αιγυπτία ερωμένη,τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου!!

Νικόμαχος, ωραία τώρα μου λύθηκαν όλες οι απορίες!!

Edited by - YUGI-OH on 05/06/2012 22:54:39

αμοθενΜέλος
05/06/2012, 22:56:36
===================
aitheroVamon
αμοθεν εχεις ταλέντο να ωθείς τους άλλους στα άκρα
αλλα δε θα σου κανω τη χάρη . ……………………………;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Νομιζα προς στιγμην πως γινοταν ανταλλαγη καποιων θεσεων ώστε να καταληξουμε που συμφωνουμε και που διαφωνουμε για την διευκολυνση της συζητησης.Δεν καταλαβα πως μου εκανες χαρη κατεβαινοντας στο επιπεδο μου.Ζητω συγνωμη δεν θα το ξανακανω.

aitheroVamon
Έχεις την εντύπωση οτι οι φαντασιώσεις σου
είναι σε θεση να βάλουν στη γωνία ολόκληρη την επιστήμη ? ….......απεδειξες πως προκειται για φαντασιωσεις και δεν το καταλαβα;;;

Ποια είναι η επιστημη στην οποια αναφερεσαι και ποιοι την αντιπροσωπευουν;;;

Για τον [οτζι] θα κανεις σχολιο, η οι ερευνητες είναι φαντασιοπληκτοι και στην περιπτωση του;;;

aitheroVamon
δεν είναι ντροπή ... συνέχισε μόνος σου……………………….Η δουλεια δεν είναι ντροπη τολεγε και η γιαγια μου.

aitheroVamon
Αρκετά ηλίθιος αισθάνομαι μονο και μονο που έψαξα να σου βρω ενα "βατό" κείμενο ... για μικρά παιδιά ………………………………………………………στην ηλικια μου είναι τιτλος τιμης να μ’αποκαλεις μικρο παιδι.Ευχαριστω.

Ο αυτοσαρκασμος λενε είναι ενδειξη ευφυιας,μηπως επεσα στην περιπτωση;;;

aitheroVamon
Οσο για το αν το βρήκες 'η όχι , εχει να κάνει καθαρά με την ικανότητα κάποιου να διαβάσει ενα απλό pdf αρχείο !........................................ευχαριστω και παλι που μπηκες σε τοσο κοπο,σου χρωστω.