- 7/1999 μύθος ή πραγματικότητα για αυτή την ημερομηνία??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Επίσης όπου μπλέκει το χρήμα(ο μαμωνάς) ισχύει το ίδιο.
ΜΑΚΡΙΑ!!!!
Οι αληθινοί προφήτες ποτέ δεν όριζαν ημερομηνίες αλλά ανέφεραν μόνο μελλοντικά γεγονότα σε αόριστο χρόνο πραγματοποιήσεως.
.......απλά μια φιλική συμβουλή από έρευνες που έχω κάνει στις "προφητείες"...
..."Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death." -- Adolf Hitler
Προφητείες ή αστρολογικά φαινόμενα που είχαν αντίκτυπο στην ανθρωπότητα.
Πάντως sκeptic αναρωτιέμαι αν σ έχει ενοχλήσει καμιά οργάνωση, γιατί μου φαίνεσαι πολύ λογικός άνθρωπος, με ιδέες που δείχνουν ψαγμένο άτομο. Γιατί τέτοια εμμονή με μυστικές οργανώσεις και συνωμοσίες βρε καλέ μου ?
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 99 ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2000 ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΑΜΙΝΑ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2001 ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ? Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ !
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Ο Νοστράδαμος έγραψε ότι τον Ιούλιο του 1999 θα έρθει ο βασιλιάς του τρόμου από τους ουρανούς.Στην ίδια προφητεία ή σε κάποια εφάμιλλη δίνει τις ακριβείς συντεταγμένες της Νέας Υόρκης.
O Aspirin έγραψε ότι διάβασε συγκεκριμένα για την 9η Ιουλίου του 1999.
Δεν επαληθεύτηκε τίποτα.Μούφες!!!!
Ή μήπως όχι?
Υποθέτουμε ότι είμαστε τρομοκράτες.Έχει έρθει η ώρα να χτυπήσουμε.Η προφητεία όμως μας τα χαλάει μιας και ο κερατάς ο Γάλλος είτε τυχαία είτε διαισθητικά μας είδε να ερχόμαστε!!Όλοι περιμένουν να χτυπήσουμε στις 9 Ιουλίου 1999.Μαλάκες είμαστε να χτυπήσουμε τότε?Όχι βέβαια,δεν θα χτυπήσουμε τότε αλλά σε μία "ανάλογη" ημερομηνία.Θα χρησιμοποιήσουμε την πασίγνωστη ημερομηνία για να υποδείξουμε κάποια άλλη.
Οι κώδικοί του Νοστράδαμου είναι πολύ εύκολα επικοινωνήσιμοι διότι όλοι τους ξέρουν και τους αναφέρουν.Και η κουτσή Μαρία ήξερε για τον περιβόητο Ιούλιο '99.Άρα οποιαδήποτε αναφορά σε αυτούς πέρναγε ανύποπτη.
Σαν σωστοί τρομοκράτες που είμαστε επικοινωνούμε με μυστικούς κώδικες και όχι με φανερούς.
Πχ. γράφω 5 και εννοώ 7,γράφω 8 και εννοώ 10,γράφω Ι και εννοώ Κ,γράφω Τ και εννοώ Υ,γράφω ΙΤ-ΑΛΙΑ και εννοώ ΚΥ-ΠΡΟΣ.
Το χτύπημα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
Πέρασαν 2 χρόνια,2 μήνες και 2 ημέρες από την ημερομηνία της προφητείας!!!
Κουτοπόνηρη η θεωρία αλλά γιατί όχι????
ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΤΟΥ 1999 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ 9 ΤΟΥ 1999....
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
quote:
Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΣΕ ΕΞΩ!<< ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΒΑΣΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΗΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!>> Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟΔΙΧΤΙΚΕ ΣΩΣΤΗ! ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ?
ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΡΑΚ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ?????
ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΡΑΚ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ ?????
ΤΙΣ 800,000 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ????
ΤΟΥΣ 350,000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ????
Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ Η Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ????
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΙΑΝΩΜΑΣΤΕ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΜΥΘΟΥΣ..
ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ...
ΑΠΛΑ ΑΣ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ...
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6,000,000 ΝΕΚΡΟΙ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Νομίζω πως η έκλειψη επιρέασε κάπως τον κόσμο.
Ήταν απο τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει τους τελευατίους αιώνές.
Ήταν τόσο ισχυρή που ανέβασε τον τουρισμό της Ελλάδας τον Αύγουστο του 99 γιατί ερχόταν οι πορωμένοι να τη δούν καλλύτερα απο εδώ !![]()
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ analphabet ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ) Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ GRECIAN KAI THOMSON KAI ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Σας διαφωτίζει καθόλου αυτό; Εγώ προσπάθησα αλλά δεν έβγαλα και πολλά συμπεράσματα, διότι δεν θυμάμαι ούτε πότε γεννήθηκε ο Νοστράδαμος ούτε πότε συνέγραψε τους "Αιώνες". Εάν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βγάλει άκρη ας συνεισφέρει στη συζήτηση.
ανήσυχη7
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1566 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.