ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Η ιστορια της bloody mary

Η ιστορια της bloody mary

darkghost16 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2009-07-13 13:13
Γεια σας παιδια.

Σιγουρα ολοι θα εχετε ακουσει τον μυθο(γιατι πιο πολυ μυθος ειναι) που λεει οτι αν πεις στον καθρεφτη 3 φορες(αλλοι λενε 7) "bloody mary" θα ερθει το πνευμα μιας(που την σκοτωσαν η ηταν μαγισα υπαρχουν πολλες εκδοχες) και θα σε σκοτωσει.
Εγω χθες με κατι φιλους μου το δοκιμασαμε με διαφορους τροπους(ολοι μαζι,ενας ενας,3 και 7 φορες,σε διαφορετικους καθρεφτες κτλ) και δεν εγινε τιποτα.

Το εχει δοκιμασει κανενας αλλος?

To thread θα μεταφερθεί εντός ολίγων ωρών στην κατηγορία "Θρύλοι και Παραδόσεις"
2009-07-13 14:04
Με το σκεπτικό ότι σχεδόν όλες οι ασχολίες μας πρέπει να έχουν κάποια ουσία για να τις κάνουμε, ειδικά σε τέτοια ζητήματα δεν θα πάψω να ρωτάω το γιατί κάποιος θέλει να προβεί σε μια τέτοια πράξη. Ακόμη κι αν θεωρούσαμε πως όντως η Bloody Mary είναι υπαρκτή, μεγαλύτερη σημασία έχει το γιατί έχουμε ανάγκη την παρουσία της...

*και ένα σοφό ρητό-σύσταση: Όταν κοιτάς διαρκώς την άβυσσο, κάποια στιγμή θα κοιτάξει και η άβυσσος εσένα...
2009-07-13 14:17
Το όλο σκηνικό με τη Bloody Mary το είδα από την σειρά Supernatural!!! Και στο τέλος, όπως πάντα άλλωστε, νίκησε το "καλό" και η Bloody Mary εξοντώθηκε! Οπότε όσες φορές και να τη φωνάξετε, δεν νομίζω να έρθει!!!
2009-07-13 14:42
ειτε προκειται για την bloody mary ειτε για το ανωνιμο πνευμα που τυχαινει να περναει απο την γειτονια,η ερωτηση,πραγματι ειναι ευλογη:
γιατι να θελει κανεις να το καλεσει?απο περιεργεια?ετσι για να περναει η ωρα?με την ελπιδα πως θα γινει κατι συναρπαστικο να εχουμε να το συζηταμε στον αυριανο καφε?
ας υποθεσουμε πως η εν λογω ιστορια δεν ηταν ενας ακομα αστικος θρυλος και ειχε καποιο αποτελεσμα η ολη πραξη,τοτε τι?
δεν βρισκω το λογο γιατι καποιος να θελει να παιξει μ'εναν,μυθο εστω,ο οποιος λεει πως αν καλεσεις αυτο το "πνευμα",αυτο δεν θα ερθει για να τα πειτε,αλλα θα ερθει για να σκοτωσει.
ποτε δεν ξερουμε τι θα γινει αμα δεν δοκιμασουμε κατι.ομως αν τελικα πιασει αυτο που δοκιμαζουμε τι κανουμε?γι'αυτο πρεπει να σκεφτομαστε διπλα πριν μπουμε σε οποιαδηποτε διαδικασια.αυτη την φορα ηταν ενας θρυλος,την επομενη θα ειναι?
δεν κανω κυρηγμα,απλα λεω μια γνωμη την οποια φανταζομαι συμεριζονται αρκετοι.και θα συμφωνησω με το ρητο που παραθεσε ο φιλος trithemius καθως και με το υπολοιπο post του...
Υ.Γ:αγαπητε μου samael,τελικα η "bloody mary" του "supernatural",δεν ηταν "μουφα"?νομιζω οτι τελικα ηταν η "τοπικη" και καλα mary που την εφαγε το μαυρο χωμα!μηπως η original,σουλατσαρει ακομα αμολητη????
2009-07-13 15:53
Καταρχας χαλαροστε
Απλα ρωτησα κατι.
Δεν ηταν δικη μου η ιδεα ηταν καποιου φιλου μου(δεν ασχολητε με το μεταφυσικο απλα το ηξερε)
Βασικα εκεινη την ωρα δεν ειχαμε να κανουμε κατι καλητερο και αφου ξεραμε οτι κατα 99% δεν θα γινει τιποτα ειπαμε να το δοκιμασουμε
Βεβαια τζαμπα ο κοπος γιατι δεν εγινε τιποτα.
2010-10-04 15:55
katarxas uparxoun kapioi kanones gia auto to 8ema ....1 na einai 3 h wra to vradu dioti h trith wra meta ta mesanuxta legetai oti einai magemenh..2 o ka8repths prepei na einai oval sxhma kai na einai sto mpanio giati to oval moiazei me augo kai epishs legetai oti mporoun ekei mesa na genh8oun pneumata...3 8elei pisth kai fovo4..ena mauro h kokkino keri anameno..5 full panselhno kai trinh 13 h paraskeuh 6 prepei na eisai monos....ekei einai pou 8a ta klaseis(sorry kiolas ) kai katalevaineis oti hr83 to pneuma pou einai 40% na er8ei ..niw8eis ena aggigma ston omo sou tipote allo oute skwtomoi oute komena xeria oute aimata opws lene poles ekdoxes

Y.Γ Θα παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματά σου να είναι στα ελληνικά! Εκ της συντονιστικής ομάδας
2010-10-12 13:59
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Samael Εμφάνιση μηνυμάτων
Το όλο σκηνικό με τη Bloody Mary το είδα από την σειρά Supernatural!!! Και στο τέλος, όπως πάντα άλλωστε, νίκησε το "καλό" και η Bloody Mary εξοντώθηκε! Οπότε όσες φορές και να τη φωνάξετε, δεν νομίζω να έρθει!!!
Το bloody Mary είναι ποιο παλιό από το supernatural από μια τριλογία ταινιών «urban legends» το τελευταίο ονομάζετε bloodymary και διαφέρει από τα προηγούμενα 2.. διότι ενώ τα προηγούμενα ήταν και καλά αστικοί θρύλοι, αυτό είναι παρανορμαλ.
2010-10-13 15:40
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ermhs Εμφάνιση μηνυμάτων
Το bloody Mary είναι ποιο παλιό από το supernatural από μια τριλογία ταινιών «urban legends» το τελευταίο ονομάζετε bloodymary και διαφέρει από τα προηγούμενα 2.. διότι ενώ τα προηγούμενα ήταν και καλά αστικοί θρύλοι, αυτό είναι παρανορμαλ.
σωστος και συγκεκριμενα στην πρωτη ταινια το λενε 2 κοπελες.
2010-12-30 14:54
εκεινη την μερα ασχοληθικαμε εγω και η παρεα μου πολυ με τον θρυλο της bloody mary (γενικα η παρεα μου και εγω ασχολουμαστε πολυ με τα μεταφυσικα).Τελος παντον το δωματιο μου ειναι μεσα στους καθρεφτες και πριν κοιμηθω ειδα μεσα στον καθρεφτη μια μαυρη μπαλιτσα να αιορητε και σιγα σιγα ειδα μια κοπελα με λευκο σκισμενο φορεμα μαυρα μαλλια χωρις ματια να με κοιταει εκεινη την στιγμη εκανα τον σταυρο μου και εξαφανιστικε (ποιο πριν ειχαμε κανει το 3 φορες bloody mary )και απο τοτε πονανε παρα πολυ τα ματια μου .Μποριτε να μου πειτε αυτο ειναι απο την συνιδιση μου η συνεβη στα αληθεια

ευχαριστο πολυ
2011-01-04 15:49
Διαβασα σε ενα site την πραγματικη ιστορια της bloody mary θελω να μου πειτε αν ισχυει. πριν αρχισω να σας λεω την πραγματικη θελω να σας πω οτι βλεπω μια σειρα που παιζεται στην αμερικη και λεγεται supernatural! αυτη η σειρα ειναι για ολα τα υπερφυσικα πραγματα που υπαρχουν (bloody mary, vampires,spirits e.t.c...) καθε επισοδειο μιλαει για ενα απο αυτα αλλα λεει την πραγματικη ιστοριακαθε υπερφυσικου πραγματος μελετημενο απο εναν επιστημονα που λεει ακριβως οπως εχουν τα πραγματα! το επσοδειο με την bloody mary λοιπον λεει οτι η μαρυ ηταν ενα κοριτσι το οποιο ηταν πολυ ομορφο και ειχε νικησει πολλους διαγωνισμους ομορφιας αλλα ενας χειρουργος πηγε στο σπιτι της και της εβγαλε τα ματια! ο θρυλος λεει λοιπον οτι αμα πεις 3 φορες το ονομα της θα εμφανιστει και θα σου βγαλει τα ματια οπως της εκαναν και εκεινης!ομως δεν σκοτωνει οποιον πει το ονομα της αλλα οποιος νιωθει ενοχος η εχει τυψεις για κατι που επαθε καποιος αλλος! π.χ (supernatural) μια γυναικα ηθελε να χωρισει εναν αντρα αλλα εκεινος της λεει οτι αμα τον χωρισει και φυγει θα αυτοκτονησει και το κοριτσι δεν τον πστεψε και εφυγε και το αγορι αυτοκτονησε! ετσι το κοριτσι μετα ενιωθε ενοχη για τον θανατο του αγοριου! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BLOODY MARY.
2011-01-04 16:26
Έχω δει κι εγώ αυτό το επεισόδιο! Μάλιστα παρακολουθούσα Supernatural φανατικά μπορώ να πω.... Κι απ' ότι έχω διαπιστώσει, πολλές απ' τις ιστορίες που εχουν γυριστεί σε επεισόδια είναι αληθεια (π.χ. αυτό με την εμφάνιση δαιμόνων σε σταυροδρόμι)...
Όσο για την ιστορία της Bloody Mary... Δεν το έχω ψάξει αλήθεια είναι... Όμως είχα δοκιμάσει αυτό με τον καθρέφτη -να πω το όνομά της δηλαδή- αλλά δεν είχε γίνει κάτι (ευτυχώς!)...
Έχω ξανακούσει όμως γι αυτή την ιστορία αλλά ήταν διαφορετική... Είχα ακούσει ότι αν καθίσεις μπροστά από ένα καθρέφτη με δύο αναμμένα κεριά δεξιά κι αριστερά και πεις κάτι (δε θυμάμαι τι) θα δεις επίσης μια παρουσία... Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει!
Πάντως, ό,τι λέγεται για τους καθρέφτες γενικά είναι ανατριχιαστικό... Κατά τη γνώμη μου...
2011-01-05 22:08
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από darkghost Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας παιδια.

Σιγουρα ολοι θα εχετε ακουσει τον μυθο(γιατι πιο πολυ μυθος ειναι) που λεει οτι αν πεις στον καθρεφτη 3 φορες(αλλοι λενε 7) "bloody mary" θα ερθει το πνευμα μιας(που την σκοτωσαν η ηταν μαγισα υπαρχουν πολλες εκδοχες) και θα σε σκοτωσει.
Εγω χθες με κατι φιλους μου το δοκιμασαμε με διαφορους τροπους(ολοι μαζι,ενας ενας,3 και 7 φορες,σε διαφορετικους καθρεφτες κτλ) και δεν εγινε τιποτα.

Το εχει δοκιμασει κανενας αλλος?

To thread θα μεταφερθεί εντός ολίγων ωρών στην κατηγορία "Θρύλοι και Παραδόσεις"
Αν κάποιος τέλος πάντων το δοκίμασε και "έπιασε" (δηλαδή είπε τρεις φορές και πέθανε)
τότε πως θα είχε ευκαιρία να απαντήσει πεθαμένος σε κάποιο φόρουμ; ε;

Και αν κάποιος σου απαντούσε και επιβεβαίωνε ότι όντως λειτουργεί...
μάλλον θα έλεγε ψέματα.

Επομένως, τζάμπα τα ρωτάς...

Εγώ που το έκανα, μόνο λίγο πυρετό ανέβασα, κάτι δέκατα...

υγ
είπαμε, μεταφυσικό μεταφυσικό αλλά και λίγο σεβασμός στο χώρο του μεταφυσικού δε βλάπτει... για να έχει και ενδιαφέρον.
2011-04-10 16:43
ακου, απο οτι ξερω οι μυθοι για αυτην την κοπελα ειναι παρα πολλοι! το εχω κανει κ το αποτελεσμα ηταν φρικτοο! και λεω την αληθειαα! δεν πεθανε κανεις ισως γιατι απο τον φοβο του μηπως δεν την πιστεψει και πεθανει προσπαθησε να πεισει τον εαυτο του οτι υπαρχει! και εγω ξερεις δεν πιστευω σε θρυλους με θανατους αλλα μονο οτι παθαινεις κατι κακο ! και το επαθα... κ πραγματικα επειδη δεν την πιστευα καθολου εγινε αυτο που εγινε! αυταα! απλα ηθελα να σε ενημερωσω γιατι δεν το πιστευεις ενω εγω εχω αποδειξεις!
2011-04-13 22:54
Litsa εγώ συμφωνώ 100% μαζί σου (αν δεν είχες postάρει θα έλεγα σχεδόν τα ίδια). Επίσης, η όλη ιστορία δεν βγάζει νόημα, τι έγινε δηλαδή; Ένας που ήξερε αυτή την "bloody Mary" εντελώς τυχαία βρέθηκε σε ένα μπάνιο, με οβάλ καθρέπτη, κεριά αναμένα (οκ αυτό δεν θα ήταν τυχαίο ) και έτσι του ήρθε να την αποκαλέσει bloody Mary, 3 ή 7 φορές, και αυτή τον σκότωσε ή του έβγαλε τα μάτια ή ό,τι άλλο του έκανε; Και πώς έγινε θρύλος; Ήταν και κανένας φίλος μαζί του και το είπε σε άλλους για να γίνει party trick;

Sorry κιόλας, αλλά εμένα μου φαίνεται λίγο γελοίο.
Τώρα για αυτά που λένε οι άλλοι ότι το δοκιμάσαν κτλ, προσωπικά δεν τα πιστεύω, τώρα τι θα πιστέψετε εσείς... είναι καθαρά επιλογή δική σας
2011-04-28 11:21
σκεφτείτε το αλλιώς.
Νυχτα πανσέληνος,3 η ώρα,μόνος με δυο καιριά να τρεμοπαίζουν και να κοιτάς ένα καθρέφτη.Άκουσες (λέμε τώρα),μια συζήτηση για τη ''ματωμένη μαίρη''(άτσαα το ελληνικό ) και αποφάσισες να το κάνεις.Αρχίζεις να την φωνάζεις.
-Μαίρη....Μαίρηηηη...ΜΩΡΗΗ!!(συγγνώμη για αυτό,είναι πρωί ακόμα)
Ξαφνικά σου έρχεται στο νού όλα όσα άκουσες.Σκότωσε αυτον,έκαψε τον άλλον,του έβγαλε τα μάτια κ.λ.π κ.λ.π
Σε πιάνει κρύος ιδρώτας,τρέμουν τα χέρια σου,κοιτάς γύρω σου,μετά στυλώνεις το βλέμμα σου στο πάτωμα,πιστεύωντας πως δεν θα είναι από πίσω σου όταν κοιτάξεις στον καθρέφτη.Σίγα Σιγά σηκώνεις το βλέμμα σου στον καθρέφτη,παρακαλώντας θεούς,άγιους και αγγέλους ,να μην είναι εκεί και να σε προστατεύσουν και..ΜΠΑΜ!!Ξαφνικά βλέπεις μια κυρία,με μάυρα μαλλιά που κρύβουν το πρόσωοπο της,κρατώντας ένα δρεπάνι και να λέει ''έλα να σου βγάλω τα μάτια!!!!!''

Μετά από αυτό το τόσο εκπληκτικό θα έλεγα δημιούργημα,έρχομαι στο νόημα που το έγραψα.
Δεν θέλει πολλά το μυαλλό του ανθρώπου να τρελαθεί,να βλέπει οπτασίες,σκιές και δαίμονες,ή να νιώθει ζωύφεια να περπατάνε πάνω του.
Αν είσαι σε τέτια κατάσταση είναι σίγουρο πως θα την δείς...
2011-04-29 12:15
Ας το πάρουμε το θέμα από την αρχή.

Υπάρχει ένας θρύλος ότι αν κανεις αυτό το αστείο τελετουργικό θα εμφανιστεί το φάντασμα μιας γυναικας που δολοφόνησαν και θα σε σκοτώσει. Ποιος ο λόγος να δοκιμάσει κάποιος να το κάνει για να πειστεί αν είναι αλήθεια όταν υπάρχει 1% περίπτωση ? 0,1% να είναι αληθινός? και το αποτέλεσμα να είναι ο θάνατος του?

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν θες να το παίξεις μάγκας στους φίλους σου η είσαι αρκετά κουτός ώστε να ρισκάρεις την ζωή σου για να ανακαλύψεις αν ένας θρύλος είναι αλήθεια μπορείς να κανεις ένα πραγματικό τελετουργικό να καλέσεις έναν δαίμονα χωρίς καμια προστασία και να δεις αν την γλιτώσεις ώστε να φανείς μάγκας στους φίλους σου και να καλύψεις και την ανάγκη για κίνδυνο(?). Φυσικά μιλάω ειρωνικά δεν προτείνω σε κανέναν να δοκιμάσει κάτι τέτοιο απλός μου κάνει εντύπωση που υπάρχει τόσος κόσμος που δοκιμάζει κάτι που στην ουσία είναι αληθινό και αν είσαι αρκετά άτυχος στην καλύτερη θα τρέχεις σε ψυχιάτρους και στην χειρότερη θα σε βρούν νεκρό από ανακοπή.

Θα σας εξηγήσω πως λειτουργεί.

Είναι αλήθεια πως δεν έρχεται η συγκεκριμένη σε όλες τις περιπτώσεις ίσως και σε καμια , αυτό όμως που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως οι καθρέφτες είναι πύλες μεταξύ του "κόσμου" μας και του "κόσμου" των πνευμάτων και όταν κάθεσαι μπροστά από έναν καθρέφτη κάποιες συγκεκριμένες βραδινές ώρες που το πέπλο ας πούμε που χωρίζει τον κόσμο μας με εκείνο είναι πιο χαλαρό όταν αρχίσεις και φωνάζεις το όνομα της αν είσαι άτυχος και βρίσκετε η περνάει ένα πνεύμα εκείνη την στιγμή από την περιοχή σου μπορεί να το τραβήξεις και να σε τρομάξει. Δεν νομίζω να μπορεί να επιδράσει προς εσένα σε υλικό επίπεδο πάντως , θα πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό.