Προβλήματα με την ιστοσελίδα
Στην εβδομάδα που μας πέρασε (καθώς και σήμερα και πιθανώς για τις επόμενες δύο με τρεις μέρες) η ιστοσελίδα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, τα προβλήματα θα διορθωθούν σήμερα. Βέβαια,από την εμπειρία μας οι ενημερώσεις που δεχόμαστε δεν είναι ποτέ ακριβείς (ούτε στο χρονικό προσδιορισμό) επομένως να συνιστήσουμε υπομονή στα μέλη της κοινότητας για τις επόμενες μέρες μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία της ιστοσελίδας.
Εκ της διαχείρισης
- Η ιστοσελίδα του metafysiko.gr (όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες) δεν ήταν καθόλου προσβάσιμες για τρείς μέρες.
- Μετά την επαναφορά της ιστοσελίδας
- η αρχική σελίδα του www.metafysiko.gr δεν εμφανίζεται.
- η fantasygate παρουσιάζει προβλήματα
- και η www.explorers.gr παρουσιάζει επίσης προβλήματα.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, τα προβλήματα θα διορθωθούν σήμερα. Βέβαια,από την εμπειρία μας οι ενημερώσεις που δεχόμαστε δεν είναι ποτέ ακριβείς (ούτε στο χρονικό προσδιορισμό) επομένως να συνιστήσουμε υπομονή στα μέλη της κοινότητας για τις επόμενες μέρες μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία της ιστοσελίδας.
Εκ της διαχείρισης
Αν θέλετε στείλτε μου μήνυμα να σας συστήσω την εταιρία που έχω την σελίδα μου. Είναι Αμερική και προσφέρει απίθανα πακέτα με πού χαμηλή τιμή. Είμαι χρόνια εκεί και απόλυτα ευχαριστημένος.
προσπαθω να μπω στον πινακα ελεγχου και μου βγαζει προβλημα!!!!
There seems to have been a slight problem with the Το forum του μεταφυσικού database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
There seems to have been a slight problem with the Το forum του μεταφυσικού database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
Καλησπέρα και καλό Σαββατόβραδο σε όσους μείνουν μέσα απόψε.

Το ίδιο ακριβώς μήνυμα λαμβάνω και εγώ. εδώ και δυο εβδομάδες. Το περίεργο όμως ειναι ότι σε όλες τις υπόλοιπες υποσελίδες η πρόσβαση επιτρέπεται κανονικά.
Δηλαδή αν πάω για παράδειγμα στην τροποποίηση υπογραφής με τον απευθείας σύνδεσμο ο οποίος είναι αυτός:
http://www.metafysiko.gr/forum/prof...o=editsignature
...η πρόσβαση είναι δυνατή και μάλιστα μέσω του παραπάνω συνδέσμου και σε όλες τις άλλες επιλογές του πίνακα ελέγχου. Προφανώς για κάποιο λόγο το πρόβλημα εντοπίζεται στην κεντρική σελίδα...
Το παραπάνω πάντως είναι μια λύση, έστω και προσωρινή. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε.
Φιλικά.