Παράξενα Νομίσματα!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από THE KEEPER OF SECRET
|
εκτος του ΕΥΚΡΑΤΙΔΗ στην αλλη οψη εμφανιζονται οι ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ σορρυ για τη παραληψη .

@ AVATARGR
Αυτό φίλε μου από εκεί που το βρήκες, λέει ότι είναι εμφανές στα νομίσματα (ή κάποιων χωρών) ή ότι απλά το παραλληλίζουν με αυτό που αναφέρεις;
Διότι έλεγξα νόμισμα και δεν είδα τίποτα παραπάνω από τα αστέρια.
Το έβδομο επίπεδο του θρόνου ελπίζω να μην εννοούν την αποκοπή τμήματος του Ο, διότι δεν κολλάει
Αυτό φίλε μου από εκεί που το βρήκες, λέει ότι είναι εμφανές στα νομίσματα (ή κάποιων χωρών) ή ότι απλά το παραλληλίζουν με αυτό που αναφέρεις;
Διότι έλεγξα νόμισμα και δεν είδα τίποτα παραπάνω από τα αστέρια.
Το έβδομο επίπεδο του θρόνου ελπίζω να μην εννοούν την αποκοπή τμήματος του Ο, διότι δεν κολλάει
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε evripidis το Αγγλικο σιτε που είχε αυτό το θέμα έκανε εναν παραλληλίσμό
το σχήμα του Θρόνου με το σχήμα που υπάρχει στο νόμισμα των 2 Ευρό.
Στο νόμισμα των 2 Ευρό υπάρχουν και τα αστερια 6+6 καθώς και οι
παράλληλες γραμμές..
Τώρα για το "Ο" που έχει την θέση του Θρόνου πιστευω πως ειναι μοιάζει...
Αποψή μου είναι..
Ευχαριστώ.
Φίλε evripidis το Αγγλικο σιτε που είχε αυτό το θέμα έκανε εναν παραλληλίσμό
το σχήμα του Θρόνου με το σχήμα που υπάρχει στο νόμισμα των 2 Ευρό.
Στο νόμισμα των 2 Ευρό υπάρχουν και τα αστερια 6+6 καθώς και οι
παράλληλες γραμμές..
Τώρα για το "Ο" που έχει την θέση του Θρόνου πιστευω πως ειναι μοιάζει...
Αποψή μου είναι..
Ευχαριστώ.
Πέρα από τον πιθανό (
συμβολισμό, η όψη του ευρώ που είναι κοινή για όλες τις χώρες (αυτή που γράφει και την αξία του νομίσματος) σχεδιάστηκε από τον Βέλγο προγραμματιστή Luc Luycx, μετά από διαγωνισμό. Η υπογραφή του ("LL") διακρίνεται κάτω από το "Ο" της λέξης "EURO", στο νόμισμα των 2 ευρώ.
συμβολισμό, η όψη του ευρώ που είναι κοινή για όλες τις χώρες (αυτή που γράφει και την αξία του νομίσματος) σχεδιάστηκε από τον Βέλγο προγραμματιστή Luc Luycx, μετά από διαγωνισμό. Η υπογραφή του ("LL") διακρίνεται κάτω από το "Ο" της λέξης "EURO", στο νόμισμα των 2 ευρώ.Γεια σας και απο εμενα.
Σχετικα με τα νομισματα μπορειτε να θεσετε τα ερωτηματα σας εδω:
http://syllektisnomismaton.forumup.gr/
Ειναι σχετικα νεα σελιδα. Ωστοσο ειμαι σιγουρος πως θα βρειτε πολλες απαντησεις.
Σχετικα με τα νομισματα μπορειτε να θεσετε τα ερωτηματα σας εδω:
Ειναι σχετικα νεα σελιδα. Ωστοσο ειμαι σιγουρος πως θα βρειτε πολλες απαντησεις.
Οποιος μπορεσει ας ανεβασει και μια φοτο του αμερικανικου δολαριου να δειτε πραγματα και θαυματα..(τεκτονικα ναζιστικα και ρωμαικα)
Καλημέρα σας,
δείτε εαν θέλετε και εδώ:
http://www.foldmoney.com/
Ίσως λίγο τραβηγμένο αλλα ενδιαφέρον...
δείτε εαν θέλετε και εδώ:
http://www.foldmoney.com/
Ίσως λίγο τραβηγμένο αλλα ενδιαφέρον...
Παράθεση:
|
Καλημέρα σας, δείτε εαν θέλετε και εδώ: http://www.foldmoney.com/ Ίσως λίγο τραβηγμένο αλλα ενδιαφέρον... |
Ναι δεν μπορω να πω, ειναι ενδιαφερον, παντως αν εξερεσεις μια δυο σκηνες ειναι πολυ τραβηγμενο

ευχαριστω πολυ.
Λοιπον ειναι εμφανες το "the all seeing eye" αριστερα στιν πισω οψη καθως και στη δεξια τα αστερια αν ενωθουν με μια γραμμη φτιαχνουν το αστρο του δαβιδ. εχω κατα κι αλλα περιστατικα με κερματα και χαρτονομισματα των αμερικανων που πραγματικα ειναι απιστευτα. μολις βρω τις εν λογο σελιδες θα κανω εναν συνδεσμο. Ενδεχετε κι ολας να ανεβασω κι ενα βιντεο περι μασωνισμου στις ΗΠΑ...

btw στην πυραμυδα τσεκαρετε και το ανορθοδοξο της υποθεσης...
Λοιπον ειναι εμφανες το "the all seeing eye" αριστερα στιν πισω οψη καθως και στη δεξια τα αστερια αν ενωθουν με μια γραμμη φτιαχνουν το αστρο του δαβιδ. εχω κατα κι αλλα περιστατικα με κερματα και χαρτονομισματα των αμερικανων που πραγματικα ειναι απιστευτα. μολις βρω τις εν λογο σελιδες θα κανω εναν συνδεσμο. Ενδεχετε κι ολας να ανεβασω κι ενα βιντεο περι μασωνισμου στις ΗΠΑ...

btw στην πυραμυδα τσεκαρετε και το ανορθοδοξο της υποθεσης...

Σήμερα είδα για πρώτη φορά το θέμα (απορώ πως τόσο καιρό μου είχε ξεφύγει) και μου κέντρισε ,αμέσως, το ενδιαφέρον!!
Έτσι λοιπόν έβγαλα και εγώ από το "χρονοντούλαπο" τα παλιά νομίσματα που από μικρή μάζευε η μητέρα μου, η οποία τα είχε βρει από το πατέρα της.
Παίρνοντας έναν μεγεθυντικό φακό, έψαχνα να βρω το "κάτι" ιδιαίτερο πάνω στα χαρτονομίσματα και τα κέρματα που σε κάποια από αυτά, λόγω των χρόνων, δύσκολα μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρειες.
Δε μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι ιδιαίτερο ή τουλάχιστον δε μπόρεσα να το διακρίνω. Αυτό όμως που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν ένα κέρμα του 1930. Έναν αετό που κάθεται σε φλόγες και με ορθάνοιχτα φτερά κοιτάζει ένα σταυρό και ένα αστέρι...Οι περισσότεροι μάλλον καταλάβατε ποιο ακριβώς λέω! Βέβαια, εγώ δεν ήξερα ότι πρόκειται για το "Πουλί του Παπαδόπουλου που αναγεννάτε από τις στάχτες της Ελλάδος" όπως μου είπε η μητέρα μου, το οποίο κοσμούσε το κέρμα των 5 δραχμών που κυκλοφορούσε τη περίοδο της χούντας.
Μόλις έμαθα τι ακριβώς συμβόλιζε το πουλί αυτό, το άφησα στην άκρη και συνέχισα τη δουλειά μου στα υπόλοιπα...Λίγο αργότερα το μάτι μου έπεσα ξανά πάνω στο κέρμα και πρόσεξα κάτι ακόμα...το αστέρι είναι...ανάποδο!
Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό? Δλδ συμβολίζει κάτι? Εσκεμμένα τοποθετήθηκε έτσι και όχι "κανονικά"?
Ίσως οι "μεγαλύτεροι" να γνωρίζουν την απάντηση στην (χαζή, ίσως) ερώτησή μου και να μας (με) διαφωτίσουν! (μια ερμηνεία και για το σταυρό, προσωπικά, δε με χαλάει
)
Ορίστε και η φωτογραφία...
Έτσι λοιπόν έβγαλα και εγώ από το "χρονοντούλαπο" τα παλιά νομίσματα που από μικρή μάζευε η μητέρα μου, η οποία τα είχε βρει από το πατέρα της.
Παίρνοντας έναν μεγεθυντικό φακό, έψαχνα να βρω το "κάτι" ιδιαίτερο πάνω στα χαρτονομίσματα και τα κέρματα που σε κάποια από αυτά, λόγω των χρόνων, δύσκολα μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρειες.
Δε μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι ιδιαίτερο ή τουλάχιστον δε μπόρεσα να το διακρίνω. Αυτό όμως που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν ένα κέρμα του 1930. Έναν αετό που κάθεται σε φλόγες και με ορθάνοιχτα φτερά κοιτάζει ένα σταυρό και ένα αστέρι...Οι περισσότεροι μάλλον καταλάβατε ποιο ακριβώς λέω! Βέβαια, εγώ δεν ήξερα ότι πρόκειται για το "Πουλί του Παπαδόπουλου που αναγεννάτε από τις στάχτες της Ελλάδος" όπως μου είπε η μητέρα μου, το οποίο κοσμούσε το κέρμα των 5 δραχμών που κυκλοφορούσε τη περίοδο της χούντας.
Μόλις έμαθα τι ακριβώς συμβόλιζε το πουλί αυτό, το άφησα στην άκρη και συνέχισα τη δουλειά μου στα υπόλοιπα...Λίγο αργότερα το μάτι μου έπεσα ξανά πάνω στο κέρμα και πρόσεξα κάτι ακόμα...το αστέρι είναι...ανάποδο!
Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό? Δλδ συμβολίζει κάτι? Εσκεμμένα τοποθετήθηκε έτσι και όχι "κανονικά"?
Ίσως οι "μεγαλύτεροι" να γνωρίζουν την απάντηση στην (χαζή, ίσως) ερώτησή μου και να μας (με) διαφωτίσουν! (μια ερμηνεία και για το σταυρό, προσωπικά, δε με χαλάει
)Ορίστε και η φωτογραφία...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Julliet
το "Πουλί του Παπαδόπουλου [/CENTER]
|
Θα ελεγα να αφησουμε τις προστυχιες...!!! χαχαχαααα :Ρ
πλακα κανω..
Το θεμα δεν ειναι οτι το αστερι ειναι αναποδα.. οσο το οτι ειναι το συγκεκριμενο αστερι.
Παράθεση:
| Το θεμα δεν ειναι οτι το αστερι ειναι αναποδα.. οσο το οτι ειναι το συγκεκριμενο αστερι. |
Μα αυτό εννοώ και εγώ!
Αν δε κάνω λάθος αυτό είναι το σύμβολο του Σατανισμού σωστά? ( ο τραγόμορφος διάβολος)Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιες ενστασεις σε αυτα που αναφέρετε...
1-Ο Φοίνικας που αναγεννάτε είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο και απλά οι
Δικτάτορες το πήραν...
2-Το 6-κτινο αστέρι είναι δυο τρίγωνα ενωμένα (το ένα μεσα στο άλλο)
και είναι ίδιο με το αστρο του Δαβιδ...
Ευχαριστώ.
Θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιες ενστασεις σε αυτα που αναφέρετε...
1-Ο Φοίνικας που αναγεννάτε είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο και απλά οι
Δικτάτορες το πήραν...
2-Το 6-κτινο αστέρι είναι δυο τρίγωνα ενωμένα (το ένα μεσα στο άλλο)
και είναι ίδιο με το αστρο του Δαβιδ...
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Julliet
Αν δε κάνω λάθος αυτό είναι το σύμβολο του Σατανισμού σωστά? ( ο τραγόμορφος διάβολος)
|
Το σύμβολο του Σατανισμού, απο οτι ξέρω, είναι το πεντάκτινο αστέρι,
Δηλαδή μια ανεστραμένη πεντάλφα...
Παράθεση:
| Το σύμβολο του Σατανισμού, απο οτι ξέρω, είναι το πεντάκτινο αστέρι, |
Ophelia εχεις δικιο σε αυτο.
Παράθεση:
| Δηλαδή μια ανεστραμένη πεντάλφα... |
Εδω ομως εχεις αδικο, καθως δεν μπορει να ισχυριστει κανεις οτι ενα τοσο παναρχαιο συμβολο εχει σχεσει με τον λεγομενο Εωσφορο. Απλα η εκκλησια δεμονιοποιησε πολλα συμβολα και πραγματα κατα τις εποχες τις απολυτης εξουσιας της...ιδεες και αντιληψεις που παραμενουν μεχρι σημερα δυστιχως.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Ophelia
Το σύμβολο του Σατανισμού, απο οτι ξέρω, είναι το πεντάκτινο αστέρι,
Δηλαδή μια ανεστραμένη πεντάλφα... |
Θα συμφωνήσω με την Οφέλεια πως οντως η ανεστραμένη πεντάλφα ειναι το σύμβολο του σατανισμού, έτσι εχει καθιερωθεί πλέον. Η ορθή ειναι πανάρχαιο σύμβολο προστασίας. Συμβολίζει την Θεα αν δεν κάνω λάθος.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από schooligan
Η εκκλησια δαιμονιοποιησε πολλα συμβολα και πραγματα κατα τις εποχες τις απολυτης εξουσιας της...ιδεες και αντιληψεις που παραμενουν μεχρι σημερα δυστυχως.
|
Δυστυχώς εχεις δίκιο

Ρε παιδια ελεος, ποιο πουλι του Παπαδοπουλου μου λετε ???
Ο φοινικας ειναι το συμβολο που υπηρχε στα πρωτα Ελληνικα νομισματα που κοπηκαν απο τον καποδιστρια το 1828.
Οι συνταγματαρχες απλα το επανεφεραν στα νομισματα και το υιοθετησαν επισης ως συμβολο της κινησης τους.
Ο χριστιανισμός χρησιμοποίησε το φοίνικα ως σύμβολο της αθανασίας της ψυχής, η Φιλική Εταιρεία ως σύμβολο του Ελληνικού κράτους που ξαναγεννιέται από τη στάχτη του, ο Αχ. Υψηλάντης στη σημαία του Ιερού Λόγου και ο Καποδίστριας τον καθιέρωσε επίσημο έμβλημα του κράτους και το απεικόνισε πάνω στα νομίσματα και τις σφραγίδες.
Οσον αφορα το συγκεκριμενο νομισμα, ανηκει στην κατηγορια Ελληνικη Δημοκρατια Α' (1924-1935).
Τα νομίσματα αυτά φέρουν στην μία όψη την αξία πλαισιωμένη με δάφνινο στεφάνι. Στην άλλη όψη φέρουν παράσταση Φοίνικα με ακτίνες και σταυρό, την επιγραφή "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και την ημερομηνία. Τα νομίσματα αυτά τέθηκαν σε κυκλοφορία βάση διατάγματος της 7ης Αυγούστου του 1930.
Ο σταυρος και το αστερι ειναι τα ιδια ακριβως με αυτα στα νομισματα του Καποδιστρια.
Το αστερι ειναι ο ηλιος και οι πλαγιες γραμμες οι ακτινες του. Ο σταυρος συμβολιζει την ορθοδοξία.
Εδω ο φοινκας του Καποδιστρια. Οπως μπορειτε να δειτε ο σταυρος και το αστερι ειναι τα ιδια.
Για περισσοτερες πληροφοριες οσον αφορα τα Ελληνικα νομισματα μπορειτε να θεσετε τα ερωτηματα σας εδω:
Ευχαριστω πολυ...
Ο φοινικας ειναι το συμβολο που υπηρχε στα πρωτα Ελληνικα νομισματα που κοπηκαν απο τον καποδιστρια το 1828.
Οι συνταγματαρχες απλα το επανεφεραν στα νομισματα και το υιοθετησαν επισης ως συμβολο της κινησης τους.
Ο χριστιανισμός χρησιμοποίησε το φοίνικα ως σύμβολο της αθανασίας της ψυχής, η Φιλική Εταιρεία ως σύμβολο του Ελληνικού κράτους που ξαναγεννιέται από τη στάχτη του, ο Αχ. Υψηλάντης στη σημαία του Ιερού Λόγου και ο Καποδίστριας τον καθιέρωσε επίσημο έμβλημα του κράτους και το απεικόνισε πάνω στα νομίσματα και τις σφραγίδες.
Οσον αφορα το συγκεκριμενο νομισμα, ανηκει στην κατηγορια Ελληνικη Δημοκρατια Α' (1924-1935).
Τα νομίσματα αυτά φέρουν στην μία όψη την αξία πλαισιωμένη με δάφνινο στεφάνι. Στην άλλη όψη φέρουν παράσταση Φοίνικα με ακτίνες και σταυρό, την επιγραφή "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και την ημερομηνία. Τα νομίσματα αυτά τέθηκαν σε κυκλοφορία βάση διατάγματος της 7ης Αυγούστου του 1930.
Ο σταυρος και το αστερι ειναι τα ιδια ακριβως με αυτα στα νομισματα του Καποδιστρια.
Το αστερι ειναι ο ηλιος και οι πλαγιες γραμμες οι ακτινες του. Ο σταυρος συμβολιζει την ορθοδοξία.
Εδω ο φοινκας του Καποδιστρια. Οπως μπορειτε να δειτε ο σταυρος και το αστερι ειναι τα ιδια.
Για περισσοτερες πληροφοριες οσον αφορα τα Ελληνικα νομισματα μπορειτε να θεσετε τα ερωτηματα σας εδω:
Ευχαριστω πολυ...
Αχαιός διαβασες τα επομενα ποστ?